🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوپ_اسپاگتی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سوپ_اسپاگتی
🔻مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت چرخ کرده (بدون چربی-ترجیحا گوساله ) ۴۵۰ گرم
پیاز متوسط( خرد شده) ۱ عدد
فلفل دلمه ای کوچک( خرد شده) ۱ عدد
کرفس (خرد شده ) ۱ ساقه
هویج متوسط( خرد شده) ۱ عدد
سیر ریز (خرد شده) ۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی پخته ریز خرد شده و جوشیده (همراه با آب آن) ۴۰۰ گرم
آب ۲-۳ لیوان
سس اسپاگتی ۴۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
ادویه ایتالیایی (ترکیبی از اورگانو، ریحان، فلفل قرمز، رزماری و گاهی پودر سیر) ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
اسپاگتی (پاستای رشته ای) خشک، اسپاگتیها را به قطعات کوچک بشکنید ۶۰ گرم
🔻طرز تهیه
۱- گوشت، پیاز، فلفل سبز، کرفس، هویج و سیر را در یک قابلمه بزرگ و بر روی حرارت متوسط بپزید تا سبزیجات نرم شده و گوشت تغییر رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنید. سپس چربیهای اضافه آن را بگیرید.
۲- گوجه فرنگیهای جوشیده را همراه با آب آن به این مخلوط اضافه کنید. آب، سس اسپاگتی، شکر، ادویه ایتالیایی، پودر فلفل و فلفل قرمز را نیز به مواد بیافزایید. مخلوط را به دمای جوش برسانید.
۳- اسپاگتی را اضافه کرده، سپس حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بجوشند. درب قابلمه را نبندید و بگذارید مواد داخل آن به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که اسپاگتی نرم و پخه شود، بجوشد. سپس سوپ را در کاسه های مورد نظر کشیده و سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_ترش_گیلانی :
داخل یه ظرف، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و مخلوط کنید
با دست حسابی ورز بدین
هر مدلی که دوست داشتین، شکل بدین و بذارین کنار
داخل یه قابلمه کمی روغن بریزین
یک عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر خرد شده
و یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید
۱۰۰ گرم گردوی آسیاب شده بریزید و هم بزنید
یک الی دو قاشق غذا خوری رب انار اضافه و ترکیب کنید
یک قاشق چایخوری سبزی معطر (من از نعنا خشک و ترخون استفاده کردم) اضافه و مخلوط کنید
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
و دو قاشق غذا خوری آب انار بریزین و تفت بدید
نصف لیوان آب بریزین، بیشتر نریزید
یک قاشق غذا خوری رب گوجه
و یک عدد گوجه رنده شده اضافه و یکدست کنید
در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت روی حرارت باشه تا غلیظ بشه
داخل تابه روغن بریزین
کوفته ها رو داخلش بچینین و دو طرفشو سرخ کنید
بعد داخل سس، بذارینشون
روش دو عدد گوجه ی خرد و سرخ شده بذارید
با در باز نیم ساعت روی حرارت ملایم بذارید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #نون_کره_ای :
نصف لیوان ماست
نصف لیوان روغن مایع
یک لیوان آب گرم
یک عدد تخم مرغ و یک عدد سفیده
نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
یک قاشق چایخوری شکر
رو با هم مخلوط کنید
۶۰۰ گرم آرد رو کم کم به همراه یک قاشق چایخوری نمک اضافه و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید
روی سطح کار آرد پاشی شده به ۴ قسمت تقسیم و هر کدام رو چونه کنید
بذارید ۱۰ دقیقه استراحت کنه
هر چونه رو باز کنید و روش کره آب شده بریزید ( کلا ۸۰ تا ۱۰۰ گرم کره برای کل خمیر )
لایه لایه کره و خمیر باز شده رو بذارید و کناره هاش رو هم فیکس کنید
مثل ویدیو نواری برش بزنید و آروم رول کنید
رول ها رو ۱۰ دقیقه دیگه بذارید استراحت کنه
خمیر ها رو باز کنید
روش پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید و خمیر رو ببندید
روشونو با زرده تخم مرغ رومال کنید و تو فر ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه زمان بدید تا طلایی شن
اینم از نونای نرم و لطیف 😍
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
۱ عدد پیاز رو با کمی روغن تفت بدید
وقتی سبک شد ادویه اضافه کنید.
( زردچوبه ۲ ق چ، فلفل قرمز ۲ ق چ ، نصف ق چ فلفل سیاه،۱ ق چ پودر کاری )
به جای اضافه کردن روغن بیشتر کمی آب اضافه کنید و وقتی تبخیر شد پیاز هارو کنار بزارید.
۱ کیلو سیب زمینی آبپز شده رو پوره کنید
بهش پیاز تفت داده شده و جعفری و پیازچه خرد شده
و نمک اضافه و کامل مخلوط کنید.
نون های لواش را نواری برش بزنید
از مواد رو نون بزارید و مثل ویدیو ببندید
اضافی نون رو ببرید و انتهای سمبوسه هارو رو مثل ویدیو ببندید
یه سری رو داخل فر میذارم که کمی با فرچه بهش روغن زدم
به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه
و مابقی رو داخل تابه که کمی چرب شده دو طرفشون رو سرخ می کنم نیاز نیست خیلی روغن بریزید.
اینم از #سمبوسه های خوشمزه امون
با روغن کم هم میشه یه سمبوسه ترد درست کرد
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_مرغ 😍😋
مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد:
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
فیله مرغ: ۶ تکه
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق جایخوری
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_نهار_خوشگل 🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسپیرال_سیب_زمینی
🔻مواد لازم:
4 عدد سیب زمینی (آب پز)
1 عدد تخم مرغ
1 عدد فلفل قرمز ریز خرد شده
جعفری تازه خرد شده
4 قاشق غذاخوری آرد یا نشاسته ذرت
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پول بیبر
1 قاشق چایخوری نمک
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡