eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آرامکده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ 🔘✨سـ❤️ــلام 🕊✨روزتـــون 🔘✨پر از خیر و برکت 🕊✨امروز  سه شنبه↶ ✧     23         اسفند           1401  ه.ش ❖     21          شعبان          1444  ه.ق ✧     14           مارس         2023  میلادی ┄┄┄┅┅❅✾❅┅┅┄┄┄ 🔘✨ ↯ ذڪر روز ؛ 🕊✨《 یا اَرْحَمَ الرّاحِمین 》
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🍉🍇 سبزیجات با دیپ شوید ساده سرو سبزیجات بصورت یکنفره با یک دیپ خوشمزه از سبزیجات دلخواهتون استفاده کنید.من سبزیجات رو بصورت خام استفاده میکنم فقط بروکلی و گاهی گل کلم رو حدود سه تا پنج دقیقه در آب و نمک میجوشونم و آبکش میکنم،جوری که هنوز ترد باشن. دیپ رو اینجوری درست کنید: سه چهارم لیوان ماست شیرین+دو تا سه ق غ مایونز+ یک ق غ پیاز ریز خرد شده+نصف ق غ شوید خشک+کمی پودر سیر+نمک و فلفل سیاه 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉🍇 👩‍🍳پاناکوتا_دورنگ🧑‍🍳 ✅شیر ۳ لیوان ✅خامه صبحانه ۴۰۰گرم ✅شکر۳/۴پیمانه ✅آب نصف لیوان ✅پودر ژلاتین ۳قاشق غذاخوری ✅شکلات تخته ای ۷۵ گرم ✅پودر نسکافه ۱ق غذا خوری 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉🍇 مقوی ، سالم و بهترین صبحانه ای که میتونید درست کنین این اوتمیل ۳ سوته هستش 😍👌 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🍮🥮ی مدل شیرینی عید😍😋 مواد لازم: آرد ۱۵۰ گرم کره یا مارگارین ۱۲۵ گرم پودر قند ۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۱عدد رنده پوست پرتقال ۱ق چ نشاسته ذرت ۳۰ گرم (سفید رنگه وقتی فشار میدید صدای قرچ قرچ میده😉) شیرخشک قنادی ۳۰ گرم کنجد ،،، مارمالاد یاااا بریلو به مقدار لازم 🔻طرز تهیه: کره رو با پودر قند می‌زنیم تا کرم رنگ بشه سپس زرده و رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده بعد نشاسته ذرت ، شیرخشک و آرد رو کم کم اضافه کرده ،، از خمیر به اندازه فندق بزرگ برداشته در کنجد می غلتونیم و در قالب سیلیکونی قلبی شکل که چرب شده با پشت قاشق مربا خوری فشار می دهیم تا کاملا شکل قالب و بگیره،،، در فر گرم شده با درجه ۱۸۰ و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار داده بعد از پخت اجازه دهید کامل خنک بشه و از قالب خارج کنید،، با مارمالاد توت فرنگی یا بریلو قرمز یا شکلات های طعم دار پر کنید . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
دعای امروز 🌷❤️🌷 خدایا ❤️ در این جمعه زمستانی 🌺 به اندازه ی مهربانیت❤️ در کار دوستانم برکت دروجودشان سلامتی در زندگیشان خوشبختی و درخانه شان آرامش قرار ده🌺🙏 ‍ آمین به برکت صلوات بر 🌸🍃 حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 💚 و خاندان مطهرش 🌸 🍃
🥘 زنگ آشپزی 🍳
💛🌷 یکی دیگه از خوشمزه ها که دیگه نگم براتون از طعم و بافتی که داره به خصوص پودر گلی که واسه تزئین ازش استفاده میشه این شیرینی رو خوش عطر و خوش طعم تر می کنه 🌟 🔻مواد لازم کره ۱۲۵ گرم پودر شکر ۴۰ گرم آرد برنج یک ق غ آرد سفید ۱۵۰ گرم آب ۳۰ میلی لیتر شکلات آب شده برای تزیین پودر گل محمدی پودر فندق ۴۰ گرم کره و پودر شکر را در ظرفی ریخته و با همزن بزنید (۵ دقیقه) بعد آردها و آب را به آن اضافه کنید بعد پودر فندق را به آن اضافه کنید همه مواد را خوب مخلوط کنید اگر مایع شل شد کمی آرد اضافه کنید اگر سفت شد یک قاشق روغن مایع اضافه کنید خمیر را ۱۵ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید بعد از خمیر گلوله هایی برداشته و به شکل لوله ای یا انگشتی در آورید و داخل سینی بچینید و مجددا ۱۵ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید بعد به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه قرار دهید بعد از خنک شدن روی آن ها را با شکلات و پودر گل تزیٔین کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🧆 ♦️مواد لازم برای ۵ نفر ◻️نشاسته ۱۰۰ گرم ◻️شکر ۲۰۰ گرم ◻️گلاب ۱/۲ لیوان ◻️آب سرد ۲ لیوان ◻️روغن مایع ۱ قاشق چای خوری ◻️مغز گردو ۱۰۰ گرم ◻️پودر نارگیل ۱۵۰ گرم ♦️طرز تهیه ۱- در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا حل شود. باید خیلی مراقب باشید تا گلوله نشود. ۲- وقتی مایع حل و نرم شد؛ شکر و گلاب و روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایع به قدری غلیظ شود که به صورت یک خمیر در وسط ظرف بماند. سپس از روی حرارت بردارید و مغز گردو را با آن مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود. ۳- وقتی خنک شد آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. بعد اندکی دست خود را چرب کنید و مایع خمیر شکل خود کمی ورز دهید و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡