eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوپ_کودک 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۲ نفر ران مرغ ۱ عدد برنج ۲ قاشق سوپ خوری هویج ۱ عدد نخود سبز ۲ قاشق غذا خوری سیب زمینی کوچک ۱ عدد گوجه فرنگی کوچک ۱ عدد جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری نمک کمی طرز تهیه ۱- مرغ را به همراه برنج و هویج خرد شده و نخود سبز بگذارید با حرارت کم بپذد. ۲- وقتی نیم پز شد، سیب زمینی خرد شده و جعفری و گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملاً سوپ جا بیفتد و آماده خوردن شود. ۳- می توانیم به صورت پوره هم درست کنیم.در غذاساز ریخته و پوره اش کنید. سایر نکات مناسب برای 2 وعده کودک برای کودکان 7 ماه به بالا 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پن_کیک_سیب_زمینی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۳ نفر پنیر پارمیجانو (پارمزان یا پارمسان) ۱/۴ لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری آرد سفید ۶ قاشق غذا خوری پیاز ۱ عدد تخم مرغ ۱ عدد سیب زمینی بزرگ ۳ عدد طرز تهیه ۱- سیب زمینی ها را بپزید ، پوست بکنید و خوب بکوبید تا له شوند و به صورت پوره درآیند. ۲- پوره سیب زمینی را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ، 3 قاشق غذاخوری آرد ، پنیر پارمزان رنده شده ، پیاز رنده شده ، جعفری خرد شده و نمک را اضافه کنید ۳- مواد راخوب مخلوط نمایید تا مایه پن کیک یکدست شود. ۴- داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، با دست مقداری از مایه پن کیک بردارید و کف دست تان شکل دهید ، 3 قاشق باقی مانده ارد را داخل کاسه ای بریزید ، دو طرف پن کیک را در آرد بغلطانید سپس داخل ماهیتابه قرار دهید. ۵- وقتی یک طرف پن کیک طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر طلایی شود سپس پن کیک سیب زمینی را در ظرف بریزید و به همراه ماست چکیده یا خامه ترش سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #رولت_کوکوسبزی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۶ نفر سبزی کوکو خرد شده ( جعفری ، گشنیز، شوید و تره ) ۳۰۰ گرم پوره سیب زمینی به مقدار لازم تخم مرغ ۵ عدد نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- تخم مرغها را با نمک و کمی زردچوبه کاملا هم میزنیم تا یکدست شود بعد سبزی و آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و کاملا مواد را با هم مخلوط می کنیم ۲- بعد کف سینی 30 در 40 را چرب کرده و کاغذ روغنی میندازیم وروی کاغذ را هم چرب میکنیم حالا مواد را داخل سینی ریخته و بطور یکنواخت پهن می کنیم ۳- و سپس سینی را داخل فر 180به مدت 15دقیقه قرار میدهیم تا پخته شود بعد سینی را از فر در آورده و یه کاغذ روغنی بر میداریم ۴- و روشو خوب چرب می کنیم حالا سینی رولت رو روی کاغذ بر می گردونیم و آروم کاغذ زیر رولت را جدا می کنیم و سپس کوکو را رول کرده و داخل یخچال میزاریم تا خنک بشه ۵- بعد از خنک شدن رولت رو از یخچال بیرون آورده و روی آن پوره سیب زمینی می مالیم و بعد دوباره رول می کنیم و داخل یخچال می زاریم ۶- بعد از یکساعت رولت را بیرون آورده و برش می زنیم و روی آن را با ماست چکیده تزیین می کنیم . نوش جان 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سالاد_بلغاری 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۴ نفر سیب زمینی آب پز (متوسط) ۲ عدد کنسرو ذرت ۱ پیمانه سینه مرغ پخته شده ۱ عدد لوبیا چیتی پخته ۱ پیمانه خیارشور خرد شده ۲/۳ پیمانه کالباس خرد شده ۱/۲ پیمانه جعفری و شوید خردشده ۳ قاشق غذا خوری آویشن ۱ قاشق چای خوری سس مایونز ۵ تا ۶ قاشق غذا خوری طرز تهیه ۱- سیب زمینی رو آب پز کنین و مربعی خرد کنین.. مرغ پخته شده و خیار شور و کالباس رو هم ریز خرد کنید ۲- توی یه کاسه بزرگ ،سیب زمینی +لوبیا چیتی +مرغ ریز شده +خیار شور +کالباس +ذرت + شوید و جعفری تازه +آویشن و سس مایونز رو بریزین و مخلوط کنین.. ۳- حدود یکساعت به موادتون تو یخچال استراحت بدید و بعدا سرو کنید... سایر نکات اگه خیار شور مصرفیتون زیاد شور نیست از یکم نمک استفاده کنین.. میتونین از کنسرو لوبیا هم استفاده کنین.. بجای کالباس ،از ژامبون مرغ هم میتونین استفاده کنین.. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 مواد لازم برای ۴ نفر نخود ۶ پیمانه سبزی آش (ترکیب مساوی اسفناج و برگ چغندر) ۴ پیمانه برنج نیم دانه ۱ پیمانه پاکت دوغ ۳ پاکت آرد ۲ قاشق غذا خوری نمک به مقدار لازم سیر داغ و نعناع داغ به مقدار لازم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #آش_دوغ_اصیل_اردبیل 🍳 مواد لازم برای ۴ نفر نخود ۶ پیمانه سبزی آش (ترکیب مساوی اسفناج و بر
مرحله اول برای تهیه آش دوغ خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، از شب قبل نخود ها را در یک کاسه حاوی آب می ریزیم و  اجازه می دهیم خیس بخورند تا نفخ شان برطرف شود. در صورت امکان دو بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم. مرحله دوم در این مرحله نخود را آبکشی می کنیم و به همراه چند لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا نخود به مدت حدودا یک ساعت بپزد. وقتی که نخود کامل پخت، برنج را شسته و به آن اضافه می کنیم. مرحله سوم وقتی که برنج به طور کامل پخت و کمی لعاب دار شد و حدودا ۳ تا ۴ لیوان آب درون قابلمه باقی ماند، دوغ ها را اضافه می کنیم. وقتی که دوغ را اضافه کردیم، حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا سریعتر شروع به جوشیدن کنند. مرحله چهارم در همین حین مواد درون قابلمه را به صورت مدام هم می زنیم تا شروع به جوشیدن کند. در ادامه سبزی ها را شسته و خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. کمی که مخلوط شد، ۲ قاشق آرد را در یک تابه می ریزیم و تفت می دهیم. مرحله پنجم سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم و قاشق قاشق آب اضافه می کنیم تا یک مایه غلیظ بدست آید. سپس به آش اضافه می کنیم. در ادامه آش را به آرامی هم می زنیم تا مواد به خوبی با هم مخلوط شده و یکدست شوند. مرحله ششم حالا آش را مزه می کنیم و نمک آن را تنظیم می کنیم. بعد از نیم ساعت آش آماده است. سیر ها را رنده کرده و با روغن داغ سرخ می کنیم. نعناع را هم درون روغن سرخ می کنیم. سپس به آش اضافه می کنیم یا با نعنا و سیر داغ آن را تزیین می کنیم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دسر_کاپوچینو_هلویی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۶ نفر مواد اصلی پودر ژله هلو ۱ بسته کاپوچینو ۲ بسته شیر 2.5 پیمانه آب جوش 1.5 پیمانه ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری شکر ۸ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1.5 قاشق غذا خوری هلو ۱ عدد طرز تهیه ۱- ژله را با آب جوش حل کنید و بنماری کنید. ۲- قالب ژله را چرب کنید. ۳- مقداری ژله بریزید و داخل فریزر به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدهید. ۴- هلو را خرد کنید و روی ژله نیم بند شده بریزید و مقداری ژله بریزید تا هلو فیکس شود سپس در فریزر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید. ۵- شیر،نشاسته ذرت،ژلاتین،شکر،پودر کاپوچینو را در قابلمه بریزید و فقط در حد حل شدن روی حرارت قرار دهید. ۶- شیر کاپوچینو را روی ژله نیم بند شده بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید. ۷- سپس ژله بریزید و این روند را تا زمانی که قالب پر بشود ادامه دهید و در آخر ژله را به مدت ۴۵ دقیقه در فریزر قرار بدهید. سایر نکات شما می توانید طعم ژله را عوض کنید و یا از کافی میکس و نسکافه و...استفاده کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡