طرز تهیه #محلبی_دورنگ_پرتقالی_ترکیه ای
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #محلبی_دورنگ_پرتقالی_ترکیه ای 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~
#محلبی_دورنگ_پرتقالی_ترکیه ای
مواد لازم برای۲ نفر
مواد اصلی
شیر ۲ لیوان
آب پرتقال نصف فنجان
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
مواد لایه پرتقالی
آب پرتقال یک و نیم لیوان
شکر ۴ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- اول لایه سفیدش را آماده کنید تمام مواد تو دستور رو با هم دیگه مخلوط کنید و توی قابلمه و بعد زیرش رو روشن کنید با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد دو دقیقه اجازه بدید قل بزنه و بعد زیرش رو خاموش کنید
۲- برای لایه پرتقالی هم همینطور همه مواد رو با هم مخلوط کنید و بعد حرارت را روشن کنید و اجازه بدهید به جوش بیاد بعد ۲ دقیقه قل بزنه و خاموش کنید
۳- ظرف سر و داخل قالب کاپ کیک قرار دادم برای اینکه اریب بشه ، اول لایه سفید رو ریختم اجازه دادم چند دقیقه تا خنک شد و بعد لایه پرتقالی رو ریختم توی یخچال گذاشتم تا خنک بشه و خودش رو بگیره و بعد آماده سرو شد نوش جان
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #باقالی_پلو_با_مرغ 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #باقالی_پلو_با_مرغ 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#باقالی_پلو_با_مرغ
مواد لازم برای۴ نفر
برنج ۳ لیوان
مرغ (ران و سینه) ۴ تکه
سیب زمینی ۲ عدد
روغن به مقدار لازم
زعفران آب شده ۴ قاشق چای خوری
باقلا خلال شده ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
شوید خشک ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
۱- مرغ را در ظرفی با مقداری آب ، پیاز و نمك بپزید و پس از تمام شدن آب مرغ آن را كمی در روغن خودش تفت بدهید.
۲- پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
۳- پیاز تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید.
۴- در ظرفی جدا مقداری آب بریزید و پس از جوش آمدن باقلا را به آن اضافه كنید چند جوش كه زد برنج را اضافه كنید و برنج را بعد از كمی جوش خوردن آبكش كنید.
۵- در قابلمه مورد نظرتان كمی آب روغن درست كنید به این صورت كه روغن را با نصف لیوان آب داغ كنید.مقداری از آب روغن را كنار بگذارید و برای ته دیگ از سیب زمینی ها استفاده كنید و روی آنها مقداری زعفران بریزید.برنج و باقلا را در قابلمه ریخته و شوید را لابه لای برنج بریزید.
۶- همچنین مرغ ها را در بین برنج قرار دهید. باقی آب روغن را روی برنج داده و زعفران اب كرده را در آخرین لایه برنج اضافه كنید.
سایر نکات
خوردن این غذای سنتی با دوغ و ماست موسیر پیشنهاد می شود
اگر از باقالای خشك استفاده می كنید آن را مدت بیشتری در آب بپزید تا سفتی اش از بین برود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #سوپ_کودک 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوپ_کودک 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سوپ_کودک
مواد لازم برای۲ نفر
ران مرغ ۱ عدد
برنج ۲ قاشق سوپ خوری
هویج ۱ عدد
نخود سبز ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی کوچک ۱ عدد
گوجه فرنگی کوچک ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
نمک کمی
طرز تهیه
۱- مرغ را به همراه برنج و هویج خرد شده و نخود سبز بگذارید با حرارت کم بپذد.
۲- وقتی نیم پز شد، سیب زمینی خرد شده و جعفری و گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملاً سوپ جا بیفتد و آماده خوردن شود.
۳- می توانیم به صورت پوره هم درست کنیم.در غذاساز ریخته و پوره اش کنید.
سایر نکات
مناسب برای 2 وعده کودک
برای کودکان 7 ماه به بالا
#غذای_کودک
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #پن_کیک_سیب_زمینی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پن_کیک_سیب_زمینی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پن_کیک_سیب_زمینی
مواد لازم برای۳ نفر
پنیر پارمیجانو (پارمزان یا پارمسان) ۱/۴ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۶ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سیب زمینی بزرگ ۳ عدد
طرز تهیه
۱- سیب زمینی ها را بپزید ، پوست بکنید و خوب بکوبید تا له شوند و به صورت پوره درآیند.
۲- پوره سیب زمینی را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ، 3 قاشق غذاخوری آرد ، پنیر پارمزان رنده شده ، پیاز رنده شده ، جعفری خرد شده و نمک را اضافه کنید
۳- مواد راخوب مخلوط نمایید تا مایه پن کیک یکدست شود.
۴- داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، با دست مقداری از مایه پن کیک بردارید و کف دست تان شکل دهید ، 3 قاشق باقی مانده ارد را داخل کاسه ای بریزید ، دو طرف پن کیک را در آرد بغلطانید سپس داخل ماهیتابه قرار دهید.
۵- وقتی یک طرف پن کیک طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر طلایی شود سپس پن کیک سیب زمینی را در ظرف بریزید و به همراه ماست چکیده یا خامه ترش سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #رولت_کوکوسبزی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #رولت_کوکوسبزی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#رولت_کوکوسبزی
مواد لازم برای۶ نفر
سبزی کوکو خرد شده ( جعفری ، گشنیز، شوید و تره ) ۳۰۰ گرم
پوره سیب زمینی به مقدار لازم
تخم مرغ ۵ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- تخم مرغها را با نمک و کمی زردچوبه کاملا هم میزنیم تا یکدست شود بعد سبزی و آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و کاملا مواد را با هم مخلوط می کنیم
۲- بعد کف سینی 30 در 40 را چرب کرده و کاغذ روغنی میندازیم وروی کاغذ را هم چرب میکنیم حالا مواد را داخل سینی ریخته و بطور یکنواخت پهن می کنیم
۳- و سپس سینی را داخل فر 180به مدت 15دقیقه قرار میدهیم تا پخته شود بعد سینی را از فر در آورده و یه کاغذ روغنی بر میداریم
۴- و روشو خوب چرب می کنیم حالا سینی رولت رو روی کاغذ بر می گردونیم و آروم کاغذ زیر رولت را جدا می کنیم و سپس کوکو را رول کرده و داخل یخچال میزاریم تا خنک بشه
۵- بعد از خنک شدن رولت رو از یخچال بیرون آورده و روی آن پوره سیب زمینی می مالیم و بعد دوباره رول می کنیم و داخل یخچال می زاریم
۶- بعد از یکساعت رولت را بیرون آورده و برش می زنیم و روی آن را با ماست چکیده تزیین می کنیم . نوش جان
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #سالاد_بلغاری 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡