18.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهیچه مشهدی🤤
یا ماهیچه پسران کریم🤌🏼
مواد لازم :
ماهیچه ۷۰۰ گرم
پیاز ۳ تا ۴ عدد خیلی درشت
روغن مایع نصف لیوان
زعفران دم کرده
کره ۵۰ گرم
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیزاین_بسیارخوشگل
❤😘
#مارشمالو بسیار خوشمزه 👌❤️
سفره تو خوشگلش کن 🍭🥙
به همین سادگی و زیبایی 😍😋
بسیار زیبا ایده بگیرید👌
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_بسیارخوشگل
❤😘
#صبحانه_مقوی 😍❤️👌
سفره تو خوشگلش کن 🍭🥙
به همین سادگی و زیبایی 😍😋
بسیار زیبا ایده بگیرید👌
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_میوه همراه #دیزاین عالی
مگه داریم از این خوشمزه تر 😋😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #ناگت_مرغ_خانگی_ 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ناگت_مرغ
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ زده شده ۱ عدد
خردل کمی
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
🔻مواد لازم برای غلتاندن:
تخم مرغ ۲ عدد
آرد به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- سینه مرغ را در چرخ گوشت نرم كنید و بقیه مواد را به آن اضافه كرده با دست خوب ورز دهید.
۲- از مرغ به اندازه یك گردو كوچك برداشته و به شكل ناگت در دست پهن كرده ،ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ زده شده بزنید و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.
۳- روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس ناگت ها را در آن سرخ كنید تا زمانی كه طلایی رنگ شود.
۴- ناگت ها را در صافی ریخته تا روغن اضافی آن خارج شود سپس به صورت گرم میل كنید.
🔻سایر نکات
از زعفران آب کرده هم می توانید در این غذا استفاده کنید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #ژله_ولنتاین 😍
🔻مواد لازم برای ۱۵ نفر
ژله قرمز رنگ (توت فرنگی یا آلبالو...) ۱ بسته
ژله آلوئه ورا ۲ بسته
آب جوش ۲ لیوان
شیر یا بستنی آب شده ۱ لیوان
🔻طرز تهیه
۱- ژله قرمز رنگ رو با یک لیوان آب جوش حل کنید بعد نصف لیوان آب سرد توی آن بریزید و مخلوط کنید و توی یه دیس چرب شده بریزید تا به ارتفاع نصف بند انگشت بشه و بذارید نیم ساعت داخل یخچال بماند تا نیم بند شود
۲- بعد با قالب قلب تمامش رو قالب بزنید
۳- ژله بیرنگ (آلوئه ورا) رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان شیر یا بستنی آب شده مخلوط کنید و بذارید از گرما بیفته
۴- کف یه سینی دیگه رو چرب کنید و قلب هارو با فاصله مساوی و ردیفی به صورت خوابیده کف سینی بچینید
۵- با احتیاط کمی از مواد سفید رو توی سینی بریزید طوری که فقط ارتفاع کمی از قلب هارو بگیرد و قلب ها توش شناور و جابجا نشوند
۶- وقتی نیم بند شد بقیه مواد رو بریزید تا حدی که قلب ها توش محو نشوند و روش مشخص باشند
۷- سینی ژله داخل یخچال به مدت 2 ساعت قرار داده تا کاملا ببندد بعد از اینکه کاملا بست مثل شکل برش زده توی ظرف بچینید.
#ژله
#دسر
#ولنتاین
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ترفند_آشپزی
اگه #طعم_و_بوی_مرغُ دوست نداری، با این راهکار عاشقش میشی🤩🤩👇
🔻مرغ ها رو ۵ دقیقه بجوشونین
آب قابلمه رو دور بریزین
دوباره آب اضافه کنین
یک عدد پیاز
یک عدد فلفل دلمه ای
نمک
زرد چوبه
بریزین و درشو ببندین یک ربع بجوشه
مرغ ها رو از قابلمه خارج کنین
داخل تابه مقداری کره و روغن بریزین
کمی که داغ شد، مرغ ها رو بچینین
دو طرفشون که سرخ شد، از تابه خارج کنین
یک عدد پیاز خلالی شده رو داخل همون تابه بریزین و تفت بدین
دو حبه سیر
کمی زردچوبه
یک قاشق غذاخوری رب گوجه
اضافه و مخلوط کنین
دو پیمانه آب مرغ و
دو تکه چوب دارچین
اضافه کنین
وقتی به جوش اومد، کمی فلفل سیاه و پاپریکا بریزین
مرغ ها رو بچینین
مقداری عصاره زعفران
آب نصف لیمو بریزین درشو ببندین و یک ساعت زمان بدین تا جا بیوفته
با این ریزه کاری ها مرغ تون خوش طعم و معرکه میشه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش شیرینی با 4 قلم مواد😍
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش دسر پاییزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش بورک گوشت و قارچ🍄
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡