فرار ابوبکر و عمر، رشادت و شهامت امیرالمؤمنین (علیه السلام)
در یکی از روزها، به دستور پیامبر (صلی الله علیه و آله) «ابوبکر» با سپاهی حرکت کرد و با پرچم سفید تا لب دژ آمد. مسلمانان نیز به فرماندهی او حرکت کردند، ولی پس از مدتی بدون نتیجه بازگشتند و فرمانده و سپاه هر کدام گناه را به گردن یکدیگر انداخته و همدیگر را به فرار متهم نمودند.
روز دیگر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) پرچم را به «عمر» داد. او نیز داستان دوست خود را تکرار نمود و پس از بازگشت از صحنه نبرد، با توصیف دلاوری و شجاعت فوق العاده رئیس دژ «مرحب»، یاران پیامبر (صلی الله علیه و آله) را مرعوب ساخت.
این وضع، پیامبر (صلی الله علیه و آله) و سرداران اسلام را سخت ناراحت کرده بود. در این لحظات حضرت، افسران و دلاوران ارتش را گرد آورد، و لب به سخن گشود و فرمود:
«لأعطین الرایه غدا رجلا یحب الله و رسوله و یحبه الله و رسوله کرارا غیر فرار لایرجع حتی یفتح الله علی یدیه؛ فردا پرچم را به دست کسی خواهم سپرد که خداوند و رسولش را دوست دارد و خدا و رسولش نیز او را دوست دارند، همان کسی که یورش برنده بر کفار است و هرگز از صحنه نبرد نمی گریزد، و بر نمی گردد مگر آنکه خداوند به دستان پر توان او فتح و پیروزی را برای مؤمنان به ارمغان آورد. »
روز بعد همه گردن کشیدند و مشتاق بودند که ببینند رسول خدا (صلی الله علیه و آله) چه کسی را معرفی مینماید، که حضرت (صلی الله علیه و آله) فرمودند: علی بن ابی طالب (علیه السلام) کجاست؟ گفتند: او را درد چشم حاصل شده.
فرمود: او را نزد من بخوانید. حضرت حاضر شد و به برکت وجود نبی اکرم (صلی الله علیه و آله) چشمان علی بن ابی طالب۹ شفا یافت. [۱]
----------
[۱]: . الامالی الصدوق ۶۰۳؛ الخصال الصدوق ۳۱۱؛ روضة الواعظین ۱۲۷؛کتاب سلیم بن قیس ۴۰۹؛ شرح الاخبار ۱/۳۰۲؛ الارشاد المفید ۱/۶۴؛ مسند احمد ۵/۳۳۳؛ صحیح البخاری ۴/۲۰؛ صحیح ابن حبان ۱۵/۳۳۷؛ المعجم الکبیر ۶/۱۵۲ و...
#هفتمین_زیارت
#فاطمه_سادات_درچه_ای
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
بطلمیوس گوید: از اینکه سخن اشتباهی نگفته ای راضی تر باش، تا اینکه سخن ناصوابی بگویی. خوشحالی افلاط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نمی دانم
سقراط گوید: اگر این نبود که «نمی دانم» خبر از دانایی بود، همواره میگفتم نمی دانم.
افراط در محبت
نیز گفته است: محبت را یک باره برای دوست آشکار نکن، چون وقتی از تو تغییر بیند، دشمن تو شود.
خطابه
در «مثل السائر» آمده است: ابن خشاب در بسیاری از علوم، مخصوصاً در علوم عربی امام
بود. وی در جلسه افسانه سرایان و شعبده بازان شرکت میکرد، وقتی دانش پژوهان او را در مجلس درس نمی دیدند، میدانستند در آن مجالس است. به او گفتند: تو امام در دانش هستی چرا در چنین مجالسی شرکت میکنی؟ در پاسخ گفت: اگر میدانستید من در این مجالس چه بهرههایی میبرم، مرا ملامت نمی کردید. من همواره از محاورات این عده و خطابات آنها که بین هذیانهای آنها صادر میشود بهره میبرم.
اگر من خود بخواهم مانند آنها بگویم، توان آن را ندارم، من حاضر میشوم تا آن حرفها را بشنوم.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔰 سلسله سخنرانی های #زمانه_ات_را_بشناس 19 🌀 بازخوانی تحلیل های مهم #وقایع_تاریخی مقام معظم رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زمانه ات را بشناس 20.MP3
4.69M
🔰 سلسله سخنرانی های #زمانه_ات_را_بشناس 20
🌀 بازخوانی تحلیل های مهم #وقایع_تاریخی مقام معظم رهبری
🎬 جلسه 0️⃣2️⃣
🎤 با تدریس #استاد_عبادی
👈برای آشنا شدن جوانان انقلابی با تحلیل های #تاریخی رهبری عزیز، در نشر این فایلها حتی با لینک خودتان، همکاری بفرمایید
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
تحريك همسران پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) عايشه براى موفقيت كامل خود در براندازى خلافت مشروع اميرال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جنگ جمل
هواخواهان عثمان در مكه اجتماع كردند. عبدالله بن عامر بن كريز استاندار معزول عثمان در بصره، حركت پيمان شكنان و خون خواهان عثمان به بصره و تصرّف آن شهر را طراحى كرد. يعلى بن اميه حاكم دزد و معزول عثمان در يمن، با اموال غارت شده خود بيشتر مخارج گردآورى اين گروه را تأمين كرد. در ربيع الاول سال ۳۶ هجرى پيمان شكنان به فرماندهى طلحه و زبير به سوى عراق حركت كردند. [۱]
پيمان شكنان براى آن كه على (عليه السّلام) زودتر از آنها به بصره نرسد، با سرعت به سوى عراق تاختند و در نزديكى بصره فرود آمدند. اميرالمؤمنين (عليه السّلام) با حداكثر ۷۰۰ نفر از مدينه به تعقيب آنها پرداخت و سهل بن حنيف انصارى را به جاى خود به حكومت مدينه گماشت.
----------
[۱]: . نگاه كنيد به: الامامة و السياسة، ج ۱، ص ۵۷ و تاريخ يعقوبى، ج ۲، ص ۱۸۱ و تاريخ طبرى، ج ۴، ص ۴۵۰ و كتاب الفتوح، ج ۲، ص ۴۴۹.
اشغال بصره
عثمان بن حنيف بزرگانى را از بصره براى مذاكره و بازداشتن عايشه و زبير و طلحه از خون ريزى و پيمان شكنى روانه كرد، اما آنها در نهايت تصميم خود بر ايستادگى و جنگ را اعلام داشتند.
عثمان بن حنيف ناچار به مقابله شد. سپاه بصره را بسيج كرد و در برابر ناكثين ايستاد. قدرت برتر پيمان شكنان و ترديد بصرىها باعث شد تا روز بعد، پس از درگيرى خونين ديگرى، عثمان بن حنيف مجبور به پذيرش صلح موقتى شود.
عثمان بن حنيف به دار الاماره بازگشت و سپاه خود را از حالت جنگى خارج كرد. از سوى ديگر ناكثين وارد بصره شدند و پس از چند روز برخلاف توافق قبلى، اقدام به جلب قبايل مختلف براى خون خواهى عثمان كردند. آنها عثمان را دستگير كردند و تا حد مرگ زدند؛ آن گاه تمام موهاى صورتش را كندند و به زندان انداختند. سپس هفتاد تن از مأموران و نگهبانان حكومت بصره را به طرز فجيعى سر بريدند. پس از آن پيمان شكنان بصره را به طور كامل اشغال كردند. نبردى كه طى آن بصره اشغال شد، جمل اصغر نام گرفت. [۲]
----------
[۲]: . نگاه كنيد به: الامامة و السياسة، ج ۱، ص ۶۵ و تاريخ يعقوبى، ج ۲، ص ۳۶۷ و شرح نهج البلاغة، ج ۲، ص ۱۶۶.
#تاریخ_ تشیع
✍️استاد محمد حسین رجبی
https://eitaa.com/zandahlm1357
✅بَسه تو رو به قرآن
شاید باورتون نشه این کتاب تاریخ معاصر هست
تو کتاب تاریخ معاصر هم در مورد کوروش چنین نوشتند😐
جالبش اینه بچه ما با خوندن این کتاب تاریخ معاصر هم آخرش نمی فهمه چرا انقلاب کردیم و پهلوی چه کرد اما از باستان و جعل اونم در مورد کوروش همه چیز رو می فهمه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مجری : آیا کوروش خیر خواه و نوع دوست بود؟
🔹پاسخ : خیر🔹
🔻ایشان کیست!؟
دکتر پل ریچارد برگر متخصص بنام تاریخ باستان و کاشف و مترجم نصف کمتر منشور کوروش هستند(منشور طی دو مرحله کشف می شود، بخش اول توسط هرمز رسام و بخش دوم توسط همین دکتر برگر)
تاکید می کنیم ایشان کاشف نصف کمتر منشور کوروش است
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
با فرا رسيدن سي و يكمين روز ماه ميهراس و اضطراب در تهران فروكش كرده بود: مفتخرم كه به اطلاع وزارت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا