🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کیک_فنجانی_بدون_فر 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کیک_فنجونی_بدون_فر 🧁
▫️آرد 8 ق غ
▫️شیر 10 ق غ
▫️پکینگ پودر یک ق غ سر خالی
▫️وانیل نوک ق غ
▫️شکر 6 ق غ
▫️روغن 6 ق غ
▫️تخم مرغ 2 عدد
▫️پودر کاکایو 2 ق غ
🔸ابتدا آرد و شکر و پکینگ پودر و وانیل و پودر کاکایو را مخلوط می کنیم بعد تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و با چنگال هم می زنیم، شیر و روغن را نیز به مواد اضافه می کنیم و با چنگال میزنیم تا خوب یک دست شود فنجان ها را چرب کنید تا نصفه از مواد پر می کنیم فنجان ها را کف قابلمه می گذاریم و قابلمه را تا نصفه فنجان ها آب می ریزیم بعد از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد شعله گاز را کم می کنیم و در قابلمه را با دم کن روی آن می گذاریم 20 دقیقه به همین حالت می ماند تا کاپ کیک آماده شود سپس فنجان ها را از قابلمه خارج می کنیم.
♦️موقع اضافه کردن پودر کاکایویی اگه الک کنید راحت با مواد مخلوط میشه و داخلش گلوله گلوله نمیشه
♦️برای دراوردن کیک از فنجان ها اصلا عجله نکنید بزارید کامل خنک بشه بعد با چاقو اطرافش رو آزاد کنید بعد چاقو رو از کناره ی کیک داخل کنید دور تا دور کیک رو از فنجان کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #کیک_شیر
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کیک_شیر 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کیک_شیر
کره ۱۰۰ گرم،
شیر یک پیمانه،
تخم مرغ ۴ عدد،
آرد سفید قنادی ۲ پیمانه،
وانیل ۱/۲ ق چ خ،
نمک نصف ق چ،
بیکینگ پودر ۲ ق چ خ،
شکر یک و یک چهارم پیمانه
وانیل و شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با دور متوسط همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا کشدار بشه.شیر رو داخل شیرجوش ریخته و کره را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم . زمانی که کناره های شیرجوش شروع به جوشیدن کرد ظرف را از روی حرارت برداشته و شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم میزنیم. مخلوط آرد الک شده و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با لیسک آرام هم می زنیم قالب را با قلم مو چرب کرده و کمی آرد می پاشیم . مایع کیک را داخل قالب ریخته و قالب را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد که از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده قرار دهید. بعد از پخت، اجازه دهید تا کیک خنک شود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #کلوچه_فومن
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کلوچه_فومن 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کلوچه_فومن (گیلان)
🔻مواد لازم برای ۱۰ نفر
🔻مواد لازم برای داخل کلوچه :
روغن حیوانی یا کره ۲۰ گرم
روغن صاف ۹۰ گرم
روغن مایع ۳۵ گرم
گردو (خرد شده) ۴ قاشق غذا خوری
شکر دانه درشت ۵۰۰ گرم
دارچین ۲ قاشق سوپ خوری
هل ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۸ قاشق غذا خوری
آرد ۳۰۰ گرم
🔻مواد لازم برای خمیر:
آرد ۱ کیلوگرم
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۸ قاشق چای خوری
روغن صاف قنادی ۲۴۰ گرم
روغن جامد ۴۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
زعفران آب کرده (غلیظ) ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ۴۰۰ میلی لیتر
🔻طرز تهیه
🔻۱- طرز تهیه مواد داخل کلوچه :
۲- ابتدا سه نوع روغن را با شکر در همزن برقی می ریزیم و با دور کُند می زنیم. مواظب باشید که در حین زدن مواد، شکر حل نشود، زیرا حل شدن شکر باعث خواهد شد که کلوچه شیره دهد.
۳- بعد از اینکه خوب مخلوط شدند، دارچین، هل و وانیل را هم اضافه می کنیم و در آخر، بعد از سبک شدن مواد، آرد را نیز اضافه می کنیم.
🔻۴- طرز تهیه خمیر کلوچه :
۵- آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در ظرف بزرگ و عمیق می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس وسط آن را گود می نمائیم.
۶- سه نوع روغن و زعفران را وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم. آب را نیز کم کم اضافه می کنیم تا مایع خمیر شود. پس از اینکه خمیر خوبی به دست آمد که به دست نمی چسبید، کمی آن را ورز می دهیم و به مدت 20 دقیقه در یک ظرف در بسته قرار می دهیم تا ور بیاید.
۷- پس از اینکه خمیر ور آمد، گلوله هایی را از آن بر می داریم و با وردنه صاف می کنیم و مقداری از مواد داخل کلوچه را روی آن می ریزیم و با دست جمع می کنیم و آن را به شکل گرد و تخت در می آوریم. بعد از 5 دقیقه مُهر مخصوص این کلوچه را در آرد کرده و روی کلوچه ها می زنیم.
۸- سپس مقداری تخم مرغ زده شده و زعفران روی کلوچه ها می مالیم و در فر با دمای 260 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت می گذاریم.
🔻سایر نکات
کلوچه محلی فومن یکی از هزاران نوع شیرینی دلچسب ایران زمین است که طعم خانگی آن به مراتب بهتر و لذت بخش تر از آماده آن است.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥السلام_علیک_یا_ابا_صالح_المهدی 💐
🌺🍃 یك نفر باید بیاید تا زمین زیبا شود
یك نفر باید بیاید تا شقایق وا شود
یك نفر باید صداقت را بیاموزد به خاك
در نگاه مهربانش خاك دل دریا شود
یك نفر باید پر پرواز باشد سار را
همزبان و همدم این مرغك تنها شود
آن نفر آری تو هستی تكسوار آسمان
حرمت چشم تو باید شام را فردا شود
من كه در خود از فراق یاسمن ها گم شدم
شاید این من در صدای سینه ات پیدا شود🌺🍃
💥اللهم_عجل_لوليك_الفرج
#دیزاین_سالاد🍇🍋🍌
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#جوجه_خوش_عطر
آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،محلول زعفران،تخم گشنيز(گرانول)،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل هست،سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي اگه يك شب بمونه بهتره
يكي در ميان با فلفل،فلفل دلمه اي قرمز و پياز به سيخ كشيدم و گريل كردم،
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #واتروشکا
🔻 مواد لازم
آرد ۴ پیمانه
شیر ۱ و نیم لیوان
شکر ۶ قاشق سوپخوری
خمیر مایه فوری ۲ قاشق چایخوری
کره ۱۰۰ گرم
نمک ½ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
🔻 مواد لایه پنیری
پنیر خامهای یا پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
شکر ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ¼ قاشق سوپخوری
کشمش یا سیب (اختیاری) ۶۰ گرم
مارمالاد یا مربای توت فرنگی (اختیاری) به مقداری کافی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #واتروشکا 🔻 مواد لازم آرد ۴ پیمانه شیر ۱ و نیم لیوان شکر ۶ قاشق سوپخوری خمیر مایه فوری ۲
طرز تهیه
مرحله اول : ابتدا شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیر گرم شود. توجه داشته باشید شیر نباید جوش بیاید یا خیلی داغ شود.
مرحله دوم حالا شیر را درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس شکر را به همراه خمیر مایه فوری به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم . در ادامه یک بشقاب روی آن قرار می دهیم ، سپس به مدت ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم خمیر مایه عمل بیاید.
مرحله سوم ، کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم، سپس بنماری می کنیم تا کره ذوب شود. در ادامه درون یک کاسه مناسب آرد را به همراه کره ذوب شده و نمک اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم ، خمیر مایه به عمل آمده را به مخلوط آرد اضافه می کنیم، سپس با دست ورز می دهیم تا اندازه ای که خمیری لطیف که به دست نچسبد حاصل شود. در ادامه روی سطح کار را با مقداری آرد می پوشانیم.
مرحله پنجم ، خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم و مجددا ورز می دهیم تا خمیر کاملا یکدست شود. در ادامه خمیر را مجددا درون کاسه قرار می دهیم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم.
مرحله ششم ، حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت ۲ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. در همین حین مواد میانی پنیری را درست می کنیم، به این منظور درون یک کاسه مناسب پنیر خامه ای یا پنیر ماسکار پونه را اضافه می کنیم.
مرحله هفتم ، شکر را به همراه وانیل و تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. بسته به سلیقه می توانیم درون مایه پنیری کشمش یا سیب ریز خرد شده اضافه کنیم.
مرحله هشتم ، حالا پس از گذشت ۲ ساعت فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه خمیر را از کاسه خارج می کنیم، سپس ورز می دهیم تا پف اضافی آن را بگیریم.
مرحله نهم ، درون سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مقداری از خمیر به اندازه های یکسان جدا می کنیم و به صورت دایره ای در دست فرم می دهیم و با فاصله از هم درون سینی فر می چینیم.
مرحله دهم ، روی خمیر ها را با یک پارچه تمیز می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند و حجم بگیرند. پس از گذشت این زمان پارچه را از روی سینی بر می داریم، سپس یک لیوان که انتهای آن گرد باشد انتخاب می کنیم.
مرحله یازدهم ، با لیوان وسط خمیر فشار می دهیم تا خمیر گود شود. در ادامه از مایه پنیری درون فرو رفتگی خمیر می ریزیم، سپس به دلخواه مقداری مارمالاد یا مربا روی مایه پنیری می ریزیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله دوازدهم ، زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس درون کاسه می ریزیم و با چنگال هم می زنیم تا بافت زرده تخم مرغ از هم باز شود. در ادامه برس را به زرده تخم مرغ آغشته می کنیم، سپس روی خمیر می مالیم.
مرحله سیزدهم ، سینی فر را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه نان شیرینی ها درون فر بماند تا بپزد و کاملا طلایی شود. پس از گذشت این زمان نان شیرینی ها را از فر خارج می کنیم.
مرحله چهاردهم ، در نهایت نان شیرینی های واتروشکا را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم. در آخر این نان شیرینی های خوشمزه را درست کنید و به همراه چای زعفرانی یا قهوه سرو کنید. نوش جان 😘
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #بال_مرغ_به_سبک_ویتنامی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بال_مرغ_به_سبک_ویتنامی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#بال_مرغ_به_سبک_ویتنامی
🔻مواد لازم برای ۶ نفر
بال مرغ ۱۴۰۰ گرم
سیر خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
موسیر خرد شده ۱/۴ پیمانه
زنجبیل خرد شده ۱/۴ پیمانه
قسمت سفید پیازچه ۳ قاشق غذا خوری
شکر قهوه ای ۳ قاشق غذا خوری
سس ماهی ۱/۳ پیمانه
آب لیمو ترش ۳ قاشق غذا خوری
روغن بادام زمینی ۳ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
بادام زمینی بو داده ۱/۴ پیمانه
گشنیز تازه خرد شده ۱/۴ پیمانه
🔻طرز تهیه
۱- سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند.
۲- بال ها را روی زغال کباب کنید. کمی که رنگ آنها عوض شد، چاشنی آماده شده را روی آنها بریزید و 8 تا 10 دقیقه دیگر کباب کنید تا حسابی ترد و برشته شوند.
۳- آنها را در ظرف بچینید و با روغن بادام زمینی و گشنیز تازه سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡