eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه چند تا #صبحانه_سالم 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
👈 بروشتای ایتالیایی بروشتا معروفترین پیش غذای ایتالیایی است که سابقه و محبوبیت زیادی دارد. بروشتا بسته به مناطق مختلف با ژامبون، گوجه فرنگی، قارچ، زیتون، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان و غیره تهیه می شود. این سبکی که ما برای شما انتخاب کرده ایم نوع کلاسیک آن است. مواد لازم: 1 عدد نان باگت یا انواع نان های حجیم 4 عدد گوجه گیلاسی 2 قاشق چای خوری روغن زیتون پنیر فتا به مقدار لازم زیتون، نمک و فلفل به میزان دلخواه برگ ریحان سیر (اختیاری) طرز تهیه: نان را برش داده و آن را با روغن زیتون برشته کنید. پنیر و گوجه را ریز خرد کنید و روی نان برشته شده قرار دهید. زیتون سیاه و برگ ریحان را هم روی آنها بگذارید. نمک و فلفل و روغن زیتون روی نان ها بریزید و به همین راحتی صبحانه سالم شما آماده است. اگر می خواهید می توانید پنیر موزارلا یا پارمزان و یا پنیر پیتزا روی آن ریخته و نان ها را کمی در فر بگذارید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوپ_ازوگلین 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
(ترکیه ای) مواد لازم برای۶ نفر دال عدس (90 گرم) ۱/۲ لیوان بلغور گندم (50 گرم) ۱/۴ لیوان پیاز کوچک ۱ عدد آب ۷ لیوان نمک 1.5 قاشق مربا خوری مارگارین یا کره ۴ قاشق غذا خوری رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری نعنا خشک به مقدار لازم فلفل قرمز ۱/۲ قاشق مربا خوری آب لیمو به مقدار لازم زمان تهیه : 30 دقیقه و زمان پخت : 35 دقیقه طرز تهیه ۱- پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید. در یک قابلمه کره را ریخته و پیاز را چند دقیقه تفت دهید. ۲- عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. ۳- بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید. ۴- هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید. سایر نکات  به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #اینچیلادای_مرغ_پاستا 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۴ نفر پاستا پنه ۵۰۰ گرم سینه مرغ خرد شده ۳ عدد آب مرغ ۲ پیمانه ذرت پخته ۳/۴ پیمانه فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد گوجه فرنگی ۴ عدد سس گوجه فرنگی ۲ پیمانه کدو سبز خردشده ۲ عدد پنیر گودا رنده شده ۱/۲ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده ۱ پیمانه پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده ۱ پیمانه روغن مایع به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه ۱- در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با مقداری روغن و کمی زردچوبه داخل آن بریزید. صبر کنید تا پاستا کاملا نرم شود، سپس آن را داخل سبد بریزید و کنار بگذارید. ۲- در این فاصله در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. تکه های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس داخل تابه سرخ کنید. ۳- فلفل قرمز و گوجه فرنگی ها را بشویید و نگینی خرد کنید. در یک قابلمه یا تابه گود مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، تکه های گوجه و فلفل را داخل آن بریزید. بگذارید کمی نرم شوند. بعد آب مرغ، سس گوجه فرنگی، ذرت و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند، سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود. ۴- حالا تکه های مرغ را اضافه کرده و آغشته به سس کنید. پنیر ها را هم همراه با پاستا بعد از 5-4 دقیقه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و به آرامی هم بزنید تا پنیرها آب شوند. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری بریزید. ۵- در انتها کدوسبزهای خردشده را به مواد اضافه کرده و بعد از 3-2 دقیقه حرارت را خاموش کنید. پاستا را داخل ظرف های مورد نظرتان بریزید، آن ها را با پنیرهای رنده شده تزئین و سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دسر_سه_لایه_اناری 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۵ نفر مواد لازم برای لایه اول پنیر خامه ای ۱/۲ پیمانه خامه‏ فرم گرفته ۱ پیمانه آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری مواد لازم برای لایه وسط خامه‏ فرم گرفته ۱ پیمانه آب انار ۱/۴ پیمانه پنیر ماسکارپونه ۱/۴ پیمانه پودر شکر ۱ قاشق سوپ خوری مواد لازم برای لایه سوم آب انار ۱ پیمانه پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری گلاب ۱ قاشق سوپ خوری شکر ۱/۴ پیمانه دانه انار ۲ پیمانه طرز تهیه ۱- ابتدا لایه اول را آماده کنید. در یک کاسه  مناسب، پنیر خامه ای، خامه  فرم گرفته و آبلیمو را بریزید و مخلوط کنید. 5 عدد لیوان آماده کنید. سپس یک چهارم آن ها را با مخلوط حاصل پر کنید. لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید. ۲- حالا لایه  وسط را آماده کنید. در یک ظرف مناسب خامه فرم گرفته را با آب انار، پنیر ماسکارپونه و پودر شکر خوب مخلوط کنید تا کرم صورتی رنگی حاصل شود. بعد از زمان ذکر شده لیوان ها را از یخچال خارج کنید و یک چهارم دیگر آن ها را با مخلوط حاصل پر کنید، سپس دوباره آن ها را داخل یخچال قرار دهید. ۳- حالا نوبت لایه  سوم است. داخل قابلمه کوچکی آب انار، پودر ژلاتین و شکر بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید. صبر کنید تا مخلوط حاصل به دمای اتاق برسد. ۴- لیوان ها را از یخچال درآورید، سپس به آرامی مخلوط آب انار را روی آن ها بریزید و یک چهارم دیگر از حجم لیوان ها را پر کنید. دوباره لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید تا لایه  ژله ای خودش را بگیرد. ۵- وقتی لایه  ژله ای سفت شد، لیوان ها را از یخچال درآورید ، آن ها را با دانه های انار پر کرده و سپس سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه ای 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #محلبی_دورنگ_پرتقالی_ترکیه ای 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~
ای مواد لازم برای۲ نفر مواد اصلی شیر ۲ لیوان آب پرتقال نصف فنجان رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری شکر ۳ قاشق غذا خوری مواد لایه پرتقالی آب پرتقال یک و نیم لیوان شکر ۴ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه ۱- اول لایه سفیدش را آماده کنید تمام مواد تو دستور رو با هم دیگه مخلوط کنید و توی قابلمه و بعد زیرش رو روشن کنید با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد دو دقیقه اجازه بدید قل بزنه و بعد زیرش رو خاموش کنید ۲- برای لایه پرتقالی هم همینطور همه مواد رو با هم مخلوط کنید و بعد حرارت را روشن کنید و اجازه بدهید به جوش بیاد بعد ۲ دقیقه قل بزنه و خاموش کنید ۳- ظرف سر و داخل قالب کاپ کیک قرار دادم برای اینکه اریب بشه ، اول لایه سفید رو ریختم اجازه دادم چند دقیقه تا خنک شد و بعد لایه پرتقالی رو ریختم توی یخچال گذاشتم تا خنک بشه و خودش رو بگیره و بعد آماده سرو شد نوش جان 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #باقالی_پلو_با_مرغ 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۴ نفر برنج ۳ لیوان مرغ (ران و سینه) ۴ تکه سیب زمینی ۲ عدد روغن به مقدار لازم زعفران آب شده ۴ قاشق چای خوری باقلا خلال شده ۱/۲ لیوان نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم شوید خشک ۱/۲ پیمانه طرز تهیه ۱- مرغ را در ظرفی با مقداری آب ، پیاز و نمك بپزید و پس از تمام شدن آب مرغ آن را كمی در روغن خودش تفت بدهید. ۲- پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. ۳- پیاز تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید. ۴- در ظرفی جدا مقداری آب بریزید و پس از جوش آمدن باقلا را به آن اضافه كنید چند جوش كه زد برنج را اضافه كنید و برنج را بعد از كمی جوش خوردن آبكش كنید. ۵- در قابلمه مورد نظرتان كمی آب روغن درست كنید به این صورت كه روغن را با نصف لیوان آب داغ كنید.مقداری از آب روغن را كنار بگذارید و برای ته دیگ از سیب زمینی ها استفاده كنید و روی آنها مقداری زعفران بریزید.برنج و باقلا را در قابلمه ریخته و شوید را لابه لای برنج بریزید. ۶- همچنین مرغ ها را در بین برنج قرار دهید. باقی آب روغن را روی برنج داده و زعفران اب كرده را در آخرین لایه برنج اضافه كنید. سایر نکات خوردن این غذای سنتی با دوغ و ماست موسیر پیشنهاد می شود اگر از باقالای خشك استفاده می كنید آن را مدت بیشتری در آب بپزید تا سفتی اش از بین برود. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡