eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه 🍳 🔻مواد لازم برای ۴ نفر آب نارنگی ۲ لیوان شکر ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری شیر ۱ لیوان وانیل نوک قاشق چای خوری کره ۱ قاشق چای خوری 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دسر_نارنگی 🍳 🔻مواد لازم برای ۴ نفر آب نارنگی ۲ لیوان شکر ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۳
۱_ برای تهیه دسر نارنگی به روش مجلسی ابتدای کار آب نارنگی را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شکر و ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و کمی وانیل درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس با لیسک هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. ۲_ در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به صورت یکدست هم می زنیم تا مواد به غلظت مطلوب برسد. در ادامه نصف کره را به مواد اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا کره درون مواد ذوب شود. ۳_ در این مرحله یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. حالا مایه دسر را درون قالب می ریزیم، سپس روی آنرا با قاشق خیس صاف می کنیم و قالب را درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. ۴_ حالا شیر را به همراه شکر و نشاسته ذرت باقی مانده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس کمی وانیل به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. ۵_ در این مرحله مخلوط شیر را به صورت مداوم هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسد، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و باقیمانده کره را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کره با حرارت مواد ذوب شود. ۶_ حالا اجازه می دهیم کمی از دمای مواد کاسته شود، سپس قالب را از یخچال خارج می کنیم و مخلوط شیر را روی آن می ریزیم و سطح آن را با قاشق خیس صاف می کنیم. در ادامه مجددا قالب را درون یخچال قرار می دهیم. ۷_ در نهایت اجازه می دهیم دسر به مدت ۴ ساعت درون یخچال بماند تا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس دسر را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم و به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان.😘 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #آدانا_کباب 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۴ نفر گوشت چرخ‌ کرده ۱ کیلوگرم پیاز متوسط ۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز ۳ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم پیاز بزرگ ۱ عدد جعفری ۳ قاشق غذا خوری گوجه فرنگی ۳ عدد سماق ۱ قاشق غذا خوری آب لیمو تازه ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری 🔻طرز تهیه ۱- گوشت چرخ‌ کرده را به همراه پیاز رنده‌شده که آب آن گرفته شده است و نمک، فلفل سیاه و فلفل دلمه‌ای نگینی‌شده مخلوط کنید و ورز دهید. ۲- آنها را به صورت سوسیس شکل دهید و در روغن سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن آنها گرفته شود. ۳- برای سالاد، پیازها را خلالی و گوجه‌فرنگی را به صورت نگینی همراه با سماق آب لیمو، نمک، جعفری، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید. ۴- آن‌گاه کباب‌ها را داخل نان مخصوص ترکیه‌ای قرار دهید و روی آنها سالاد بریزید و به صورت لقمه‌ای میل کنید . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای ۱ نفر سیب قرمز یا زرد ۱ کیلوگرم شکر ۸۰۰ گرم جوهر لیمو ۱/۲ قاشق مربا خوری آب ۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا پوست هسته و قسمت‌ های اضافی سیب را جدا کرده. در یک قابلمه دو سانتی متر آب ریخته و حدود بیست دقیقه می‌پزیم تا نرم شود ۲- سپس با کمک غذاساز یا میکسر سیب را پوره کرده.درون یک قابلمه گود ریخته شکر و جوهر لیمو را نیز افزوده و روی حرارت قرار می دهیم ۳- بعد از بجوش آمدن حرارت را بسیار ملایم کرده و ۳۰دقیقه زمان می دهیم تا مرواریدی بجوشد. و غلیظ شود ۴- ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری می کنیم. سر ۳۰ دقیقه به پوره اضافه کرده و بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش می کنیم 🔻سایر نکات بسته به میزان شیرینی سیب می توان مقدار جوهر لیمو را کم و زیاد کرد. اگر زیاد شیرین بود یک دوم قاشق چایخوری کافی می باشد. اگر ترش بود میزان را به نصف کاهش می دهیم اگر احساس کردید بعد از ۳۰ دقیقه پوره هنوز رقیق است تنها مجاز به ۱۰ دقیقه اضافه تر جوشاندن هستید. در غیر اینصورت اگر بیش از حد بجوشد بعد از سرد شدن مارمالاد بسیار سفتی خواهید داشت 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
مواد لازم برای ۴ نفر شکر قهوه ای ۱ قاشق غذا خوری آب پرتقال ۱ فنجان چای (چای کیسه ای) ۲ عدد میخک ۶ عدد چوب دارچین (حدودا ۸ سانتیمتری) - خرد شده به قطعات کوچکتر ۱ عدد آب ۲ فنجان 🔻طرز تهیه ۱- تو یه مایه تابه متوسط ، آب، دارچین و میخک رو مخلوط کرده، روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد سپس از روی حرارت بر میداریم. ۲- چای کیسه ای رو 5 دقیقه میذاریم تو مایع مون بمونه و سپس بیرون میاریم. ۳- حالا آب پرتقال و شکر رو هم اضافه کرده، سپس از طریق صافی تو 4 لیوان یا فنجان دلخواه برای سرو می ریزیم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پودینگ_مرغ 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۲ نفر نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم پنیر گودا ۱۵۰ گرم جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری آرد سیب زمینی ۱ قاشق غذا خوری ماست‏ سفت ۲ قاشق غذا خوری روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری سیب زمینی متوسط ۱ عدد هویج متوسط ۲ عدد پیاز کوهی یا دم پیازچه خرد شده ۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد پیاز کوچک ۱ عدد سینه‌ مرغ ۵۰۰ گرم 🔻طرز تهیه ۱- مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و ادویه چرخ کنید ( من یه بار مرغ رو تنها چرخ کردم بعد یه دور دیگه با پیاز ). سیب زمینی و هویج رو من با هم توی خرد کن خرد کردم خیلی ریز. میشه هر دو رو رنده کرد. ۲- زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا می کنیم‌،‌ زرده رو کاملاً‌ می زنیم تا سفید بشه،‌ بعد مرغ و پیاز و توی رزده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم. بعد سیب زمینی و هویج رو،‌بعد روغن مایع و ادویه و پنیر گودا رو اضافه می کنیم. ۳- پیاز کوهی و جعفری رو هم حسابی ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم در این قسمت ماست رو اضافه می کنیم. مواد رو حسابی مخلوط می کنیم. سفیده تخم مرغ رو به مواد اضافه می کنیم. ۴- مواد رو توی ظرف مناسب فر که کف آن رو با کاغذ روغنی پوشانده ایم می ریزیم و رویش رو با فویل می پوشانیم. روی حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد به مدت حدود یک ساعت قرار می دهیم. ۵- حدود ١۵ دقیقه آخر پخت کاغذ آلمینیوم رو از روی ظرف برمی داریم تا روی پودینگ مون طلایی بشود. برای سرو پودینگ ها رو برش می دهیم با سبزیجات دلخواه سرو می کنیم. 🔻سایر نکات به نظر من خیلی توی مواد این غذا میشه دست برد. تنها کافیه دقت کنید که سفتی و چسبندگی مواد کافی باشه. میشه به اندازه و انواع سبزیجات داخل مواد دست برد. و نیز میشه زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا نکرد. در این صورت ممکنه کمتر پف کنه مواد. ولی صاف تر می شود. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
خدای مهربانم؛ ای منتهای کمال و ای تنها امید دل بی پناه ما آرامش روح و قلبمان را از تو طلب میکنم میدانم آنچه که تو اراده کنی، بر تمام قدرت ها مقدر و مقدم است. الهی مشکلاتمان را سهل کن. آنچنان که پیروزی هایمان شاهدی باشد در جهت رشد و شناختمان برای عشق تو و راهی که با مهربانیت همیشه از ما میخواهی سلام. صبحتون زیبا❤️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡