16.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا_مرغ_و_سبزیجات😍😋
مواد لازم :
مخلوط سبزیجات نوبرسبز یک بسته
فیله مرغ ۶۰۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
سیر تازه ۴حبه
فلفل دلمه ای یا پاپریکا یک عدد
نمک / فلفل / ادویه ایتالیایی
کره و زوغن زیتون
.
قارچ ورقه ای خرد شده ۴۰۰ گرم
شیر به دمای محیط رسیده ۲ لیوان
آرد سفید ۳ ق غ
کره و روغن زیتون
یک بسته لازانیا
۴۰۰ گرم پنیر پیتزا
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_میوه
با یه طعم بی نظیر و ملس😋😋😋😋 نمیشه گفت چقدر لذیذه فقط باید امتحانش کنی🍒🍒🍒🍒
مواد لازم:🍒🍒🫑🍅🧅🧄🍒🍒
۳۰۰گرم رشته آش
۶الی ۷ عدد قیسی، آلو، آلوچه از هرکدام
۱/۴پیمانه آلبالو🍒
نصف پیمانه نخود پخته شده
نصف پیمانه لوبیای پخته شده
ادویه ( نمک ، فلفل ،زردچوبه)
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری رب فلفل
پیاز داغ و نعناع داغ به میزان لازم
آب مرغ یا گوشت به میزان لازم
طرزتهیه:💥💥💥💥💥💥💥
حبوبات رو از قبل میپزیم.
داخل قابلمه پیاز داغ می کنیم و حالا رب گوجه و فلفل رو اضافه می کنیم تفت میدیم و ادویه ها رو هم میریزیم .
حالا آب مرغ یا گوشت رو اضافه می کنیم یکم هم آب می ریزیم و حبوبات رو اضافه می کنیم و بعد میوه ها رو به اون ترتیبی که تو فیلم گفته شده.
گهگاهی آش رو هم می زنیم تا ته نگیره و بعد از نرم شده میوه ها رشته آش رو می ریزیم . و در آخر نعناع داغ رو اضافه می کنیم.
روشو با نعناع داغ و پیازداغ تزیین می کنیم.
نوش جونتون😋
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابهای که هزار و یک مدل داره توی ترکیه خیلی رایجه😍😋
ولی بهتره بدونیم که اصل و نسب آذری داره و به ایران خودمون برمیگرده
راز خوشمزگی این مدل کباب تابهای به اینه که آخر سر آبدار نباشه! پس بهش زمان بدین تا سُس کاملاً به خورد موادتون بره
برای ۴ نفر:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ دونه پیاز رنده شده
۱ قاشق چایخوری سماق
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری ترکیب فلفل سیاه و قرمز
۲ عدد بادمجون درشت خرد شده
۲ عدد سیب زمینی درشت خرد شده
۱/۲ فلفل دلمه خلالی خرد شده
۱ عدد گوجه فرنگی
برای سُس:
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
۱ لیموترش آب گرفته شده
۱ قاشق کره یا روغن حیوانی آب شده
زعفران به میزان دلخواه
مراحل رو طبق ویدیو انجام بدین و حدود ۴۰ دقیقه روی شعلهی ملایم بذارین تا جا بیوفته
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زیر_برنجی_لُری🤌
۱ کیلو گوشت گوسفندی🥩
۱ دونه پیاز🧅
۳ حبه سیر🧄
نمک وفلفل سیاه
۱/۲ ق.چ زردچوبه
۱ دونه چوب دارچین
۱/۲ ق.غ رب گوجه فرنگی🍅
۲ ق.غ زعفران غلیظ
۱ لیوان آب
۲ق.غ آبغوره یا آب لیمو
۴ پیمونه برنج
زرشک
روغن کرمونشاهی
✅این #پلو رو به شدت پیشنهاد میکنم که درستش کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک به خاطر داشتنکرم خیلی لطیف و خوشمزه اس وبافت پوک و اسفنجی داره😍
مواد کیک👇🏻
آرد : ۱۷۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱۲۰ گرم
شیر: نصف لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
زست لیمو: نصف قاشق چایخوری
مواد کرم👇🏻
شیر یک لیوان
زرده تخم مرغ یک عدد
آرد ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
شکر پنج قاشق غذاخوری
وانیل کمی
برای تزیین
توت فرنگی( یا هر میوه ای دوست دارید)
پرک بادام
شیر،شکر و تخم مرغ رو داخل قابلمه بریزیدو با هم مخلوط کنید.بعد آرد و نشاسته ذرترو اضافه کنید و هم بزنید.قالبمه رو رویحرارت ملایم بزارید مرتب هم بزنید تاغلظتی شبیه ماست پیدا کنه.بعد حرارت روخاموش کنید و کره رو اضافه کنید.روی کرمرو با کیسه فریزر بپوشونید تا خشک وسفت نشه.
برای کیک 👈🏻تخم مرغ ها و شکر رو با همزن خوب هم می زنیم تا حالت کرمی و کشدار پیدا کنه.بعد زست لیمو رو اضافه کنید.حالا شیر و روغن رو اضافه کنید و یه مقدار هم بزنید در حدی که فقط مخلوط بشن. بعد آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک هم می زنیم تا یکدست بشه.
ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید با چرب کنید. حالا مایه کیک رو داخل قالب بریزید و کرم رو با قیف یابا قاشق روی قالب بریزید و با توت فرنگی و پرک بادام رو روی کیک قرار بدید
قالب رو داخل فر۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردید، به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بزارید تا بپزه. بعد از اینکه کیک پخت اجازه بدید تا کاملا خنک بشه بعد از قالب جدا کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناگت مرغ😍
مواد لازم :
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
کرانچی ۲ بسته
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نون تست ۳ عدد
شیر نصف لیوان
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
آرد سفید ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سیر
فلفل قرمز
پاپریکا
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
17.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استیک_مرغ فوری و آسان🥰
مواد لازم :
سینه مرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۱ ق چ
پودر خردل
پودر تخم گشنیز
پودر پیاز ۱ ق م
پودر سیر نصف ق چ
زعفران ۱ ق چ
#مرغ_سوخاری
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گیلاس_شکلاتی_مغزدار
مواد لازم:
25 عدد گیلاس 🍒
25 عدد فندق 🌰
75 گرم شکلات تلخ🍫
15 میلی لیتر روغن مایع (مانند روغن آفتابگردان)🥃
اسپری طلای خوراکی یا ورق طلا ✨
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_آسمان_آبی🪼😀
⬅️مواد لازم⬇️
🥶سیروپ بلو کاراسائو و آب ترکیب شده یخ زده
🧊اسپرایت یا سون آپ
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
19.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه آموزش دو سوته و خوشمزه داریم ، اونم فقط با سه قلم مواد 😍😋
یه شیرینی خیلی خوشمزه با مغز شکلاتی با خمیرهزارلا، با خمیرهزارلا کلی چیزای خوشمزه میشه درست کرد که امروز من یه مدل شیرینی شکلاتی با مغز گردو بهتون یاد میدم ، که میتونید مغزهای دیگه مثل فندق و بادوم و… استفاده کنید.
.
مواد لازم:
۱)۱ بسته خمیر هزارلا مخصوص شیرینی
۲) شکلات صبحانه
۳) گردو آسیاب شده
طرز تهیه: خمیر و حدود یک ساعت تو دمای محیط بذارید تا نرم بشه ، بعد بازش کنید و یکمی با وردنه نازک ترش کنید ، بعد نصف خمیر و با یه لایه شکلات کامل بپوشونید و روش مغز گردو یا هرمغزی که دوست دارید بریزید .
اون قسمت خالی خمیر و بیارید رو قسمت شکلاتی و دوباره با وردنه یکم صافش کنید تا خوب هم بچسبه دو لایه و بعد با چاقو یا کاتر به صورت مستطیل های باریک برش بزنید و هر برش و بپیچید و رولش کنید مثل فیلم ، بعد اگه دوست داشتید روش و با تخم مرغ هم زده رو مال کنید (دلبخواهی) که خوشرنگ تر بشه و داخل سینی فر بچینید و حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارید ، در آخرم اگه دوست داشتید روش میتونید پودر قند بریزید که من نریختم.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_ایتالیایی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#شیرینی_ایتالیایی
🔷مواد لازم:
🔹آرد سفید قنادی الک شده 350 گرم
🔹کره ی نرم 120 گرم
🔹پودر شکر 140 گرم (3/4 پیمانه)
🔹وانیل 1/2 ق چ
🔹تخم مرغ 1 عدد
🔹زرده ی تخم مرغ 2 عدد
♨️طرز تهیه
کره و پودر شکر (یا قند) رو خوووووب مخلوط کنید تا کرمی بشه
زرده های تخم مرغ و تخم مرغ و وانیل رو اضافه و کاملا مخلوط کنید
نکته: از هر نوع اسانس یا رنده پوست پرتقال یا لیمو یا زعفران در این مرحله میتونید اضافه و استفاده کنید...
آرد رو هم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی درست بشه. حواستون باشه ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی خراب میشه
خمیر رو که آماده کردید داخل کیسه فریزر 24 ساعت در یخچال استراحت بدین
بعد از این زمان از یخچال خارج کنید
استوانه های کوچک درست کنید و با دست اونو یکم قوس بدین
روی هر کدوم از کوکی ها با چنگال یک شیار درست کنید ویا بین دوکیسه فریزر باز کرده وبا کاترهای مختلف و دلخواه قالب بزنید
فر رو روی 180 درجه روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ بندازید
میتونید به شکل گرد ساده فرم داده و با چنگال روش فشار بدین یا داخل کنجد یا خرده شکلات
یا شکلات چیپسی یا گردو ... بغلطونید ودر فر بذارید.
بعد همه رو با کمی فاصله داخل سینی بچینید
ودر فر به مدت 5 تا 10 دقیقه یا زمانی که زیر کوکی طلایی بشه قرار بدین
بیشتر بمونه خشک وبیسکویتی میشه
البته زمان پخت به فر شما بستگی خواهد داشت
بعد از پخت از سینی خارج و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید
بسیار خوشمزه و لطیف هستند.
راستی داخل خمیر میتونید شکلات چیپسی بریزید. یا از آرد کم کرده و به جاش پودر کاکائو بریزید
خلاصه دستتون بازه وبستگی به سلیقه وذائقه تون داره پیشنهاد میکنم برای پذیرایی از مهمونهای عیدتون درست کنید حتی می تونید خیلی کوچیک درست کنید به اصطلاح انگشتی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡