eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
769 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۲۵ بهمن ۱۴۰۱
۲۵ بهمن ۱۴۰۱
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای ۸ نفر سیب زمینی متوسط ۳ عدد آرد سفید ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد کره ۱ قاشق غذا خوری آب ۱ پیمانه آرد سوخاری 4 قاشق غذا خوری زردچوبه ۱ قاشق چای خوری پیاز متوسط ۱ عدد 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده ، پوست گرفته و داغ داغ له می کنیم. ۲- آب و زردچوبه و کره را درون قابلمه ریخته روی حرارت قرار میدهیم وقتی جوش آمد آرد را یکجا اضافه کرده و حرارت را کمتر کرده و سریع هم می‌زنیم .حدود سه دقیقه هم می‌زنیم تا خمیر وسط ظرف جمع شود. ۳- پیاز را رنده ریز می‌زنیم و آب پیاز را می گیریم به سیب زمینی همراه نمک و فلفل و تخم مرغ و آرد سوخاری اضافه و خوب مخلوط می کنیم. ۴- خمیر را به سیب زمینی اضافه و خوب هم می زنیم . مایه کتلت اصلا چسبندگی ندارد. درون دست فرم داده و درون روغن سرخ می کنیم. 🔻سایر نکات این کتلت بسیار ترد هست و احتیاج به روغن کمتری دارد. بعد از سرخ کردن روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود‌. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۲۵ بهمن ۱۴۰۱
طرز تهیه 🍳 🔻مواد لازم برای ۶ نفر سینه مرغ بدون استخوان 1.5 عدد ران مرغ ۱ عدد دنبه گوسفند چرخ شده ۴ قاشق غذا خوری نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده ۳ قاشق سوپ خوری جعفری خردشده به مقدار لازم کره ۵۰ گرم روغن به مقدار لازم پیاز درشت ۱ عدد 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۲۵ بهمن ۱۴۰۱
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کوبیده_مرغ 🍳 🔻مواد لازم برای ۶ نفر سینه مرغ بدون استخوان 1.5 عدد ران مرغ ۱ عدد دنبه گ
🔻طرز تهیه ۱- ابتدا گوشت های مرغ رو کاملا از استخوان جدا کنید و بشویید ۲- سپس گوشت و پیاز را با چرخ گوشت دوبار چرخ کنید ۳- دنبه گوسفندی را هم دوبار چرخ کنید .من از چربی های قسمت قلوه گاه گوسفند استفاده کردم . ۴- نیازی به گرفتن آب پیاز نیست گوشت مرغ چسبندگی خوب و مناسبی داره ۵- چربی و گوشت و پیاز و نمک و زعفران رو خوب مخلوط کنید روی ظرف را سلفون بکشید و برای حدود دو ساعت یا حتی بیشتر در یخچال قرار دهید . ۶- پس از استراحت گوشت با استفاده از دستگاه کباب زن دستی پلاستیکی گوشت هارو قالب بزنید. ۷- برای استفاده از کباب زن دستی ابتدا یه نایلون فریزر رو کف قالب پلاستیکی پهن کنید و از مواد کباب داخل شیار قالب قرار دهید ۸- قسمت در بالایی قالب را کمی با روغن مایع چرب کنید سپس روی گوشت کبابی فشار وارد کنید . ۹- کباب آماده را با استفاده از نایلون بردارید و در روغن انداخته نایلون را جدا کنید و سپس در روغن سرخ کنید ۱۰- پس از سرخ شدن کباب‌ها روی آنرا کمی کره پاستوریزه بمالید و نوش جان کنید. 😘 🔻سایر نکات این کوبیده بدلیل داشتن چربی گوسفندی نرم و آبدار هست اگر چربی گوسفندی رو حذف کنید کوبیده سفت تری بدست میارید. این رسپی حدود ۱۱ تا کوبیده بهتون میده دوستای گلم ❤️ می تونید این کوبیده رو بدون دستگاه کباب زن هم تهیه کنید به این صورت که مواد کباب را به سیخ چوبی بکشید و در روغن سرخ کنید. یا کف تاوه نچسب مواد را پهن کنید و بعد بشکل نواری ان را برش بزنید تا فرم کوبیده بخود بگیرد. من خیلی قبل ها با همین دستگاه کباب زن دستی کوبیده هارو به سیخ کشیدم و روی منقل کبابی کردم فقط اگر روی منقل کبابی می کنید دما خیلی ملایم باشه چون کوبیده مرغ روی منقل خیلی زود می سوزه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۲۵ بهمن ۱۴۰۱
۲۵ بهمن ۱۴۰۱
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🌮🥙🥙🥙 مواد لازم سینه مرغ مکعبی خرد شده 1 عدد پاپریکا 1 ق چایخوری پودر سیر نصف ق چایخوری آویشن نصف ق چایخوری فلفل سیاه و نمک بمقدار لازم روغن مایع دو ق غذاخوری (یا 1 ق کره) هویج کوچک دو عدد (رنده درشت) ذرت مکزیکی کنسروی 1 لیوان کاهو خرد شده 1 عدد (مواد لازم برای سس) ماست 1 لیوان سس مایونز 2 ق غذاخوری آبلیمو 2 ق غذاخوری خیارشور نگینی خرد شده سه چهارم لیوان نمک و فلفل بمقدار لازم. 🍗میتونید سینه های مرغ رو بعد از برش با پوره سیر و نمک و فلفل طعمدار کنید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار بشه و بعد با کمی کره سرخ کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۲۵ بهمن ۱۴۰۱
۲۵ بهمن ۱۴۰۱
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای ۱ نفر سس شکلات ۳ قاشق غذا خوری شیر ۱ لیوان قهوه اسپرسو یک فنجان طرز تهیه ۱- سس شکلات را درون لیوان دیواره بلند بریزید ۲- شیر را تا دمای ۶۰ یا ۷۰ درجه گرم کنید ،درون فرنچ پرس بریزید ، شیر را بزنید تا فوم دار شود ۳- قهوه اسپرسو را با روش خود آماده کنید ۴- شیر و فوم شیر را درون لیوان روی سس شکلات بریزید ۵- قهوه آماده شده را به آرامی و از کنار لیوان به محتویات درون لیوان اضافه کنید ۶- قهوه موکا شما آماده هست ۷- برای تزیین از سس شکلات یا پودر کاکائو می‌توانید استفاده کنید 🔻سایر نکات این نوشیدنی را گرم سرو کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۲۵ بهمن ۱۴۰۱
💫﷽💫﷽ ✨   یا حی یا قیوم✨        ای زنده و پاینده 🌱🌸 سلام صبح  بخیر 🌱🌸          💫چهار شنبه💫 💫  ۲۶ بهمن   ۱۴۰۱ 💫  ۲۴ رجب ۱۴۴۴ 💫  ۱۵ فوریه  ۲۰۲۳
۲۶ بهمن ۱۴۰۱
بخارِ روی چای میگوید فرصت اندک است زندگی را تا سرد نشده باید سر کشید یک فنجان آرامش در این صبح زمستانی گوارای وجودتان باد.... سلام صبح بخیر☕️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
۲۶ بهمن ۱۴۰۱