🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه چند تا #صبحانه_سالم 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
👈 بروشتای ایتالیایی
بروشتا معروفترین پیش غذای ایتالیایی است که سابقه و محبوبیت زیادی دارد. بروشتا بسته به مناطق مختلف با ژامبون، گوجه فرنگی، قارچ، زیتون، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان و غیره تهیه می شود. این سبکی که ما برای شما انتخاب کرده ایم نوع کلاسیک آن است.
مواد لازم:
1 عدد نان باگت یا انواع نان های حجیم
4 عدد گوجه گیلاسی
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
پنیر فتا به مقدار لازم
زیتون، نمک و فلفل به میزان دلخواه
برگ ریحان
سیر (اختیاری)
طرز تهیه:
نان را برش داده و آن را با روغن زیتون برشته کنید. پنیر و گوجه را ریز خرد کنید و روی نان برشته شده قرار دهید. زیتون سیاه و برگ ریحان را هم روی آنها بگذارید. نمک و فلفل و روغن زیتون روی نان ها بریزید و به همین راحتی صبحانه سالم شما آماده است. اگر می خواهید می توانید پنیر موزارلا یا پارمزان و یا پنیر پیتزا روی آن ریخته و نان ها را کمی در فر بگذارید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #سوپ_ازوگلین 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوپ_ازوگلین 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سوپ_ازوگلین (ترکیه ای)
مواد لازم برای۶ نفر
دال عدس (90 گرم) ۱/۲ لیوان
بلغور گندم (50 گرم) ۱/۴ لیوان
پیاز کوچک ۱ عدد
آب ۷ لیوان
نمک 1.5 قاشق مربا خوری
مارگارین یا کره ۴ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نعنا خشک به مقدار لازم
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق مربا خوری
آب لیمو به مقدار لازم
زمان تهیه : 30 دقیقه و زمان پخت : 35 دقیقه
طرز تهیه
۱- پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید. در یک قابلمه کره را ریخته و پیاز را چند دقیقه تفت دهید.
۲- عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۳- بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.
۴- هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.
سایر نکات
به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #اینچیلادای_مرغ_پاستا
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #اینچیلادای_مرغ_پاستا 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#اینچیلادای_مرغ_و_پاستا
مواد لازم برای۴ نفر
پاستا پنه ۵۰۰ گرم
سینه مرغ خرد شده ۳ عدد
آب مرغ ۲ پیمانه
ذرت پخته ۳/۴ پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
سس گوجه فرنگی ۲ پیمانه
کدو سبز خردشده ۲ عدد
پنیر گودا رنده شده ۱/۲ پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده ۱ پیمانه
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده ۱ پیمانه
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با مقداری روغن و کمی زردچوبه داخل آن بریزید. صبر کنید تا پاستا کاملا نرم شود، سپس آن را داخل سبد بریزید و کنار بگذارید.
۲- در این فاصله در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. تکه های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس داخل تابه سرخ کنید.
۳- فلفل قرمز و گوجه فرنگی ها را بشویید و نگینی خرد کنید. در یک قابلمه یا تابه گود مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، تکه های گوجه و فلفل را داخل آن بریزید. بگذارید کمی نرم شوند. بعد آب مرغ، سس گوجه فرنگی، ذرت و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند، سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود.
۴- حالا تکه های مرغ را اضافه کرده و آغشته به سس کنید. پنیر ها را هم همراه با پاستا بعد از 5-4 دقیقه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و به آرامی هم بزنید تا پنیرها آب شوند. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری بریزید.
۵- در انتها کدوسبزهای خردشده را به مواد اضافه کرده و بعد از 3-2 دقیقه حرارت را خاموش کنید. پاستا را داخل ظرف های مورد نظرتان بریزید، آن ها را با پنیرهای رنده شده تزئین و سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #دسر_سه_لایه_اناری 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دسر_سه_لایه_اناری 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دسر_سه_لایه_انار
مواد لازم برای۵ نفر
مواد لازم برای لایه اول
پنیر خامه ای ۱/۲ پیمانه
خامه فرم گرفته ۱ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای لایه وسط
خامه فرم گرفته ۱ پیمانه
آب انار ۱/۴ پیمانه
پنیر ماسکارپونه ۱/۴ پیمانه
پودر شکر ۱ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای لایه سوم
آب انار ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
گلاب ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۱/۴ پیمانه
دانه انار ۲ پیمانه
طرز تهیه
۱- ابتدا لایه اول را آماده کنید. در یک کاسه مناسب، پنیر خامه ای، خامه فرم گرفته و آبلیمو را بریزید و مخلوط کنید. 5 عدد لیوان آماده کنید. سپس یک چهارم آن ها را با مخلوط حاصل پر کنید. لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید.
۲- حالا لایه وسط را آماده کنید. در یک ظرف مناسب خامه فرم گرفته را با آب انار، پنیر ماسکارپونه و پودر شکر خوب مخلوط کنید تا کرم صورتی رنگی حاصل شود. بعد از زمان ذکر شده لیوان ها را از یخچال خارج کنید و یک چهارم دیگر آن ها را با مخلوط حاصل پر کنید، سپس دوباره آن ها را داخل یخچال قرار دهید.
۳- حالا نوبت لایه سوم است. داخل قابلمه کوچکی آب انار، پودر ژلاتین و شکر بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید. صبر کنید تا مخلوط حاصل به دمای اتاق برسد.
۴- لیوان ها را از یخچال درآورید، سپس به آرامی مخلوط آب انار را روی آن ها بریزید و یک چهارم دیگر از حجم لیوان ها را پر کنید. دوباره لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید تا لایه ژله ای خودش را بگیرد.
۵- وقتی لایه ژله ای سفت شد، لیوان ها را از یخچال درآورید ، آن ها را با دانه های انار پر کرده و سپس سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #محلبی_دورنگ_پرتقالی_ترکیه ای
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #محلبی_دورنگ_پرتقالی_ترکیه ای 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~
#محلبی_دورنگ_پرتقالی_ترکیه ای
مواد لازم برای۲ نفر
مواد اصلی
شیر ۲ لیوان
آب پرتقال نصف فنجان
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
مواد لایه پرتقالی
آب پرتقال یک و نیم لیوان
شکر ۴ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- اول لایه سفیدش را آماده کنید تمام مواد تو دستور رو با هم دیگه مخلوط کنید و توی قابلمه و بعد زیرش رو روشن کنید با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد دو دقیقه اجازه بدید قل بزنه و بعد زیرش رو خاموش کنید
۲- برای لایه پرتقالی هم همینطور همه مواد رو با هم مخلوط کنید و بعد حرارت را روشن کنید و اجازه بدهید به جوش بیاد بعد ۲ دقیقه قل بزنه و خاموش کنید
۳- ظرف سر و داخل قالب کاپ کیک قرار دادم برای اینکه اریب بشه ، اول لایه سفید رو ریختم اجازه دادم چند دقیقه تا خنک شد و بعد لایه پرتقالی رو ریختم توی یخچال گذاشتم تا خنک بشه و خودش رو بگیره و بعد آماده سرو شد نوش جان
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #باقالی_پلو_با_مرغ 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #باقالی_پلو_با_مرغ 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#باقالی_پلو_با_مرغ
مواد لازم برای۴ نفر
برنج ۳ لیوان
مرغ (ران و سینه) ۴ تکه
سیب زمینی ۲ عدد
روغن به مقدار لازم
زعفران آب شده ۴ قاشق چای خوری
باقلا خلال شده ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
شوید خشک ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
۱- مرغ را در ظرفی با مقداری آب ، پیاز و نمك بپزید و پس از تمام شدن آب مرغ آن را كمی در روغن خودش تفت بدهید.
۲- پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
۳- پیاز تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید.
۴- در ظرفی جدا مقداری آب بریزید و پس از جوش آمدن باقلا را به آن اضافه كنید چند جوش كه زد برنج را اضافه كنید و برنج را بعد از كمی جوش خوردن آبكش كنید.
۵- در قابلمه مورد نظرتان كمی آب روغن درست كنید به این صورت كه روغن را با نصف لیوان آب داغ كنید.مقداری از آب روغن را كنار بگذارید و برای ته دیگ از سیب زمینی ها استفاده كنید و روی آنها مقداری زعفران بریزید.برنج و باقلا را در قابلمه ریخته و شوید را لابه لای برنج بریزید.
۶- همچنین مرغ ها را در بین برنج قرار دهید. باقی آب روغن را روی برنج داده و زعفران اب كرده را در آخرین لایه برنج اضافه كنید.
سایر نکات
خوردن این غذای سنتی با دوغ و ماست موسیر پیشنهاد می شود
اگر از باقالای خشك استفاده می كنید آن را مدت بیشتری در آب بپزید تا سفتی اش از بین برود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡