eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیراشکی_کرم_دار_خانگی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
بسيار خوشمزه 🔻مواد لازم براي خمیر پيراشكي:  شکر …….8 قاشق سوپخوری شیر ………1/2 پیمانه آب ولرم…….1/2 پیمانه روغن مایع …… 2 قاشق غدا خوری خمیر مایع……..2 قاشق غذاخوری کره ………….1/3پیمانه نمک …………خیلی کم تخم مرغ …….2 عدد آرد …….در حدی که بدست نچسبه 🔻مواد لازم کرم: شکر ………1پیمانه سرخالی شیر……….1و1/2پیمانه وانیل شکری…..1 قاشق چایخوری نشاسته ذرت………1/4 پیمانه کره………. 2 قاشق غذاخوری 🔻طرز تهيه خمیر ابتدا شیر داغ رو با شکر و نمک و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط می کنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغ ها و خمیر مایع رو اضافه می کنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2 ساعت روش رو می پوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن می کنیم و قالب می زنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20 دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ می کنیم و می‌ گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم . بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکی ها می کشیم و پودر نارگیل می ریزیم . 🔻طرز تهيه کرم: شکر و نشاسته رو با هم مخلوط می کنیم سپس شیر رو اضافه می کنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه می کنیم و هم می‌ زنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکی ها میزاریم . نوش جان …😘 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋ دوستان گلم 🌷 صبح آدینه تون پراز لبخند🥰 رابطه هاتون پاک و عاشقانه ❤️ وجودتون سلامت دلتون گرم از محبت❤️ عمرتون با عزت و زندگیتون مملو از خوشبختی 🌷 امروزتون شاد در کنار خانواده و عزیزانتون❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺تقدیم به شما به شمایی که همین الان 🌺انلاینی به شماکه رفیق نیمه راه نبودی 🌺به شمایی که همراه همیشگی کانال بودی وهستی 🌺ممنون ازحضور گرمتون 💙✌️ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام مطالب کانال با تمام عشق و ارادت تقدیم به شما کاربران گرامی ❤️ حضور شما باعث دلگرمی ما میشه پس هموطن با فورواردکردن مارو یاری کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌           💙✌️🙏
😍 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🔻مواد لازم 250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق 2 لیوان آب ولرم 2 عدد سفیده تخم مرغ ( زرده ها برای روی پوآچا ) 3 قاشق غذاخوری شکر 1.5 قاشق مرباخوری نمک 1 پاکت خمیر مایه خیس ( 42 گرم، یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک ) 1 کیلو آرد (7 لیوان) 🔻برای داخل پوآچا 1 کاسه پنیر صبحانه 🔻برای روی پوآچا 2 عدد زرده تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری شیر اندازه لیوان 250 میلی، لیوان دسته دار یا پیمانه قنادی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پوآچا_پنیری_شکم_پر 🔻مواد لازم 250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق 2 لیوان آب ولرم 2 عدد سفید
برای شروع ابتدا کره نرم شده در دمای اتاق، خمیر مایه خیس خرد شده، آب ولرم، شکر و سفیده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید. (خمیر مایه خیس و خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس همراه بقیه مواد داخل ظرف بریزید و هم بزنید.) نمک و آرد را کم کم بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که مثل فیلم خمیر نرمی شود. (اگر کمی به دست بچسبد اشکالی ندارد.) روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. سپس خمیر را کمی ورز بدید تا هوای خمیر گرفته شود و به 18 چانه مساوی تقسیم کنید. وسط چانه ها را باز کنید و کمی پنیر بذارید. سپس خمیر را تا کنید و با قسمت نزدیک به مچ روی خمیر فشار بدید. تمام چانه ها را شکل بدید و با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید یا داخل سینی چرب شده بچینید. روی پوآچاها را بپوشانید و حدود 15 تا 20 دقیقه داخل سینی استراحت بدید. سپس زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده با فرچه روی پوآچاها بمالید و در فر با دمای 190 درجه سانتی‌گراد حرارت از بالا و پایین بپزید. ( زمان پخت به حرارت فر شما بستگی دارد حدود 20 دقیقه، اگر فر شما حرارت بالا و پایین همزمان روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید و اگر روی پوآچا خوب سرخ نشد چند دقیقه آخر پخت حرارت بالای فر را روشن کنید تا روی پوآچا سرخ شود. ) 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوپ_اسپاگتی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۶ نفر گوشت چرخ کرده (بدون چربی-ترجیحا گوساله ) ۴۵۰ گرم پیاز متوسط( خرد شده) ۱ عدد فلفل دلمه ای کوچک( خرد شده) ۱ عدد کرفس (خرد شده ) ۱ ساقه هویج متوسط( خرد شده) ۱ عدد سیر ریز (خرد شده) ۱ قاشق چای خوری گوجه فرنگی پخته ریز خرد شده و جوشیده (همراه با آب آن) ۴۰۰ گرم آب ۲-۳ لیوان سس اسپاگتی ۴۰۰ گرم شکر ۱ قاشق سوپ خوری ادویه ایتالیایی (ترکیبی از اورگانو، ریحان، فلفل قرمز، رزماری و گاهی پودر سیر) ۱/۲ قاشق چای خوری نمک ۱/۲ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل قرمز به مقدار لازم اسپاگتی (پاستای رشته ای) خشک، اسپاگتیها را به قطعات کوچک بشکنید ۶۰ گرم 🔻طرز تهیه ۱- گوشت، پیاز، فلفل سبز، کرفس، هویج و سیر را در یک قابلمه بزرگ و بر روی حرارت متوسط بپزید تا سبزیجات نرم شده و گوشت تغییر رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنید. سپس چربی‌های اضافه آن را بگیرید. ۲- گوجه فرنگی‌های جوشیده را همراه با آب آن به این مخلوط اضافه کنید. آب، سس اسپاگتی، شکر، ادویه ایتالیایی، پودر فلفل و فلفل قرمز را نیز به مواد بیافزایید. مخلوط را به دمای جوش برسانید. ۳- اسپاگتی را اضافه کرده، سپس حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بجوشند. درب قابلمه را نبندید و بگذارید مواد داخل آن به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که اسپاگتی نرم و پخه شود، بجوشد. سپس سوپ را در کاسه های مورد نظر کشیده و سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: داخل یه ظرف، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و مخلوط کنید با دست حسابی ورز بدین هر مدلی که دوست داشتین، شکل بدین و بذارین کنار داخل یه قابلمه کمی روغن بریزین یک عدد پیاز رنده شده ۲ حبه سیر خرد شده و یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید ۱۰۰ گرم گردوی آسیاب شده بریزید و هم بزنید یک الی دو قاشق غذا خوری رب انار اضافه و ترکیب کنید یک قاشق چایخوری سبزی معطر (من از نعنا خشک و ترخون استفاده کردم) اضافه و مخلوط کنید نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و دو قاشق غذا خوری آب انار بریزین و تفت بدید نصف لیوان آب بریزین، بیشتر نریزید یک قاشق غذا خوری رب گوجه و یک عدد گوجه رنده شده اضافه و یکدست کنید در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت روی حرارت باشه تا غلیظ بشه داخل تابه روغن بریزین کوفته ها رو داخلش بچینین و دو طرفشو سرخ کنید بعد داخل سس، بذارینشون روش دو عدد گوجه‌ ی خرد و سرخ شده بذارید با در باز نیم ساعت روی حرارت ملایم بذارید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡