🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بستنی_انار
🔻مواد لازم برای ۸ نفر
لیمو ترش (لیمو شیرازی) ۱ عدد
خامه غلیظ ۲ پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
انار بزرگ ۲ عدد
🔻طرز تهیه
۱- با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسهای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
۲- مقداری از دانههای انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.
۳- به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
۴- به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.
۵- مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
۶- بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانههای انار تزیین کنید.
#بستنی_انار
#دسر
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#شیره_نبات به دلیل غلظت بالا برای پخت و پز شیرینی خانگی و مصارفی چون تهیه حلوا، مربا ( خصوصا مربای هویج ) ، شله زرد خانگی ، کیک و شیرینی و نیز برای شیرین کردن انواع نوشیدنیها و دمنوشهای گرم و تهیه شربت ( به خصوص وقتی که با مقداری آبلیمو یا گلاب همراه شود ) استفاده میشود. در واقع از شیره نبات یا #نبات_مایع میتوان به عنوان جایگزین شکر در هر موردی استفاده کرد. یک نکته مهم دیگر این است که به دلیل قیمت بسیار پایین شیره نبات نسبت به شکر، استفاده از آن از لحاظ اقتصادی نیز بسیار مقرون به صرفه تر است.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پیتزا_نیمرو_مخصوص_صبحانه
🔻مواد لازم برای ۶ نفر
مایه خمیر (پودر) ۱/۲ قاشق غذا خوری
آرد ۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق غذا خوری
ژامبون (ضخیم) ۴ ورق
پنیر پارمیجانو ( پارمیزان یا پارمسان ) ۱/۲ پیمانه
پنیر موزارلا ( موتزارلا ) ( می توان پنیر پیتزا هم استفاده کرد ) ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پیازچه (ساطوری شده) ۲ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ۳ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
سس قرمز به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا مایه خمیر را با 3 چهارم پیمانه آب ولرم ( مهم است آب ولرم باشد ) مخلوط كرده و 5 تا 7 دقیقه خوب مخلوط كنید تا حالت كِرِم مانند پیدا كند و بعد آن را 15دقیقه با درپوش در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید.
۲- آرد و نمك را با هم مخلوط كنید و 3 بار الك كنید و بعد مایه خمیر را به آن افزوده و خوب مخلوط كنید و بعد از مخلوط شدن با دست كاملا ورز دهید تا خمیر یكدست شود.
۳- 2 ظرف دردار را چرب كنید و خمیر را دو قسمت كرده و در آن قرار دهید و 1ساعت در جای گرم بگذارید و بعد هر یك از خمیر ها را كه حالا كمی حجیم تر شده اند داخل یك نایلون قرار داده و 10 تا 14 ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از گذشت زمان خمیر را خارج كنید و بعد از آن كه به دمای محیط رسید به خوبی ورز دهید.
۴- فر را روشن كنید تا حدود نیم ساعت گرم شود.خمیر را داخل ظرف مورد نظر كه كمی چرب شده قرار دهید و رویش را با پارچه نمناك بپوشانید.
۵- فلفل دلمه ای را ریز خرد كنید و در روغن تفت دهید تا سرخ شود. ژامبون را نیز ریز خرد كنید. گوجه فرنگی را به صورت نگینی ریز خرد كنید.
۶- روی خمیر ابتدا كمی سس قرمز بریزید و بعد مقداری پنیر موزارلا رنده شده ریخته و ژامبون،فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را روی خمیر ریخته و رویش بقیه پنیر موزارلا و پنیر پارمزان بریزید.
۷- در انتها روی آن تخم مرغ ها را بشكنید و سریع داخل فر قرار دهید و 10 دقیقه بعد ار فر خارج كرده و رویش پیازچه خرد شده بریزید و برای سرو آماده كنید.
🔻سایر نکات
1) این غذا مخصوص صبحانه است و بهتر است خمیر را از شب قبل تهیه كنید تا به سرعت بتوانید آن را برای صبحانه تهیه كنید یا از خمیر آماده پیتزا استفاده کنید.
2) در صورت تمایل از سایر مواد دلخواه هم در این پیتزا استفاده كنید.
3) بهترین دمای فر برای پخت این پیتزا 500 درجه سانتی گراد است.
4) می توانید از پنیر پیتزا به جای هردو پنیر استفاده كنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #سس_پیتزا_پپرونی
🔻مواد لازم برای ۵ نفر
رب گوجه فرنگی ۱/۲ پیمانه
پونه خشک ۱ قاشق چای خوری
ریحان خشک ۲ قاشق چای خوری
پودر سیر یا سیر تازه رنده شده ۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
سرکه ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۱/۲ پیمانه
🔻طرز تهیه
۱- در یک قابلمه همه مواد را اضافه کرده و مخلوط می کنیم
۲- مواد را روی حرارت گذاشته و به مدت ده دقیقه می گذاریم بماند تا سس شروع به جوشیدن کند وقتی کمی غلیظ شد از روی حرارت برداشته وقتی سرد شد در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری شود.
🔻سایر نکات
غلظت و ادویه ها رو میتونید کم و زیاد کنید.
این سس رو علاوه بر پیتزا می تونید با پیراشکی و ماکارونی و... میل کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #پیتزا_پولودیابلو
🔻مواد لازم برای ۱ نفر
مرغ سوخاری ۱۸۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۲۰ گرم
زیتون اسلایس شده ۲۵ گرم
پپروچینی ۲۵ گرم
خمیر پیتزا ۱ عدد
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا خمیر پیتزا را باز كرده سپس پنیر را در تمامی نقاط پهن میكنیم،
۲- بعد تكه های مرغ سوخاری را كه از قبل آماده كرده ایم را روی آن میچینیم سپس زیتونهای اسلایس شده را به آن اضافه میكنیم
۳- به مدت شش دقیقه در دمای 350 درجه سانتیگراد داخل فر قرار میدهیم. پس از آماده شده سس مخصوص را به همراه پپروچینی روی آن می ریزیم.
۴- طرز تهیه سس
۵- ماست دو قاشق غذاخوری
۶- خامه یك قاشق غذاخوری
۷- سس كچاپ یك قاشق چایخوری
۸- رب گوجه فرنگی یك قاشق چایخوری
۹- فلفلقرمز یك قاشق چایخوری
۱۰- تمام مواد فوق را با هم مخلوط میكنیم تا #سس_پولودیابلو به دست آید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
﷽
💫 یا قاضیالحاجات 💫
🌱🌸 سلام صبح بخیر 🌸🌱
💫 دوشنبه💫
💫 ۱۷ بهمن ۱۴۰۱
💫 ۱۵ رجب ۱۴۴۴
💫 ۶ فوریه ۲۰۲۳
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
✅ #صبحانـه براي تقویت #مو
🔻تخم مرغ⇦افزایش ضخامت مو
🔻پنیر و گردو⇦کاهش مو خوره
🔻شیر و خرما⇦افزایش سرعت رشد مو
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#نوشیدنی_ضد_استرس بادام ، موز ، آب نارگیل👇
به خاطر بالا بودن ویتامین ب، این آب میوه طبیعی به تسکین استرس کمک می کند که به سیستم عصبی آسیب می رساند. با این حال، منبع عالی از آهن، کلسیم و منیزیم است.
مواد اولیه 👇
🥜10 عدد بادام
🍌1عدد موز
🥥1 فنجان آب نارگیل ( 200 میلی لیتر )
طرز تهیه👇
بادام، موز و آب نارگیل را با هم ترکیب کنید تا مخلوط یکنواختی بدست آید.
چگونه آن را بخورید👇
هر وقت استرس دارید، آب میوه را بنوشید.
این کار را 3 بار در هفته به عنوان یک اقدام پیشگیرانه انجام دهید.
#نوشیدنی
#ضد_استرس
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه وقوع زلزله ۷.۸ ریشتری از دید دوربین مدار بسته یک فروشگاه در غازیانتپ ترکیه
🔹سازمان زمینشناسی آمریکا اعلام کرد ساعتی قبل دو زلزله یکی به بزرگای ۷/۸ و دیگری به بزرگای ۶/۷ ریشتر با اختلاف زمانی حدود ده دقیقه از هم جنوب و مرکز ترکیه را لرزانده است.
طرز تهیه #پیتزا_یونانی
🔻مواد لازم برای ۲ نفر
خمیر پیتزا ۱۲۰ گرم
سس قرمز ۲۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
زیتون ۳۰ گرم
قارچ ۵۰ گرم
پیاز ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- خمیر پیتزا را تهیه کرده سپس روی آن را سس قرمز مخصوص به مقدار کمی بریزید.
۲- روی آن کمی پنیر، سپس قارچ را اضافه کنید و 200 گرم پنیر روی آن بریزید.
۳- بعد 150 گرم گوشت چرخکرده را روی پنیر بریزید و سپس جهت تزئین روی پیتزا از پیاز، زیتون و گوجه فرنگی استفاده کنید.
🔻سایر نکات
این پیتزا در ۱۷۵ درجه سانتی گراد و در ۱۵ دقیقه آماده می شود
#پیتزا_یونانی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡