eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوپ_اسپاگتی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۶ نفر گوشت چرخ کرده (بدون چربی-ترجیحا گوساله ) ۴۵۰ گرم پیاز متوسط( خرد شده) ۱ عدد فلفل دلمه ای کوچک( خرد شده) ۱ عدد کرفس (خرد شده ) ۱ ساقه هویج متوسط( خرد شده) ۱ عدد سیر ریز (خرد شده) ۱ قاشق چای خوری گوجه فرنگی پخته ریز خرد شده و جوشیده (همراه با آب آن) ۴۰۰ گرم آب ۲-۳ لیوان سس اسپاگتی ۴۰۰ گرم شکر ۱ قاشق سوپ خوری ادویه ایتالیایی (ترکیبی از اورگانو، ریحان، فلفل قرمز، رزماری و گاهی پودر سیر) ۱/۲ قاشق چای خوری نمک ۱/۲ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل قرمز به مقدار لازم اسپاگتی (پاستای رشته ای) خشک، اسپاگتیها را به قطعات کوچک بشکنید ۶۰ گرم 🔻طرز تهیه ۱- گوشت، پیاز، فلفل سبز، کرفس، هویج و سیر را در یک قابلمه بزرگ و بر روی حرارت متوسط بپزید تا سبزیجات نرم شده و گوشت تغییر رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنید. سپس چربی‌های اضافه آن را بگیرید. ۲- گوجه فرنگی‌های جوشیده را همراه با آب آن به این مخلوط اضافه کنید. آب، سس اسپاگتی، شکر، ادویه ایتالیایی، پودر فلفل و فلفل قرمز را نیز به مواد بیافزایید. مخلوط را به دمای جوش برسانید. ۳- اسپاگتی را اضافه کرده، سپس حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بجوشند. درب قابلمه را نبندید و بگذارید مواد داخل آن به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که اسپاگتی نرم و پخه شود، بجوشد. سپس سوپ را در کاسه های مورد نظر کشیده و سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: داخل یه ظرف، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و مخلوط کنید با دست حسابی ورز بدین هر مدلی که دوست داشتین، شکل بدین و بذارین کنار داخل یه قابلمه کمی روغن بریزین یک عدد پیاز رنده شده ۲ حبه سیر خرد شده و یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید ۱۰۰ گرم گردوی آسیاب شده بریزید و هم بزنید یک الی دو قاشق غذا خوری رب انار اضافه و ترکیب کنید یک قاشق چایخوری سبزی معطر (من از نعنا خشک و ترخون استفاده کردم) اضافه و مخلوط کنید نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و دو قاشق غذا خوری آب انار بریزین و تفت بدید نصف لیوان آب بریزین، بیشتر نریزید یک قاشق غذا خوری رب گوجه و یک عدد گوجه رنده شده اضافه و یکدست کنید در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت روی حرارت باشه تا غلیظ بشه داخل تابه روغن بریزین کوفته ها رو داخلش بچینین و دو طرفشو سرخ کنید بعد داخل سس، بذارینشون روش دو عدد گوجه‌ ی خرد و سرخ شده بذارید با در باز نیم ساعت روی حرارت ملایم بذارید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه : نصف لیوان ماست نصف لیوان روغن مایع یک لیوان آب گرم یک عدد تخم مرغ و یک عدد سفیده نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری یک قاشق چایخوری شکر رو با هم مخلوط کنید ۶۰۰ گرم آرد رو کم کم به همراه یک قاشق چایخوری نمک اضافه و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید روی سطح کار آرد پاشی شده به ۴ قسمت تقسیم و هر کدام رو چونه کنید بذارید ۱۰ دقیقه استراحت کنه هر چونه رو باز کنید و روش کره آب شده بریزید ( کلا ۸۰ تا ۱۰۰ گرم کره برای کل خمیر ) لایه لایه کره و خمیر باز شده رو بذارید و کناره هاش رو هم فیکس کنید مثل ویدیو نواری برش بزنید و آروم رول کنید رول ها رو ۱۰ دقیقه دیگه بذارید استراحت کنه خمیر ها رو باز کنید روش پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید و خمیر رو‌ ببندید روشونو با زرده تخم مرغ رومال کنید و تو فر ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه زمان بدید تا طلایی شن اینم از نونای نرم و لطیف 😍 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
۱ عدد پیاز رو با کمی روغن تفت بدید وقتی سبک شد ادویه اضافه کنید. ( زردچوبه ۲ ق چ‌، فلفل قرمز ۲ ق چ ، نصف ق چ فلفل سیاه،۱ ق چ پودر کاری ) به جای اضافه کردن روغن بیشتر کمی آب اضافه کنید و وقتی تبخیر شد پیاز هارو کنار بزارید. ۱ کیلو سیب زمینی آبپز شده رو پوره کنید بهش پیاز تفت داده شده و جعفری و پیازچه خرد شده و نمک اضافه و کامل مخلوط کنید. نون های لواش را نواری برش بزنید از مواد رو نون بزارید و مثل ویدیو ببندید اضافی نون رو ببرید و انتهای سمبوسه هارو رو مثل ویدیو ببندید یه سری رو داخل فر میذارم که کمی با فرچه بهش روغن زدم به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه و مابقی رو داخل تابه که کمی چرب شده دو‌ طرفشون رو سرخ می کنم نیاز نیست خیلی روغن بریزید. اینم از های خوشمزه امون با روغن کم هم میشه یه سمبوسه ترد درست کرد 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد: روغن: ۳ قاشق غذا‌خوری پیاز: ۲ عدد فلفل دلمه: ۱ عدد فیله مرغ: ۶ تکه رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری نمک: ۱ قاشق جای‌خوری تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری پودر پیاز: نصف قاشق چای‌خوری قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم) پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مواد لازم: 4 عدد سیب زمینی (آب پز) 1 عدد تخم مرغ 1 عدد فلفل قرمز ریز خرد شده جعفری تازه خرد شده 4 قاشق غذاخوری آرد یا نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پول بیبر 1 قاشق چایخوری نمک 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡