eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🌯 😋 🔸اول از همه مرغ ها را با روغن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و آب مرغ کشیده شود. بعد فلفل دلمه و پیاز و هویج را اضافه می کنیم . با هم تفت می دهیم تا نرم بشن (حدودا ۵ دقیقه) بعد ادویه ها رو اضافه می کنیم ، کمی تفت می دهیم تا بوی ادویه ها خرج بشه و خاموش می کنیم . ۲ قاشق عذاخوری پر سس مایونز و یک قاشق غداخوری سس خردل و گوجه، و یک قاشق مرباخوری آبلیمو، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری نمک را ترکیب می کنیم و روی دو طرف نان ها رومال می کنیم. از ترکیب مرغ بین نان ها قرار می دهیم و خیارشور میزاریم و در طرف پیرکس کنار هم می چینیم و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا پر می کنیم. ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و ۵ دقیقه شعله بالا. فر روی دمای ۱۸۰ درجه و از ۱۰ دقیقه قبل گرم شود. فویل فراموش نشه در غیر اینصورت نون خشک میشه 🥣 😋 🔸١/٣ پيمانه ارده كنجد + ١/٣ پيمانه آب + ١ ق غ آبليموي تازه + يك ق م پودر سير و نمك دريا همه ي مواد رو تو ميكسر بريزيد 🔸سس ارده با انواع غذاهاي گوشتي و كوكوها بسيار لذيذ مي شه 👈 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
اول نصف بسته ژله بلوبری رو با 1 لیوان سرخالی آبجوش و 1 قطره رنگ مخلوط کردم و ته لیوانا ریختم گذاشتم یخچال ببنده تو این فاصله 2 بسته ژله آلوئه ورا رو با 3/5لیوان آبجوش حل کردم تا کاملا شفاف بشه گذاشتم کنار تا سرد بشه بعد ریختم روی ژله بلوبری و دقیقا نیم ساعت گذاشتم یخچال بعد نیم ساعت با قاشق کمی ژله رو هم زدم تا توش حباب ایجاد بشه توت فرنگیا رو به صورت اریب توی ژله فرو کردم و دوباره به مدت 2 ساعت گذاشتم یخچال تا کاملا سفت بشه.        🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉🍇 پانصد گرم گوشت چرخ کرده یک عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زردچوبه،دارچین، پودر سیر و ریحان خشک یک عدد پیازِ رنده و آبگیری شده رو با هم مخلوط کنین و با دست خوب ورز بدین روی نایلون به شکل مستطیل پهن کنین روش پنیر پیتزا بریزین و با وردنه صاف کنین از یک طرف به آرومی رول کنین، دورش نایلون بپیچید و پنج ساعت داخل فریزر بزارین دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی نمک هم بزنین یک پیمانه شیر هفت قاشق غذاخوری آرد اضافه و یکدست کنین رول گوشت رو از یخچال خارج کنین و برش بزنین رولت ها رو داخل مواد بزنین و داخل تابه، دو طرفش رو سرخ کنین 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
یکی از خوشمزه ترین ها است ، به این روش یه مرغ پرتقالی فوق العاده خوشمزه و مجلسی رو خواهید داشت 🔻مواد لازم .فیله مرغ یک کیلو آب پرتقال شرکتی یک لیتر زرشک خلال پسته روغن و کره ادویه دلخواه (نمک ،فلفل،دارچین) زعفرون. 🔻طرز تهیه فیله های مرغ رو با ادویه و زعفرون مزه دار کنید و از شب قبل با حداقل برای چند ساعت در یخچال بزارید حالا فیله هارو با مخلوط روغن و کره سرخ کنید دو طرف مرغ ها که سرخ شد آب پرتقال رو بریزید تا حدی که روی مرغ ها رو بگیره حرارت رو کم کنید و اجازه بدید کامل بپزه وقتی که سس غلیظ شد زرشک تفت داده شده رو روی مرغها بریزید یکی دو قل که زد آمادست حرارت رو خاموش کنید و برای سرو از خلال پسته یا بادام استفاده کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه این نونو با مواد موجود تو خونه درست کردم خیلی سریع و راحت آماده میشه و برای افطار با چای یا شیر خیلی گزینه ی مناسبیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #نان_زعفرانی_افطار این نونو با مواد موجود تو خونه درست کردم خیلی سریع و راحت آماده میشه و ب
🔻مواد لازم برای ۴ نفر 🔻مواد اصلی آرد سفید ۲ لیوان آب ولرم ۱/۲ لیوان تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری وانیل‏ کمی شکر ۶ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری دارچین و زنجبیل به مقدار لازم زعفران دم کرده ۴ قاشق غذا خوری 🔻طرز تهیه ۱- اول از همه خمیرمایه و یه قاشق از شکر رو داخل نصف لیوان آب میریزیم تا خمیر مایه عمل بیاد. ۲- زرده ی یکی از تخم مرغ ها و ۲ قاشق زعفرون رو جدا می کنیم برای رومال. ۳- حالا تمام موادو باهم مخلوط می کنیم تا خمیر به دست بیاد. احتیاجی به ورز دادن نیست. ۴- خمیر چسبناکه پس با دست روغنی باهاش کار کنین و به هیچ عنوان آرد اضافه نکنین. ۵- در جای گرم حدود یک ساعت زمان میبره تا خمیر برسه اما اگه جاش گرم نباشه ممکنه تا ۲ ساعت طول بکشه‌. ۶- بعد از آماده شدن خمیر ، خمیرو نازک پهن کنین و به شکل دلخواه در بیارین و روشو رومال زرده ی تخم مرغ و زعفرون بزنین. ۷- تقریبا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میپزه. 🔻سایر نکات من خمیرمو داخل ظرف کتابی پهن کردم و روشو با همون خمیر تزئین کردم اما چون جاش تنگ بود و خمیرم نازک نبود نونم زیادی پف کرد و شکل کیک شد پس شما حتما خمیر رو نازک کنین چون پف زیادی می کنه و زمان پختش هم بستگی به این داره که چه طوری خمیرو پهن کردین مال من نیم ساعته پخت و ده دقیقه هم گریل شد اما اگه نازک تر باشه ( مثل نون شیرمال ) زمانش کمتر میشه. عطر خوبی داره ترکیب زعفرون و دارچین و زنجبیل و وانیل خیلی خوشاینده. میتونین این خمیرو درست کنین و بینش خرما بذارین که میشه نون خرمایی. بازم تاکید می کنم این خمیر چسبنده هست به هیچ عنوان آرد اضافه نکنین و حتما دستا و وسایل کارو چرب کنین. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡