eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
768 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
16.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند برای وا نرفتن کتلت😗😍💥 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ته انداز مرغ😍🍗 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝مواد لازم: 🔸پیاز بزرگ: ۱عدد 🔸روغن: ۲قاشق غ 🔸فلفل سیاه،نمک، زردچوبه:به میزان لازم 🔸رب گوجه: یک، نیم قاشق غ 🔸لوبیا: ۲پیمانه 🔸چوب دارچین: کم 🔸سیب زمینی: ۲عدد 🔸آب: ۴لیوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نکته، شعله گاز کم باشه که خوراک لوبیا خوب جا بیفته 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍆🥩 مواد لازم: بادمجون گوشت چرخکرده جعفری پیاز رب گوجه فرنگی پنیر پیتزا 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آرد ۲ لیوان یک عدد تخم مرغ یک ق غ پودر خمیر مایه فوری یک ق غ شکر نصف لیوان آب حتما ولرم نمک نوک ق چ روغن کنجد ۲ ق غ مربا و کره بادوم زمینی و شیره انگور 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
43.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. این چیز کیک از اون کیک هایی هست که هیچوقت از مد نمیفته😎 ، و اصلا قابل مقایسه با چیز کیک های دیگه نیست🤠.....ولی حتما باید با یه دستور خوب این کیک رو بپزی🤔 برم تو کارش 🔴دو نکته مهم توی ویدیو گفتم : ✅ خامه و کره رو نباید زیاد حرارت داد تا زرده تخم مرغ نبنده ✅ سفیده ها نباید کامل فرم بگیرن حتما به ویدیو دقت کنید مواد لازم : پنیر خامه ای ۱۲۵ گرم شیر ۵۰ گرم کره ۲۵گرم زرده تخم مرغ ۶۰ گرم آرد۳۰ گرم نشاسته ذرت ۱۰ گرم سفیده تخم مرغ ۱۰۵ گرم کرم تار تار ۱/۸ قاشق چایخوری شکر ۱۲۰ گرم نمک ۱/۸ قاشق چایخوری ایخوریآبلیمو ۱ قاشق چ دمای پخت ۱۷۵ درجه مدت پخت حدودا ۶۰ تا ۷۵ دقیقه ❌ کرم تار تار حذف نکنید چون باعث استحکام سفیده میشه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 .
23.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالا پاستا و تن ماهی خیلییی باحال🍜🐟 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله ای 🤤 خیلی راحته برای هر بسته ژله ی دلخواه نصف پیمانه نشاسته گل همون درشت ها یک و نیم پیمانه آب ۱/۲ پیمانه شکر دو سه ق گلاب اگر دوست دارید دو ق هم روغن مایع اول آب و شکر و نشاسته و مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد پودر ژله و مخلوط و میزاریم روی حرارت و هم میزنیم و بعد دو دقیقه گلاب هم میریزیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن اضافه و ترکیب شد خاموش میکنیم و میریزیم تو ظرفی که چرب کردیم و صافش میکنیم از داغی افتاد میزاریم تو یخچال چند ساعت بمونه بعد به راحتی دورش رو با چاقو باز میکنیم و از ظرف خارج میکنیم زیرو و روش رو کمی نشاسته ذرت میزنیم و به سایز دلخواه برش میزنیم و تمام امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😍 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن. سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش. اين مقدار سيب زمينى و تخم مرغ ، ده تا كوكو بهتون ميده، راز انسجام اين كوكو يكى سرد بودن كامل مواده و دومى استفاده از آرد سوخارى، يادتون نره 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش نبات مخملی قشنگای من یادتون نره این پست رو لایک و سیو کنید تا هروقت خواستین درست کنید راحت پیداش کنید🌹 موادی که لازم داریم نبات شاخه ای گلاب پودر هل ،پودر دارچین،پودر گل محمدی و پودر گل گاوزبان (یا هرپودر خوش عطر و طعم دیگه ای که دوست دارین) بچه ها این یه ایده ی عالی برای مهمونیاست حتی میتونید باهاش خیلی راحت کسب درآمد کنید بدون هیچ سرمایه خاصی 👌☺️ .🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 مواد لازم:👇 ارد سفید: 2 و نیم لیوان آب: 2 لیوان شکر: 1 قاشق غذاخوری کره: 1 قاشق غذاخوری آرد سمولینا: 1 قاشق غذاخوری نشاسته:1 قاشق غذاخوری نمک: نوک قاشق چایخوری تخم مرغ:3 یا 4 عدد(بسته به اندازه تخم مرغ) روغن برای سرخ کردن:مقداری شربت: شکر: 3 و نیم لیوان آب: 3 لیوان آبلیمو: 1 قاشق چایخوری طرز تهیه:👇 اول شربت رو درست میکنیم.آب و شکر رو مخلوط میکنیم و بعد روی حرارت میذاریم تا بجوشه.وقتی جوشید چند دقیقه زمان میدیم تا کمی غلیظ بشه. برای تهیه خمیر بامیه، آب،شکر و کره رو روی حرارت میذاریم.وقتی به جوش اومد آرد رو اضافه میکنیم و دو تا سه دقیقه با قاشق چوبی هم می زنیم.از رو حرارت برمیداریم و وقتی از حرارت اولیه افتاد تخم مرغ ها رو دونه دونه میشکنیم و به خمیر اضافه میکنیم و هم می زنیم.در نهایت آرد سمولینا و نشاسته رو اضافه میکنیم و بوی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه.خمیر رو توی قیف میریزیم و توی روغن و روی حرارت متوسط میندازیم و سرخ میکنیم.بعد بامیه ها رو داغ داغ داخل شربت سرد‌ شده میندازیم و کمی صبر میکنیم تا جذب بشه.❤️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون قرمه سبزی با این معجون قرمه سبزی، دستپختت تک و زبانزد میشه🤩💚 دو قاشق غذاخوری رب انار ،سه قاشق غذاخوری آب نارنج،سه قاشق غذاخوری آب لیمو ترش،یک قاشق چایخوری شکر ،یک قاشق چایخوری نمک،یک قاشق چایخوری فلفل سیاه،نصف قاشق غذاخوری رب ،مقدار ی کمی آب 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡