درخواست وزیر بهداشت از معاون اول رئیس جمهور برای جلوگیری از ورود هرگونه مسافر از مبدأ چین
@zarrhbin
سلام.
غزلی پرشور بخوانید از کمال خجندی،شاعر همعصرحافظ:
جهانی پر ز مقصود است راهی روشن و پیدا
دریغا تشنه لب خواهیم مردن بر لب دریا
کسی کز طلعت خورشید جز گرمی نمی بیند
دلا معذور می دارش که دارد چشم نابینا
جناب عشق بس عالی است موسی همتی باید
که نتوان بر چنان طوری شدن بی همت والا
چو با خود همسفر باشی در این ره ، بارها افتی
که بارت آبگینه است و رهت پر خار و پر خارا
گرت دانستن علم حروفست آرزو صوفی،
نخست افعال نیکو کن چه سود از خواندن اسما
مگر اصحاب دل رفتند و شهر عشق شد خالی
جهان پر شمس تبریزست مردی کو چو مولانا
به کنج ایمنی نتوان نشست از چشم و زلف وی
که در هر جانبی شور است و در هرخانه ای یغما
به نا اهل ار نشان دادی "کمال" از خاک درگاهش
کشیدی کُحل بینایی ولی در دیده ی اعما
کُحل= سُرمه
اَعما= نابینا
«فتاحی رضا»
@zarrhbin
🔘 دلگرمی دلهای یخزده
#همبستگیمردمی💚
📌 قصه به اینجا رسید که مهری به دیدن آقارضا در زندان رفت و پیشنهاد همسایهها، را برای جمع کردن پول جریمه را به او داد که آقارضا هم موافقت کرد، اما به شرط اینکه مهری اسمها و مَبلغها را یادداشت کند تا آقارضا در آینده بتواند محبت آنها را جبران کند بنابراین یک دفتر چهلبرگ از بقالی آقامحمد ابریشمی خرید و اولین مبلغ را نیز آمحمد داد و آمحمد از مهری خواست اسم او را اول دفتر بنویسد، بخوانیم ادامهی #همبستگیمردمی را...
▫️وقتی مهری به خانه برگشت، زنها دور هم جمع شده ک منتظر نظر آقارضا بودند. #مهری موافقتِ آقارضا را گرفته بود. پول آمحمدابریشمی را هم نشان زنها داد. شب آقای پیشنماز (محصلهمدانی) در مسجد بالای منبر حرف زد. مستمعان حدود بیست نفر بیشتر نبودند، ولی برای پخشِ #خبر کافی بود.
▪️در آن زمان بُردِ #ارتباطات، کوتاه اما عمقِ آن زیاد بود. ارتباطات احساسی و عاطفی بود. روابط دوستانه و انسانی ایجاد میکرد. در آن روزها ارتباطات و اطلاعات بیشتر توسط #زنها عملی میشد :) حالا رسانههای بسیار پیشرفته عهدهدار این امر هستند. حالا بُرد ارتباطات بلند و جهانی است اما عمق آن بسیار کم است. ارتباطات امروزی، عقلی و اقتصادی است. عواطف و احساسات بشری بازیچهی سیاست و سیاستبازان است. رسانههای ارتباطی هم ابزاری در اختیار آنهاست.
▫️این را باید دوست دانشمند و استاد مسلم ارتباطات آقای #دکتر_سیدمهدی_محسنیانراد بگوید و آن را تجزیه و تحلیل کند. دکتر محسنیانراد، استاد باسابقهی دانشگاه امامصادق (ع) را میگویم. من صلاحیت علمی لازم را برای اظهار نظر دربارهی "ارتباطات" ندارم. هیچکس هم نیست به من بگوید #آقایپاپلی! وسط خاطرات دوران نوجوانی چکار به کمیّت و کیفیت ارتباطات داری؟ آخر تو چکاره هستی که نحوهی کیفیت ارتباطات پنجاه سال پیش را با حالا مقایسه میکنی؟
▪️#پیشنمازمسجد گفت: "به مردی از محلهی ما ظلمی رفته است. همه میدانیم چه ظلمی به او شده است. طرف گرفتار است. همه همت کنند و مشکل را حل کنند. هرکس هر چه میتواند بدهد." او بالای منبر نه اسم آقارضا را برده بود و نه به موضوع زندان رفتن او اشارهای کرده بود. اما همه میدانستند که موضوع چیست.
▫️مردها بعد از نماز با هم "مشورت" کردند. حاج مرتضی ضرّابی رئیس صنف مسگرها بود. پیرمردی بسیار جالب بود. اوضاع مالیاش خیلی خوب بود. چندین باب مغازه، و در #اردکان و یزد ملک و املاک و باغ پسته داشت. او در امور اقتصادی و خرج کردنِ پول در خانه سختگیر و اصطلاحاً خسیس بود، در این کار افراط میکرد. اما همین حاجیِ خسیس، مخارجِ کفن و دفن و پُرسهی "فقرا" را میپرداخت. اگر فقیری میمُرد و مخارج کفن و وفن نداشت، میگفت مرحوم را به قبرستان ببرید مخارج بر عهدهی من.
▪️سید لوکوک یا میراسماعیلی (یزدیها در آن زمان به آدم چاق میگفتند لوکوک) مسئول قبرستان سیدصحرا و آقای خطیب مسئول قبرستان جو هرهر (جوب هرهر) میدانستند چه باید بکنند. مرده را با احترام دفن میکردند. صورتحساب را برای حاجیمرتضی ضرّابی(پدر حُرمحمد ضرّابی مسگر و علی والاگهر وکیل دادگستری و پدربزرگ دکتر سرهنگ محمدعلی ضرّابی دندانپزشک در مشهد) میفرستادند. #حاجی تمام و کمال مخارج را میپرداخت. مجلسِ پُرسهای هم در محلهی مربوط برگزار میشد که حاجیمرتضی مخارج آن را هم میداد.
▫️آن زمان آدم فقیرِ بیپولِ بیکفن کم نبود. حاجی حداقل هر ماه مخارج یکی دو نفر را میپرداخت. به شکلی عمل میکرد که احترام شخص مُرده و بستگانش حفظ شود این هم کارِ #خیری بود که سالها حاجمرتضی میکرد. البته، حاجی کارهای خیر دیگری هم میکرد. بخشی از مخارج روضهخوانی حسینیه محله را هم عهدهدار میشد. اما همین حاجی برای خانهاش منبع آب نمیساخت. میگفت بچهها بروند آبانبار آب بیاورند. فاصلهی خانهاش تا آبانبار دویست متر بود. خانهاش برق هم نداشت. به بچههایش میگفت: "برق برای چه میخواهید؟ روز کار کنید و شب زود بخوابید."
👇👇👇👇
یکی را میشناسم، کارش ایراد گرفتن است.
اسمش را گذاشتهام کارشناس ارشد عیبگذاری.
سبکش اینطوری است که به همه چیز آدمها گیر میدهد.
از پیراهن و کفش و دامن و شلوار بگیر تا مو و آرایش و گردنبند و گوشواره،
تا موسیقی و آهنگی که گوشش کنند،
تا لهجه و شکل حرف زدن،
تا غذا پختن و خوردن،
تا مهربانی و بداخلاقی کردن،
تا جوری که اگر زنند با شوهرشان حرف میزنند و اگر مردند با زنشان،
تا اگر متاهلند چگونه با مجردها میپلکند و اگر مجردند چکار به کار متاهلها دارند،
تا چرا فلان درس را خواندهاند و چرا تا فلان مقطع خواندهاند،
و اگر باز مجردند چرا با فلانی ازدواج نمیکنند و اگر با فلانی ازدواج کردهاند چطور به یکی مثل او راضی شدهاند، و چرا جدا نمیشوند،
و تازه گیرشان به خودِ طرف که تمام شود میروند سراغ کس و کارش که اگر کمی سنتیتر از کارشناس عیبگذاری باشند، دهاتی و امل هستند،
و اگر کمی مدرنتر لاابالی و بیحیا،
و اگر دستشان به دهانشان برسد تازهبهدورانرسیده و اگر نرسد بدبخت و بیچیز.
اینها را گفتم که بگویم اینجور آدمها زیادند.
یکیشان را من میشناسم چندتایشان را شماها.
میآیند و ما را به دور و بریها بدبین میکنند.
نه خوشحالترمان میکنند، نه پولدارتر، نه سالمتر، نه خوشبختتر.
اگر بودن در زندگی ما نیاز به پاسپورت داشت، میگفتم این آدمها باید پاسپورتشان را بگیرند و از زندگی ما بروند. حالا که زندگی پاسپورت ندارد ما باید از دستشان فرار کنیم. شد با پاسپورت، نشد قاچاقی.
@zarrhbin
#معرفی کتاب
"مطلع عشق"
نکات و توصیه هایی ناب از مقام معظم رهبری حفظه الله به زوج های جوان و خانواده ها
🔸فوق العاده مناسب برای هدیه دادن به زوج های جوان و همچنین خانواده ها
◀️در بخشی از متن کتاب میخوانیم:
هر انسانی – هم زن و هم مرد – در طول زندگی، در شبانه روز مشکلاتی دارد و با پیشآمدها و حوادثی مواجه است. این حوادث اعصاب را میکوبد و خسته میکند... وقتی وارد محیط خانواده شد، این محیط امن و امان به او تجدید قوا میبخشد. او را آمادهی یک روز دیگر و یک شبانه روز دیگر میکند. خانواده برای تنظیم زندگی انسان خیلی مهم است. البته خانواده باید خوب اداره بشود، باید سالم اداره بشود. این بهرهای که مرد و زن از این خانوادهی آرام میبرند، بهرهی کاری آنها را در بیرون خانواده بالا میبرد، به آن اهمیت و ارزش میدهد، آن را با ارزش و با کیفیت میکند. فرصت ازدواج و آرام گرفتن در یک مجموعهی خانواده،یکی از فرصتهای مهم زندگی برای مرد و زن است. این یک وسیلهی آسایش، آرامش روحی، وسیلهی دلگرم شدن به تداوم فعالیت زندگی است، وسیلهی تسلی، وسیلهی پیدا کردن یک غمخوار نزدیک است، که برای انسان در طول زندگی بسیار لازم است..
@zarrhbin
✅کورسوی امید از اردوگاه #خاتمجوان
حفظ آبرو با چنگ و دندان، شکست صدرنشین گروه در اردکان!!!!
گاهی دستان خالی شگفتی می آفریند👌
درود بر شرفتان که هوادار را شاد کردید💪
@zarrhbin
🔻نتایج شکایات داوطلبان انتخابات مجلس امشب اعلام میشود
🔹نتایج بررسی شکایات داوطلبان تایید صلاحیت نشده در شورای نگهبان امشب اعلام میشود.
🔹شکایات داوطلبان احراز صلاحیت نشده و ردصلاحیت شدگان از ۲۷ دی تا امروز در جلسات فشرده و مستمر شورای نگهبان بررسی شد و طبق قانون، نتایج این بررسی ها امشب به وزارت کشور ارائه میشود تا از طریق فرمانداریها به داوطلبان اعلام شود.
🔹طبق قانون انتخابات، آخرین مرحله از دریافت شکایات از فردا تا سه روز آینده آغاز میشود.
🔹در این مرحله، صرفا داوطلبانی که در هیات مرکزی انتخابات تایید صلاحیت شده اما در شورای نگهبان ردصلاحیت شده اند مجاز به ثبت شکایت هستند/ صداوسیما
@zarrhbin
✅مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در نیمه دوم ماه بهمن عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می شود.
@zarrhbin
♦️آمادهباش جهانگیری به استانداران و فرمانداران برای پیشگیری از کرونا
معاون اول رییس جمهوری:
🔹همه استانداریها، فرمانداریها و سایر دستگاهها باید برای پیشگیری از ورود ویروس کرونا به کشور در آماده باش کامل باشند.
🔹لازم است وزیر کشور در این خصوص دستورات لازم را به تمام استانهای کشور بخصوص استان های مرزی ابلاغ کند.
@zarrhbin
🔸پلیس فتا: اپلیکیشنهای رمزساز ارسالی در شبکههای اجتماعی را استفاده نکنید
🔹معاون اجتماعی پلیس فتا با تاکید بر اینکه نباید از اپلیکیشنهای رمزساز ارسالی در شبکههای اجتماعی استفاده کرد، گفت: اپلیکیشنهای رمزساز را تنها از سایت رسمی بانک ها و فروشگاههای معتبر عرضه اپلیکیشن دریافت کنید.
@zarrhbin