#دیزاین_کیک_کاراملی_خوشمزه 😍🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
خدای مهربانم؛
ای منتهای کمال و ای تنها امید دل بی پناه ما
آرامش روح و قلبمان را از تو طلب میکنم
میدانم آنچه که تو اراده کنی،
بر تمام قدرت ها مقدر و مقدم است.
الهی مشکلاتمان را سهل کن.
آنچنان که پیروزی هایمان شاهدی باشد
در جهت رشد و شناختمان برای عشق تو و راهی که با مهربانیت همیشه از ما میخواهی
سلام. صبحتون زیبا❤️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_صبحانه 🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#کتلت_بازاری
🔻مواد لازم برای ۸ نفر
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
آرد سفید ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
آب ۱ پیمانه
آرد سوخاری 4 قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
پیاز متوسط ۱ عدد
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده ، پوست گرفته و داغ داغ له می کنیم.
۲- آب و زردچوبه و کره را درون قابلمه ریخته روی حرارت قرار میدهیم وقتی جوش آمد آرد را یکجا اضافه کرده و حرارت را کمتر کرده و سریع هم میزنیم .حدود سه دقیقه هم میزنیم تا خمیر وسط ظرف جمع شود.
۳- پیاز را رنده ریز میزنیم و آب پیاز را می گیریم به سیب زمینی همراه نمک و فلفل و تخم مرغ و آرد سوخاری اضافه و خوب مخلوط می کنیم.
۴- خمیر را به سیب زمینی اضافه و خوب هم می زنیم . مایه کتلت اصلا چسبندگی ندارد. درون دست فرم داده و درون روغن سرخ می کنیم.
🔻سایر نکات
این کتلت بسیار ترد هست و احتیاج به روغن کمتری دارد.
بعد از سرخ کردن روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #کوبیده_مرغ 🍳
🔻مواد لازم برای ۶ نفر
سینه مرغ بدون استخوان 1.5 عدد
ران مرغ ۱ عدد
دنبه گوسفند چرخ شده ۴ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق سوپ خوری
جعفری خردشده به مقدار لازم
کره ۵۰ گرم
روغن به مقدار لازم
پیاز درشت ۱ عدد
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کوبیده_مرغ 🍳 🔻مواد لازم برای ۶ نفر سینه مرغ بدون استخوان 1.5 عدد ران مرغ ۱ عدد دنبه گ
#کوبیده_مرغ
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا گوشت های مرغ رو کاملا از استخوان جدا کنید و بشویید
۲- سپس گوشت و پیاز را با چرخ گوشت دوبار چرخ کنید
۳- دنبه گوسفندی را هم دوبار چرخ کنید .من از چربی های قسمت قلوه گاه گوسفند استفاده کردم .
۴- نیازی به گرفتن آب پیاز نیست گوشت مرغ چسبندگی خوب و مناسبی داره
۵- چربی و گوشت و پیاز و نمک و زعفران رو خوب مخلوط کنید روی ظرف را سلفون بکشید و برای حدود دو ساعت یا حتی بیشتر در یخچال قرار دهید .
۶- پس از استراحت گوشت با استفاده از دستگاه کباب زن دستی پلاستیکی گوشت هارو قالب بزنید.
۷- برای استفاده از کباب زن دستی ابتدا یه نایلون فریزر رو کف قالب پلاستیکی پهن کنید و از مواد کباب داخل شیار قالب قرار دهید
۸- قسمت در بالایی قالب را کمی با روغن مایع چرب کنید سپس روی گوشت کبابی فشار وارد کنید .
۹- کباب آماده را با استفاده از نایلون بردارید و در روغن انداخته نایلون را جدا کنید و سپس در روغن سرخ کنید
۱۰- پس از سرخ شدن کبابها روی آنرا کمی کره پاستوریزه بمالید و نوش جان کنید. 😘
🔻سایر نکات
این کوبیده بدلیل داشتن چربی گوسفندی نرم و آبدار هست اگر چربی گوسفندی رو حذف کنید کوبیده سفت تری بدست میارید.
این رسپی حدود ۱۱ تا کوبیده بهتون میده دوستای گلم ❤️
می تونید این کوبیده رو بدون دستگاه کباب زن هم تهیه کنید به این صورت که مواد کباب را به سیخ چوبی بکشید و در روغن سرخ کنید.
یا کف تاوه نچسب مواد را پهن کنید و بعد بشکل نواری ان را برش بزنید تا فرم کوبیده بخود بگیرد.
من خیلی قبل ها با همین دستگاه کباب زن دستی کوبیده هارو به سیخ کشیدم و روی منقل کبابی کردم فقط اگر روی منقل کبابی می کنید دما خیلی ملایم باشه چون کوبیده مرغ روی منقل خیلی زود می سوزه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#اینم_یه_سالاد_بینظیر🌮🥙🥙🥙
مواد لازم
سینه مرغ مکعبی خرد شده 1 عدد
پاپریکا 1 ق چایخوری
پودر سیر نصف ق چایخوری
آویشن نصف ق چایخوری
فلفل سیاه و نمک بمقدار لازم
روغن مایع دو ق غذاخوری (یا 1 ق کره)
هویج کوچک دو عدد (رنده درشت)
ذرت مکزیکی کنسروی 1 لیوان
کاهو خرد شده 1 عدد
(مواد لازم برای سس)
ماست 1 لیوان
سس مایونز 2 ق غذاخوری
آبلیمو 2 ق غذاخوری
خیارشور نگینی خرد شده سه چهارم لیوان
نمک و فلفل بمقدار لازم.
🍗میتونید سینه های مرغ رو بعد از برش با پوره سیر و نمک و فلفل طعمدار کنید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار بشه و بعد با کمی کره سرخ کنید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#قهوه_موکا
🔻مواد لازم برای ۱ نفر
سس شکلات ۳ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
قهوه اسپرسو یک فنجان
طرز تهیه
۱- سس شکلات را درون لیوان دیواره بلند بریزید
۲- شیر را تا دمای ۶۰ یا ۷۰ درجه گرم کنید ،درون فرنچ پرس بریزید ، شیر را بزنید تا فوم دار شود
۳- قهوه اسپرسو را با روش خود آماده کنید
۴- شیر و فوم شیر را درون لیوان روی سس شکلات بریزید
۵- قهوه آماده شده را به آرامی و از کنار لیوان به محتویات درون لیوان اضافه کنید
۶- قهوه موکا شما آماده هست
۷- برای تزیین از سس شکلات یا پودر کاکائو میتوانید استفاده کنید
🔻سایر نکات
این نوشیدنی را گرم سرو کنید
#نوشیدنی_گرم
#زمستان
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡