eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 خمیر هزارلا ( ۲ ورقه ) هات داگ ( ۱۸ عدد ) تخم مرغ ( ۳ عدد ) پنیر نرم فرانسوی ( ۱ عدد ) رزماری ( ۱ عدد ) سیر ( ۱ حبه ) تخم مرغ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
🔻مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم🍗 پیاز سفید ۱ عدد خلالی خرد شده🍈 سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری🥣 خامه ۲ قاشق غذاخوری🍧 جعفری ساطوری شده ۳ قاشق غذاخوری🍀 نمک _فلفل سیاه_زعفران (به میزان لازم)🧂🌶🥃 آب لیمو دو قاشق غذاخوری🍋 سیر ۲ حبه رنده شده🍈 کره ۲۵ گرم🧀 🔻طرز تهیه: فیله یا سینه مرغ بدون استخوان را به اندازه های خورشی درشت برش بزنید. همه مواد ذکر شده را مخلوط کنید و تکه های مرغ را اضافه کنید و با مواد مالش دهید تا کاملا آغشته به سس شوند. روی ظرف را سلفون بکشید یا مواد را در ظرف دردار بریزید و برای یک شب یا حداقل ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا تکه های مرغ مزه دار شوند. حدود ۷ تا ۱۰ عدد سیخ چوبی کباب را یک ساعت در آب گرم خیس کنید. تکه های مرغ را بعد از مزه دار شدن از پیاز جدا کرده و به سیخ بکشید. سیخ های آماده را در ظرفی بچینید و تابه گریل چدن(یا تابه ساده ترجیحا چدنی) را روی حرارت بگذارید با کره چربش کنید و اجازه دهید خوب داغ شود حرارت را متوسط کنید و سیخ های جوجه کباب را در تابه داغ بچینید و اجازه دهید رنگ بگیرند و پخته شوند. یک طرف هر سیخ که پخت، آن را بچرخانید تا طرف دیگر هم گریل و سرخ شود. اگر از فیله مرغ استفاده می کنید برای هر طرف ۳ دقیقه زمان لازم است تا جوجه پخته شود ولی اگر از سینه مرغ استفاده می کنید زمان پخت کمی بیشتر می شود. جوجه کباب های آماده را در دیس چیده و همراه کته یا نان سرو کنید. نوش جان🌺 ‌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه☺ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
یه خوراک چینیه که هم میتونید خالی بخورید هم با برنج. پیاز،کلم،فیله مرغ،فلفل دلمه ای،هویج،کدو،قارچ،پیازچه،سویا سس،نمک،فلفل و ادویه اول از همه تمام موادتون رو خلالی خرد کنیدحالادرتابه روغن بریزیدو پیازرو داخلش بریزید و تفت بدید.بعداز اینکه پیاز کمی سبک شد فیله های مرغ خلالی رو بهش اضافه کنید و تفت بدید.در ظرفتون رو بزارید تا فیله ها یه مقدار بپزه.قارچ رو در ظرفی جدا تفت بدید و به همراه تمامی مواد به اضافه سویاسس و ادویه دلخواه که من کاری و پودر پاپریکا استفاده کردم به فیله ها اضافه کنید و اجازه بدید تا سبزیجات از حالت خامی دربیان.چنددقیقه آخر پیازچه خرد شده رو به موادتون اضافه کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
با چندتا لیوان یکبار مصرف ساده میتونید قشنگترین ژله رو داشته باشید. از این لیوان یکبارمصرف ارزونا و ساده ها ک انعطاف پذیرن و سریع میشکنن حتما باید از اون مدل باشه تا بشه ب راحتی ژله رو ازش خارج کرد... کافیه هر مدل ژله ک دوست دارین ساده یا ژله بستنی فرق نمیکنه داخل لیوان می ریزید وقتی ک بسته شد لبه های لیوان رو چندتا چاک می زنید و براحتی دورشو پاره کنید خیلی قشنگ و تمیز از لیوان درمیان فکرشو می کردین ک با همین چند تا لیوان ساده بتونید همچین ژله هایی در بیارید ؟؟؟ امیدوارم که از آموزش راضی باشید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای تهیه کره ذوب شده ۵۰ گرم روغن زیتون ۲ ق غذا خوری سیر رنده شده ۴ حبه پیازچه و جعفری ۳ ق غذا خوری سس مایونز ۱ ق غذا خوری پنیر پیتزا به مقدار لازم نان باگت ۳ عدد نمک، فلفل سیاه، آویشن، پول بیبر، پودر سیر به مقدار لازم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای تهیه #نان_سیر کره ذوب شده ۵۰ گرم روغن زیتون ۲ ق غذا خوری سیر رنده شده ۴ حبه پیازچه
🔻مرحله اول: آماده سازی ابتدا سیر را پوست بگیرید و رنده بزنید. پیازچه و جعفری را پاک کنید و ساطوری کنید، نیاز نیست سبزی خیلی ریز شود. کره را داخل تابه یا سولاردم قرار دهید تا ذوب شود. 🔻مرحله دوم: مخلوط کردن مواد در ادامه داخل یک کاسه کره ذوب شده را به همراه همه مواد تهیه شده و ادویه ها بریزید و هم بزنید تا یک سس فوق العاده بدست بیاید. این مایه اصلی نان سیر می باشد و شما می توانید با انواع نان ها به دلخواه در خانه تهیه کنید. 🔻مرحله سوم: آماده سازی نان باگت باگت ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و سر و ته نان را بزنید و حالا داخل نان را کمی گود کنید. از مایه تهیه شده در مرحله قبل داخل شکم نان باگت بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ی به دلخواه کارو کنید. 🔻مرحله چهارم: پخت نان سیر با نان باگت در فر و سولاردم در ادامه برای پخت در سولاردم باید نان ها را روی سه پایه بلند چیده و در سولاردم قرار دهید. گریل شماره ۱ را انتخاب کنید و ۸ دقیقه زمان دهید تا پنیر ذوب و نان برشته شود. برای پخت در توستر فر نیز نان ها را داخل سینی مخصوص چیده و برای ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ گازی و ۱۷۵ برقی بگذارید تا نان ها طلایی شوند. نوش جان 🔻سایر نکات در توستر باید دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید. بهتر است در فر های گازی ۲ دقیقه گریل را روشن کنید. در هیچکدام از روش ها نیازی به پیش گرمایش نیست و بهتر است با توجه به دماهای دستگاه بعد از چند دقیقه چک کنید تا نان زیاد خشک نشود. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای 14 عدد شیرینی : ➖250 گرم کره نرم ➖130 گرم پودر قند ➖100 گرم روغن مایع ➖تخم مرغ 2 عدد ➖وانیل کمی ➖ رنده پوست لیمو (اختیاری) ➖ آرد حدود 500/600 گرم ➖ پسته یا بادام آسیاب شده ➖ مارمالاد