فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپوچینو خامه ای ☕☕
مواد لازم
۳ق غ خ شکر
۳ق غ خ قهوه فوری
۳ق غ خ آب گرم
شیر گرم به مقدار یا سرد
همه مواد رو خوب مخلوط کنین و با هم زن دور تند خوب بزنید حدودا ۳ تا ۵ دقیقه تا رنگش عوض بشه و حالت خامه ای بگیره
دید چه قدر راحت و سریع و خوشمزه اصلا از این راحت تر مگه داریم 🥰🥰
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_کوبیده🍢🍢
#کوبیده_مرغ🍢🍢
ترکیب سینه و ران مرغ ۲۵۰ گرم
فیله مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد درشت
فلفل دلمه سبز و قرمز از هر کدوم یک سوم برش
ترکیب کره و روغن ( سس کره)
پودر سیر .نمک . زنجبیل .فلفل سیاه .. پودر پاپریکا .پودر تخم گشنیز درصورت تمایل
اگه باشه عطر خیلی خوبی میده کم اضافه بشه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کباب_کوبیده🍢🍢
#کوبیده_مرغ🍢🍢
ترکیب سینه و ران مرغ ۲۵۰ گرم
فیله مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد درشت
فلفل دلمه سبز و قرمز از هر کدوم یک سوم برش
ترکیب کره و روغن ( سس کره)
پودر سیر .نمک . زنجبیل .فلفل سیاه .. پودر پاپریکا .پودر تخم گشنیز درصورت تمایل
اگه باشه عطر خیلی خوبی میده کم اضافه بشه
طرز تهیه :
فیله و ران وسینه را چرخ میکنیم
نمک و ادویه اضافه میکنیم
من پیاز رو ریز ساتوری کردم فلفل دلمه رو نیز همونطور خیلی ریز ساتوری کنین به مرغتون اضافه کنین خوب مخلوط کنین حدود پنج دقیقه ورز بدین تا مثل خمیر جمع و گوله بشه وسط ظرفتون
در ظرفو بزارین تو یخچال نیم ساعت بمونه خنک بشه
باربیکیو رو ده دقیقه قبل پخت روشن کنین
از مواد گوشتتون اندازه نارنگی وزن ۱۰۰ تا ۱۲۰ بر دارید از سر سیخ شروع کنین به سیخ گرفتن
یه کاسه اب ولرم دم دستتون باشه خیلی کم دستتون رو مرطوب کنین و گوشت رو به سیخ بکشید حواستون به سرو ته سیخ باشه گوشت خوب چسبیده باشه به سیخ
من با دست اینکارو انجام دادم اگر دستگاه دارین با دستگاهم میشه سیخ رو تو دستگاه میزارین گوشت رو داخلش میزارین فرم میگیره
بعد سیخ رو روی باربیکیو داغ میچینیم با شعله زیاد سریع چند بار پشت و رو میکنیم اینکار باعث میشه به گوشت شوک وارد بشه و به سیخ بچسبه حدود
وقتی رنگ گوشت برگشت و احساس کردین به سیخ چسبید حرارت رو پایین بیارین تا گوشت مغز پخت بشه هر چند ثانیه سیخ رو برگردونین کمی سس کره رو با فرچه رو کباب بکشین
در اخر کار دوباره حرارت رو بالا ببرین تا کبابتون رنگ بگیره و برشته بشه فقط خیلی رو حرارت نمونه
چون فلفل هاتون میسوزه و سیاه میشه و اینکه اب میان بافتی گوشت از بین میره و کباب خشک میشه
برای از سیخ جدا کردن هم سرو ته گوشت رو کمی فشار بدید از سیخ جدا بشه و راحت از سیخ جدا کنید دوباره از سس کره روی کباب بکشید و سرو کنید ✔نکات: سیخ کوبیده تمیز باشه خیس یا چرب نباشه ✔کباب پز حتما داغ باشه بعد سیخ رو روی منقل بچینید ✔نکاتی که در مورد پشت رو کردن اولیه کباب با حرارت بالا گفتم حتما رعایت بشه حدود سی ثانیه تا جایی که رنگ گوشت تغییر کنه بعد حرارت رو پایین بیارید
✔بجای پیاز ساطوری زیر از پیاز رنده شده هم میتونین استفاده کنین فقط اب پیاز رو حتما بگیرین ✔فلفل دلمه رو میتونین حذف کنین یا کمتر بزنین ولی طعم دلپذیری به کبابتون میده مخصوصا پاپریکا(فلفل قرمز)
✔ترکیبات گوشت رو حتما رعایت کنیید!!
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودم خیلی از این ایده خوشم اومد😍
#طالبی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#رنگینک_خرما
خیلی مقوی هست حتما درستش کنید.
#رنگینک_قالبی
مواد لازم:
آرد سفید قنادی یا آرد سنگگ:۱پیمانه
روغن جامد یا کره ویا ترکیب هر دو باهم ۱۰۰گرم
هل آسیاب شده:نصف ق چ
پودر دارچین:۱ق چ
پودر قند:۲ق غ
مغز گردو:به مقدار دلخواه
رطب یا خرما:به میزان لازم حدود ۱۵ تا ۲۰ عدد
قالب سیلیکونی طرح دلخواه
آرد را روی شعله ملایم گاز تفت میدیم تا هم بوی خامی آرد گرفته شود رنگ آن کرم مایل به طلایی شود مراقب باشید آرد تیره نشود چون طعم تلخی پیدا می کند وقتی رنگ آن عوض شد روغن جامد یا کره یا مخلوطی از هر دو را به آرد اضافه کرده ومرتب هم میزنیم ماهیتابه راز روی شعله گازبرداشته واجازه میدیم مخلوط آرد وروغن خنک شود🏠
بعد از خنک شدن به آن پودر دارچین ،پودرهل،پودر قند،پودر زنجبیل را اضافه کرده وخوب هم می زنیم تا مایع یکدست ولطیف به دست بیاد در مرحله بعد نصف مخلوط آرد سرخ شده وروغن را داخل قالب ریخته وبا پشت قاشق روی آن را صاف ویکدست میکنیم حالا خرما هسته گرفته با مغز گردو مخلوط کردیم وداخل قالب میذاریم باقی مانده آرد وروغن را در قالب میریزیم وبا پشت قاشق روی آن را صاف میکنیم قالب را به مدت ۲ساعت در یخچال میذاریم تا رنگینک
کاملا شکل قالب را به خودش بگیرد بعد از این مدت رنگینک را با احتیاط از قالب خارج کرده ودر دمای محیط قرار میدهیم تا موقع سرو سرد نباشد
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_رستورانی
مواد لازم این خوشمزه :
🍗ران مرغ ۴ عدد
🧅پیاز ۲ تا متوسط
🫑فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
🥕هویج متوسط ۱ عدد
🧄سیر ۳ حبه متوسط
لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد
🌱برگ بو ۲ تا
🍅رب ۱ ق.غ سر پر
آب جوش ۱ استکان
روغن مایع ⅓ پیمانه
ادویه ها :
نمک ۱ ق.م
زرد چوبه ۱ ق.چ
پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م
فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ
فلفل قرمز ⅓ ق.چ
چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی
به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش .
موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین.
روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین .
#آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کتلت_سوسیس_سیب_زمینی
کتلت تُرد فوری ، آسون ، خوش عطر و خوش طعم
کتلت سوسیس(برای ۳ نفر)
♦️مواد لازم :
-سوسیس(ترجیحا ارگانیک)رنده شده ۲۰۰ گرم
-سیب زمینی ریز رنده شده و آب گرفته ۳ عدد
-پیاز رنده شده ۱ عدد
-تخم مرغ ۱ عدد
- آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
-نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن
♦️طرز تهیه :
۱- همه مواد رو خوب با هم مخلوط کن
۲- کتلت ها رو تو دستت فرم بده
۳- تو روغن داغ سرخ کن
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
13.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اشکنه_گوجه_بادمجان یا ونجوم آبِ 😍
مواد لازم :
۳عددبادمجان ۴عددگوجه ۱بوته سیر۲قاشق غذاخوری شنبلیله خشک ۱قاشق نعناع خشک ۲عددپیاز ۱قاشق اردتفت داده شده ادویه نمک فلفل زردچوبه وچاشنیش ۱کاسه الوچه یانصف لیوان آب نارنج یا۱قاشق رب الوچه این غذا با نون سرومیشه باپیاز فراوان به دلخواه تخم مرغ هم میزنن
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#آلو_خورشتی خونگی
اول بهت بگم که حتی اگه آپارتمان نشین هم هستی، به راحتی خودت میتونی تو خونه ات با این روش آلو خورشتی درست کنی 🥰
❌نکته های مهم ❌
✅هر نوع آلویی برای خشک کردن مناسبه حتی آلو شابلون
✅وقتی آلوها را داخل آب جوش ریختید، کمتر از یک دقیقه بمونه(به قدری که پوست آلوها ترک بخوره) نمیخوایم آلوها پخته بشن.
✅نیازی به اضافه کردن سرکه و شکر نیست، در صورت تمایل اضافه کنید.
✅نمک را حذف نکنید، باعث میشه در زمان خشک شدن آلوها کپک نزنن.
✅حتما داخل سبد یا ظرف توری مانند پهن کنید.
✅سعی کنید آلوها روی هم قرار نگیرن چون کپک میزنن.
✅جلوی نور مستقیم آفتاب باشه بهتره، اگر نور مستقیم نداشتید، اشکالی نداره فقط مدت زمان خشک شدن بیشتر میشه.
✅بیشتر از دو سه روز نزارید بمونه چون زیاد خشک میشن و دیگه شما آلوی گوشتی ندارید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
16.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_گوشت😍😋
☑️پیاز»یک عدد
☑️فلفل دلمه ای»یک عدد
☑️گوشت چرخ کرده»۲۵۰گرم
☑️قارچ»۱۰عدد(بیشتر هم باشه اشکالی ندارد)🍄
☑️نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا ، پودر سیر
برای دیپ پنیر:
⬅️شیر»۲لیوان
⬅️کره»۳۰گرم
⬅️نمک،فلفل،پودرسیر
⬅️پنیر گودا ورقه ای»۴-۵عدد
⬅️آرد»۲ ق غ
همه ی نکات و موارد رو داخل کلیپ توضیح دادم،بازم اگه سوالی بود کامنت کنید.از تابه معمولی یا گریل اسنک هم میشه استفاده کرد ولی در کل حتما تابه داغ داغ باشه،اول با دست کمی فشرده میکنیم بعد جسم سنگین میذاریم گریل بشه.شیر هم دمای محیط باشه بعد اضافه کنید.به جای کره میتونید یه ق غ روغن زیتون بزنید.میتونید یه ورقه پنیر هم روی مواد گوشتی بذارید،اگر خیلی پنیر دوست دارید.میتونید از سویا یا گوشت پخته و ریش شده به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡