6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️#آشپزی
غذای خوشمزه و سه سوته اوردم براتون از این جور غذاها دوست دارین؟؟🧐
🔸مواد لازم: -سینه مرغ -بروکلی -فلفل -سیبزمینی -هویج -پیاز -روغن زیتون
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#توپک_خرما 😍😋
◀برای گرفتن پوست خرما میتونید روی خرما مقداری آب جوش بریزید و چند دقیقه کنار بذارید و بعد به راحتی پوست خرما رو جدا کنید
◀از بیسکوییت پتی بور یا ساقه طلایی برای داخل خمیر استفاده کنید اینجا تقریبا 6 عدد بیسکوییت پتی بور پودر شده استفاده شد
◀اگه پودر بیسکوییت زیاد بریزید خمیر کاملا چسبندگیشو از دست میده در نتیجه وقتی توپک رو توی مغزداشتم میغلتونید به توپک نمیچسبن که در این حالت میتونید دستتون رو کمی خیس کنید و بعد خمیر رو توی دست گلوله کنید و در پودر مغزیجات بغلتانید
◀با این مقدار مواد 23 عدد توپک خرمایی دارید ☺️
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
چند راز و فوت و فن عالی رو برای طبخ کتلت، در ادامه مطلب بخوانید.
❌❌❌
آب سیبزمینی خام را برای آنکه بوی کتلت نامطبوع نشود، حتما باید گرفت.
_ سیبزمینی پخته را حتما باید رنده کرد و نباید آن را همراه گوشت، چرخ کرد. سیبزمینی خام را میتوان چرخ کرد به شرط آنکه آب سیبزمینی با گوشت مخلوط نشود.
_ در کتلت گوشت بهتر است از آرد نخودچی استفاده شود، چون کتلت پوک میشود و در صورت استفاده از آرد سوخاری و آرد گندم، کتلت، خمیر میشود و پوکی مناسبی نخواهد داشت.
_ کتلت با سیبزمینی خام هنگام سرخ شدن، روغن کمتری میبرد و برای کسانی که در مصرف روغن احتیاط میکنند، مناسبتر است.
_ برای سرخ کردن کتلت با سیبزمینی پخته باید در تابه روغن زیاد باشد تا کتلت روغن کمتری به خود بگیرد و بعد هم باید کتلت را روی کاغذ روغنگیر گذاشت تا روغن اضافی آن گرفته شود.
_ بهترین سبزی برای کتلت، ترخون و مرزه است که عطر بینظیری به کتلت میدهد. میتوانید یک بار هم زیره را امتحان کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ارمنی_پلو
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ارمنی_پلو
.
📍مواد لازم
بال مرغ
زعفران دم کرده
پیاز
آبلیمو
فلفل سیاه
برنج
.
✅ابتدا روی بال مرغ ها چندتا برش ایجاد میکنیم
با زعفران دم کرده و فلفل سیاه و پیاز و نمک بالای دو ساعت اجازه میدیم تا بال ها خوب مزه دار بشه
ته قابلمه رو خیلی کم چرب میکنیم بال ها رو میچینیم ته قابلمه برنج رو بصورت کته میزاریم تا آبش جمع بشه سپس روی بال ها ریخته و با کفگیر برنج رو خوب صاف میکنیم.
روی شعله ی ملایم حدودا پنجاه دقیقه میزاریم تا دم بکشه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_مجلسی_با_طعم_نذری
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳 #اشترودل_گوشت🧇🥯
٢/٣پيمانه آب ولرم و با ١ق مرباخوري شكر
٣ق غ روغن و١/٢ق چايي خوري نمك و خمير مايه،آرد
مايع گوشت من تركيبي از گوشت چرخ كرده،قارچ،فلفل دلمه اي،ذرت،نمك،فلفل وآويشن و پنير پيتزا شير و زرده تخم مرغ و زعفرون
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_مکزیکی
𖡼❋𖡼❋𖡼❋𖡼❋𖡼❋𖡼❋𖡼❋𖡼❋𖡼❋𖡼
مواد لازم
یک پیاز متوسط🧅
نصف یک عدد فلفل دلمه🫑
پنیر خامه ای سه ق غ خ🧀
سینه مرغ پخته نصف یک عدد🍗
خمیر یوفکا🫓
سیر دو حبه🧄
جعفری خرد شده🍀
.نکته مهم حتما باید از دو ورق از ورقه های یوفکا استفاده کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#راتا_کالباس_سیب_زمینی
نان تست
سیب زمینی پخته ۲ عدد
کالباس ۱۰ برگ
خیارشور ۱۹ عدد متوسط
تخم مرغ پخته ۱ عدد
هویج پخته ۱ عدد
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و آویشن
همه مواد را رنده ریز کنید یا با غذاساز ریز و یک دست خرد کنید .
مخلوط سس، پنیر و ماست بعلاوه نمک و فلفل را اضافه کرده کاملا مخلوط کنید.
نان تست را بگدارید در فریزر تا یخ بزند. (در این صورت نان تست راحتتر قالب میخورد.)
نان تست یخ زده را با کاتر دلخواه برش بزنید.
یک کیسه فریزر را پهن کنید کاتر را روی آن گذاشته دوسوم از کاتر را با مخلوط کالباس و سیب زمینی پر کنید روی آنرا صاف کنید بعد نان قالب زده شده را روی آن قرار دهید.
قالب پر شده را با کیسه بلند کرده برگردانید کیسه را برداشته و نان را فشار دهید تا راتا از کاتر خارج شود
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شله_زرد
مواد شله زرد برای ۶ کاسه ماست خوری
برنج ۱ استکان
آب ۷ استکان
شکر ۱/۵ استکان کم شیرین یا ۲ استکان برای پرشیرین دوستا
زعفران
گلاب نصف استکان
عرق هل دلبخواه
اگر دوست داشتید میتونید ۱۰ گرم کره هم بریزین
خلال بادام و پسته هم دلبخواه
نکات: تا برنجها با حرارت متوسط از هم نشکفتن شکر نریزید.
زعفران را با یخ و کمی آبجوش دم بندازید.
دم انداختن شله زرد باعث میشه هن شله زرد آب نندازه هم زعفران خوب رنگ بده و هم برنج نرم تر بشه.
اگه خواستید کره بریزید بعد از گلاب اضافه کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳 #موساکا_یونانی🧇🧇
گوشت چرخکرده
2 عدد بادمجان + 3 عدد سیب زمینی
1 فلفل دلمه ای + 1 عدد پیاز
2 گوجه فرنگی آبدار
2 حبه سیر + 1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
نمک + فلفل سیاه و زیره
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡