🥘 زنگ آشپزی 🍳
#ساندويچ_پيتزايى 🌯 😋
🔸اول از همه مرغ ها را با روغن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و آب مرغ کشیده شود. بعد فلفل دلمه و پیاز و هویج را اضافه می کنیم . با هم تفت می دهیم تا نرم بشن (حدودا ۵ دقیقه) بعد ادویه ها رو اضافه می کنیم ، کمی تفت می دهیم تا بوی ادویه ها خرج بشه و خاموش می کنیم .
۲ قاشق عذاخوری پر سس مایونز و یک قاشق غداخوری سس خردل و گوجه، و یک قاشق مرباخوری آبلیمو، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری نمک را ترکیب می کنیم و روی دو طرف نان ها رومال می کنیم.
از ترکیب مرغ بین نان ها قرار می دهیم و خیارشور میزاریم و در طرف پیرکس کنار هم می چینیم و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا پر می کنیم. ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و ۵ دقیقه شعله بالا. فر روی دمای ۱۸۰ درجه و از ۱۰ دقیقه قبل گرم شود. فویل فراموش نشه در غیر اینصورت نون خشک میشه
#سس_ارده 🥣 😋
🔸١/٣ پيمانه ارده كنجد + ١/٣ پيمانه آب + ١ ق غ آبليموي تازه + يك ق م پودر سير و نمك دريا
همه ي مواد رو تو ميكسر بريزيد
🔸سس ارده با انواع غذاهاي گوشتي و كوكوها بسيار لذيذ مي شه
👈 #سس
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#ژله_معلق_دورنگ_توت_فرنگی
اول نصف بسته ژله بلوبری رو با 1 لیوان سرخالی آبجوش و 1 قطره رنگ مخلوط کردم و ته لیوانا ریختم گذاشتم یخچال ببنده
تو این فاصله 2 بسته ژله آلوئه ورا رو با 3/5لیوان آبجوش حل کردم تا کاملا شفاف بشه گذاشتم کنار تا سرد بشه
بعد ریختم روی ژله بلوبری و دقیقا نیم ساعت گذاشتم یخچال بعد نیم ساعت با قاشق کمی ژله رو هم زدم تا توش حباب ایجاد بشه
توت فرنگیا رو به صورت اریب توی ژله فرو کردم و دوباره به مدت 2 ساعت گذاشتم یخچال تا کاملا سفت بشه.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین_خوشگل🍉🍇
پانصد گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد تخم مرغ
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زردچوبه،دارچین، پودر سیر و ریحان خشک
یک عدد پیازِ رنده و آبگیری شده رو با هم مخلوط کنین و با دست خوب ورز بدین
روی نایلون به شکل مستطیل پهن کنین
روش پنیر پیتزا بریزین و با وردنه صاف کنین
از یک طرف به آرومی رول کنین، دورش نایلون بپیچید و پنج ساعت داخل فریزر بزارین
دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی نمک هم بزنین
یک پیمانه شیر
هفت قاشق غذاخوری آرد اضافه و یکدست کنین
رول گوشت رو از یخچال خارج کنین و برش بزنین
رولت ها رو داخل مواد بزنین و داخل تابه، دو طرفش رو سرخ کنین
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#مرغ_پرتقالی
یکی از خوشمزه ترین ها است ، به این روش یه مرغ پرتقالی فوق العاده خوشمزه و مجلسی رو خواهید داشت
🔻مواد لازم
.فیله مرغ یک کیلو
آب پرتقال شرکتی یک لیتر
زرشک
خلال پسته
روغن و کره
ادویه دلخواه (نمک ،فلفل،دارچین)
زعفرون.
🔻طرز تهیه
فیله های مرغ رو با ادویه و زعفرون مزه دار کنید و از شب قبل با حداقل برای چند ساعت در یخچال بزارید
حالا فیله هارو با مخلوط روغن و کره سرخ کنید
دو طرف مرغ ها که سرخ شد آب پرتقال رو بریزید تا حدی که روی مرغ ها رو بگیره
حرارت رو کم کنید و اجازه بدید کامل بپزه
وقتی که سس غلیظ شد زرشک تفت داده شده رو روی مرغها بریزید یکی دو قل که زد آمادست حرارت رو خاموش کنید و برای سرو از خلال پسته یا بادام استفاده کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر روز درستش میکنی😋
🍫 @zangeashpazi 🍫
طرز تهیه #نان_زعفرانی_افطار
این نونو با مواد موجود تو خونه درست کردم
خیلی سریع و راحت آماده میشه و برای افطار با چای یا شیر خیلی گزینه ی مناسبیه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #نان_زعفرانی_افطار این نونو با مواد موجود تو خونه درست کردم خیلی سریع و راحت آماده میشه و ب
#نان_زعفرانی_ویژه_افطار
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
🔻مواد اصلی
آرد سفید ۲ لیوان
آب ولرم ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
وانیل کمی
شکر ۶ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
دارچین و زنجبیل به مقدار لازم
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذا خوری
🔻طرز تهیه
۱- اول از همه خمیرمایه و یه قاشق از شکر رو داخل نصف لیوان آب میریزیم تا خمیر مایه عمل بیاد.
۲- زرده ی یکی از تخم مرغ ها و ۲ قاشق زعفرون رو جدا می کنیم برای رومال.
۳- حالا تمام موادو باهم مخلوط می کنیم تا خمیر به دست بیاد. احتیاجی به ورز دادن نیست.
۴- خمیر چسبناکه پس با دست روغنی باهاش کار کنین و به هیچ عنوان آرد اضافه نکنین.
۵- در جای گرم حدود یک ساعت زمان میبره تا خمیر برسه اما اگه جاش گرم نباشه ممکنه تا ۲ ساعت طول بکشه.
۶- بعد از آماده شدن خمیر ، خمیرو نازک پهن کنین و به شکل دلخواه در بیارین و روشو رومال زرده ی تخم مرغ و زعفرون بزنین.
۷- تقریبا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میپزه.
🔻سایر نکات
من خمیرمو داخل ظرف کتابی پهن کردم و روشو با همون خمیر تزئین کردم اما چون جاش تنگ بود و خمیرم نازک نبود نونم زیادی پف کرد و شکل کیک شد پس شما حتما خمیر رو نازک کنین چون پف زیادی می کنه و زمان پختش هم بستگی به این داره که چه طوری خمیرو پهن کردین مال من نیم ساعته پخت و ده دقیقه هم گریل شد اما اگه نازک تر باشه ( مثل نون شیرمال ) زمانش کمتر میشه.
عطر خوبی داره ترکیب زعفرون و دارچین و زنجبیل و وانیل خیلی خوشاینده.
میتونین این خمیرو درست کنین و بینش خرما بذارین که میشه نون خرمایی.
بازم تاکید می کنم این خمیر چسبنده هست به هیچ عنوان آرد اضافه نکنین و حتما دستا و وسایل کارو چرب کنین.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡