🥘 زنگ آشپزی 🍳
#شیرینی_انگشتی 💛🌷
یکی دیگه از خوشمزه ها که دیگه نگم براتون از طعم و بافتی که داره به خصوص پودر گلی که واسه تزئین ازش استفاده میشه این شیرینی رو خوش عطر و خوش طعم تر می کنه 🌟
🔻مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم
پودر شکر ۴۰ گرم
آرد برنج یک ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم
آب ۳۰ میلی لیتر
شکلات آب شده برای تزیین
پودر گل محمدی
پودر فندق ۴۰ گرم
کره و پودر شکر را در ظرفی ریخته و با همزن بزنید (۵ دقیقه) بعد آردها و آب را به آن اضافه کنید بعد پودر فندق را به آن اضافه کنید همه مواد را خوب مخلوط کنید اگر مایع شل شد کمی آرد اضافه کنید اگر سفت شد یک قاشق روغن مایع اضافه کنید خمیر را ۱۵ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید بعد از خمیر گلوله هایی برداشته و به شکل لوله ای یا انگشتی در آورید و داخل سینی بچینید و مجددا ۱۵ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید بعد به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه قرار دهید بعد از خنک شدن روی آن ها را با شکلات و پودر گل تزیٔین کنید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🧆 #باسلوق
♦️مواد لازم برای ۵ نفر
◻️نشاسته ۱۰۰ گرم
◻️شکر ۲۰۰ گرم
◻️گلاب ۱/۲ لیوان
◻️آب سرد ۲ لیوان
◻️روغن مایع ۱ قاشق چای خوری
◻️مغز گردو ۱۰۰ گرم
◻️پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
♦️طرز تهیه
۱- در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا حل شود. باید خیلی مراقب باشید تا گلوله نشود.
۲- وقتی مایع حل و نرم شد؛ شکر و گلاب و روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایع به قدری غلیظ شود که به صورت یک خمیر در وسط ظرف بماند. سپس از روی حرارت بردارید و مغز گردو را با آن مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.
۳- وقتی خنک شد آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. بعد اندکی دست خود را چرب کنید و مایع خمیر شکل خود کمی ورز دهید و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#کیک_پنیر_و_گردو
🔻مواد لازم :
آرد دو پیمانه (۳۰۰گرم)
پودر شکر یک پیمانه (۱۵۰گرم)
تخم مرغ ۴ عدد
کره و روغن با هم ۱۰۰گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
گردو خرد شده ۶۰ گرم
نمک یک پینس
وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سر پُر
رنده پوست لیمو یک قاشق مرباخوری
🔻طرز تهیه:
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه . کره به دمای محیط رسیده و نرم شده را داخل کاسه کمی بزنید بعد پودر شکر رو بهش اضافه کنید و با هم بزنید تا سفید و کش دار بشه.
بعد پنیر رو اضافه کنید ، کمی بزنید و بعد تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ یک دقیقه هم بزنید و وقتی تخم مرغ ها تموم شدن وانیل و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر و نمک رو روی این مواد الک کنید و کمی هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن .
و در آخر گردوی خرد شده رو اضافه کنید.
بعد تو قالب بریزید و توی فر بذارید به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه تازمانی که تستر از کیک تمیز بیرون بیاد.
هم می تونید از قالب لوف استفاده کنید ( قالب رو کمی چرب کنید و دیواره و کف قالب رو کاغذ روغنی بزارید ) و هم می تونید تو قالب میان تُهی که چرب و آرد پاشی کردید بریزید .
سایز قالب لوف حدودا (۱۱×۳۰)
سایز قالب میان تُهی حدودا قطر ۲۰ تا ۲۲
کیک هایی که داخلش کره داره رو هیچ وقت درون یخچال نگهداری نکنید چون بافتش خیلی سفت میشه.
اگر می خواهید عطر گردو بیشتر باشه ، توی تابه کمی گرمش کنید تا جایی که بوی گردو بلند شه و بعد از خنک شدن استفاده کنید .
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۱۴ نفر
تخم مرغ برای رومال ۱ عدد
خرما به مقدار لازم
کره ۴ قاشق غذا خوری
پودر مخمر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شیر ولرم ۱/۲ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
آرد 2.5 لیوان
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای ۱۴ نفر تخم مرغ برای رومال ۱ عدد خرما به مقدار لازم کره ۴ قاشق غذا خوری پودر مخ
#کلوچه_خرمایی
🔻طرز تهیه
۱- آرد ، شکر ، نمک و پودر مخمر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، شیر ولرم را کم کم به مواد خشک اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند کره آب شده را اضافه کنید سپس با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و یکدستی بدست بیاید.(اگر خمیر خشک در اومد کمی شیر اضافه کنید)
۲- خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، در ظرف را بپوشانید و خمیر را به مدت 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود
۳- سپس خمیر را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید
۴- خمیر ها را با دست گرد کنید و 15 دقیقه استراحت دهید.
۵- پوست و هسته خرماها را بگیرید و با پشت چنگال یا میکسر خرما را له کنید ( می توانید مقداری کنجد به خرما اضافه کنید ) ؛ به نوبت خمیرها را کف دست تان پهن کنید و مقداری خرما در مرکز هر خمیر قرار دهید
۶- خمیر را از اطراف جمع کنید و به شکل گرد حالت دهید.
۷- ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید ، خمیرها را روی سینی بچینید ، می توانید خمیر را به شکل گرد شکل دهید
۸- یا اینکه با قیچی اطراف خمیر را برش بزنید و مرکز ان را با انگشت کمی گود کنید تا به شکل گل شود.
۹- تخم مرغ را با چنگال بزنید سپس روی خمیرها را با تخم مرغ برس بکشید و کمی کنجد روی کلوچه ها بپاشید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها طلایی شوند.
۱۰- کلوچه ها را پس از پخت از فر خارج کنید ، روی کلوچه ها را با روغن یا کره آب شده برس بکشید سپس سرو کنید ، این کلوچه ها را می توانید با مواد دیگری نیز پر کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ترشی_آلبالو
🔻مواد لازم برای ۲ نفر
آلبالو ۱ کیلوگرم
سرکه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- آلبالو ها را داخل ظرف در دار میریزیم
۲- نمک را با سرکه مخلوط کرده در حدی که ی مقدار طعم شور و ترش ترکیب شده و ی طعم بین شور و ترش بگیره
۳- ترکیب سرکه و نمک را روی آلبالو ها ریخته تا حدی که روی آلبالو ها را بگیرد
۴- ۳ یا ۴ روز بعد آماده خوردنه و با غذا میل کنین
نوش جان 😘
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#بوریتو_مرغ😍😋
800 گرم فیله مرغ
1 عدد فلفل دلمه ای
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
2_3 قاشق غذاخوری سس مایونز
2_3 قاشق غذاخوری سس کچاپ
5 عدد نان ترتیلا یا پیتا یا تافتون
300 گرم پنیر
نمک،فلفل سیاه،اورگانو،ریحان خشک
برای فیکس کردن لبه های نان👇
1 قاشق غذا خوری آرد
30 میلی لیتر آب
✍ مرغ را با نمک و ادویه پخته و ریش ریش کنید،سیر و پیاز را در روغن تفت دهید بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید،سپس ادویه، فیله مرغ، سس مایونز و سس کچاپ را اضافه کنید هم مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید، برای فیکس کردن لبه نان در یک کاسه آرد و آب را با هم مخلوط کنید، نان ها را طبق ویدیو کنار هم بچینید و لبه ها را روی هم فیکس کنید،سپس وسط نان پنیر رنده شده بگذارید و بعد مخلوط مرغ را اضافه کنید و مجدد پنیر گذاشته و نان ها رو جمع کنید و کف سینی فر بذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15_20 قرار دهید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#تاکیتو_مرغ
🔶مواد مورد نیاز:
▫️سینه مرغ ۴۰۰ گرم
▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
▫️پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط
▫️سس سالسای تند یکسوم پیمانه
▫️تورتیلا یا نان لواش به میزان لازم
▫️فلفل دلمهای خرد کرده ۱ عدد متوسط
▫️پنیر موزارلای رنده کرده ۱ پیمانه
▫️گشنیز تازه خرد کرده ۱۰۰ گرم
▫️آبلیمو ترش از ۱ عدد
▫️روغن زیتون به میزان لازم
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#تاکیتو_مرغ 🔶مواد مورد نیاز: ▫️سینه مرغ ۴۰۰ گرم ▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ▫️پیاز خرد کرده ۱ ع
🌯طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.آنگاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید.اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمهای رویش قرار دهید.حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.حالا روی تاکیتوها را به روغن آغشته کنید.سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شود.اینک به همراه سس سالسا سرو کنید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡