20.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش شلغم مناسب آنفولانزا و سرماخوردگیه ؛ خیلی خوشمزست یکبار درست کنی عاشقش میشی😍😋 و فقط با ۳قلم مواد و فوری درست میشه✔️✅
اگه برای بیمار درست کردین چون سرخ کردنی براش ضرر داره سیرداغ و نعناداغ رو حدفش کنید اگه بیمار ندارید به این روش درست کنید تو فصل پاییز و زمستون از خوردنش لذت ببرید😍😁
🔻مواد لازم👇( برای مقداری که تو کلیپ)
بلغور جو : ۱ لیوان
برنج : نصف لیوان
عدس : نصف لیوان
سبزی آشی : ۵۰۰ گرم(تره ،جعفری،گشنیز،اسفناج)
َشلغم : به میزان دلخواه(من ۴۰۰ گرم ریختم)
کشک : ۲ قاشق غذا خوری سرپر
سیر : به مقدار زیاد
نعنا خشک : ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ، فلفل سیاه ، نمک : به میزان لازم
🔻طرز تهیه👇
بلغور جو ، برنج و عدس رو میشوریم میزاریم نیم ساعتی بپزه . شلغم و سبزی رو اضافه میکنیم و زمان میدیم به خوبی پخته بشن . سیر رو با زردچوبه ، فلفل ، نمک و نعنا تفت میدیم و به آش اضافه میکنیم ، در آخر کشک اضافه میکنیم و تمام😋
به سلیقه ی خودتون تزیین کنید نووشجااان😍
✅️برای ترشی این آش به دلخواه میتونید آبغوره اضافه کنید.
✅️این آش پیازداغ نداره ولی اگه دوست داشتین میتونید بریزید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کیک_بدون_فر
#کیک_ماست
اندازه لیوان دسته دار فرانسه
آرد دولیوان(سفید قنادی)
تخم مرغ چهار عدد
ماست یک لیوان حتما از ماست استفاده کنید ماست شیرین باشه فرقی نمیکنه چه ماستی باشه
شکر یک لیوان
روغن مایع دو سوم لیوان
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق سوپ سرخالی
کشمش وگردو نگینی هر کدوم یک چهارم لیوان اختیاریه
همه مواد آماده ودم دستتون باشه
شعله پخش کن رو بزارید رو گاز وشعله رو روشن کنید(متوسط باشه) وماهی تابه رژیمی رو بزارید روش تا گرم شه ومثل فر عمل کنه پانزده دقیقه برای گرم کردن ماهی تابه کافیه
تخم مرغا رو با شکر ووانیل بزنید حدود سه الی چهار دقیقه تا کرم رنگ وکش دار شه سپس ماست رو اضافه کنید هم بزنید در حد مخلوط کردن روغن مایع اضافه کنید اونم در حد مخلوط کردن بزنید آرد وبکینگ پودر که باهم مخلوط والک شوند. درسه مرحله به مواد اضافه میکنیم واخر سر یک دور با هم زن میزنیم تا خوب مخلوط بشه. کف ماهی تابه رو چرب کنید دو عدد کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش ودرشو کیپ کنید وشعله خیلی کم بزارید مثل وقتی که میخواید برنج رو دم کنید بعد از ۲۵ دقیقه تست کنید آگه اطراف کیک طلایی شده بود ماهی تابه رو برگردونید تا طرف بالای هم طلایی شه حتمااا ا واشر ماهی تابه که نارنجی رنگه دربیارید تا کیک خمیر نشه این دستور کیک رو میتونید تو قابلمه هم درست کنید که دستورشو گذاشتم هم تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت چهل الی ۴۵ دقیقه
عزیزان برای درست کردن کیک تو ماهی تابه رژیمی حتمااا از ماست شیرین استفاده کنید شیر باعث میشه کیک عرق کنه با ماست بافت کیک عالی میشه
عزیزان واسه این دو کاغذ روغنی میاندازیم که زیر کیک نسوزه
عزیزان آگه بخوای برگردونید طرف دیگه ماهی تابه چرب کردن نمیخواد چون کیک پخته فقط میخوایم طرف روش طلای بشه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_گوشت😍😋
براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊
مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم.
پ.ن.میتونید کلم راحذف کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگر_فود
ببینیم چیا میخواد:
خمیر هزارلا
جعفری ساطوری نصف پیمانه
سیر رنده شده ۴ عدد
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
شیر برای رومال خمیر
نمک
#ساندویچ #فینگرفود
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_نونی
ببینیم چیا میخواد:
سیب زمینی
سوسیس
فلفل دلمه
پنیر پیتزا
نمک و فلفل
سس
تخم مرغ
ماست
نمک
فلفل
نان لواش
پولبیبر
#فستفود #شام #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_دندونی
ببینیم چیا میخواد:
پیاز
گوشت
نمک
فلفل سیاه و قرمز
زردچوبه
عدس
گندم
نخود
لوبیا
قلم
#آش
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
12.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_مرغ 😍😋
خب چیا میخوایم
کاهو خورد شده (نصف یه کاهو متوسط)
هویچ رنده شده یدونه کوچیک
ذرت پخته شده هرجقد دلت خواس
خیارشور نگینی پنج شیش عدد
مرغ پخته ریش شده هرچقد دلت خواس(من از قسمت استوخونی استفاده کردم )
برای سس
سه تاچهار قاشق سس مایونز+یک قاشق شوید تازه نداشتین خشک هم میشه +یک قاشق آبلیمو+ادویه
(فلفل،نمک،پودرسیر و پاپریکا زدم )
✔️دیگه توضیح خاصی نداره همرو قاطی کنینبزارین لای نون🤣
✔️اون شوید طعمشو معرکه میکنه حذفش نکن
✔️برای شام معرکس☺️
#ساندویچ #سالاد #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
17.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اشترودل_گوشت و #قارچ😍🙈
.
باور کن راحت تر و خوشمزه تر از این اشترودل اصلا وجود نداره😍😍😍
.
_________________
#اشترودل:
آب ولرم نصف لیوان
شکر ۱ قاشق چای خوری
پودر خمیر مایه ۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۱/۴ پیمانه
نمک کمی
آرد نان فانتزی ۲ پیمانه
مواد میانی:
گوشت چرخکرده،پیاز،فلفل دلمه،قارچ،پنیر پیتزا
طرز تهیه به طور کامل داخل ویدیو توضیح داده شده 🌻
ممنون از همراهى تك به تكتون🙏❤️🙏
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسون ترین کیک رژیمی🥧
ببین چه کیکی شد👌😍
این تقریبا۲۲.۴گرم پروتئین
مواد لازم
تخم مرغ دوعدد
آرد جو دوسر دو قاشق غ خ سر پر
کره بادام زمینی دو قاشق غ خ
وانیل یک قاشق چ خ
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خ
عسل یک قاشق غ خ(یاشربت افرا،یا استویا)
همه مواد رو با هم مخلوط کنید،بیکینگ پودر رو اخرسر اضافه کنید یک هم کوچیک بزنید یک دست بشه
اگه مواد شل بود میتونید یک قاشق دیگه بهش آرد جو دوسر اضافه کنید
ظرف کوچیک انتخاب کنید
ظرف مورد نظر رو با کمی روغن زیتون چرب کنید
من مواد رو دوبرابر کردم چون ظرفم بزرگ بود
داخل فر ۳۰تا۳۵دقیقه با دمای ۱۴۰
اگه سیخ چوبی زدین به کیک و خمیر بود میتونید پنج تا ده دقیقه دیگه اجازه بدین بپزه اما دمای فر رو کم کنید(من روی ۱۰۰گذاشتم)
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با یدونه تخم مرغ این شیرینی خوشمزه رو درستش کن
بافتش عالی میشه اصلا هم خشک نمیشه 😍
چیا لازم داریم 😍👇🏻
کره ۷۵گرم
پودر قند۱۲۵گرم
تخم مرغ متوسط ۱ عدد
آرد قنادی ۱۵۰گرم
وانیل نصف ق چ
کشمش۶۰گرم
پودر قند برای الک روی شیرینی
کره ی به دمای محیط رسیده رو با پودر قند حدود ۴دقیقه بزنید تا روشن و پفکی شه حتما دور گیری کنید ظرف رو بعد تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید در آخر آرد رو روش الک کنید و کشکش ها رو اضافه کنید
(کشمش ها شسته شده و خشک شده باشه)
مواد رو یا با قیف یا اسکوپ داخل قالب پایپ کنید و روش پودر قند الک کنید تا بعد از پخت روش ترک برداره و بزارید داخل فر با دمای
فر برقی ۱۷۰ فر گازی ۱۸۰ توستر ۱۶۰
زمان پخت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بعد از پخت کمی که خنک شد داخل ظرف درب دار بزارید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡