eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
769 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه صبحانه خوشمزه با 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه صبحانه خوشمزه با #بژی_شیرینی_سنتی_کرمانشاه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮
🔹 مواد لازم برای ۱۵ نفر 🔹مواد اصلی آرد گندم سبوس دار ۴ لیوان روغن کرمانشاهی یا جامد ۵ قاشق غذا خوری شیر گرم ۱ لیوان شکر ۳/۴ لیوان پودر رازیانه ۲ قاشق غذا خوری زردچوبه 1و نیم قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری 🔹طرز تهیه ۱- روغن کرمانشاهی یا جامد رو داغ میکنم بعد به ارد اضافه تا به قول خودمان پرز ارد بشکنه و بعد با هم مخلوط میکنیم ۲- پودر رازیانه، زردچوبه و نمک رو هم اضافه و مخلوط میکنیم ۳- شیر رو گرم میکنیم و شکر رو اضافه تا با شیر حل شود ۴- کم کم به ارد اضافه و مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا جایی که یه خمیر نرم و لطیف و بدست نچسبه بدست بیاد (جذب اردها با هم فرق میکنه پس با احتیاط شیر رو اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه اما در عین حال نرم و لطیف باشه) ۵- خمیر رو یکی دو ساعت تو هوای محیط استراحت میدیم حتما با چیزی روی خمیر رو بپوشانید تا خشک نشه ۶- بعد زمان استراحت گلوله هایی اندازه الو برداشته داخل ابکش لول کنید وبا دست شکل بدید ۷- بعد از شکل دادن تمام بژی ها روغن رو داغ میکنیم و با حرارت متوسط بژی ها رو سرخ میکنیم تا کاملا پف کند و طلایی شود حتما حواستون باشه چون زود تغییر رنگ میده زیر رو کنید تا دو طرف یکدست طلایی بشه ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ 🔸سایر نکات ۱) منظور از لیوان، لیوان دسته دار فرانسوی هست. ۲) حالتی ترد، اما در عین حال تو دهن اب میشه با چای میل کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #املت_سیب_زمینی_ذرت🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🔸 مواد لازم برای۸ نفر سیب زمینی متوسط ۲ عدد هویج درشت ۱ عدد گوجه فرنگی رنده شده ۲ عدد ذرت نصف پیمانه تخم مرغ ۳ عدد پنیر پیتزا نصف پیمانه پنیر گودا ۲ ورق نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم 🔸 طرز تهیه ۱- سیب زمینی ها رو مکعبی خرد کنید و داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و اون ها رو کمی تفت بدید بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بعد از ده دقیقه بهش هویج درشت رنده شده رو اضافه کنید دوباره ۵ دقیقه تفت بدید و گوجه های رنده شده و ذرت رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید با شعله کم سیب زمینی ها بپزه ۲- تخم مرغها رو بزنید و بهش نمک و فلفل اضافه کنید وقتی سیب‌زمینی ها پخت روی موادتون بریزید و درش رو بذارید تا یه مقدار تخم مرغ ببنده ۳- حالا روش پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای رو بریزید و درشو ببنید تا پنیر آب بشه و بعد نوش جان کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🔷 مواد لازم برای۲ نفر سیر ۲ کیلوگرم سرکه ۳ کیلوگرم رب انار ۵۰۰ گرم شیره خرما ۲۵۰ گرم نمک ۱ قاشق غذا خوری 🔷 طرز تهیه ۱- سرکه تو قابلمه میزاریم بجوشه بهش شیره خرما و رب انار و نمک اضاف میکنیم. ۲- بعد جوش اومدن مواد با سرکه ،سیر رو اضافه میکنیم . ۳- سیر که اضافه کردیم با ((قاشق چوبی)) سیر رو زیر سرکه میبریم که همه سیر ها یکدست پخته بشه. ۴- بعد اولین جوش سیر و سرکه ؛ ۲۰ دقیقه زمان‌میدیم سیر و سرکه بجوشه و خاموش میکنیم. ۵- بعد خاموش کردن میزاریم تو همون قابلمه باشه که خنک بشه و بعد به ظرف (دبه) مورد نظر انتقال یا جا میدیم. ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ 🔷 سایر نکات 🔸 سیر رو میتونین ب سلیقه خودتون بوته ای یا دونه ای اماده کنین. 🔸 من بدون شستن و فقط تمیز کردن سیر ترشی فوری آماده میکنم و باید ریشه سیر گرفته بشه چون کلی خاک اون قسمت ریشه جم میشه. 🔸سرکه سفید یا قرمز فرقی نمیکنه. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه صبحانه انگلیسی از سوسیس، بیکن، تخم مرغ، خوراک لوبیا، گوجه فرنگی، قارچ و نان تهیه می‌شود. اگر از کسانی هستید که در کافه و رستوران‌ بشقاب انگلیسی را  بر هر صبحانه دیگری ترجیح می‌دهید، با ما همراه باشید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #صبحانه_انگلیسی صبحانه انگلیسی از سوسیس، بیکن، تخم مرغ، خوراک لوبیا، گوجه فرنگی، قارچ و نان
طرز تهیه مرحله اول ابتدا یک تابه برداشته مقداری روغن داخل آن بریزید و سوسیس‌ها را با حرارت متوسط پخته و سرخ کنید.در همین حین بیکن‌ها را هم اضافه کنید و منتظر بمانید تا برای چهار تا پنج دقیقه کامل سرخ شوند. مرحله دوم در یک تابه جداگانه قارچ‌ها را با مقدار بسیار کمی روغن بپزید و سرخ کنید.وقتی سوسیس‌ها، بیکن‌ها و قارچ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را داخل یگ ظرف ریخته و روی‌شان را با فویل بپوشانید تا سرد نشوند. مرحله سوم یک قابلمه کوچک بردارید و لوبیاها را با دمای متوسط گرم کنید.گوجه فرنگی‌ها را هم به دو قسمت تقسیم کرده و مقداری نمک روی آن بریزید سپس کاملا بپزید. مرحله چهارم نان‌های تست را با روغن سرخ کنید تا به رنگ قهوه‌ای در بیایند. سپس روی یک پارچه قرار دهید تا روغن آن‌ها گرفته شود. مرحله پنجم تخم مرغ‌ها را هم به صورت نیمرو آماده کنید. سوسیس، قارچ و گوجه‌ها را به همراه بیکن و لوبیا در بشقابی مناسب بچینید. نان تست را داخل بشقاب بگذارید و تخم مرغ‌ها را روی آن بچینید. بشقاب انگلیسی آماده است. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #چیز_کیک_کاراملی🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای تهیه بیسکویت پتی‌بور ۲۵۰ گرم کره (نرم و خرد شده) ۷۵ گرم شکلات تخته‌ای کاراملی ۵۵ گرم شکلات کاکائو تلخ (خرد شده) ۲۰۰ گرم خامه ۶۰۰ میلی‌لیتر پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری کرم کرامل دو سوم پیمانه (۲۴۰ گرم) پنیر خامه‌ای (خرد شده و هم دمای محیط) ۲۵۰ گرم شکر کاستور یا پودر شکر یک سوم پیمانه (۷۰ گرم) عصاره وانیل دو قاشق چای‌خوری پودر کاکائو دو قاشق چای‌خوری طرز تهیه لایه بیسکویتی چیزکیک کاراملی قالبی با اندازه ۱۸ در ۲۸ سانتی‌متر را خوب چرب کنید. کف و اطراف آن را کاغذ روغنی بگذارید. بعد از آماده شدن قالب، مراحل تهیه لایه بیسکوییتی را طی کنید. برای شروع کره و شکلات کاراملی تخته‌ای را داخل ظرف کوچکی بریزید و به روش بن‌ماری یا روی حرارت کم ذوب کنید. چیز کیک کاراملی که اینبار به شما آموزش می‌دهیم شاید چندان برای دیابتی‌ها مناسب نباشد. اما اگر به دیابت دچار هستید و نمی‌توانید از این دسر صرف نظر کنید، پیشنهاد می‌کنیم چیزکیک مناسب برای دیابتی‌ها را در خانه آماده کنید. بیسکویت‌ها را خرد کنید. برای این‌کار بهتر است از خردکن (غذاساز) استفاده کنید. وقتی کاملا خرد شدند کره وکارامل ذوب شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا بیسکویت‌ها را داخل قالبی که قبلا چرب کرده‌اید بریزید و کاملا به ته قالب فشار دهید و برای حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡