#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: مردان و حفظ حجاب زنان حجاب به معناى پوشش، اگرچه در اصل براى زنان تشريع شده و خطاب مستقيم آ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
حجاب و پوشش در سيره پيامبر اكرم (صلى الله عليه و آله)
اشاره
زنان باحجاب، مشمول دعاى پيامبرند؛ چنان كه امام على (عليه السلام) مى فرمايد: روزى من و رسول خدا (صلى الله عليه و آله) با جمعى از اصحاب ايشان داخل بقيع نشسته بوديم. در اين هنگام زنى كه بر مركبى سوار بود، از جلوى ما
گذشت. ناگهان پاى مركب در گودالى فرو رفت و آن زن، از روى مركب بر زمين افتاد. در آن زمان مردان و زنان اغلب، لباس بلندى مى پوشيدند. ولى از شلوار استفاده نمى كردند. پيامبر براى اينكه نگاهش به پاى زن
نيفتد، رويش را به سوى ديگر برگرداند. اصحاب گفتند: «اى رسول خدا! آن زن شلوار دارد [و پاهايش پوشيده است]». حضرت چنان از پوشش زن خوشحال شد كه سه مرتبه او را دعا كرد و فرمود: «خدايا! زنانى را كه شلوار به تن مى كنند، بيامرز! » سپس افزود: «اى مردم! شلوار بپوشيد كه بهتر شما را مى پوشاند و زنانتان را نيز وقتى از خانه خارج مى شوند، با پوشش شلوار از ديد نامحرم حفظ كنيد» [۱]
ناراحت شدن رسول خدا (صلى الله عليه و آله) از بدحجاب
«عايشه» مى گويد: روزى خواهرم «اسماء» كه دختر جوانى شده بود، درحالى كه لباس هاى نازكى بر تن داشت، نزد رسول خدا (صلى الله عليه و آله) آمد. پيامبر خدا (صلى الله عليه و آله) تا او را ديد، از ناراحتى رويش را برگرداند. سپس فرمود: «اى اسماء! وقتى دخترى به سن بلوغ مى رسد، [بايد در برابر نامحرم چنان خود را بپوشاند كه] جز صورت و دست هايش تا مچ، جايى از بدنش ديده نشود» [۲]
اين حديث زيبا پيامى روشن براى همه زنان به ويژه بانوان زائرى دارد
كه نماينده ايران اسلامى و اهل بيت (عليهم السلام) هستند. پيام اين حديث آن است كه اگر زنان زائر بخواهند لباسى براى خود انتخاب كنند كه در سرزمين گرمى مانند مكه و مدينه گرم نباشد، بايد به اين مطلب توجه كنند كه پارچه آن نازك نباشد و بدن آنها نمايان نشود.
----------
[۱]: مستدرك الوسائل، ج٣، ص٢۴۴.
[۲]: سنن ابي داود، ابي داود سليمان بن الاشعث، ج۴، ص٨٧.
آيا سزاوار است زائرى كه پس از عمرى چشم انتظارى، خدا به او منت گذاشته و وى را به زيارت خانه اش دعوت كرده است، وقتى به اين مكانها مى رود، به گونه اى لباس بپوشد كه رسول خدا (صلى الله عليه و آله) يا امامان معصوم (عليهم السلام) از او روى بگردانند؛ همان گونه كه پيامبر از اسماء، خواهر عايشه به دليل پوشيدن لباس هاى نازك و بدن نمايش روى برگرداند؟!
با توجه به سخن ديگرى از رسول خدا (صلى الله عليه و آله)، زنان همان گونه كه بايد خود را از نامحرم بپوشانند و اجازه ندهند نامحرم آنها را ببيند، خود نيز نبايد به نامحرم بنگرند. [۱] همچنين نقل شده است كه رسول خدا (صلى الله عليه و آله) زنان را از نگريستن به مردان نامحرم نهى كرده است. [۲]
----------
[۱]: وسائل الشيعه، ج٢٠، ص٢٢٢.
[۲]: «عنه٩: اَنّه نَهَى النِّساءَ اَنْ يَنْظُرنَ اِلَى الرِّجالِ». مستدرك الوسائل، ج١۴، ص٢٨۶.
#راهکار تقویت فرهنگ حجاب
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: شيطان در كمين است يكى از شاگردان مرحوم شيخ انصارى چنين مى گويد: در زمانى كه در نجف در محضر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
نورى در ظلمت
آيت اللّه حاج شيخ عبّاس قوچانى، وصىّ مرحوم آية اللّه حاج ميرزا على آقاى قاضى (ره) مى گويد: آيت اللّه العظمى حاج شيخ محمّد تقى بهجت فومنى (دامت بركاته) در دورانى كه در عتبات حضور داشتند بسيار به مسجد مقدّس سهله مى رفتند و شبها تا به صبح بيتوته مى نمودند و در حال تهجّد وعبادت بسر مى بردند. يك شب كه بسيار تاريك بود و چراغى هم در مسجد روشن نبود در ميانه شب احتياج به تجديد وضو پيدا كردند و به اين جهت به ناچار از مسجد خارج شده و به سمت محلّ وضوخانه كه در قسمت شرقى بيرون مسجد قرار داشت حركت كردند. در بين راه مختصر خوفى به جهت ظلمت محض و تنهايى در ايشان پيدا مى شود. به مجرّد اين خوف، يك مرتبه نورى همچون چراغ در پيشاپيش ايشان پديدار شد كه با ايشان حركت مى كرد.
آقا با اين نور به محلّ وضوخانه رفتند. تطهير كرده و وضو گرفتند و سپس به جاى خود يعنى مسجد سهله حركت كردند و در همه اين
احوال آن نور در برابرشان قرار داشت. همين كه وارد مسجد شدند آن نور نيز از بين رفت.
(فَضلُ العالِمِ عَلَى العابدِ كَفَضْلى عَلى اُمَّتى)
فضيلت عالم بر عابد همانند فضيلت من است بر امّتم
رسول گرامى اسلام صلى الله عليه و آله نهج الفصاحة
نذر آيت اللّه العظمى بروجردى
مرحوم حضرت آية اللّه العظمى آقاى بروجردى مرجع وقت جهان تشيع (رض) در آن زمانى كه در شهرستان بروجرد بودند نذر كردند كه اگر خشم و عصبانيت خود را كنترل نكنند و به افراد تندى نمايند يكسال روزه بگيرند.
يك روز هنگام مباحثه علمى با يكى از شاگردان خود بخاطر اينكه آن شاگرد مطالب غيرمنطقى و بى ارتباط با موضوع بحث مى گفت طاقت نياوردند و نسبت به او تندى نمودند.
و در اينجا بود كه نذر آقاى بروجردى شكسته شد. بعد يكسال روزه گرفتند تا نذر خود را اداء كنند. در اينجا به ياد اين سخن حضرت امام زين العابدين عليه السلام افتادم، كه در مقام دعا خطاب به پروردگار متعال مى فرمايد:
پروردگار! مقام مرا در ميان مردم بالا مبر مگر آنكه به همان اندازه، مقامم را نزد خودم پايين آورى.
(صحيفه سجاديه دعاى مكارم الاخلاق)
📚#داستانهایی از علماء
✍محمدتقی صرفی پور
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: در جواب حدیث مجعولی که خدا فرموده من از ابی بکر راضیم آیا او هم از من راضی هست یا نه این ح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
اخبار در فضیلت ابی بکر و عمر و رد آنها
شیخ- دیگر تردیدی نیست که رسول خدا فرمود ان الله یتجلی للناس عامة و یتجلی لأبی بکر خاصة [۲]
و نیز فرموده است ما صب الله فی صدری شیئا إلاّ صبّه فی صدر ابی بکر [۳]
و نیز فرمود انا و أبو بکر کفرسی رهان [۴]
و نیز فرمود ان فی السماء الدنیا ثمانین الف ملک یستغفرون لمن احب ابا بکر و عمر و فی السماء الثانیة ثمانین الف ملک یلعنون من ابغض ابا بکر و عمر [۵]
و نیز فرمود ابو بکر و عمر خیر الاولین و الآخرین [۱]
و عظمت مقام ابی بکر و عمر رضی اللّه عنهما از این خبر بهتر معلوم میگردد که فرمود خلقنی الله من نوره و خلق ابا بکر من نوری و خلق عمر من نور ابی بکر و خلق امتی من نور عمر و عمر سراج اهل الجنة [۲]
از این قبیل اخبار در کتب معتبرۀ ما بسیار رسیده که من باب نمونه ببعض از آنها إشاره نمودم تا حقیقت مقام خلفاء بر شما واضح و روشن گردد.
داعی- اولا مضامین ظواهر این اخبار خود دلالت کامله بر فساد و کفر آنها دارد که میرساند از لسان مبارک رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله و سلّم چنین مضامین صادر نگردیده زیرا حدیث اول دلیل بر تجسّم است و قطعا عقیده بر جسمیت حضرت باری تعالی کفر محض است و حدیث دوم میرساند که ابی بکر شریک رسول اللّه بوده در آنچه بر آن حضرت نازل میشده و حدیث سیم میرساند که خاتم الانبیاء صلّی اللّه علیه و آله و سلّم هیچ گونه تفوّقی بر ابی بکر نداشته چه هر دو با هم مساوی بودند و دو خبر دیگر مخالف است با اخبار کثیره ای که مجمع علیه فریقین است که بهترین اهل عالم محمّد و آل محمّد سلام اللّه علیهم اجمعین اند.
و خبر آخری مخالف با قرآن مجید است چه آنکه در آیه ۱۳ سوره ۷۶ (دهر) میفرماید لاٰ یَرَوْنَ فِیهٰا شَمْساً وَ لاٰ زَمْهَرِیراً بهشت جای آفتاب و ماه نمی باشد حجر و شجر و مدر و در و دیوار بهشت تماما روشن و نورانی میباشد اهل دنیا هستند که احتیاج بچراغ دارند و الا اهل بهشت احتیاج بچراغ ندارند.
----------
[۲]: ۲) بدرستی که خداوند تجلی فرماید از برای همه مردم عمومی و برای ابی بکر خصوصی.
[۳]: ۳) نریخت خداوند در سینه من چیزی را مگر آنکه ریخت در سینه ابی بکر.
[۴]: ۴) من و ابی بکر هر دو با هم مساوی هستیم مانند دو اسب که در مسابقه با هم برابر باشند.
[۵]: ۵) در آسمان دنیا هشتاد هزار ملک استغفار مینمایند برای کسی که دوست بدارد ابی بکر و عمر را و در آسمان دوم هشتاد هزار ملک لعن مینمایند دشمنان ابی بکر و عمر را.
[۱]: ۱) ابو بکر و عمر بهترین اولین و آخرین اند.
[۲]: ۲) خلق نموده خدای تعالی مرا از نور خودش و خلق نموده ابی بکر را از نور من و خلق نموده عمر را از نور ابی بکر و خلق نموده است امت مرا از نور عمر و عمر چراغ اهل بهشت است.
علاوه بر این ظواهر اکابر علماء درایت و رجال خودتان از قبیل عالم جلیل مقدسی در تذکرة الموضوعات و فیروزآبادی شافعی در کتاب سفر السّعادات و حسن بن کثیر ذهبی در میزان الاعتدال و ابو بکر احمد بن علی خطیب بغدادی در تاریخ خود و
ابو الفرج ابن جوزی در کتاب الموضوعات و جلال الدین سیوطی در اللآلی المصنوعه فی الاحادیث الموضوعه حکم بر موضوعیت و مجعولیت این احادیث نموده اند و صریحا درباره هر یک از آنها گویند که از جهة سلسله روات و اسناد این احادیث از موضوعات و مفتریات است چه آنکه علاوه بر افراد نااهل و جعّال و کذّابی که در سلسله روات موجود است بطلان آنها با قواعد عقلیه و آیات قرآنیه ظاهر و آشکار است.
شیخ- دیگر در این حدیث خلافی نیست که رسول خدا فرمود ابو بکر و عمر سیدا کهول اهل الجنة [۱]
داعی- در این حدیث هم اگر قدری فکر و تأمل کنیم گذشته از آنکه اکابر علماء
----------
[۱]: ۱) أبی بکر و عمر دو سید پیران اهل بهشت اند.
:
#شبهای پیشاور....
https://eitaa.com/zandahlm1357
@shervamusiqiirani - مرد میدان - علیرضا افتخاری.mp3
8.09M
🎼 آواز عليرضا افتخاری به همراه خوانش سپهبد شهید سلیمانی...!
عليرضا افتخاری:
الکن شدهام و از این اتّفاق در حیرتم. بنده ی کمترین هم اگر صدایی دارم، میخواهم دینم را ادا کنم. هرچند درونم به هم ریخته است، امّا کاری را خواندم.
امروز کار ضبط و خوانده شد و اکنون قرار است برای اوّلین بار پخش شود. شعر از مولوی انتخاب شده است. خود آن حضرت پشت میکروفن این شعر را دکلمه کرده و خوانده بودند. من زمانی به پیشگاه آن مقام شرفیاب شدم و بوسهای از ایشان گرفتم و دگرگون شدم. کلام نمیتواند حقّ مطلب را ادا کند، اما من گرد درفش ایشان میگردم، همچنان که آمدهام تا به ایشان بگویم ما هم سهمی داریم. هنرمندان در جای جای این فلات، همه غمگین هستند.
دو بیت آخر این کار با صدای خود سردار سلیمانی است و به مراتب بهتر از موسیقی شکل گرفته است. من هم پشت صحنه اشک ریختم و دگرگون شدم که ای کاش این مرد میبود...!
🆔 https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#انسان_شناسی ۱۹۵ #آیتالله_بهجت #استاد_شجاعی ⚠️چرا بسیاری از کسانی که کاملاً ظواهر دینداری را رع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انسان شناسی ۱۹۶.mp3
12.81M
#انسان_شناسی ۱۹۶
#استاد_شجاعی
#استاد_عالی
والعصر / إنّ الإنسان لفی خسر،
قرآن در اوج صراحت، محکم اعلام میکند که؛
همهی انسانها زیانکار و اهل خسارتند!
همه انسانها یعنی همه ...
• خانم و آقا
• متأهل و مجرد
• بانماز و بینماز
• باحجاب و بیحجاب ...
⚡️ مگر کسانی که ؛
فقط یک مفهوم را در عالم خلقت خوب فهمیدند!