طرز تهیه #سس_مرغ_مصری
🔹مواد لازم
آب مرغ دو پیمانه
سیر کوبیده دو حبه
آرد برنج چهار قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه سه قاشق غذاخوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
زردچوبه یا سس زعفران یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سس_مرغ_مصری 🔹مواد لازم آب مرغ دو پیمانه سیر کوبیده دو حبه آرد برنج چهار قاشق غذاخوری آب
#سس
#سس_مرغ_مصری ( برای اضافه کردن به #خوراک_مرغ )
#غذای_ملل #غذای_مصری
♨️ طرز تهیه
🔹برای شروع زردچوبه و آرد برنج را کم کم در آب مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا حل شوند. این مخلوط را کنار بگذارید تا چند دقیقه بعد، با کمکش سس را آماده کنید. میتوانید آب مرغ را در حجم زیاد آماده کنید و در ظرفهای کوچک در فریزر بگذارید تا هر وقت هوس آماده کردن یک سس خوشمزه به سرتان زد، سراغ یکی از ظرفها بروید.
🔹روغن زیتون مخصوص پخت پز یا روغن گیاهی مناسب دیگری را در یک تابه روی حرارت ملایم داغ کنید و سیر را در آن تفت دهید. وقتی سیر کمی رنگ گرفت، محلول آرد برنج را روی سیر بریزید و روی شعله ملایم آرام هم بزنید تا به جوش بیاید. حالا شعله را کم کنید تا سس به مرور غلیظ شود و قوام بگیرد.
🔹وقتی سس به غلظت دلخواهتان رسید (مراقب باشید آب سس بیش از اندازه جمع نشود)، آب لیمو را با کمی نمک و در صورت تمایل فلفل اضافه کنید و هم بزنید.
➕تکمیلی:
✔️سس مرغ گرم، چاشنی ایدهآلی برای انواع خوراک مرغ است اما حتی میتوانید آن را سرد سر میز بگذارید تا روی غذا ریخته شود یا حتی با نان خورده شود.
✔️این سس را میتوانید کنار سالادهای گرم هم سرو کنید، اما بخاطر آردی که دارد بهتر است قبل از سرو آن را به سالاد اضافه نکنید.
✔️میتوانید به جای زردچوبه در این سس زعفران بریزید تا عطر بهتری پیدا کند و به خوبی رنگ بگیرد.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با کرانچی و نان تست ناگت مرغ خانگی سوخاری لذیذ بپزید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #پیراشکی_کرم_دار_خانگی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیراشکی_کرم_دار_خانگی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پيراشكي_كرم_دار_خانگي بسيار خوشمزه
🔻مواد لازم براي خمیر پيراشكي:
شکر …….8 قاشق سوپخوری
شیر ………1/2 پیمانه
آب ولرم…….1/2 پیمانه
روغن مایع …… 2 قاشق غدا خوری
خمیر مایع……..2 قاشق غذاخوری
کره ………….1/3پیمانه
نمک …………خیلی کم
تخم مرغ …….2 عدد
آرد …….در حدی که بدست نچسبه
🔻مواد لازم کرم:
شکر ………1پیمانه سرخالی
شیر……….1و1/2پیمانه
وانیل شکری…..1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت………1/4 پیمانه
کره………. 2 قاشق غذاخوری
🔻طرز تهيه خمیر
ابتدا شیر داغ رو با شکر و نمک و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط می کنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغ ها و خمیر مایع رو اضافه می کنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2 ساعت روش رو می پوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن می کنیم و قالب می زنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20 دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ می کنیم و می گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم . بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکی ها می کشیم و پودر نارگیل می ریزیم .
🔻طرز تهيه کرم:
شکر و نشاسته رو با هم مخلوط می کنیم سپس شیر رو اضافه می کنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکی ها میزاریم .
نوش جان …😘
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋
دوستان گلم 🌷
صبح آدینه تون پراز لبخند🥰
رابطه هاتون
پاک و عاشقانه ❤️
وجودتون سلامت
دلتون گرم از محبت❤️
عمرتون با عزت و
زندگیتون
مملو از خوشبختی 🌷
امروزتون شاد
در کنار خانواده و عزیزانتون❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺تقدیم به شما
به شمایی که همین الان
🌺انلاینی
به شماکه رفیق نیمه راه نبودی
🌺به شمایی که همراه همیشگی
کانال بودی وهستی
🌺ممنون ازحضور گرمتون
💙✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام مطالب کانال
با تمام عشق و ارادت
تقدیم
به شما
کاربران گرامی ❤️
حضور شما باعث دلگرمی ما میشه
پس هموطن با فورواردکردن مارو یاری
کنید
💙✌️🙏
#دیزاین_صبحانه_لاکچری 😍
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #پوآچا_پنیری_شکم_پر
🔻مواد لازم
250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
2 لیوان آب ولرم
2 عدد سفیده تخم مرغ ( زرده ها برای روی پوآچا )
3 قاشق غذاخوری شکر
1.5 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خیس ( 42 گرم، یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک )
1 کیلو آرد (7 لیوان)
🔻برای داخل پوآچا
1 کاسه پنیر صبحانه
🔻برای روی پوآچا
2 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق مرباخوری شیر
اندازه لیوان 250 میلی، لیوان دسته دار یا پیمانه قنادی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پوآچا_پنیری_شکم_پر 🔻مواد لازم 250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق 2 لیوان آب ولرم 2 عدد سفید
برای شروع ابتدا کره نرم شده در دمای اتاق، خمیر مایه خیس خرد شده، آب ولرم، شکر و سفیده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.
(خمیر مایه خیس و خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس همراه بقیه مواد داخل ظرف بریزید و هم بزنید.)
نمک و آرد را کم کم بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که مثل فیلم خمیر نرمی شود. (اگر کمی به دست بچسبد اشکالی ندارد.)
روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. سپس خمیر را کمی ورز بدید تا هوای خمیر گرفته شود و به 18 چانه مساوی تقسیم کنید. وسط چانه ها را باز کنید و کمی پنیر بذارید.
سپس خمیر را تا کنید و با قسمت نزدیک به مچ روی خمیر فشار بدید.
تمام چانه ها را شکل بدید و با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید یا داخل سینی چرب شده بچینید.
روی پوآچاها را بپوشانید و حدود 15 تا 20 دقیقه داخل سینی استراحت بدید. سپس زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده با فرچه روی پوآچاها بمالید و در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد حرارت از بالا و پایین بپزید.
( زمان پخت به حرارت فر شما بستگی دارد حدود 20 دقیقه، اگر فر شما حرارت بالا و پایین همزمان روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید و اگر روی پوآچا خوب سرخ نشد چند دقیقه آخر پخت حرارت بالای فر را روشن کنید تا روی پوآچا سرخ شود. )
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #سوپ_اسپاگتی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡