eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
لازانیا داریم چه لازانیایی😍 چیا لازم داریم؟ بادمجون ۵/۶ عدد سینه ی مرغ آبپز یک عدد کوچک کدو سبز یک عدد پیاز یک عدد قارچ ۵/۶ عدد گردو خرد شده مقداری کشک یک بسته 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جذابترین ای که میتونی برای جوجه رنگیت درست کنی صددرصد همینه 😍 چیا میخواد⁉️ گوشت چرخکرده 🥩۲۵۰ گرم پیاز 🧅۲ عدد (یکی برای سس یکی برای کباب) سیر🧄 ۲ حبه گوجه 🍅۳ عدد رب گوجه🥫 ۱ قاشق غذاخوری پر نمک،فلفل،آویشن،پودرسیر و پیاز،پاپریکا،پودرزیره،(یا کلا ادویه های اختیاری تون)🧂🌶🧄🍃 پنیر خامه ای🧀۱ قاشق غذاخوری پر پنیر پیتزا🧀 مقداری نان لواش🫓 ماست🍶 روغن زیتون یا معمولی اگر بچه هاتون گوشت نمیخورن و دائم نق میزنن با این غذا عاشق گوشت میشن 😉👌 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روزایی که عجله داری و میخوای سه سوت یه خوشمزه درستی کنی 😅 همین چاره ی کاره 👌 چیا میخواد⁉️ برنج فیله یا سینه مرغ خردشده پیاز بزرگ شوید تازه نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، دارچین 🔺 اگر‌ خواستین ته دیگ‌ داشته باشین وقتی آب برنج کشیده شد قابلمه رو جابجا کنید یا ابکش کنید و ته دیگ مورد نظرتون رو بذارین😋😍 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه خوشمزه و خوشگل برای پینگیلی های خونه 🤩 چیا میخواد⁉️ آب ولرم💧 1/2 پیمانه شکر 🍚1/2 ق غ خمیر مایع 🥄1/2 ق غ نمک 🧂1/2 ق چ( روغن مایع 🥃1/4 پیمانه آرد🥡 بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم(حدودیه کم کم آرد بزنید تا خمیر نرمی بشه اگه سفت بشه خراب میشه نونتون) برای رومال یک تخم مرغ🥚 و یک ق شیر🥛 و کمی کنجد و دونه سیاه آب و شکر و نمک و خمیر مایع فوری تازه با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه استراحت کنه. کمی آرد و روغن و مواد خمیر مایع مخلوط بشه تا خمیر لطیف و یه کوچولو چسبنده درست بشه .اگه خمیرتون سفت بود کمی آب بزنید. ⚠️ بعد ۱۵ دقیقه ورز بدین. بعد دوساعت استراحت کنه. ⚠️بعد چونه هارو طبق فیلم باز کنید و با روغن مایع چرب کنید هر لایه رو ⚠️بعد داخل سینی که کاغذ داره بزارید ۱۵ دقیقه استراحت کنه ⚠️رومال بزنید ، بره تو فر از قبل گرم شده ۲۰ دقیقه بپزه ⚠️یک ظرف آب تو فر باشه که نون ها لطیف بپزن و خشک نشن. دمای فر گازی ۲۰۰ فر برقی ۱۸۵ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
17.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای فوری😍😋 لقمه ی بقچه ای خدشمزه و آسونه و طرفداراش زیاده 🥰 مواد میانی رو میتونید به سلیقه ی خودتون با مرغ یا هرچیزی که دوست دارید درست کنید من از مواد گوشتی استفاده کردم یه پیاز و نگینی و بعد سرخ کردم گدشت چرخکرده رو با نمک فلفل زردچوبه پودر سیر پاپریکا تفت دادم قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وخوب تفت دادم یک قرب گوجه زدم رنگش باز شد کمی آویشن و بعد خاموش کردم نون های لواش رو نواری برش زدم و دو تیکه رو به صورت بعلاوه روی هم گذاشتم کمی مواد در وسطش و روش کمی پنیر پیتزا در آخر لبه هارو روی هم تاکردم و بعد در کمی روغن سرخ کردم به همین راحتی نوش جونتون 🌺 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزهه😍 برای سس: ۱ عدد تخم مرغ ۵ ق غ آرد ۱ بطری آب گازدار ۱ ق غ بکینگ پودر نمک و فلفل سیاه و قرمز ۵۰۰ گرم فیله یا سینه ی مرغ خورد شده ابتدا آرد و بکینگ پودر و فلفل سیاه و قرمز و نمک و تخم مرغ و آب گازدار رو با هم مخلوط کرده و فیله یا سینه ی مرغ رو درون مواد میریزیم و سلفون پیچیده و در یخچال ۳ الی ۴ ساعت گذاشته و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 آرد ۵ ق غ شکر ۳ ق غ پودر کاکایو ۱ ق غ بکینگ پودر نصف ق چ شیر ۶ ق غ روغن مایع ۴ ق غ وانیل نصف ق چ شکلات خرد شده مقدار دلخواه 🔺️همه مواد هم بزنین توی کاسه یا هر ظرفی دوستداشتین بریزین توی فر یا تستر یا فردستی یا بخار آب بزارین بپزه بعد ده دقیقه آمادست دمای فر ۱۸۰ درجه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آسون ترین‌ و خوشمزه‌ترین گراتن دنیا😛🥔 پیاز دو عدد گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم فلفل دلمه ای ۱عدد قارچ ۴عدد رب گوجه (به دلخواه) روغن ۱فنجان پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم نان تست یک بسته ادویه ها نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز (به‌مقدار‌لازم) برای سس کره ۲۵گرم آرد ۲۵گرم شیر یک پیمانه نمک و فلفل سیاه دمای فر۲۰۰ درجه گراتن رو میتونید با بادمجون و سیب زمینی هم درستش کنید میتونید از گوشت مرغ هم استفاده کنید😍 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۶ عدد نان همبرگر کوچک، ۶ تکه ژامبون، ۴ عدد تخم مرغ، ۱ پیمانه اسفناج خرد شده، نمک و فلفل، ۱۲ عدد گوجه گیلاسی، ۱ پیمانه پنیر پیتزا، کمی جعفری 🔴قسمت بالایی نان همبرگر ها را بریده و داخل آنها را خالی میکنیم. یک تکه ژامبون را در دراخل هر نان به شکلی قرار میدهیم که حالت جام ایجاد شود. تخم مرغ و اسفناج و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط میکنیم داخل نانها میریزیم. گوجه و پنیر پیتزا ریخته تکه های بریده شده را روی نانها قرار می‌دهیم. نانها را داخل فر ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد ميپزيم. با جعفری و گوجه گیلاسی تزیین میکنیم. . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر_پرتقالی😍😋 آب پرتقال یک و سه چهارم لیوان شکر سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری رنده پوست یک عدد پرتقال کره بیست و پنج گرم تمام مواد رو بجز کره باهم مخلوط میکنیم و نیازی به صاف کردن آب پرتقال نداریم چون پرز پرتقال باعث‌خوشمزه تر شدن این دسر میشه ، و در مورد رنده پوست پرتقال اگر فقط و فقط قسمت نارنجی رو رنده کنین و قسمت سفید رنگ بهش نچسبیده باشه ، اصصصصلا تلخ نمیشه 👌ولی باز اگر شک داشتین حذفش کنین . و روی شعله کم مرتبا هم میزنیم ، تا زمانی که شروع به غلیظ شدن و تقریبا یه کم شفاف شدن میکنه ، همین موقع کره رو اضافه میکنیم و سریع و مرتب هم میزنیم تا کره ذوب بشه،این مرحله کمتر از یک دقیقه زمان میبره تا کره ذوب بشه. بعد از ذوب شدن بلافاصله شعله رو خاموش میکنیم و میریزیم داخل ظرف.اگر دوست داشتین که اونها رو مانند ویدئو برش بزنین، حتما داخل ظرف رو طبق ویدئو با آب همدمای محیط آغشته کنین و خالی کنین، و اگر دوست داشتین بصورت لیوانی و تک نفره سرو کنید دیگه نیاز به این کار نخواهید داشت 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۴عدد بادمجان را نصف کرده و داخل آب نمك مي خوابانيم ۱عددپياز خرد شده و۲۰۰گرم گوشت چرخ كرده را تفت ميدهيم سپس پوره گوجه فرنگي و سير خردشده و نمك و فلفل سياه و زرد چوبه را اضافه مي كنيم وميگذاريم مواد خوب مزه هم را بگيرند و اواخر جعفری خرد شده میریزیم. بادمجانها را از آب نمك خارج كرده وخشك كرده و داخل روغن با شعله كم سرخ مي كنيم. وبا چنگال وسط بادمجونارو کمی خالی میکنیم از مواد گوشتي داخل بادمجانها گذاشته و روی بادمجانهای پر شده پنیر پیتزا ریخته كمي سير رنده شده و پوره گوجه فرنگي را داخل كمي روغن تفت مي دهيم و فلفل سياه و زردچوبه و یک عدد قرص عصاره مرغ اضافه مي كنيم نمك سس را هم اندازه مي كنيم سس را روی بادمجونها وته ظرف میریزیم وکمی اب میریزیم و روی ظرف را فویل کشیده در فر ۱۸۰ درجه ۶۰ دقیقه میگذاریم بپزد وابش کشیده شود وده دقیقه آخر فویل را خارج کرده و روی بادمجونارو گریل میکنیم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡