eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
😍🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
خدای مهربانم؛ ای منتهای کمال و ای تنها امید دل بی پناه ما آرامش روح و قلبمان را از تو طلب میکنم میدانم آنچه که تو اراده کنی، بر تمام قدرت ها مقدر و مقدم است. الهی مشکلاتمان را سهل کن. آنچنان که پیروزی هایمان شاهدی باشد در جهت رشد و شناختمان برای عشق تو و راهی که با مهربانیت همیشه از ما میخواهی سلام. صبحتون زیبا❤️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای ۸ نفر سیب زمینی متوسط ۳ عدد آرد سفید ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد کره ۱ قاشق غذا خوری آب ۱ پیمانه آرد سوخاری 4 قاشق غذا خوری زردچوبه ۱ قاشق چای خوری پیاز متوسط ۱ عدد 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده ، پوست گرفته و داغ داغ له می کنیم. ۲- آب و زردچوبه و کره را درون قابلمه ریخته روی حرارت قرار میدهیم وقتی جوش آمد آرد را یکجا اضافه کرده و حرارت را کمتر کرده و سریع هم می‌زنیم .حدود سه دقیقه هم می‌زنیم تا خمیر وسط ظرف جمع شود. ۳- پیاز را رنده ریز می‌زنیم و آب پیاز را می گیریم به سیب زمینی همراه نمک و فلفل و تخم مرغ و آرد سوخاری اضافه و خوب مخلوط می کنیم. ۴- خمیر را به سیب زمینی اضافه و خوب هم می زنیم . مایه کتلت اصلا چسبندگی ندارد. درون دست فرم داده و درون روغن سرخ می کنیم. 🔻سایر نکات این کتلت بسیار ترد هست و احتیاج به روغن کمتری دارد. بعد از سرخ کردن روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود‌. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🔻مواد لازم برای ۶ نفر سینه مرغ بدون استخوان 1.5 عدد ران مرغ ۱ عدد دنبه گوسفند چرخ شده ۴ قاشق غذا خوری نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده ۳ قاشق سوپ خوری جعفری خردشده به مقدار لازم کره ۵۰ گرم روغن به مقدار لازم پیاز درشت ۱ عدد 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کوبیده_مرغ 🍳 🔻مواد لازم برای ۶ نفر سینه مرغ بدون استخوان 1.5 عدد ران مرغ ۱ عدد دنبه گ
🔻طرز تهیه ۱- ابتدا گوشت های مرغ رو کاملا از استخوان جدا کنید و بشویید ۲- سپس گوشت و پیاز را با چرخ گوشت دوبار چرخ کنید ۳- دنبه گوسفندی را هم دوبار چرخ کنید .من از چربی های قسمت قلوه گاه گوسفند استفاده کردم . ۴- نیازی به گرفتن آب پیاز نیست گوشت مرغ چسبندگی خوب و مناسبی داره ۵- چربی و گوشت و پیاز و نمک و زعفران رو خوب مخلوط کنید روی ظرف را سلفون بکشید و برای حدود دو ساعت یا حتی بیشتر در یخچال قرار دهید . ۶- پس از استراحت گوشت با استفاده از دستگاه کباب زن دستی پلاستیکی گوشت هارو قالب بزنید. ۷- برای استفاده از کباب زن دستی ابتدا یه نایلون فریزر رو کف قالب پلاستیکی پهن کنید و از مواد کباب داخل شیار قالب قرار دهید ۸- قسمت در بالایی قالب را کمی با روغن مایع چرب کنید سپس روی گوشت کبابی فشار وارد کنید . ۹- کباب آماده را با استفاده از نایلون بردارید و در روغن انداخته نایلون را جدا کنید و سپس در روغن سرخ کنید ۱۰- پس از سرخ شدن کباب‌ها روی آنرا کمی کره پاستوریزه بمالید و نوش جان کنید. 😘 🔻سایر نکات این کوبیده بدلیل داشتن چربی گوسفندی نرم و آبدار هست اگر چربی گوسفندی رو حذف کنید کوبیده سفت تری بدست میارید. این رسپی حدود ۱۱ تا کوبیده بهتون میده دوستای گلم ❤️ می تونید این کوبیده رو بدون دستگاه کباب زن هم تهیه کنید به این صورت که مواد کباب را به سیخ چوبی بکشید و در روغن سرخ کنید. یا کف تاوه نچسب مواد را پهن کنید و بعد بشکل نواری ان را برش بزنید تا فرم کوبیده بخود بگیرد. من خیلی قبل ها با همین دستگاه کباب زن دستی کوبیده هارو به سیخ کشیدم و روی منقل کبابی کردم فقط اگر روی منقل کبابی می کنید دما خیلی ملایم باشه چون کوبیده مرغ روی منقل خیلی زود می سوزه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🌮🥙🥙🥙 مواد لازم سینه مرغ مکعبی خرد شده 1 عدد پاپریکا 1 ق چایخوری پودر سیر نصف ق چایخوری آویشن نصف ق چایخوری فلفل سیاه و نمک بمقدار لازم روغن مایع دو ق غذاخوری (یا 1 ق کره) هویج کوچک دو عدد (رنده درشت) ذرت مکزیکی کنسروی 1 لیوان کاهو خرد شده 1 عدد (مواد لازم برای سس) ماست 1 لیوان سس مایونز 2 ق غذاخوری آبلیمو 2 ق غذاخوری خیارشور نگینی خرد شده سه چهارم لیوان نمک و فلفل بمقدار لازم. 🍗میتونید سینه های مرغ رو بعد از برش با پوره سیر و نمک و فلفل طعمدار کنید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار بشه و بعد با کمی کره سرخ کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای ۱ نفر سس شکلات ۳ قاشق غذا خوری شیر ۱ لیوان قهوه اسپرسو یک فنجان طرز تهیه ۱- سس شکلات را درون لیوان دیواره بلند بریزید ۲- شیر را تا دمای ۶۰ یا ۷۰ درجه گرم کنید ،درون فرنچ پرس بریزید ، شیر را بزنید تا فوم دار شود ۳- قهوه اسپرسو را با روش خود آماده کنید ۴- شیر و فوم شیر را درون لیوان روی سس شکلات بریزید ۵- قهوه آماده شده را به آرامی و از کنار لیوان به محتویات درون لیوان اضافه کنید ۶- قهوه موکا شما آماده هست ۷- برای تزیین از سس شکلات یا پودر کاکائو می‌توانید استفاده کنید 🔻سایر نکات این نوشیدنی را گرم سرو کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
💫﷽💫﷽ ✨   یا حی یا قیوم✨        ای زنده و پاینده 🌱🌸 سلام صبح  بخیر 🌱🌸          💫چهار شنبه💫 💫  ۲۶ بهمن   ۱۴۰۱ 💫  ۲۴ رجب ۱۴۴۴ 💫  ۱۵ فوریه  ۲۰۲۳