سخنرانی روشمند (شیعه انقلابی) قسمت پنجم.pdf
4.76M
💡فیش منبر روشمند+ روضه انتهای مجلس
🩸موضوع: شیعه انقلابی قسمت پنجم
📱نوع فایل: pdf
👤 مخاطب: #عموم
🔍 جستجوگر
#منبر | #فیش_سخنرانی | #مجالس_عمومی | #شهادت_امام_حسین_ع| #محرم | #شب_پنجم_محرم
🆔 @zendegybartar20
🔖 منبر کوتاه | پنج توصیه امام رضا (ع) به عزاداران سید الشهدا (ع)
امام رضا (ع) در روایت شریفی ، ۵ توصیه را برای عزاداران اباعبدالله (ع) ذکر کرده اند :
«دَخَلْتُ عَلَى الرِّضَا (ع) فِي أَوَّلِ يَوْمٍ مِنَ الْمُحَرَّمِ» ابن شبیب نقل می کند که در روز اول محرم خدمت امام رضا (ع) رسیدم . ایشان فرمودند :
« يا ابْنَ شَبِيبٍ إِنْ بَكَيْتَ عَلَى الْحُسَيْنِ حَتَّى تَصِيرَ دُمُوعُكَ عَلَى خَدَّيْكَ غَفَرَ اللَّهُ لَكَ كُلَّ ذَنْبٍ أَذْنَبْتَهُ صَغِيراً كَانَ أَوْ كَبِيراً قَلِيلًا كَانَ أَوْ كَثِيراً » : اولین توصیه برای عزادار ابی عبدالله را حضرت اینگونه معرفی می کنند : اى پسر شبیب! اگر بر حسین (ع) گریه كنى تا اشکهایت بر گونه هایت روان شود، خداوند هر گناهى که كردى از کوچک و بزرگ و كم و زیاد می آمرزد. خیلی مراقب باشید که بعد از آنکه در روضه اشک ریختید گناه نکنید ؛ زیرا گناهان قبلی شما آمرزیده شده و دوباره نباید دچار گناه شد . یکی از آثار روضه رفتن باید ترک گناه باشد .
اما دومین توصیه ی حضرت : «يا ابْنَ شَبِيبٍ إِنْ سَرَّكَ أَنْ تَلْقَى اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ وَ لَا ذَنْبَ عَلَيْكَ فَزُرِ الْحُسَيْنَ» : اى پسر شبیب! اگر میخواهی که خدا را ملاقات کنی در حالی که گناهى نداری ، به زیارت امام حسین (ع) برو . در باب زیارت امام حسین (ع) روایات بسیار زیادی نقل شده است . اگر توانایی زیارت کربلا را ندارید ، از همین راه دور زیارت بخوانید . حتماً سعی کنید در این دهه محرم ، خودتان را بیشتر به امام حسین (ع) نزدیک کنید ، بیشتر به حضرت توجه کنید .
توصیه ی سوم : « يا ابْنَ شَبِيبٍ إِنْ سَرَّكَ أَنْ تَسْكُنَ الْغُرَفَ الْمَبْنِيَّةَ فِي الْجَنَّةِ مَعَ النَّبِيِّ ص فَالْعَنْ قَتَلَةَ الْحُسَيْنِ» : اى پسر شبیب! اگر میخواهی در غرفه هاى ساختهشده در بهشت با پیامبر و اهل بیتش (علیهم السّلام) ساكن شوى، بر قاتلان حسین (ع) لعنت بفرست. بسیاری از بزرگان ما در این دهه ی اول محرم زیارت عاشورا را همراه با صد لعن و صد سلام می خواندند و بر آن مداومت داشتند . اگر فرصت این کار را ندارید لااقل یک مرتبه روزانه لعن و سلام زیارت عاشورا را بخوانید .
امام رضا (ع) در ادامه فرمودند : « يا ابْنَ شَبِيبٍ إِنْ سَرَّكَ أَنْ يَكُونَ لَكَ مِنَ الثَّوَابِ مِثْلَ مَا لِمَنِ اسْتُشْهِدَ مَعَ الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ ع فَقُلْ مَتَى ذَكَرْتَهُ يا لَيْتَنِي كُنْتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِيماً » : اى پسر شبیب! اگر میخواهی ثوابی مانند ثواب کسانی که با اباعبدالله (ع) شهید شدند برای تو باشد، هر وقت به یادش افتادى بگو: «یا لَیتَنِی كُنْتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِیماً»: «ای كاش با آنها بودم تا به فوز عظیمى مى رسیدم» چقدر دلمان می خواست که این روزها با کاروان امام حسین بودیم و جان خودمان را فدای حضرت می کردیم . ای کاش ما هم در کربلا بودیم و در آغوش ارباب جان می دادیم . چه مقامی سراغ دارید که از این بالاتر باشد ؟
اما آخرین توصیه ی حضرت : «يا ابْنَ شَبِيبٍ إِنْ سَرَّكَ أَنْ تَكُونَ مَعَنَا فِي الدَّرَجَاتِ الْعُلَى مِنَ الْجِنَانِ فَاحْزَنْ لِحُزْنِنَا وَ افْرَحْ لِفَرَحِنَا وَ عَلَيْكَ بِوَلَايَتِنَا فَلَوْ أَنَّ رَجُلًا أَحَبَّ حَجَراً لَحَشَرَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مَعَهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ» : ابن شبيب! اگر دوست دارى با ما در درجات عالى بهشت همراه باشى ، در اندوه ما اندوهگين و در خوشحالى ما ، خوشحال باش! این روزها باید حال و هوای شهر و خانه ی ما حال حزن و اندوه و عزاداری برای اهل بیت (علیهم السلام) باشد . فرزندان مان را با عشق به اباعبدالله (ع) بزرگ کنیم !
انشاالله به این توصیه های امام رضا (ع) عمل کنیم...
📝منبع : بحارالأنوار ، ج ۴۴ ، ص ۲۸۵
#محرم
#محتوای_محرم
🆔 @zendegybartar20
موفقیت عاشورایی.pdf
2.34M
🔖 ۵ جلسه منبر مکتوب | موفقیت در افق عاشورا
✍ کاری از موسسه فرهنگی تبلیغی ضحی
#محرم
#امام_حسین
#محتوای_محرم
🆔 @zendegybartar20
قلبش درياو غضبش-AudioConverter.mp3
3.84M
🎙مداحی ویژه شب ششم محرم ( قاسم بن الحسن)
➕بهمراه سبک مداحی
قلبش دریا و غضبش طوفانه
ذکر رجزهاش آیات قرآنه
سبط المصطفی عازم میدانه
سبک جنگیدنش بی بدل
تو رگهاش خون شیر جمل
روی لبهاش ذکر اهلی من عسل
عمو رو بوسید و رفت
بی زره جنگید و رفت
مثل اکبر به روی
شهادت خندید و رفت
مثل لاله پر پر شد
پهلوش مثل مادر شد
فرقش مثل جدش حیدر شد
سیزده سالشه اما یک سرداره
رزمش عباسو به خاطر میاره
صفین و خیبر درحال تکراره
شمشیر که میزنه بیقرار
دشمن پا میذاره به فرار
بابا به این پسر کرده افتخار
توی دستش شمشیره
روی لبهاش تکبیره
میره و انتقام
مادرش رو میگیره
انگار از غم شد آزاد
میگفت زینب با فریاد
ای وای قاسم از مرکب افتاد
زخماش خندید و گریه رو آسون کرد
اشکش چشمای اربابو گریون کرد
اربا ارباشو زیر پوست پنهون کرد
آخر این روضه به سر رسید
قاسم مثل عباس قد کشید
تو اون لحظه لبخند باباشو دید
زیر و رو شد بدنش
خاک و خون شد کفنش
روضه ی کوچه رو دید
مثل بابا حسنش
زهرا داره میبینش
خورد شد پهلو و سینش
افتاد زیر پاها آینه ش
🔍جستجوگر
| #اشعار | #مداحی | #شب_ششم_محرم
🆔 @zendegybartar20
روضه شب ششم محرم.pdf
856.5K
🖤فیش روضه و مرثیه ویژه شب ششم ماه محرم
🌙شب منتسب به قاسم بن الحسن
📱نوع فایل: pdf
🔍جستجوگر
| #اشعار | #فیش_روضه | #شب_ششم_محرم |
🆔 @zendegybartar20
💠شبهات
⚠️پرسش
مفهوم این سخن امام حسین(ع) چیست که فرمود: «مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت است»؟ و آیا این سخن، کنایهای به برادرشان نیست؟
✍️پاسخ
یکی از اشعاری که امام حسین(ع) در نبرد عاشورا آنرا سروده و به عنوان شعاری در برابر بیعت با یزید مطرح فرمود، این شعر است:
«الموت خیر من رکوب العار
والعار أولی(خیر) من دخول النار»؛[1]
مرگ از ننگ ذلت و پستی بهتر، و ننگ و عار از داخل شدن در آتش شایستهتر است.
در مقام توجیه این شعر باید گفت، اگر تنها به مصرع ابتدایی این شعر نگریسته شود، باید رخدادهایی، مانند بیعت امام حسن(ع) را مخالف آن دانست؛ چون امام حسین(ع) مرگ را بهتر از زندگی با ذلت و تحت سلطهی یزید اعلام میکند؛ اما برادرش امام حسن(ع) با معاویه بیعت کرد و از خلافت کناره گرفت و به پیمانش با معاویه وفادار ماند که در ظاهر نشانگر نوعی ذلت و عار است؛ اما مصرع دوم شعر امام حسین(ع) توجیهگر رفتار برادرشان خواهد بود؛ زیرا ذلت و عار ظاهری بهتر از وارد شدن به دوزخ است.
به عبارت روشنتر، در مواقع حساس و سرنوشتساز زندگی که انسان مجبور به مرگ و زندگی است، باید شرایط را بررسی کند، اگر ذلتی را بپذیرد که منفعتی بالاتر را به دنبال نداشته باشد، مرگ و شهادت بهتر از تن دادن به چنین ذلتی است، ولی اگر در پشت ذلت ظاهری، منفعتی مهمتر نهفته باشد که جامعه و خود فرد از آن سودمند میشوند، با این وجود، انسان به چنین ذلتی تن ندهد، دوزخ نصیب او خواهد شد.
[1]. حلوانی، حسین بن محمد، نزهة الناظر و تنبیه الخاطر، ص 88، قم، مدرسة الإمام المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، چاپ اول 1408ق؛ ابن شهر آشوب مازندرانی، مناقب آل أبی طالب علیهم السلام، ج 4، ص 68، 110، قم، علامه، چاپ اول، 1379ق.
🔍جستجوگر
| #شبهات | #شهادت_امام_حسین_ع| #محرم | #شب_ششم_محرم |
🆔 @zendegybartar20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا