eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پودینگ_مرغ 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۲ نفر نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم پنیر گودا ۱۵۰ گرم جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری آرد سیب زمینی ۱ قاشق غذا خوری ماست‏ سفت ۲ قاشق غذا خوری روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری سیب زمینی متوسط ۱ عدد هویج متوسط ۲ عدد پیاز کوهی یا دم پیازچه خرد شده ۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد پیاز کوچک ۱ عدد سینه‌ مرغ ۵۰۰ گرم 🔻طرز تهیه ۱- مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و ادویه چرخ کنید ( من یه بار مرغ رو تنها چرخ کردم بعد یه دور دیگه با پیاز ). سیب زمینی و هویج رو من با هم توی خرد کن خرد کردم خیلی ریز. میشه هر دو رو رنده کرد. ۲- زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا می کنیم‌،‌ زرده رو کاملاً‌ می زنیم تا سفید بشه،‌ بعد مرغ و پیاز و توی رزده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم. بعد سیب زمینی و هویج رو،‌بعد روغن مایع و ادویه و پنیر گودا رو اضافه می کنیم. ۳- پیاز کوهی و جعفری رو هم حسابی ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم در این قسمت ماست رو اضافه می کنیم. مواد رو حسابی مخلوط می کنیم. سفیده تخم مرغ رو به مواد اضافه می کنیم. ۴- مواد رو توی ظرف مناسب فر که کف آن رو با کاغذ روغنی پوشانده ایم می ریزیم و رویش رو با فویل می پوشانیم. روی حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد به مدت حدود یک ساعت قرار می دهیم. ۵- حدود ١۵ دقیقه آخر پخت کاغذ آلمینیوم رو از روی ظرف برمی داریم تا روی پودینگ مون طلایی بشود. برای سرو پودینگ ها رو برش می دهیم با سبزیجات دلخواه سرو می کنیم. 🔻سایر نکات به نظر من خیلی توی مواد این غذا میشه دست برد. تنها کافیه دقت کنید که سفتی و چسبندگی مواد کافی باشه. میشه به اندازه و انواع سبزیجات داخل مواد دست برد. و نیز میشه زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا نکرد. در این صورت ممکنه کمتر پف کنه مواد. ولی صاف تر می شود. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
خدای مهربانم؛ ای منتهای کمال و ای تنها امید دل بی پناه ما آرامش روح و قلبمان را از تو طلب میکنم میدانم آنچه که تو اراده کنی، بر تمام قدرت ها مقدر و مقدم است. الهی مشکلاتمان را سهل کن. آنچنان که پیروزی هایمان شاهدی باشد در جهت رشد و شناختمان برای عشق تو و راهی که با مهربانیت همیشه از ما میخواهی سلام. صبحتون زیبا❤️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای ۸ نفر سیب زمینی متوسط ۳ عدد آرد سفید ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد کره ۱ قاشق غذا خوری آب ۱ پیمانه آرد سوخاری 4 قاشق غذا خوری زردچوبه ۱ قاشق چای خوری پیاز متوسط ۱ عدد 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده ، پوست گرفته و داغ داغ له می کنیم. ۲- آب و زردچوبه و کره را درون قابلمه ریخته روی حرارت قرار میدهیم وقتی جوش آمد آرد را یکجا اضافه کرده و حرارت را کمتر کرده و سریع هم می‌زنیم .حدود سه دقیقه هم می‌زنیم تا خمیر وسط ظرف جمع شود. ۳- پیاز را رنده ریز می‌زنیم و آب پیاز را می گیریم به سیب زمینی همراه نمک و فلفل و تخم مرغ و آرد سوخاری اضافه و خوب مخلوط می کنیم. ۴- خمیر را به سیب زمینی اضافه و خوب هم می زنیم . مایه کتلت اصلا چسبندگی ندارد. درون دست فرم داده و درون روغن سرخ می کنیم. 🔻سایر نکات این کتلت بسیار ترد هست و احتیاج به روغن کمتری دارد. بعد از سرخ کردن روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود‌. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🔻مواد لازم برای ۶ نفر سینه مرغ بدون استخوان 1.5 عدد ران مرغ ۱ عدد دنبه گوسفند چرخ شده ۴ قاشق غذا خوری نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده ۳ قاشق سوپ خوری جعفری خردشده به مقدار لازم کره ۵۰ گرم روغن به مقدار لازم پیاز درشت ۱ عدد 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کوبیده_مرغ 🍳 🔻مواد لازم برای ۶ نفر سینه مرغ بدون استخوان 1.5 عدد ران مرغ ۱ عدد دنبه گ
🔻طرز تهیه ۱- ابتدا گوشت های مرغ رو کاملا از استخوان جدا کنید و بشویید ۲- سپس گوشت و پیاز را با چرخ گوشت دوبار چرخ کنید ۳- دنبه گوسفندی را هم دوبار چرخ کنید .من از چربی های قسمت قلوه گاه گوسفند استفاده کردم . ۴- نیازی به گرفتن آب پیاز نیست گوشت مرغ چسبندگی خوب و مناسبی داره ۵- چربی و گوشت و پیاز و نمک و زعفران رو خوب مخلوط کنید روی ظرف را سلفون بکشید و برای حدود دو ساعت یا حتی بیشتر در یخچال قرار دهید . ۶- پس از استراحت گوشت با استفاده از دستگاه کباب زن دستی پلاستیکی گوشت هارو قالب بزنید. ۷- برای استفاده از کباب زن دستی ابتدا یه نایلون فریزر رو کف قالب پلاستیکی پهن کنید و از مواد کباب داخل شیار قالب قرار دهید ۸- قسمت در بالایی قالب را کمی با روغن مایع چرب کنید سپس روی گوشت کبابی فشار وارد کنید . ۹- کباب آماده را با استفاده از نایلون بردارید و در روغن انداخته نایلون را جدا کنید و سپس در روغن سرخ کنید ۱۰- پس از سرخ شدن کباب‌ها روی آنرا کمی کره پاستوریزه بمالید و نوش جان کنید. 😘 🔻سایر نکات این کوبیده بدلیل داشتن چربی گوسفندی نرم و آبدار هست اگر چربی گوسفندی رو حذف کنید کوبیده سفت تری بدست میارید. این رسپی حدود ۱۱ تا کوبیده بهتون میده دوستای گلم ❤️ می تونید این کوبیده رو بدون دستگاه کباب زن هم تهیه کنید به این صورت که مواد کباب را به سیخ چوبی بکشید و در روغن سرخ کنید. یا کف تاوه نچسب مواد را پهن کنید و بعد بشکل نواری ان را برش بزنید تا فرم کوبیده بخود بگیرد. من خیلی قبل ها با همین دستگاه کباب زن دستی کوبیده هارو به سیخ کشیدم و روی منقل کبابی کردم فقط اگر روی منقل کبابی می کنید دما خیلی ملایم باشه چون کوبیده مرغ روی منقل خیلی زود می سوزه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🌮🥙🥙🥙 مواد لازم سینه مرغ مکعبی خرد شده 1 عدد پاپریکا 1 ق چایخوری پودر سیر نصف ق چایخوری آویشن نصف ق چایخوری فلفل سیاه و نمک بمقدار لازم روغن مایع دو ق غذاخوری (یا 1 ق کره) هویج کوچک دو عدد (رنده درشت) ذرت مکزیکی کنسروی 1 لیوان کاهو خرد شده 1 عدد (مواد لازم برای سس) ماست 1 لیوان سس مایونز 2 ق غذاخوری آبلیمو 2 ق غذاخوری خیارشور نگینی خرد شده سه چهارم لیوان نمک و فلفل بمقدار لازم. 🍗میتونید سینه های مرغ رو بعد از برش با پوره سیر و نمک و فلفل طعمدار کنید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار بشه و بعد با کمی کره سرخ کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای ۱ نفر سس شکلات ۳ قاشق غذا خوری شیر ۱ لیوان قهوه اسپرسو یک فنجان طرز تهیه ۱- سس شکلات را درون لیوان دیواره بلند بریزید ۲- شیر را تا دمای ۶۰ یا ۷۰ درجه گرم کنید ،درون فرنچ پرس بریزید ، شیر را بزنید تا فوم دار شود ۳- قهوه اسپرسو را با روش خود آماده کنید ۴- شیر و فوم شیر را درون لیوان روی سس شکلات بریزید ۵- قهوه آماده شده را به آرامی و از کنار لیوان به محتویات درون لیوان اضافه کنید ۶- قهوه موکا شما آماده هست ۷- برای تزیین از سس شکلات یا پودر کاکائو می‌توانید استفاده کنید 🔻سایر نکات این نوشیدنی را گرم سرو کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡