eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#برشتوک_لاته 🔻مواد لازم برای ۱۵ نفر 🔻مواد اصلی آرد نخودچی ۴۰۰ گرم آرد سفید قنادی ۱۰۰ گرم روغ
🔻طرز تهیه ۱- آرد ها را از قبل ترکیب و الک کنید. روغن ذوب شده و سرد شده درون ظرفی بریزید و پودر قند(از حریر رد شده) و هل را به آن اضافه و ترکیب کنید. ۲- حالا ترکیب آرد ها رو قاشق قاشق به روغن اضافه کنید به یکباره اضافه نکنید چون سخت منسجم می شود با همزن دستی آرد رو به خورد روغن بدهید تا آرد تمام شود ۳- ابتدا خمیر حالت دون دون دارد اما با ماساژ دادن خمیر آرام آرام منسجم می شود ترکیب رو مدت ۳ ساعت درون یخچال استراحت دادم بعد به قطر یکسانت با وردنه باز کردم رویش آیسینک ریختم و با پالت صاف کردم ضخامت آیسینک نباید زیاد باشد، نازک هم نباشد ۲ میلی خوب است ۴- بعد گذاشتم یخچال تا آیسینک خشک شود . اجازه بدین آیسینک کاملا خشک شود اگر خشک نشود موقع اسلایس یا کاتر زدن تمیز در نمیاد من از اسلایسر سیب زمینی برای برش زدن برشتوک ها استفاده کردم😉 ۵- آیسینک رو چند رنگ می توان در آورد من از ۲ قطره رنگ سبز برای آیسینک سبز، و از نصف ق چ خ زعفران دم شده برای آیسینک زعفرانی استفاده کردم، و ۱ ق چ خ پورد کاکائو برای آیسینک کاکائویی استفاده کردم می توانید ۶- برای تزیین روی آیسینک از کنجد، خلال پسته ، تخم خرفه و ترافل های نسوز استفاده کرد ۷- طرز تهیه آیسینک: تمام مواد آیسینک رو در ظرفی ترکیب کرده و با همزن برقی بمدت ۶ دقیقه بزنید ♨️ سایر نکات * حتما اندازه ها رعایت شود 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه شیرینی موچی کره‌ای بدون فر 🔻مواد لازم روغن نصف پیمانه شیر یک و نیم پیمانه پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری شکر 10 قاشق غذاخوری آرد برنج 2 پیمانه نشاسته ذرت یک پیمانه نمک نصف قاشق چای خوری شکلات تخته ای به دلخواه به مقدار لازم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه شیرینی موچی کره‌ای بدون فر 🔻مواد لازم روغن نصف پیمانه شیر یک و نیم پیمانه پنیر ماسکارپونه
🔻طرز تهیه ابتدا به سراغ تهیه مواد میانی موچی بروید. پنیر ماسکارپونه را با خامه و ۵ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و آنقدر با همزن بزنید تا یکدست شوند سپس درب آن را بسته و داخل یخچال بگذارید تا مواد خنک شوند. در مرحله بعدی آرد برنج را با شکر، نمک و نشاسته ذرت داخل ظرفی مناسب باهم ترکیب کنید و به‌تدریج به آن شیر اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا گلوله‌ های آرد به‌طور کامل باز شوند. در صورتی که می خواهید خمیر شما رنگی باشد در این مرحله چند قطره از رنگ خوراکی دلخواه تان را به مواد اضافه کنید. مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت شعله قرار دهید تا بجوشد سپس کاسه حاوی خمیر را روی بخار قرار بدهید. بعد از گذشت ۳ دقیقه مواد را از روی بخار آب برداشته و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. این کار را تا سه بار تکرار کنید تا به یک خمیر کش دار برسید، سپس روغن مایع را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید. روی سینی مورد نظر نشاسته ذرت بریزید و خمیر را روی آن قرار دهید. مجدداً روی خمیر نشاسته ذرت بریزید. خمیر را به قطر یک سانتیمتر پهن کرده و به شکل دایره برش بزنید. کف خمیرهای برش خورده موادی که در مرحله اول به عنوان مواد میانی آماده کردید را قرار دهید و روی آن به دلخواه شکلات خردشده بپاشید و خمیر را جمع کنید و به شکل توپ در بیاورید . توپ‌ ها را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شده و آماده سرو شوند.  🔻 سایر نکات برای یکدست شدن مواد خمیر موچی حتماً باید شیر را کم‌کم و به‌تدریج به مواد اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید از میوه‌های دلخواه تان به‌جای شکلات استفاده کنید. رکن اصلی در تهیه موچی هم زدن بسیار، در مرحله کش‌دار و غلیظ کردن خمیر است؛ بنابراین در آن مرحله باید به‌خوبی و مکرر مواد را هم بزنید. برای رنگی شدن کیک برنجی باید حین افزودن شیر، کمی رنگ خوراکی داخل شیر بریزید. خمیر با آرد برنج گلوتینوس به خوبی لطیف و کشدار شده و به‌ راحتی پهن و نازک می‌ شود . شیرینی موچی حتماً باید داخل یخچال نگهداری شود و در یخچال تا دو یا سه روز قابل استفاده است، در غیراین صورت برای ماندگاری بیشتر باید داخل فریزر نگهداری کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
طرز تهیه 🔻مواد لازم برای ۴ نفر دلال مخصوص مرغ ترش ۲۰۰ گرم مرغ ۵ تکه آلو طلایی ۱۰ عدد پیاز ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم 📌 دلال مرغ ترش ترکیبی از سبزی معطر شمال، گردو و رب انار است. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #مرغ_ترش 🔻مواد لازم برای ۴ نفر دلال مخصوص مرغ ترش ۲۰۰ گرم مرغ ۵ تکه آلو طلایی ۱۰ عدد پیاز
برای تهیه  ساده و خوشمزه در ابتدای کار، تکه های مرغ را می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه تکه های مرغ را درون یک سینی قرار می دهیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی آنها می پاشیم. در این مرحله با دست ادویه ها را روی گوشت مرغ ماساژ می دهیم تا طعم دار شود، سپس آنرا کنار می گذاریم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و چند قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم. حالا تکه های گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا تمام قسمت هایشان به طور کامل سرخ شود. پس از اینکه تکه های مرغ را سرخ کردیم، آنها را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز خرد دشه را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در این مرحله آلو و رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد، دلال مرغ ترش را اضافه می کنیم. حالا مجددا مواد را تفت می دهیم تا به خوبی با هم ترکیب شوند. در ادامه تکه های مرغ سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا به مواد درون قابلمه آغشته شوند، سپس حدود یک لیوان آب جوش به قابلمه می افزاییم. حالا باید اجازه دهیم تا مرغ ترش به مدت یک ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد تا آماده شود. اگر می خواهید طعم این غذا ملس شود، نسبت به ذائقه خود مقداری آب نارنج با شکر ترکیب کنید و به قابلمه اضافه کنید. در پایان پس از این که خورش به خوبی جا افتاد و روغن انداخت، طعم آنرا می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. در نهایت خورش را درون ظرف مناسب می کشیم و به همراه برنج کته شده سرو می کنیم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای تخم مرغ ۳ عدد آرد سفید قنادی ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه روغن ۴/۳ پیمانه شیر گرم ۱ پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری وانیل ۲/۱ قاشق مربا خوری پودر هل ۲/۱ قاشق مرباخوری 🔻مواد لازم برای روی کیک شیر عسلی۴/۳ پیمانه پودر نارگیل ۱ پیمانه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای #کیک_شنی تخم مرغ ۳ عدد آرد سفید قنادی ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه روغن ۴/۳ پیمانه شیر گرم
برای تهیه  ابتدا تخم مرغ‌ها را در یک ظرف، با همزن خوب بزنید تا حجم آن‌ها زیادتر شود و پف کند، بعد شکر را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا مخلوط کشدار و سفید رنگ شود. سپس روغن مایع را روی ترکیب مواد بریزید و هم بزنید تا بافت مخلوط یکدست شود، بعد هل را که کوبیده‌ اید و پودر شده است ، اضافه کنید و هم بزنید تا عطر هل در همه مواد پخش شود. حالا در حالی که همزن برقی روشن است شیر را که کمی گرم کرده اید به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود و بافت مخلوط صاف و یکدست شود. در ظرف دیگری آرد را الک کنید تا سبک شود و بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و دو بار دیگر الک کنید تا بافت آرد یکدست و صاف شود. بعد آرد را کم‌کم و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به شکل دورانی و در یک جهت هم بزنید تا آرد گلوله نشود و کاملا با هم ترکیب شوند و خمیر تشکیل شده صاف و یکدست شود. حالا کف قالب یا سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با کمی روغن مایع یا کره چرب کنید و مخلوط مواد را روی آن بریزد و قالب را ۳ بار آرام به سطح بکوبید تا هوای داخل خمیر خارج شود. بعد قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم کرده‌ اید ، قرار دهید و دمای آن را روی ۱۶۵ درجه تنظیم کنید و به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا کیک بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود. 📌نکته: ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود. اگر از فر برقی استفاده می‌کنید دما را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید ، دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد پس بعد از ۳۵ دقیقه در فر را باز کنید و میزان پخت کیک را تست کنید. برای تست یک سیخ چوبی را در کیک فرو کنید و در بیاورید ، اگر از مواد چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک پخته و آماده است ، پس از فر در بیاورید و ۵ دقیقه در دمای محیط قرار دهید. سپس در یک تابه پودر نارگیل را بریزید و روی حرارت ملایم مدام و سریع هم بزنید تا طلایی رنگ شوند، اگر لحظه‌ای غافل شوید و هم نزنید پودر نارگیل می‌ سوزد. بعد دور کیک را با چاقو از قالب جدا کنید و به آرامی در بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس تا هنوز کیک گرم است شیر عسلی را روی سطح کیک بریزید تا به خورد آن رود. بعد از آن پودر نارگیل را روی کیک بریزید و پخش کنید تا کاملا سطح کیک را بپوشاند و سپس بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد آن را با چاقوی تیز برش بزنید که کیک پودر نشود. حالا برش‌ های کیک شنی را در ظرف مناسب بچینید و با پودر پسته و چند برگ گل محمدی یا برش‌ های توت فرنگی و موز تزئین و همراه چای سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شربت خوشمزه و خوش رنگ و لعاب مخصوص این روزا که البته واسه جینگول کردن میز مهمونی‌ها هم عالیه😉 گل پنیرک ۳ قاشق غذاخوری تخم شربتی و خاکشیر به میزان دلخواه اگر به این رنگ بنفش کمی آبلیمو بزنید صورتی میشه
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🌯 😋 🔸اول از همه مرغ ها را با روغن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و آب مرغ کشیده شود. بعد فلفل دلمه و پیاز و هویج را اضافه می کنیم . با هم تفت می دهیم تا نرم بشن (حدودا ۵ دقیقه) بعد ادویه ها رو اضافه می کنیم ، کمی تفت می دهیم تا بوی ادویه ها خرج بشه و خاموش می کنیم . ۲ قاشق عذاخوری پر سس مایونز و یک قاشق غداخوری سس خردل و گوجه، و یک قاشق مرباخوری آبلیمو، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری نمک را ترکیب می کنیم و روی دو طرف نان ها رومال می کنیم. از ترکیب مرغ بین نان ها قرار می دهیم و خیارشور میزاریم و در طرف پیرکس کنار هم می چینیم و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا پر می کنیم. ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و ۵ دقیقه شعله بالا. فر روی دمای ۱۸۰ درجه و از ۱۰ دقیقه قبل گرم شود. فویل فراموش نشه در غیر اینصورت نون خشک میشه 🥣 😋 🔸١/٣ پيمانه ارده كنجد + ١/٣ پيمانه آب + ١ ق غ آبليموي تازه + يك ق م پودر سير و نمك دريا همه ي مواد رو تو ميكسر بريزيد 🔸سس ارده با انواع غذاهاي گوشتي و كوكوها بسيار لذيذ مي شه 👈 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡