eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم🍗 پیاز سفید ۱ عدد خلالی خرد شده🍈 سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری🥣 خامه ۲ قاشق غذاخوری🍧 جعفری ساطوری شده ۳ قاشق غذاخوری🍀 نمک _فلفل سیاه_زعفران (به میزان لازم)🧂🌶🥃 آب لیمو دو قاشق غذاخوری🍋 سیر ۲ حبه رنده شده🍈 کره ۲۵ گرم🧀 🔻طرز تهیه: فیله یا سینه مرغ بدون استخوان را به اندازه های خورشی درشت برش بزنید. همه مواد ذکر شده را مخلوط کنید و تکه های مرغ را اضافه کنید و با مواد مالش دهید تا کاملا آغشته به سس شوند. روی ظرف را سلفون بکشید یا مواد را در ظرف دردار بریزید و برای یک شب یا حداقل ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا تکه های مرغ مزه دار شوند. حدود ۷ تا ۱۰ عدد سیخ چوبی کباب را یک ساعت در آب گرم خیس کنید. تکه های مرغ را بعد از مزه دار شدن از پیاز جدا کرده و به سیخ بکشید. سیخ های آماده را در ظرفی بچینید و تابه گریل چدن(یا تابه ساده ترجیحا چدنی) را روی حرارت بگذارید با کره چربش کنید و اجازه دهید خوب داغ شود حرارت را متوسط کنید و سیخ های جوجه کباب را در تابه داغ بچینید و اجازه دهید رنگ بگیرند و پخته شوند. یک طرف هر سیخ که پخت، آن را بچرخانید تا طرف دیگر هم گریل و سرخ شود. اگر از فیله مرغ استفاده می کنید برای هر طرف ۳ دقیقه زمان لازم است تا جوجه پخته شود ولی اگر از سینه مرغ استفاده می کنید زمان پخت کمی بیشتر می شود. جوجه کباب های آماده را در دیس چیده و همراه کته یا نان سرو کنید. نوش جان🌺 ‌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه☺ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
یه خوراک چینیه که هم میتونید خالی بخورید هم با برنج. پیاز،کلم،فیله مرغ،فلفل دلمه ای،هویج،کدو،قارچ،پیازچه،سویا سس،نمک،فلفل و ادویه اول از همه تمام موادتون رو خلالی خرد کنیدحالادرتابه روغن بریزیدو پیازرو داخلش بریزید و تفت بدید.بعداز اینکه پیاز کمی سبک شد فیله های مرغ خلالی رو بهش اضافه کنید و تفت بدید.در ظرفتون رو بزارید تا فیله ها یه مقدار بپزه.قارچ رو در ظرفی جدا تفت بدید و به همراه تمامی مواد به اضافه سویاسس و ادویه دلخواه که من کاری و پودر پاپریکا استفاده کردم به فیله ها اضافه کنید و اجازه بدید تا سبزیجات از حالت خامی دربیان.چنددقیقه آخر پیازچه خرد شده رو به موادتون اضافه کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
با چندتا لیوان یکبار مصرف ساده میتونید قشنگترین ژله رو داشته باشید. از این لیوان یکبارمصرف ارزونا و ساده ها ک انعطاف پذیرن و سریع میشکنن حتما باید از اون مدل باشه تا بشه ب راحتی ژله رو ازش خارج کرد... کافیه هر مدل ژله ک دوست دارین ساده یا ژله بستنی فرق نمیکنه داخل لیوان می ریزید وقتی ک بسته شد لبه های لیوان رو چندتا چاک می زنید و براحتی دورشو پاره کنید خیلی قشنگ و تمیز از لیوان درمیان فکرشو می کردین ک با همین چند تا لیوان ساده بتونید همچین ژله هایی در بیارید ؟؟؟ امیدوارم که از آموزش راضی باشید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای تهیه کره ذوب شده ۵۰ گرم روغن زیتون ۲ ق غذا خوری سیر رنده شده ۴ حبه پیازچه و جعفری ۳ ق غذا خوری سس مایونز ۱ ق غذا خوری پنیر پیتزا به مقدار لازم نان باگت ۳ عدد نمک، فلفل سیاه، آویشن، پول بیبر، پودر سیر به مقدار لازم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای تهیه #نان_سیر کره ذوب شده ۵۰ گرم روغن زیتون ۲ ق غذا خوری سیر رنده شده ۴ حبه پیازچه
🔻مرحله اول: آماده سازی ابتدا سیر را پوست بگیرید و رنده بزنید. پیازچه و جعفری را پاک کنید و ساطوری کنید، نیاز نیست سبزی خیلی ریز شود. کره را داخل تابه یا سولاردم قرار دهید تا ذوب شود. 🔻مرحله دوم: مخلوط کردن مواد در ادامه داخل یک کاسه کره ذوب شده را به همراه همه مواد تهیه شده و ادویه ها بریزید و هم بزنید تا یک سس فوق العاده بدست بیاید. این مایه اصلی نان سیر می باشد و شما می توانید با انواع نان ها به دلخواه در خانه تهیه کنید. 🔻مرحله سوم: آماده سازی نان باگت باگت ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و سر و ته نان را بزنید و حالا داخل نان را کمی گود کنید. از مایه تهیه شده در مرحله قبل داخل شکم نان باگت بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ی به دلخواه کارو کنید. 🔻مرحله چهارم: پخت نان سیر با نان باگت در فر و سولاردم در ادامه برای پخت در سولاردم باید نان ها را روی سه پایه بلند چیده و در سولاردم قرار دهید. گریل شماره ۱ را انتخاب کنید و ۸ دقیقه زمان دهید تا پنیر ذوب و نان برشته شود. برای پخت در توستر فر نیز نان ها را داخل سینی مخصوص چیده و برای ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ گازی و ۱۷۵ برقی بگذارید تا نان ها طلایی شوند. نوش جان 🔻سایر نکات در توستر باید دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید. بهتر است در فر های گازی ۲ دقیقه گریل را روشن کنید. در هیچکدام از روش ها نیازی به پیش گرمایش نیست و بهتر است با توجه به دماهای دستگاه بعد از چند دقیقه چک کنید تا نان زیاد خشک نشود. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای 14 عدد شیرینی : ➖250 گرم کره نرم ➖130 گرم پودر قند ➖100 گرم روغن مایع ➖تخم مرغ 2 عدد ➖وانیل کمی ➖ رنده پوست لیمو (اختیاری) ➖ آرد حدود 500/600 گرم ➖ پسته یا بادام آسیاب شده ➖ مارمالاد
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#سابله_پسته 🔻مواد لازم برای 14 عدد شیرینی : ➖250 گرم کره نرم ➖130 گرم پودر قند ➖100 گرم روغن مایع
🔻طرز تهیه : ابتدا کره نرم شده رو با همزن دستی بزن، پودر شکر الک شده رو اضافه کن و هم بزن، روغن رو اضافه کن و هم بزن بعد تخم مرغ های هم دمای محیط رو یکی یکی اضافه کن و مابین هر تخم مرغ وانیلُ رنده پوست لیمو رو اضافه و مخلوط کن، سپس آرد الک شده رو در سه مرحله اضافه کن و هم بزن تا خمیر جمع بشه (همین که خمیر جمع شد و شکل گرفت دیگه ورز نده) ، سپس خمیرُ در سلفون بپیج و بذار حداقل 2 ساعت در یخچال بمونه (هر چه بیشتر بمونه بهتره). بعد از استراحت برای چند دقیقه خمیرُ بیرون بذار، سپس بین 2 کیسه پلاستیکی یا 2 ورق کاغذ روغنی به ضخامت حدود 3 میلی متر پهن کن و با استفاده از کاتر دلخواه قالب بزن، (مرکز نیمی از خمیرها رو با قالبی کوچکتر سوراخ کن) و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ای قرار بده و به مدت 15 دقیقه در فریزر بذار. در همین حین در یک کاسه کوچک یه دونه تخم مرغ بشکن، پسته یا بادام درختی بو داده شده و درشت خرد شده رو هم در ظرفی دیگه بریز. حالا اول شیرینی های سوراخ دارُ از فریزر بیرون بیار، روشون با برس تخم مرغ بمال و با پسته یا بادام بپوشون ، در اینجا انجماد شیرینی ها کمک میکنه که شیرینی های روکش شده ترک نخورن. همه شیرینی هارو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 15 الی 20 دقیقه بپز (دما و مدت پخت رو مطابق با فر خودت تنظیم کن). پس از پخت شیرینی هارو از فر بیرون بیار و بذار خنک بشن و با مربای دلخواه شیرینی هارو به هم بچسبون ( اینجا از مارمالاد توت فرنگی استفاده شده )، کمی شکلات تلخ ذوب شده در کیسه پلاستیکی بریز و سر کیسه رو خیلی کم برش بزن و روی شیرینی ها رو تزئین کن و یک گل کوچک با مارزیپان یا خمیر شکری برای زیبایی بیشتر به شیرینی اضافه کن. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🎀🌸 ١٠٠گرم كره، ٥٠ گرم پنير خامه‌اي و ٩٠گرم شكر را با همزن برقي خوب بزنيد تا به شكل كرم در بياد يك زرده تخم مرغ و ١/٨ ق چ وانيل را بهش اضافه كنين وخوب مخلوط كنيد ١٥٠گرم آرد و ١/٢ ق چ دارچين را با هم مخلوط كنين و به موادتون اضافه كنين مواد آماده شده را داخل قيف با ماسوره شكوفه بريزين و با فاصله ٢ سانتيمتر از همديگر روي سيني كه كاغذ روغني انداختين بريزين تو فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه بزارين تا زير شيريني ها طلايي بشه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
🌼آخرین دوشنبه سال را 💗معطر  می کنیم به 🌼عطر دل نشین صلوات 💗بر محمد و آل محمد(ص) 🌼اَللّٰهُـمَّ صَلِّ عَلی ٰمُحَمَّدٍ وَّ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌼 @aramkadh 🌼🍃