eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.5هزار دنبال‌کننده
784 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
15.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ی خونگی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی ماکارانی ۱ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی ماکارانی ۲ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
این کیک پرطرفدار رو امتحان کن که عاشق طعم و بافتش میشی😍 میتونید از قالب لوف ، گرد( قطر ۱۸ سانت) و قالب مافین هم استفاده کنید✅ ‏‎موادلازم ‏‎☘️تخم مرغ ۳ عدد ‏‎☘️آرد. ۲۱۰گرم (یک و نیم پ ) ☘️شکر. ۱۵۰گرم (۳/۴ پ ) ‏‎‎☘️روغن مایع. ۱۱۰گرم(۱/۲ پ ) ‏‎☘️بکینگ پودر. ۶ گرم( یک و نیم ق چ ) ‏‎☘️وانیل. ۱/۲ ق چ ‏‎☘️شیر گرم. ۱۰۰ گرم (۱/۲ پ ) ☘️خامه صبحانه. ۲ ق غ ☘️پودر نارگیل چرب ۴۵گرم(۱/۲ پ ) ‏‎❌تمام مواد هم دمای محیط باشن و فر یه ربع قبل از پخت روشن بشه ‼️اگه دوست دارید کیکتون همینجوری گنبدی بشه حدود ۳/۴ ارتفاع قالب از مواد پر بشه ، ولی اگه دوست دارید سطحش صاف باشه نصف قالب رو مواد بریزید و دمای فر رو ده درجه کمتر کنید. ‏‎✅مدت زمان پخت : ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ‏‎☢️دمای فر برقی. ۱۷۵درجه ‏‎♻️دمای فر گازی. ۱۸۵ درجه ☢️دمای توستر. ۱۶۵ درجه ( اواخر پخت گریل روشن بشه ) ‏‎✅بعد از پخت روی کیکها شربت بار یا عسل رقیق شده با آب رومال بزنید ‏ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
اگه برنجت از روز قبل مونده باهاش کوکو درست کن👌👌 ‎‌‌‌‌‌‌🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
بریم سراغ دستور این کوکوی خوشمزه و کار راه انداز و راحت 😎👇🏻 برنج پخته شده یک لیوان سیب زمینی دو عدد تخم مرغ دو عدد آرد سوخاری دو قاشق س ارد نخودچی یک قاشق غ جعفری یک مشت نمک فلفل زردچوبه اویش سیب زمینی نیم پز شده رو بهمراه برنج پخته شده داخل غذاساز میریزیم و حسابی میکس میکنیم مرحله بعد ادویه ها و جعفری و پودر سوخاری و ارد نخود جی هم اضافه و دوباره میکس میکنیم دستمون رو خیس میکنیم و از مواد کوکو داخل دست فرم میدیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم نوش جان🥰 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 ‎‌‌‌‌
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما سعی میکنیم هر روز تو کانال راحتترین و در عین حال به روزترین تزیینات کیک رو بذاریم تا ببینید و ایده بگیرید❤️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم برنج ۴ پیمانه لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه شوید نیم کیلو ادویه پلویی به مقدار لازم نمک و زرد چوبه مقداری آب رو جوش بیارید برنج رو که از قبل خیس کردین داخلش بریزید بهش نمک و زرد چوبه اضافه کنید وقتس نیم پز شد لوبیا رو که از قبل خیس کردیم و پختیم داخل برنج بریزید و برنج رو ابکش کنید کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتون رو بندازید و یک لایه برنج یک لایه ادویه پلویی و دارچین و لایه بعد شوید تازه به دلخواه میتونید مابینش پیاز داغ هم بریزید این کار رو تا اتمام برنج ادامه بدید روی برنج رو میتونید اب و روغن بدید و ۴۵ دقیقه بذارید دم بکشه نوش جان 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم کیک: (لیوان دسته دار فرانسوی) تخم مرغ: ۴ عدد شکر: ۱ لیوان وانیل: نوک‌ق چ روغن مایع: ۲/۳ لیوان شیر: ۱ لیوان پودر کاکائو: ۲ الی ۳ ق غ آرد قنادی: ۱ و نیم لیوان بکینگ پودر: ۲ ق چ سس برای خیس کردن کیک: شیر: ۱ لیوان روغن: ۱/۴ لیوان شکر: ۱/۳ لیوان پودر کاکائو: ۲ ق چ شکلات سکه ای یا تخته ای: ۵۰ گرم همه رو باهم مخلوط میکنیم میذاریم رو‌ حرارت تا شکر و شکلات ذوب شن مواد لازم گاناش شکلاتی: ۱ پاکت خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتر ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای ۲ ق غ پودر قند موز ۱ الی ۲ عدد 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡