16.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند برای وا نرفتن کتلت😗😍💥
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دمی_گوجه با ته انداز مرغ😍🍗
#ته_انداز #تهچین
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_لوبیا_لعاب_دار
📝مواد لازم:
🔸پیاز بزرگ: ۱عدد
🔸روغن: ۲قاشق غ
🔸فلفل سیاه،نمک، زردچوبه:به میزان لازم
🔸رب گوجه: یک، نیم قاشق غ
🔸لوبیا: ۲پیمانه
🔸چوب دارچین: کم
🔸سیب زمینی: ۲عدد
🔸آب: ۴لیوان
نکته، شعله گاز کم باشه که خوراک لوبیا خوب جا بیفته
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجون_فنری_و_جذاب🍆🥩
مواد لازم:
بادمجون
گوشت چرخکرده
جعفری
پیاز
رب گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلوچه_مربایی
مواد لازم:
آرد ۲ لیوان
یک عدد تخم مرغ
یک ق غ پودر خمیر مایه فوری
یک ق غ شکر
نصف لیوان آب حتما ولرم
نمک نوک ق چ
روغن کنجد ۲ ق غ
مربا و کره بادوم زمینی و شیره انگور
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
43.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
این چیز کیک از اون کیک هایی هست که هیچوقت از مد نمیفته😎 ، و اصلا قابل مقایسه با چیز کیک های دیگه نیست🤠.....ولی حتما باید با یه دستور خوب این کیک رو بپزی🤔
برم تو کارش
#چیزکیک_ژاپنی
🔴دو نکته مهم توی ویدیو گفتم :
✅ خامه و کره رو نباید زیاد حرارت داد تا زرده تخم مرغ نبنده
✅ سفیده ها نباید کامل فرم بگیرن حتما به ویدیو دقت کنید
مواد لازم :
پنیر خامه ای ۱۲۵ گرم
شیر ۵۰ گرم
کره ۲۵گرم
زرده تخم مرغ ۶۰ گرم
آرد۳۰ گرم
نشاسته ذرت ۱۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱۰۵ گرم
کرم تار تار ۱/۸ قاشق چایخوری
شکر ۱۲۰ گرم
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
ایخوریآبلیمو ۱ قاشق چ
دمای پخت ۱۷۵ درجه
مدت پخت حدودا ۶۰ تا ۷۵ دقیقه
❌ کرم تار تار حذف نکنید چون باعث
استحکام سفیده میشه
#چیزکیک_ژاپنی #چیز_کیک #کیک #کیک_تولد #کیک_ژاپنی #آموزش_کیک #کیک_خونگی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
.
23.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالا پاستا و تن ماهی خیلییی باحال🍜🐟
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق ژله ای 🤤
خیلی راحته
برای هر بسته ژله ی دلخواه
نصف پیمانه نشاسته گل همون درشت ها
یک و نیم پیمانه آب
۱/۲ پیمانه شکر
دو سه ق گلاب اگر دوست دارید
دو ق هم روغن مایع
اول آب و شکر و نشاسته و مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد پودر ژله و مخلوط و میزاریم روی حرارت و هم میزنیم و بعد دو دقیقه گلاب هم میریزیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن اضافه و ترکیب شد خاموش میکنیم و میریزیم تو ظرفی که چرب کردیم و صافش میکنیم از داغی افتاد میزاریم تو یخچال چند ساعت بمونه بعد به راحتی دورش رو با چاقو باز میکنیم و از ظرف خارج میکنیم زیرو و روش رو کمی نشاسته ذرت میزنیم و به سایز دلخواه برش میزنیم و تمام امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😍
#شیرینی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#كوكوى_شكم_پر
اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن.
سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش.
اين مقدار سيب زمينى و تخم مرغ ، ده تا كوكو بهتون ميده،
راز انسجام اين كوكو يكى سرد بودن كامل مواده و دومى استفاده از آرد سوخارى، يادتون نره
#شام #آشپزی #غذا_نونی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش نبات مخملی
قشنگای من یادتون نره این پست رو لایک و سیو کنید تا هروقت خواستین درست کنید راحت پیداش کنید🌹
موادی که لازم داریم
نبات شاخه ای
گلاب
پودر هل ،پودر دارچین،پودر گل محمدی و پودر گل گاوزبان (یا هرپودر خوش عطر و طعم دیگه ای که دوست دارین)
بچه ها این یه ایده ی عالی برای مهمونیاست
حتی میتونید باهاش خیلی راحت کسب درآمد کنید بدون هیچ سرمایه خاصی 👌☺️
.🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸#بامیه_ترک
مواد لازم:👇
ارد سفید: 2 و نیم لیوان
آب: 2 لیوان
شکر: 1 قاشق غذاخوری
کره: 1 قاشق غذاخوری
آرد سمولینا: 1 قاشق غذاخوری
نشاسته:1 قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ:3 یا 4 عدد(بسته به اندازه تخم مرغ)
روغن برای سرخ کردن:مقداری
شربت:
شکر: 3 و نیم لیوان
آب: 3 لیوان
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:👇
اول شربت رو درست میکنیم.آب و شکر رو مخلوط میکنیم و بعد روی حرارت میذاریم تا بجوشه.وقتی جوشید چند دقیقه زمان میدیم تا کمی غلیظ بشه.
برای تهیه خمیر بامیه، آب،شکر و کره رو روی حرارت میذاریم.وقتی به جوش اومد آرد رو اضافه میکنیم و دو تا سه دقیقه با قاشق چوبی هم می زنیم.از رو حرارت برمیداریم و وقتی از حرارت اولیه افتاد تخم مرغ ها رو دونه دونه میشکنیم و به خمیر اضافه میکنیم و هم می زنیم.در نهایت آرد سمولینا و نشاسته رو اضافه میکنیم و بوی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه.خمیر رو توی قیف میریزیم و توی روغن و روی حرارت متوسط میندازیم و سرخ میکنیم.بعد بامیه ها رو داغ داغ داخل شربت سرد شده میندازیم و کمی صبر میکنیم تا جذب بشه.❤️
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون قرمه سبزی
با این معجون قرمه سبزی، دستپختت تک و زبانزد میشه🤩💚
دو قاشق غذاخوری رب انار ،سه قاشق غذاخوری آب نارنج،سه قاشق غذاخوری آب لیمو ترش،یک قاشق چایخوری شکر ،یک قاشق چایخوری نمک،یک قاشق چایخوری فلفل سیاه،نصف قاشق غذاخوری رب ،مقدار ی کمی آب
#معجون_قرمه_سبزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡