eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉🍇 پانصد گرم گوشت چرخ کرده یک عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زردچوبه،دارچین، پودر سیر و ریحان خشک یک عدد پیازِ رنده و آبگیری شده رو با هم مخلوط کنین و با دست خوب ورز بدین روی نایلون به شکل مستطیل پهن کنین روش پنیر پیتزا بریزین و با وردنه صاف کنین از یک طرف به آرومی رول کنین، دورش نایلون بپیچید و پنج ساعت داخل فریزر بزارین دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی نمک هم بزنین یک پیمانه شیر هفت قاشق غذاخوری آرد اضافه و یکدست کنین رول گوشت رو از یخچال خارج کنین و برش بزنین رولت ها رو داخل مواد بزنین و داخل تابه، دو طرفش رو سرخ کنین 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
یکی از خوشمزه ترین ها است ، به این روش یه مرغ پرتقالی فوق العاده خوشمزه و مجلسی رو خواهید داشت 🔻مواد لازم .فیله مرغ یک کیلو آب پرتقال شرکتی یک لیتر زرشک خلال پسته روغن و کره ادویه دلخواه (نمک ،فلفل،دارچین) زعفرون. 🔻طرز تهیه فیله های مرغ رو با ادویه و زعفرون مزه دار کنید و از شب قبل با حداقل برای چند ساعت در یخچال بزارید حالا فیله هارو با مخلوط روغن و کره سرخ کنید دو طرف مرغ ها که سرخ شد آب پرتقال رو بریزید تا حدی که روی مرغ ها رو بگیره حرارت رو کم کنید و اجازه بدید کامل بپزه وقتی که سس غلیظ شد زرشک تفت داده شده رو روی مرغها بریزید یکی دو قل که زد آمادست حرارت رو خاموش کنید و برای سرو از خلال پسته یا بادام استفاده کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه این نونو با مواد موجود تو خونه درست کردم خیلی سریع و راحت آماده میشه و برای افطار با چای یا شیر خیلی گزینه ی مناسبیه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #نان_زعفرانی_افطار این نونو با مواد موجود تو خونه درست کردم خیلی سریع و راحت آماده میشه و ب
🔻مواد لازم برای ۴ نفر 🔻مواد اصلی آرد سفید ۲ لیوان آب ولرم ۱/۲ لیوان تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری وانیل‏ کمی شکر ۶ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری دارچین و زنجبیل به مقدار لازم زعفران دم کرده ۴ قاشق غذا خوری 🔻طرز تهیه ۱- اول از همه خمیرمایه و یه قاشق از شکر رو داخل نصف لیوان آب میریزیم تا خمیر مایه عمل بیاد. ۲- زرده ی یکی از تخم مرغ ها و ۲ قاشق زعفرون رو جدا می کنیم برای رومال. ۳- حالا تمام موادو باهم مخلوط می کنیم تا خمیر به دست بیاد. احتیاجی به ورز دادن نیست. ۴- خمیر چسبناکه پس با دست روغنی باهاش کار کنین و به هیچ عنوان آرد اضافه نکنین. ۵- در جای گرم حدود یک ساعت زمان میبره تا خمیر برسه اما اگه جاش گرم نباشه ممکنه تا ۲ ساعت طول بکشه‌. ۶- بعد از آماده شدن خمیر ، خمیرو نازک پهن کنین و به شکل دلخواه در بیارین و روشو رومال زرده ی تخم مرغ و زعفرون بزنین. ۷- تقریبا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میپزه. 🔻سایر نکات من خمیرمو داخل ظرف کتابی پهن کردم و روشو با همون خمیر تزئین کردم اما چون جاش تنگ بود و خمیرم نازک نبود نونم زیادی پف کرد و شکل کیک شد پس شما حتما خمیر رو نازک کنین چون پف زیادی می کنه و زمان پختش هم بستگی به این داره که چه طوری خمیرو پهن کردین مال من نیم ساعته پخت و ده دقیقه هم گریل شد اما اگه نازک تر باشه ( مثل نون شیرمال ) زمانش کمتر میشه. عطر خوبی داره ترکیب زعفرون و دارچین و زنجبیل و وانیل خیلی خوشاینده. میتونین این خمیرو درست کنین و بینش خرما بذارین که میشه نون خرمایی. بازم تاکید می کنم این خمیر چسبنده هست به هیچ عنوان آرد اضافه نکنین و حتما دستا و وسایل کارو چرب کنین. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۵ نفر شیر ۲ لیوان نشاسته گل ۴ قاشق غذا خوری شکر ۵ قاشق غذا خوری کره ۱ قاشق غذا خوری وانیل‏ کمی گلاب ۱ قاشق غذا خوری زعفران به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- شیر سرد و نشاسته و شکر رو با هم داخل قابلمه مخلوط کنین و هم بزنین تا نشاسته کاملا در شیر حل شود ۲- وقتی نشاسته حل شد قابلمه رو روی شعله گاز بزارین و هم بزنین تا کمی غلیظ بشه ۳- کمی غلیظ شد وانیل و کره رو به مخلوط اضافه کنین و آنقدر هم بزنین تا غلظتش از فرنی کمی بیشتر بشه ۴- در اخر گلاب رو اضافه کنین(گلاب رو اخر اضافه کنین که بوش از بین نره) و اگه مشکوفی به غلظت دلخواه رسید خاموش کنین ۵- من نصفشو داخل یه قالب ریختم مابقی مواد رو با کمی زعفرون مخلوط کردم و داخل یه قالب دیگه ریختم ۶- قالب رو اگه کمی چرب کنین بهتره بزارین یخجال چند ساعت بمونه تا خودشو بگیره بعد از قالب بیرون بیارین و نوش جان کنین 🔻سایر نکات مشکوفی رو می تونین قالبی در نیارین و مثل فرنی داخل ظرف هم بریزین در اون صورت می تونین کمی از غلظتش کم‌ کنین و یک قاشق از نشاسته رو کمتر بریزین یعنی سه قاشق نشاسته بریزین و این که می تونین داخلش پودر کاکائو هم بریزین 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۴ نفر گوشت پخته شده ۳۰۰ گرم نخود پخته ۱۵۰ گرم لپه‎ پخته شده ۲۰۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم دارچین و زردچوبه به مقدار لازم سیب زمینی بزرگ ۱ عدد روغن به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا نخود و لپه را به طور جدا خیس کرده سپس گوشت با سیب زمینی و پیاز و کمی زردچوبه می گذاریم تا بپزد. ۲- لپه و نخود را به طور جدا می پزیم سپس گوشت پخته شده را جدا کرده و کاملا ریش ریش می کنیم. ۳- سیب زمینی و لپه و نخود و پیاز پخته شده را همه را چرخ می کنیم. ۴- نمک زردچوبه و دارچین اضافه کرده تخم مرغ را افزوده و مانند مایع کتلت در می آوریم سپس به صورت شامی های ریز در روغن سرخ می کنیم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡