eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
اصولی ترین روش پخت شله زرد با تمام نکات👇 برنج (۲۵۰ گرم)  ۱ و یک چهارم لیوان شکر  ۳۵۰ گرم ( الی ۵۰۰ گرم) آب ۱۸ الی ۲۰ لیوان زعفران (نیم مثقال)  ۲ قاشق غذا خوری کره (۵۰ گرم)  ۱/۴ لیوان گلاب (۱۲۵ گرم)  ۱/۲ لیوان خلال بادام  ۵۰ گرم نصف لیوان روغن مایع  ۱۰ قاشق غذا خوری (یک سوم لیوان) دارچین برای تزئین خلال پسته برای تزئین 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه: 1. یک شب قبل برنج را خیس کرده با 18 پیمانه آب (4.5 لیتر آب) بعد برنج را با همان آبی که خیس کردیم روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد ما بین پخت به هیچ وجه  نباید آب اضافه کنیم چون شله زرد آب میندازه. اگه نیاز به اب اضافه کردن بود حتما اب داغ باشه. 2. وقتی برنج حالت شل شد از این به بعد شروع به بهم زدن میکنیم و ابتدا زعفران را اضافه میکنیم و 3. پس از اندازه کردن میزان شکر به دلخواه خود، روغن مایع ، کره ، خلال بادام، گلاب و عرق هل را اضافه کنید. 4. برای جا افتادن شله زرد، روی درب قابلمه دم کنی گذاشته و زیر قابلمه شعله پخش کن گذاشته حرارت کاملا ملایم حدود 20 تا 30 دقیقه زمان میدیم تا دم بکشه، وقتی دم کشید از روی حرارت برداشته ، تزیین و نوش جان کنید. نکته: 1. در شله زرد ابتدا باید حتما اول زعفران به برنج اضافه شود و بعد از زعفران، شکر اضافه شود. شکر مانع از رنگ دادن زعفران به برنج میشود و مغز برنج سفید میماند. 2. دقت کنید که قبل از باز شدن کامل برنج شکر را به آن اضافه نکنید چون باعث خام ماندن مغز برنج میشود. 3. اگر هنگام پخت برنج، آب آن تمام شد، مقداری آب گرم به آن اضافه کنید. 4. برای چشیدن میزان شکرِ شله ‏زرد، مقداری از آن را در ظرفی ریخته تا سرد شود، سپس آن را مزه کنید زیرا در صورت داغ ‏بودن، میزان شیرینی شله ‏زرد دقیق نخواهد بود. به طور معمول اندازه شکر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود. 5. برای اضافه کردن هل به شله زرد ، بهترین روش به دست آوردن عرق هل است که یعنی چند دانه ی هل را با مقدار کمی آب جوش توی ظرف در بسته ای ریخته و روی بخار آب به مدت نیم ساعت دم بکشد و موقع اضافه کردن عرق هل به شله زرد، دانه های هل را خارج کنید. 6. با این مقدار مواد حدودا 4 کاسه ی متوسط شله زرد خواهید داشت. 7. زعفران حتما باید ساییده شده و حل شده در آب باشد. 8. برای بهترشدن طعم بادام، خلال بادام را در همان مقدار گلابی که میخواهیم به شله زرد اضافه کنیم، قرار میدهیم و در نیم ساعت آخر پخت ، اضافه میکنیم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
لوبیاونخود1پ عدس1پ آلو150گرم لبو1عدد بزرگ سبزی350گرم رشته آشی250گرم پیاز داغ1پیمانه سرکه نصف پیمانه شیره انگور زردچوبه1 ق م نمک و فلفل نعناع داغ روغن هویج رنده شده نخود و لوبیا رو از قبل خیس میکنیم میذاریم بپزه لبو هم جدا با آب میپزیم در قابلمه ای پیاز داغ درست میکنیم و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم آب میریزیم وسپس سبزی آش وعدس اضافه میکنیم ی دونه عصاره گوشت بره هم میریزم تا خوش طعم بشه نخود لوبیا پخته ولبوی پخته نگینی هم به مواد اضافه میکنیم من ی دونه هویج رنده شده هم میریزم وانواع آلوی سیاه و آلوی بخارا همرا چاشنی سرکه و ‌شیره به آش اضافه میکنیم نمک رو اندازه میکنیم مقدار ملس بودن آش به ذائقه خودتون بستگی داره در آخر نعناع داغ و رشته آشی رو اضافه میکنیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوش طعم ترين 🍘 فرقش با حلوای معمولی فقط شيرخشك ونشاسته ذرته ولی طعمش زمين تا آسمون فرق داره😋 شيرخشك ٢ پيمانه آرد سفيد ٢ پيمانه نشاسته ذرت ۱/۵پيمانه شكر ٣/٥ پيمانه آب ٢ پيمانه گلاب ١ پيمانه هل كوبيده ٦ عدد تركيب كره و روغن مايع (در حدي كه آرد داخل روغن روون باشه) مشابه ويديو محلول زعفران به ميزان لازم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥙 😋 🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم میگو میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه‌دار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم برای سرو تاکو ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن می‌چینیم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینبار نودل رو خوشمزه و متفاوت بخورید نودل ۵ عدد گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم هویج ۲عدد پیاز ۲عدد زرد چوبه نصف قاشق مرباخوری پودر سیر یک قاشق مرباخوری آویشن یک قاشق مرباخوری پنیر پیتزا، کنجد 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
18.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هویچ پلو هویچ چهار عدد متوسط سینه مرغ یک عدد برنج سه پیمانه رب گوجه فرنگی دو قاشق دوستان بجای رب میتونید زرشک بزنید روغن به مقدار لازم پیاز یک عدد متوسط نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم بجای فلفل قرمز میتونید دارچین استفاده کنید آب مرغ یک لیوان ✅مرغو با پیاز و سیر و زعفران و نمک گذاشتم پخت بعد خرد کردم هویچو رنده کردم ✅بجای زرشک رب زدم تا مزه ملس بگیره ✅شکر هم نزدم چون غذای شیرین دوست ندارم ✅دوست داشتید میتونید دو قاشق آبلیمو هم بزنید عزیزان من توی آب مرغم زعفران بود شما ✅اگر دوست داشتید در آخر دو قاشق غذاخوری زعفران روی برنج بریزید ✅در آخر هم مواد رو لایه لایه بریزید و دم کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
یکی از خوشمزه ترین و لطیف ترین یی هستش که تو نیم ساعت میتونی درست کنی😍🤤نیازی به درست کردن شربت بار نداره🤌🏻 در این شب های قدر درست کنید و به یاد خان باجی هم باشید🙏التماس دعا ✅استوری و هایلایت های پیج رو حتما ببین کلی آموزش فوری داریم👌🏻 ♦️مواد لازم👇🏻 آرد : ۱ لیوان شکر : ۱ لیوان کره : ۱٠٠ گرم روغن مایع : ۱/۳ لیوان گلاب : ۱/۳ لیوان شیر سرد : ۲ لیوان پودر زعفرون : نصف ق چ خ پودر هل : نصف ق چ خ ❌نکته ها👇🏻 ✅فرقی نمیکنه از چه نوع آردی استفاده کنید. ✅آرد رو حتما با حرارت ملایم تفت بدید تا رنگش تغییر کنه. ✅هر چه زمان تفت خوردن آرد بیشتر بشه رنگ حلواتون تیره تر میشه. ✅شیر حتما سرد باشه تا به حلوا شوک بده و حلوا جمع بشه. ✅از قالب پلاستیکی استفاده کردم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا