eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.5هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
امام صادق علیه‌السلام: هیچ بنده ای کار صدقه دادن را به خوبی انجام نداد ، مگر اینکه خداوند بعد از او جانشین خوبی برای وی بر فرزندانشان شد. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 مواد لازم برای۱ نفر 🍅گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🧅پیاز کوچک ۱ عدد 🧂نمک و فلفل به مقدار لازم 🧈روغن به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا پیاز خرد شده را با نمک وفلفل در مقداری روغن تفت می دهیم. ۲- سپس گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم و به پیاز اضافه کرده و منتظر می مانیم تا آب گوجه گرفته شود . ۳- تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال کمی می زنید و به گوجه ها اضافه می کنید کمی که مخلوط شد در ظرف را گذاشته و حرارت راکم کرده تا به آرامی املت بپزد وقتی تخم مرغ ها سفت شدند از روی حرارت بر داشته و آماده سرو کردن است. 🔹سایر نکات🔹 🔸می توانیم در صورت تمایل نصف قاشق رب گوجه هم اضافه کرده تا املت خوشرنگ تر شود. 🔸از سیر رنده شده و جعفری خرد شده هم میتوان استفاده کرد. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍯🍯 مواد لازم برای۱ نفر 🍎سیب قرمز یا زرد ۱ کیلوگرم شکر ۸۰۰ گرم 🧂جوهر لیمو ۱/۲ قاشق مربا خوری 🍶آب ۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری 🍡طرز تهیه🍡 ۱- ابتدا پوست هسته و قسمتهای اضافی سیب را جداکرده.در یک قابلمه دوسانتیمتر آب ریخته و حدود بیست دقیقه میپزیم تا نرم شود ۲- سپس با کمک غذاساز یا میکسر سیب را پوره کرده.درون یک قابلمه گود ریخته شکر و جوهر لیمو را نیز افزوده و روی حرارت قرار میدهیم ۳- بعد از بجوش آمدن حرارت را بسیار ملایم کرده و ۳۰دقیقه زمان میدهیم تا مرواریدی بجوشد. و غلیظ شود ۴- ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری میکنیم.سر ۳۰دقیقه به پوره اضافه کرده و بعد از ۵دقیقه حرارت را خاموش میکنیم 🔹سایر نکات🔹 🔸بسته به میزان شیرینی سیب میتوان مقدار جوهرلیمو را کم و زیاد کرد.اگر زیاد شیرین بود یک دوم قاشق چایخوری کافی میباشد.اگر ترش بود میزان را به نصف کاهش میدهیم. 🔸اگر احساس کردید بعد از ۳۰دقیقه پوره هنوز رقیق است تنها مجاز به ۱۰دقیقه اضافه تر جوشاندن هستید.در غیر اینصورت اگر بیش از حد بجوشد بعد از سرد شدن مارمالاد بسیار سفتی خواهید داشت. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍲 ♦️مواد لازم برای۳ نفر ◻️لوبیا چیتی ۱ پیمانه ◻️پیاز خردشده ۱ عدد ◻️رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری ◻️قارچ متوسط ۴ عدد ◻️آبلیمو ، نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ♦️طرز تهیه ۱- لوبیا را به مدت 2 ساعت در آب ولرم میخیسانیم ۲- بعد از این مدت با شعله ی کم به روی اجاق گاز قرار میدهیم. ۳- بعد از حدود 2 ساعت لوبیا پخته میشود.سپس پیاز را در روغن سرخ کرده و فلفل زرد چوبه و نمک را به آن اضافه مینماییم و بلافاصله رب گوجه را درون محتویات ریخته و تفت میدهیم ۴- بعد از انجام این عملیات مواد را با لوبیا مخلوط مینماییم و قارچ ها را که به صورت دلخواه بریده ایم به خوراک اضافه میکنیم به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥞🥔 مواد لازم برای۶ نفر ♦️پوره سیب زمینی ۴ پیمانه ◽پنیر موزارلا (موتزارلا) خردشده ۵۰۰ گرم ◽تخم مرغ ۱ عدد ◽آرد ۱/۴ پیمانه ◽پیازچه خردشده ۲-۳ قاشق غذا خوری ◽پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه ◽روغن به مقدار لازم ◽خامه ترش یا سر شیر کمی 🔸طرز تهیه ۱- ابتدا داخل یک قابلمه ۴.۵ لیتری آب ریخته کمی نمک اضافه کنید حدود ۷ عدد سیب زمینی را پوست گرفته چهار قاچ کنید داخل قابلمه بریزید تا پخته و در حدی نرم شود که چنگال به راحتی در آن فرو رود . ۲- سیب زمینی ها را با ۴ قاشق غذاخوری کره در ظرفی دیگر له کنید تا پوره سیب زمینی بدست آید ( پوره سیب زمینی تا ۳ روز قابل نگهداری است) ۳- پوره سیب زمینی ، پنیر، تخم مرغ ، آرد و پیازچه را با هم مخلوط کنید. ۴- مقداری از مواد را برداشته در دست گرد کنید کمی خامه‌ روش بمالید ۵- دو طرف پنکیک را به پودر سوخاری آغشته کنید و داخل روغن تاهنگامی که دو طرفش طلایی شود سرخ کنید . 🔹سایر نکات🔹 🔸میتونید خامه ترش رو حذف کنید ولی ترجیحا طبق دستور پیش برید بهتره. 🔸مقدار نمک و فلفل و ادویه رو نگفتم چون من اصولا غذاهام کم نمک هستن و تو این دستور چون پوره سیب زمینی و پنیر نمک داره من دیگه نمک نریختم شما بنا به ذائقه تون میتونید از هر ادویه ای که خواستید استفاده کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥗 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍲 ♦️مواد لازم برای۶ نفر ◽تخم شنبلیله کمی ◽تخم خردل ۱/۲ قاشق ◽چای خوری ◽گوشت قرمز ۵۰۰ گرم ◽ماست‏ ۲۵۰ گرم ◽فلفل سبز ۵-۶ عدد ◽سیر خرد شده ۱/۲ قاشق غذا خوری ◽زنجبیل خرد شده ۱/۲ قاشق غذا خوری ◽آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری ◽فلفل قرمز ۱ قاشق سوپ خوری ◽تخم رازیانه ۱/۲ قاشق چای خوری ◽زیره ۱/۲ قاشق چای خوری ◽سیاه دانه کمی ◽روغن ۱/۲ پیمانه ◽نمک به مقدار لازم ◽برگ‌ گشنیز برای تزئین کمی ♦️طرز تهیه ۱- روغن را به همراه گوشت خرد شده در تابه‌ای بریزید، سپس سیر، زنجفیل و چیلی سبز را اضافه کرده و خوب مخلوط و سرخ کنید. سپس ماست و 1 پیمانه آب به آن اضافه کنید. ۲- تمام مواد را خوب مخلوط کنید در تابه را بگذارید، تازمانی که گوشت نرم شود. ۳- پیمانه‌ای برداشته و تخم رازیانه، تخم زیره، تخم پیاز سیاه، تخم شنبلیله، تخم خردل، نمک و فلفل چیلی قرمز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید. ۴- اجازده دهید مواد درون تابه کم‌کم آب خود را از دست بدهد تا آب آن نصف شود. این مخلوط را به آن اضافه نموده و هم بزیند و با شعله کم بگذارید بپزد. ۵- سپس آبلیمو و چیلی سبز را اضافه کرده و چند دقیقه روی شعله کم بپزید. آن را در ظرفی ریخته و با برگ گشنیز تزئیین کنید. این غذا را با برنج یا نان سرو کنید. 🔹سایر نکات🔹 🔸خورش هندی خوشمزه که طعم و عطر متفاوت آن زبانزد اغلب غذاهای هندیست. 🔸برای اینکه ماست در هنگام پخت در خورش تکه تکه نشود می‌توانید 1 قاشق مایونز به آن اضافه کنید تا سس غذا حالت کرمی به خود بگیرد. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍸 ♦️مواد لازم برای۴ نفر ◻️آب ۵۰۰ میلی لیتر ◻️شکر (‌ بستگی به ذائقه شما دارد) به مقدار لازم ◻️زعفران سائیده شده ۱/۲ قاشق غذا خوری ◻️گلاب ۳ قاشق غذا خوری ♦️طرز تهیه ۱- آب را در قابلمه گذاشته بگذارید تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنید و خوب هم بزنید تا شكر در آب حل شود. ۲- زعفران را كه از قبل در آب خیسانده و حل شده را به آن اضافه كنید. ۳- هم بزنید تا مواد یك دست شود. بعد از چند دقیقه به آن گلاب اضافه كنید. ۴- حدود یك ربع دیگر بگذارید روی حرارت تا غلیظ شود. ۵- سپس آن را در ظرف شیشه ای تمیز در دار ریخته در یخچال نگهداری نمایید. ۶- هنگام سرو كردن یك سوم لیوان را شربت و مابقی را آب خنك همراه با یخ بریزید. 🔹سایر نکات🔹 🔸این شربت خوش رنگ و بو، نوشیدنی رایج در كشور ما مخصوصا خراسان می باشد و در روزهای گرم تابستانی بسیار گوارا و دلچسب است‌. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ آموزشی به روش آسان 😍👍 موارد لازم : خیار هویج گل کلم سرکه موسیر فلفل و گلپر و زردچوبه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧆 ♦️مواد لازم برای۵ نفر ◻️نشاسته ۱۰۰ گرم ◻️شکر ۲۰۰ گرم ◻️گلاب ۱/۲ لیوان ◻️آب سرد ۲ لیوان ◻️روغن مایع ۱ قاشق چای خوری ◻️مغز گردو ۱۰۰ گرم ◻️پودر نارگیل ۱۵۰ گرم ♦️طرز تهیه ۱- در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا حل شود. باید خیلی مراقب باشید تا گلوله نشود. ۲- وقتی مایع حل و نرم شد؛ شکر و گلاب و روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایع به قدری غلیظ شود که به صورت یک خمیر در وسط ظرف بماند. سپس از روی حرارت بردارید و مغز گردو را با آن مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود. ۳- وقتی خنک شد آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. بعد اندکی دست خود را چرب کنید و مایع خمیر شکل خود کمی ورز دهید و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌭 ♦️مواد لازم برای۳ نفر ◻️نمک و فلفل به مقدار لازم ◻️روغن به مقدار لازم ◻️رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری ◻️سیب زمینی ۲ عدد ◻️پیاز ۲ عدد ◻️سوسیس کوکتل ۳۰۰ گرم ◻️زردچوبه به مقدار لازم ♦️طرز تهیه ۱- ابتدا سوسیس را به صورت حلقه ای خرد کنید ۲- پیاز را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید(میتوانید آن را رنده هم بزنید) ۳- سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید. ۴- داخل تابه مقداری روغن مایع و کمی زردچوبه بریزید. ۵- زردچوبه را در روغن هم بزنید تا یکدست شود. ۶- حرارت را بسیار ملایم کرده و پیاز را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود. ۷- داخل تابه دیگری کمی روغن بریزید. ۸- به آن رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کنید. چند دقیقه با حرارت ملایم روی اجاق بگذارید تا خامی رب گرفته شود.سپس کمی آبجوش به آن اضافه کنید. ۹- سیب زمینی و سوسیس را جداگانه سرخ میکنیم. ۱۰- پیاز و سیب زمینی سرخ کرده را با هم مخلوط میکنیم. ۱۱- به سس کمی دیگر فلفل اضافه کرده و به همراه سوسیس به سیب زمینی و پیاز اضافه میکنیم. ۱۲- درب قابلمه را میگذاریم و 5دقیقه با حرارت متوسط مواد را قرار میدهیم تا خوشمزه تر شوند! 🔹سایر نکات🔹 🔸1)این غذا به صورت تند سرو میشود. 🔸2)در صورت تمایل به جای رب از سس کچاپ استفاده کنید. 🔸3)این غذا را به صورت ساندویچی و با خیارشور و گوجه سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡