eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستای گلم پاکوره یا پکوره یا پاکورا ممکنه هر جایی به اسمی خوانده بشه دستورهای متنوعی داره از ارد نخود خام تا ترکیب با ارد سفید حتی ارد سفید تنها همراه با سبزیجات وحتی گوشت خلاصه تنوع پختش زیاده مثلا توی ابادان روش پخت با بوشهر فرق داره ولی در کل همگی خوشمزه وعالیه طرز تهیه...... .. من واسه این مقدار پاکوره توی فیلم یک لیوان ارد نخود تاکید می کنم منظورم ارد نخودچی نیست از آسیاب کردن نخود خام بدست میاد یکبار الک کنید با زرد چوبه وفلفل قرمز زیادتر چون باید تند باشه وپودرزیره وپودر تخم گشتیز و ادویه کاری را اضافه ومخلوط کنید بعد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه وسپس کم کم اب ولرم را اضافه کنید . واگر داغ باشه خمیری می شه پس اب ولرم ومخلوط کرده تا غلظت مواد مثل توی فیلم باشه نسبتا شل وبعد پیاز اب گرفته وتره خرد شده را اضافه ومخلوط کنید اگر دبدید مواد سفت است با کمی اب ان را رقیق تر کنید اگر سفت باشه عین پخت پوک نمی شه ودر اخر نمک بزنید وحداقل بکساعت استراحت دهید ودر روغن داغ سرخ کنید باید مثل پنکیک هست که در زمان پخت سوراخهایی روش ایجاد می شه برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز میخوایم با هم شیرینی مربایی بدون فر درست کنیم 🤩 برای درست کردنش نیاز داریم به: کره ۱۵۰گرم پودر قند ۴۵گرم زرده تخم مرغ ۲عدد وانیل نصف ق چ شیر یک چهارم لیوان آرد ۳۰۰گرم عسل یا شربت(نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب بزاریم بجوشه تا ۸۰گرم بهمون شربت بده یا عسل ۸۰گرم) اول کار پودر قند و کره رو با هم ترکیب میکنیم تا کاملا سفید بشه،حدود ۳دقیقه با همزن،بعد زرده تخم مرغ و وانیل و شربت یا عسل رو اضافه میکتیم و هم میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ،در آخر آرد الک شده رو اضافه میکنیم و همزن رو میزاریم کنار با لیسک هم میزنیم و بعد ورز میدیم و داخل کیسه میزاریم و یکساعت بهش داخل یخچال استراحت میدیم،بعد یک ساعت پهن میکنیم و کاتر میزنیم یا با لیوان قالب میزنیم،داخل تابه کاغذ روغنی میزاریم و با شعله پخش کن و در و دمکنی بهش ۲۰دقیقه تایم میدیم تا زیرش طلایی بشه،آماده که شد میزاریم خنک بشه،بعد از مارمالاد یا عسل مابین شیرینی ها میزنیم و وسطش رو با ژله بریلو یا مارمالاد پر میکنیم و روش رو عسل میزنیم با پودر پسته یا پودر نازگیل یا شکلات بن ماری شده تزیین میکنیم... داخل فر ۱۷۰درجه یک ربع🌱🌱 مراحل تو فیلم کامل مشخصه👍 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این با چایی عالی میشه 🏡 🤩لطفا فوروارد کن✨✌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
23.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوش عطر و طعم مجلسی 🤤🫛 نخود فرنگی برنج آبکش تره جعفری گشنیز شوید برگ‌ سیر‌ یا سیر رنده شده انارویج ( اختیاری ) نمک کره محلی زعفران 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
16.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با تیتاپ نوستالژی 😍🥨 تی تاپ قهوه خامه صبحانه شیره انگور یا البالو 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
25.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
که عاشقش میشین 🥰🍕 نون تست : ۱۰ عدد پیاز : ۲ عدد گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه : ۱ عدد قارچ : ۱۰ عدد ادویه : نمک فلفل ، پولبیبر ، پاپریکا سس کچاپ : ۱ قاشق سس خردل : ۱ قاشق پنیر پیتزا پارمسان : به مقدار لازم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه پیاز غذای معروف اسپانیایی 🥩🧅 پیاز هویج کرفس گوشت رب 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
16.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرپ با سس فلفل دلمه‌ و پنیر 🫑🧀 پیاز : ۱ عدد گوجه فرنگی : ۱ عدد فلفل دلمه : ۱ عدد نمک و فلفل سیاه آویشن : ۱ قاشق چایخوری جعفری : مقداری آرد : ۱ لیوان نمک : ۱ سرانگشت شیر : ۱/۵ لیوان تخم مرغ : ۲ عدد 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قلیه ماهی جنوبی🤤 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت ملس داوود پاشا ترکیه ای 🤎⭐️ گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عدد نمک و فلفل سیاه ادویه کاری : نصف قاشق چایخوری رب انار : ۲ قاشق غذاخوری آب جوش : ۱ لیوان پیاز درشت : ۱ عدد 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 موادلازم: تخم مرغ چهار عدد شکر ۱۲۰ گرم(از نصف لیوان یک بند انگشت بیشتر) وانیل یک قاشق چایخوری آرد ۱۰۰ گرم(از یک لیوان یک بند انگشت کمتر) کاکائو ۳۰ گرم(سه قاشق غذا خوری) بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری 🔺اندازه های رولت چون باید دقیق باشه به گرم نوشتم ولی به پیمانه هم اندازه کردم،اگر خواستید اضافه میکنم ولی اگه رولت تون خوب نشد دیگه تقصیر از من نیست. طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل و با هم میزنیم تا سفید و پوک شود،بعد مواد خشک رو تلک کرده اضافه میکنیم و با لیسک آروم هم میزنیم،داخل سینی ۳۰ در ۴۰ کاغذ گذاشته مواد رولت رو میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه حدود ۹ تا ۱۱ دقیقه میپزیم. بعد از اینکه از فر خارج کردیم و رولت از داغی افتاد روی دستمال پودر قند الک میکنیم و رولت رو با دستمال رول میکنیم و میزاریم بمونه خنک بشه،بعد از خنک شدن باز میکنیم و خامه کشی کرده و دوباره رول میکنیم و داخل یخچال دوساعت استراحت میدیم و برش میزنیم ،من روش کمی خامه زدم و شکلات بن ماری ریختم بعد برش زدم. خامه ای که استفاده کردم‌و استوری میکنم ببینین. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡