eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
768 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #چیز_کیک_کاراملی🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای تهیه بیسکویت پتی‌بور ۲۵۰ گرم کره (نرم و خرد شده) ۷۵ گرم شکلات تخته‌ای کاراملی ۵۵ گرم شکلات کاکائو تلخ (خرد شده) ۲۰۰ گرم خامه ۶۰۰ میلی‌لیتر پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری کرم کرامل دو سوم پیمانه (۲۴۰ گرم) پنیر خامه‌ای (خرد شده و هم دمای محیط) ۲۵۰ گرم شکر کاستور یا پودر شکر یک سوم پیمانه (۷۰ گرم) عصاره وانیل دو قاشق چای‌خوری پودر کاکائو دو قاشق چای‌خوری طرز تهیه لایه بیسکویتی چیزکیک کاراملی قالبی با اندازه ۱۸ در ۲۸ سانتی‌متر را خوب چرب کنید. کف و اطراف آن را کاغذ روغنی بگذارید. بعد از آماده شدن قالب، مراحل تهیه لایه بیسکوییتی را طی کنید. برای شروع کره و شکلات کاراملی تخته‌ای را داخل ظرف کوچکی بریزید و به روش بن‌ماری یا روی حرارت کم ذوب کنید. چیز کیک کاراملی که اینبار به شما آموزش می‌دهیم شاید چندان برای دیابتی‌ها مناسب نباشد. اما اگر به دیابت دچار هستید و نمی‌توانید از این دسر صرف نظر کنید، پیشنهاد می‌کنیم چیزکیک مناسب برای دیابتی‌ها را در خانه آماده کنید. بیسکویت‌ها را خرد کنید. برای این‌کار بهتر است از خردکن (غذاساز) استفاده کنید. وقتی کاملا خرد شدند کره وکارامل ذوب شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا بیسکویت‌ها را داخل قالبی که قبلا چرب کرده‌اید بریزید و کاملا به ته قالب فشار دهید و برای حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
20.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از این دلچسب نمیشه گذشت خمیرش ساده است و نیاز به استراحت نداره😋 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه چند تا 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
👈 بلغور جو دوسر، سیب و دارچین جو دوسر بهترین خوراک برای داشتن یک رژیم غذایی سالم است. این فرنی خوشمزه حاوی ویتامین ها، کربوهیدرات ها، آنتی اکسیدان ها، اسید آمینه، فسفر، پتاسیم، پروتئین، فیبر و بسیاری مواد مغذی دیگر است. شما با جو دوسر و مواد دیگر می توانید یک فرنی خوش طعم و با ارزش تهیه کنید. مواد لازم: 1 قاشق غذاخوری کره 1 پیمانه جو دوسر 1 عدد سیب 1 قاشق چای خوری دارچین کمی نمک 1 قاشق غذاخوری شکر یک و نیم قاشق غذاخوری عسل 2 پیمانه آب یا شیر طرز تهیه: جو دوسر را در تابه ای ریخته و نمک، شکر، عسل و شیر یا آب را به آن اضافه کنید. حرارت دهید تا آب یا شیر به خورد مواد برود. حرارت را خاموش کرده و مواد را کنار بگذارید. در کاسه ای سیب را به شکل مربع های کوچک خرد کنید و روی آنها دارچین بریزید و یک قاشق غذاخوری عسل به سیب ها اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کنند. هنگامی که فرنی حاضر شد، سیب و دارچین و عسل را نیز به آن اضافه نمایید. توصیه می شود که آن را با آجیل، کشمش و میوه های خشک سرو کنید تا خواصش بیشتر شود. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه چند تا #صبحانه_سالم 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
👈 بروشتای ایتالیایی بروشتا معروفترین پیش غذای ایتالیایی است که سابقه و محبوبیت زیادی دارد. بروشتا بسته به مناطق مختلف با ژامبون، گوجه فرنگی، قارچ، زیتون، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان و غیره تهیه می شود. این سبکی که ما برای شما انتخاب کرده ایم نوع کلاسیک آن است. مواد لازم: 1 عدد نان باگت یا انواع نان های حجیم 4 عدد گوجه گیلاسی 2 قاشق چای خوری روغن زیتون پنیر فتا به مقدار لازم زیتون، نمک و فلفل به میزان دلخواه برگ ریحان سیر (اختیاری) طرز تهیه: نان را برش داده و آن را با روغن زیتون برشته کنید. پنیر و گوجه را ریز خرد کنید و روی نان برشته شده قرار دهید. زیتون سیاه و برگ ریحان را هم روی آنها بگذارید. نمک و فلفل و روغن زیتون روی نان ها بریزید و به همین راحتی صبحانه سالم شما آماده است. اگر می خواهید می توانید پنیر موزارلا یا پارمزان و یا پنیر پیتزا روی آن ریخته و نان ها را کمی در فر بگذارید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوپ_ازوگلین 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
(ترکیه ای) مواد لازم برای۶ نفر دال عدس (90 گرم) ۱/۲ لیوان بلغور گندم (50 گرم) ۱/۴ لیوان پیاز کوچک ۱ عدد آب ۷ لیوان نمک 1.5 قاشق مربا خوری مارگارین یا کره ۴ قاشق غذا خوری رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری نعنا خشک به مقدار لازم فلفل قرمز ۱/۲ قاشق مربا خوری آب لیمو به مقدار لازم زمان تهیه : 30 دقیقه و زمان پخت : 35 دقیقه طرز تهیه ۱- پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید. در یک قابلمه کره را ریخته و پیاز را چند دقیقه تفت دهید. ۲- عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. ۳- بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید. ۴- هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید. سایر نکات  به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #اینچیلادای_مرغ_پاستا 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۴ نفر پاستا پنه ۵۰۰ گرم سینه مرغ خرد شده ۳ عدد آب مرغ ۲ پیمانه ذرت پخته ۳/۴ پیمانه فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد گوجه فرنگی ۴ عدد سس گوجه فرنگی ۲ پیمانه کدو سبز خردشده ۲ عدد پنیر گودا رنده شده ۱/۲ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده ۱ پیمانه پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده ۱ پیمانه روغن مایع به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه ۱- در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با مقداری روغن و کمی زردچوبه داخل آن بریزید. صبر کنید تا پاستا کاملا نرم شود، سپس آن را داخل سبد بریزید و کنار بگذارید. ۲- در این فاصله در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. تکه های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس داخل تابه سرخ کنید. ۳- فلفل قرمز و گوجه فرنگی ها را بشویید و نگینی خرد کنید. در یک قابلمه یا تابه گود مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، تکه های گوجه و فلفل را داخل آن بریزید. بگذارید کمی نرم شوند. بعد آب مرغ، سس گوجه فرنگی، ذرت و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند، سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود. ۴- حالا تکه های مرغ را اضافه کرده و آغشته به سس کنید. پنیر ها را هم همراه با پاستا بعد از 5-4 دقیقه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و به آرامی هم بزنید تا پنیرها آب شوند. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری بریزید. ۵- در انتها کدوسبزهای خردشده را به مواد اضافه کرده و بعد از 3-2 دقیقه حرارت را خاموش کنید. پاستا را داخل ظرف های مورد نظرتان بریزید، آن ها را با پنیرهای رنده شده تزئین و سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡