طرز تهیه #پیراشکی_کرم_دار_خانگی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیراشکی_کرم_دار_خانگی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پيراشكي_كرم_دار_خانگي بسيار خوشمزه
🔻مواد لازم براي خمیر پيراشكي:
شکر …….8 قاشق سوپخوری
شیر ………1/2 پیمانه
آب ولرم…….1/2 پیمانه
روغن مایع …… 2 قاشق غدا خوری
خمیر مایع……..2 قاشق غذاخوری
کره ………….1/3پیمانه
نمک …………خیلی کم
تخم مرغ …….2 عدد
آرد …….در حدی که بدست نچسبه
🔻مواد لازم کرم:
شکر ………1پیمانه سرخالی
شیر……….1و1/2پیمانه
وانیل شکری…..1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت………1/4 پیمانه
کره………. 2 قاشق غذاخوری
🔻طرز تهيه خمیر
ابتدا شیر داغ رو با شکر و نمک و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط می کنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغ ها و خمیر مایع رو اضافه می کنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2 ساعت روش رو می پوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن می کنیم و قالب می زنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20 دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ می کنیم و می گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم . بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکی ها می کشیم و پودر نارگیل می ریزیم .
🔻طرز تهيه کرم:
شکر و نشاسته رو با هم مخلوط می کنیم سپس شیر رو اضافه می کنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکی ها میزاریم .
نوش جان …😘
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋
دوستان گلم 🌷
صبح آدینه تون پراز لبخند🥰
رابطه هاتون
پاک و عاشقانه ❤️
وجودتون سلامت
دلتون گرم از محبت❤️
عمرتون با عزت و
زندگیتون
مملو از خوشبختی 🌷
امروزتون شاد
در کنار خانواده و عزیزانتون❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺تقدیم به شما
به شمایی که همین الان
🌺انلاینی
به شماکه رفیق نیمه راه نبودی
🌺به شمایی که همراه همیشگی
کانال بودی وهستی
🌺ممنون ازحضور گرمتون
💙✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام مطالب کانال
با تمام عشق و ارادت
تقدیم
به شما
کاربران گرامی ❤️
حضور شما باعث دلگرمی ما میشه
پس هموطن با فورواردکردن مارو یاری
کنید
💙✌️🙏
#دیزاین_صبحانه_لاکچری 😍
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #پوآچا_پنیری_شکم_پر
🔻مواد لازم
250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
2 لیوان آب ولرم
2 عدد سفیده تخم مرغ ( زرده ها برای روی پوآچا )
3 قاشق غذاخوری شکر
1.5 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خیس ( 42 گرم، یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک )
1 کیلو آرد (7 لیوان)
🔻برای داخل پوآچا
1 کاسه پنیر صبحانه
🔻برای روی پوآچا
2 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق مرباخوری شیر
اندازه لیوان 250 میلی، لیوان دسته دار یا پیمانه قنادی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پوآچا_پنیری_شکم_پر 🔻مواد لازم 250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق 2 لیوان آب ولرم 2 عدد سفید
برای شروع ابتدا کره نرم شده در دمای اتاق، خمیر مایه خیس خرد شده، آب ولرم، شکر و سفیده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.
(خمیر مایه خیس و خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس همراه بقیه مواد داخل ظرف بریزید و هم بزنید.)
نمک و آرد را کم کم بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که مثل فیلم خمیر نرمی شود. (اگر کمی به دست بچسبد اشکالی ندارد.)
روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. سپس خمیر را کمی ورز بدید تا هوای خمیر گرفته شود و به 18 چانه مساوی تقسیم کنید. وسط چانه ها را باز کنید و کمی پنیر بذارید.
سپس خمیر را تا کنید و با قسمت نزدیک به مچ روی خمیر فشار بدید.
تمام چانه ها را شکل بدید و با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید یا داخل سینی چرب شده بچینید.
روی پوآچاها را بپوشانید و حدود 15 تا 20 دقیقه داخل سینی استراحت بدید. سپس زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده با فرچه روی پوآچاها بمالید و در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد حرارت از بالا و پایین بپزید.
( زمان پخت به حرارت فر شما بستگی دارد حدود 20 دقیقه، اگر فر شما حرارت بالا و پایین همزمان روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید و اگر روی پوآچا خوب سرخ نشد چند دقیقه آخر پخت حرارت بالای فر را روشن کنید تا روی پوآچا سرخ شود. )
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #سوپ_اسپاگتی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوپ_اسپاگتی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سوپ_اسپاگتی
🔻مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت چرخ کرده (بدون چربی-ترجیحا گوساله ) ۴۵۰ گرم
پیاز متوسط( خرد شده) ۱ عدد
فلفل دلمه ای کوچک( خرد شده) ۱ عدد
کرفس (خرد شده ) ۱ ساقه
هویج متوسط( خرد شده) ۱ عدد
سیر ریز (خرد شده) ۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی پخته ریز خرد شده و جوشیده (همراه با آب آن) ۴۰۰ گرم
آب ۲-۳ لیوان
سس اسپاگتی ۴۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
ادویه ایتالیایی (ترکیبی از اورگانو، ریحان، فلفل قرمز، رزماری و گاهی پودر سیر) ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
اسپاگتی (پاستای رشته ای) خشک، اسپاگتیها را به قطعات کوچک بشکنید ۶۰ گرم
🔻طرز تهیه
۱- گوشت، پیاز، فلفل سبز، کرفس، هویج و سیر را در یک قابلمه بزرگ و بر روی حرارت متوسط بپزید تا سبزیجات نرم شده و گوشت تغییر رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنید. سپس چربیهای اضافه آن را بگیرید.
۲- گوجه فرنگیهای جوشیده را همراه با آب آن به این مخلوط اضافه کنید. آب، سس اسپاگتی، شکر، ادویه ایتالیایی، پودر فلفل و فلفل قرمز را نیز به مواد بیافزایید. مخلوط را به دمای جوش برسانید.
۳- اسپاگتی را اضافه کرده، سپس حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بجوشند. درب قابلمه را نبندید و بگذارید مواد داخل آن به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که اسپاگتی نرم و پخه شود، بجوشد. سپس سوپ را در کاسه های مورد نظر کشیده و سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_ترش_گیلانی :
داخل یه ظرف، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و مخلوط کنید
با دست حسابی ورز بدین
هر مدلی که دوست داشتین، شکل بدین و بذارین کنار
داخل یه قابلمه کمی روغن بریزین
یک عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر خرد شده
و یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید
۱۰۰ گرم گردوی آسیاب شده بریزید و هم بزنید
یک الی دو قاشق غذا خوری رب انار اضافه و ترکیب کنید
یک قاشق چایخوری سبزی معطر (من از نعنا خشک و ترخون استفاده کردم) اضافه و مخلوط کنید
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
و دو قاشق غذا خوری آب انار بریزین و تفت بدید
نصف لیوان آب بریزین، بیشتر نریزید
یک قاشق غذا خوری رب گوجه
و یک عدد گوجه رنده شده اضافه و یکدست کنید
در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت روی حرارت باشه تا غلیظ بشه
داخل تابه روغن بریزین
کوفته ها رو داخلش بچینین و دو طرفشو سرخ کنید
بعد داخل سس، بذارینشون
روش دو عدد گوجه ی خرد و سرخ شده بذارید
با در باز نیم ساعت روی حرارت ملایم بذارید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡