فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هات_داگ_دیپ_رینگ👩🍳
خمیر هزارلا ( ۲ ورقه )
هات داگ ( ۱۸ عدد )
تخم مرغ ( ۳ عدد )
پنیر نرم فرانسوی ( ۱ عدد )
رزماری ( ۱ عدد )
سیر ( ۱ حبه )
تخم مرغ
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#جوجه_کباب_خامه_ای
🔻مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم🍗
پیاز سفید ۱ عدد خلالی خرد شده🍈
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری🥣
خامه ۲ قاشق غذاخوری🍧
جعفری ساطوری شده ۳ قاشق غذاخوری🍀
نمک _فلفل سیاه_زعفران (به میزان لازم)🧂🌶🥃
آب لیمو دو قاشق غذاخوری🍋
سیر ۲ حبه رنده شده🍈
کره ۲۵ گرم🧀
🔻طرز تهیه:
فیله یا سینه مرغ بدون استخوان را به اندازه های خورشی درشت برش بزنید. همه مواد ذکر شده را مخلوط کنید و تکه های مرغ را اضافه کنید و با مواد مالش دهید تا کاملا آغشته به سس شوند. روی ظرف را سلفون بکشید یا مواد را در ظرف دردار بریزید و برای یک شب یا حداقل ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا تکه های مرغ مزه دار شوند. حدود ۷ تا ۱۰ عدد سیخ چوبی کباب را یک ساعت در آب گرم خیس کنید.
تکه های مرغ را بعد از مزه دار شدن از پیاز جدا کرده و به سیخ بکشید. سیخ های آماده را در ظرفی بچینید و تابه گریل چدن(یا تابه ساده ترجیحا چدنی) را روی حرارت بگذارید با کره چربش کنید و اجازه دهید خوب داغ شود حرارت را متوسط کنید و سیخ های جوجه کباب را در تابه داغ بچینید و اجازه دهید رنگ بگیرند و پخته شوند. یک طرف هر سیخ که پخت، آن را بچرخانید تا طرف دیگر هم گریل و سرخ شود.
اگر از فیله مرغ استفاده می کنید برای هر طرف ۳ دقیقه زمان لازم است تا جوجه پخته شود ولی اگر از سینه مرغ استفاده می کنید زمان پخت کمی بیشتر می شود. جوجه کباب های آماده را در دیس چیده و همراه کته یا نان سرو کنید.
نوش جان🌺
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کتلت_مرغ_مغزدار
یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم
نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید
مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید
بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه
عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه☺
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#خوراک
#خوراک_چینی
#غذای_ملل #غذای_چینی
یه خوراک چینیه که هم میتونید خالی بخورید هم با برنج.
پیاز،کلم،فیله مرغ،فلفل دلمه ای،هویج،کدو،قارچ،پیازچه،سویا سس،نمک،فلفل و ادویه
اول از همه تمام موادتون رو خلالی خرد کنیدحالادرتابه روغن بریزیدو پیازرو داخلش بریزید و تفت بدید.بعداز اینکه پیاز کمی سبک شد فیله های مرغ خلالی رو بهش اضافه کنید و تفت بدید.در ظرفتون رو بزارید تا فیله ها یه مقدار بپزه.قارچ رو در ظرفی جدا تفت بدید و به همراه تمامی مواد به اضافه سویاسس و ادویه دلخواه که من کاری و پودر پاپریکا استفاده کردم به فیله ها اضافه کنید و اجازه بدید تا سبزیجات از حالت خامی دربیان.چنددقیقه آخر پیازچه خرد شده رو به موادتون اضافه کنید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ژله_تک_نفره_مجلسی
با چندتا لیوان یکبار مصرف ساده میتونید قشنگترین ژله رو داشته باشید.
از این لیوان یکبارمصرف ارزونا و ساده ها ک انعطاف پذیرن و سریع میشکنن
حتما باید از اون مدل باشه تا بشه ب راحتی ژله رو ازش خارج کرد...
کافیه هر مدل ژله ک دوست دارین ساده یا ژله بستنی فرق نمیکنه داخل لیوان می ریزید وقتی ک بسته شد لبه های لیوان رو چندتا چاک می زنید و براحتی دورشو پاره کنید خیلی قشنگ و تمیز از لیوان درمیان
فکرشو می کردین ک با همین چند تا لیوان ساده بتونید همچین ژله هایی در بیارید ؟؟؟
امیدوارم که از آموزش راضی باشید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای تهیه #نان_سیر
کره ذوب شده ۵۰ گرم
روغن زیتون ۲ ق غذا خوری
سیر رنده شده ۴ حبه
پیازچه و جعفری ۳ ق غذا خوری
سس مایونز ۱ ق غذا خوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نان باگت ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پول بیبر، پودر سیر به مقدار لازم
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای تهیه #نان_سیر کره ذوب شده ۵۰ گرم روغن زیتون ۲ ق غذا خوری سیر رنده شده ۴ حبه پیازچه
🔻مرحله اول: آماده سازی
ابتدا سیر را پوست بگیرید و رنده بزنید. پیازچه و جعفری را پاک کنید و ساطوری کنید، نیاز نیست سبزی خیلی ریز شود. کره را داخل تابه یا سولاردم قرار دهید تا ذوب شود.
🔻مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه داخل یک کاسه کره ذوب شده را به همراه همه مواد تهیه شده و ادویه ها بریزید و هم بزنید تا یک سس فوق العاده بدست بیاید. این مایه اصلی نان سیر می باشد و شما می توانید با انواع نان ها به دلخواه در خانه تهیه کنید.
🔻مرحله سوم: آماده سازی نان باگت
باگت ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و سر و ته نان را بزنید و حالا داخل نان را کمی گود کنید. از مایه تهیه شده در مرحله قبل داخل شکم نان باگت بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ی به دلخواه کارو کنید.
🔻مرحله چهارم: پخت نان سیر با نان باگت در فر و سولاردم
در ادامه برای پخت در سولاردم باید نان ها را روی سه پایه بلند چیده و در سولاردم قرار دهید. گریل شماره ۱ را انتخاب کنید و ۸ دقیقه زمان دهید تا پنیر ذوب و نان برشته شود. برای پخت در توستر فر نیز نان ها را داخل سینی مخصوص چیده و برای ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ گازی و ۱۷۵ برقی بگذارید تا نان ها طلایی شوند. نوش جان
🔻سایر نکات
در توستر باید دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
بهتر است در فر های گازی ۲ دقیقه گریل را روشن کنید.
در هیچکدام از روش ها نیازی به پیش گرمایش نیست و بهتر است با توجه به دماهای دستگاه بعد از چند دقیقه چک کنید تا نان زیاد خشک نشود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_خوشگل🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سابله_پسته
🔻مواد لازم برای 14 عدد شیرینی :
➖250 گرم کره نرم
➖130 گرم پودر قند
➖100 گرم روغن مایع
➖تخم مرغ 2 عدد
➖وانیل کمی
➖ رنده پوست لیمو (اختیاری)
➖ آرد حدود 500/600 گرم
➖ پسته یا بادام آسیاب شده
➖ مارمالاد