.
«گرفتارِ جان»
✍طیبه فرید
ساعت از دوازده گذشته.شب آخری دلم نمی آید بخوابم.فردا شب،اینموقع همه ی این هیاهوها تمام شده،اینخودکشی کردن ها برای دیده شدن،این آفتابه خرج لحیم کردن ها.نتیجه انتخابِ فردایِ کسانی که رأی می دهند می شود سرنوشت چهار سال آینده همه مردم ایران و منطقه.شک ندارم چشمامید بعضی از بچه های جبهه مقاومت به ماست.اینکه کدام شیر پاک خورده ای رأی بیاورد خیلی مهم است.یکی فقط دغدغه ی تیر و طایفه خودش را دارد،یکی معتقد است چراغی که به استان رواست به بقیه جاها حرام است.کاش اینهایی که رأی ما هستند راست گفته باشند و دغدغه هایشان بزرگتر و حساب شده تر از سطح استان باشد.چرا دروغ!ما یک قلب ایرانی داریم که یک تکه اش افتاده ضاحیهجنوبی،یک تکه اش پاراچنار و تکه های دیگرش هر جا که محور مقاومت هست.قدس اما مرکز تمام این دغدغههاست.ما اگر گرفتار آب و نانیم غزاوی ها گرفتار جانند.فلسطین مظهر بی قراری ماست...
#انتخابات
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
✍مریم قربانزاده
دیگر خبری از صندوق وکاغذ و اثر انگشت و مهر نیست. در این شرایط عکس یادگاری بچه ها چه می شود!
عکسهای اثر انگشت ما و رنگ جوهر و شناسنامه های زرشکی و...
خوشبخت ما دهه شصتی ها که همه ی این ها داشتیم و دیدیم.
دختر بزرگم پرسید : چرا روی صندوق ها می نویسند « میزان رأی ملت است.»
و این دخترک حکیم و متفکرم جواب داد :«چون صندوقها روی میزه. یعنی رأی های مردم روی میزه!»
سوای این جواب بانمک،به نظرم کاملا درست جواب داد. روی میز تا وقتی از رأی ملت پر باشد گزینه ی دیگری جا نخواهد شد.
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
#قلمدون
به عزیزان و جریانهایی که به وفور پیامک میدادند، کانال میزدند، تماس تلفنی میگرفتند و لیستهای متعدد میساختند:
حال که کاندیدای شما منتخب و پیروز میدان شده؛ از امروز مطالبه گری کنید
اول: برنامه آنها را برای کشور دوباره و جدیتر بخواهید
دوم: یک وقتی فکر سهمخواهی و این حرفها به سرتان نزند!
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
«ببخش»
✍ مریم حمیدیان
آقاجان
ببخش که ما برای آب و نان یقه مسئولانمان را میگیریم!
اما برای فراهم کردن مقدمات ظهور تو، یقه که هیچ،
یک مطالبه ساده نمیکنیم.
پ ن: پس از انتخاب شدن نمایندگان مجلس شورای اسلامی، چهار سال فرصت مطالبه گری و نظارت بر عملکردشان ، به خصوص در زمینه مهدویت فراموش نشود.
#انتخابات
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
✍رفیعی
برای انجام هر کاری مقدماتی باید فراهم کرد و شرکت در این حماسه مهم
نیز مقدماتی را میطلبد.
از جمله نذر روزه ، حدیث کسا و ختم صلوات و غسل کردن و با وضو رفتن
و به نیت تعجیل در فرج مولا پای صندوق
حاضر شدن و امروز وقتی اصرار به شرکت در این حماسه در مسجد را داشتم به محض
ورود و دیدن جمله
السلام علیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی 🌱
دلم جلا گرفت ورزقی شد برایم
امام خامنه ای روحی فداه امروز بعد از رای دادن فرمودند:
امروز چشم مردم دنیا به شماست
دوستان را خوشحال کنید و بدخواهان را
ناامید.
ما نیز به مدد مولایمان و به آبرومندیشان
بهترین ها را رقم بزنیم برای مام میهنمان
برای اقتدار و رشد و سرافرازیش .
چرا که اینجا سرزمین امام زمان است و ما
امانتدار این سرزمین.
اینجا حرم است و ما سربازان این حرم
اگر این حرم ماند دیگر حرمها خواهد
ماند.
#انتخابات
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
📢 چهارمین نشست انجمن علمی ادبی ساهور گروه تاریخ دانشگاه باقرالعلوم(ع) با موضوع «رمان تاریخی، اهمیت و چرایی مطالعه»
🔸زمان: سه شنبه 15 اسفند 1402، ساعت 13
🔸مکان: دانشگاه باقرالعلوم(ع)، سالن نشست های علامه طباطبایی
🔸لینک شرکت در جلسه: dte.bz/res1
@BouNews
#رمان
#داستان
#ساهور
#تاریخ_ادبیات
#دانشگاه_باقرالعلوم
#انجمن_علمی_ادبی_ساهور
🌐https://eitaa.com/bouath
«آخرین حرکت»
✍زهرا نجاتی
اول، مرد موهای مشتری را صاف کرد. مواد رنگ را با فرچه برداشت و دوباره موها را شست و نم موها را با حوله گرفت.
عجیب بود. همه چیز خوب پیش رفته بود: پس چرا حالا این رنگ را روی سر مشتری میدید؟ یادش آمد آخرین رج موها را که اتفاقا بیشتر از بقیه موهای کم پشت مشتری، جلو چشم بود، دقیقه آخر با بیحوصلگی برداشته بود و به جای آن که شلالی در بیاورد، تکهای توی رنگ تیره پیچیده بود و حالا زحمت چند ساعت کار روی موهای مشتری را، با دست خودش به بادرفته میدید.
❇️دوم؛ قصه بعضی کارهای ما، شبیه قصه مرد است. خیلی کارها، رفتارها، برخوردها، اعمال عبادی را انجام میدهیم بعد ناگهان درست سر به زنگاه، آن جایی که نباید، با یک عمل،
با یک حرف،
یک برخورد ناشایست،
یک ناشکری،
ختم به شرش میکنیم.
این قصه از قصه اولی دردناکتر است.
سوم؛
قصه دو پیرمرد که بعد ازروز انتخابات و یکی در آستانه خروج از رای گیری، از دنیا رفته بود، را لابد شنیدید..
🔹خوشا به حالشان به خصوص دومی؛ آخرین کارشان آخرین اثر انگشتشان، آخرین تاثیرشان بر سرنوشت تنها مملکت اسلامی و شیعی جهان بوده.
با خودم فکر میکنم، اینها جناب عزرائیل را که دیدهاند، چقدر دستشان پر بوده. حتما با شوق، انگشتشان را بالابرده اند و گفتهاند:«خودت قضاوت کن ببین کردیم آنچه را که باید.»
❇️قصه همین است، عاقبت بخیری، شاخ و دم ندارد. مرگ خبر نمیکند وبه قول قرآن: «هیچکس نمیداند کجا می میرد و کی میمیرد»
و
خوش به حال آنان که آخرین عملشان، بهترین اعمالشان است و در آخرین لحظه عمر، آبرومندانهترین اعمال را تحویل میدهند.
❇️خوش به حال آنان که آخرین حرکت شطرنج زندگیشان، بهترین و موثرترین حرکتشان است.
همین.
#انتخابات
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
«برساخت مردانگی و زنانگی»
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
الاسلام، نشریه مذهبی-سیاسی. تنها نشریهٔ مذهبی از زمان قاجاریه است که پس از دوره رضا شاه باقی ماند. شروع فعالیتش در سال ۱۳۰۲ ش بود و در شیراز چاپ میشد. مدیریت آن را محسن فقیه شیرازی مشهور به خادمالشریعه عهدهدار بود. این نشریه از اولین نشریاتی نامیده شده که در دایرهٔ ادبیات کلام جدید با روش دفاع از دین در عصر حاضر فعالیت داشت.
هدف از تأسیس آن، پاسخگویی به شبهات وارده به مسائل دینی و دفاع متکلمانه از اسلام در برابر اتهامات وارده به دین و تبلیغات مخالفان اسلام بودهاست.
موضوعات پرداخته شده توسط نویسندگان آن، غالباً در حیطه دفاع از فلسفه احکام اسلامی، استفاده از کشفیات علمی برای تبیین مسائل دینی، چاپ اعترافات برخی از اروپائیهای مسلمان شده و نشده نسبت به اسلام و قرآن و تحلیل فلسفه قیام حسین بن علی گنجانده میشود.
یکی از موارد مورد توجه در این نشریه، نقد مقاله حبل المتین است که به حجاب و حدود آن تاخته و نگارنده در طی هفت مقاله، به شبهات مقاله حبل المتین پاسخ داده است، نحوه مواجهه نوشتاری این نشریه، بازنما کننده ی بسیاری از افکار، باور داشت ها و اعتقادات مردم سنتی زمان قاجار، درباره زنانگی و حجاب زنان است؛ ازجمله در صفحه ۳ شماره سوم سال ۱۳۴۶ ق، که نگارنده آورده است؛ زنان جسمی نزدیک به اطفال دارند و از این رو نسبت به وقایع حساس اند (زود خوشحال می شوند و زود ناراحت) به این می اندیشم که گذر زمان نه تنها طبیعت هستی را تغییر داده است، بلکه گویا ساختار ژنتیکی انسان ها را نیز، تغییر می دهد، مردم عصر ما با مردان و زنان عصر قاجار خیلی متفاوتند و امروزه درست مثل همین تعابیر که درباره زنان به آن اعتقاد داشتند؛ و آن را نشانه های زنانگی می دانستند، در مردان عصر ما دیده می شود! شاید از این رو باشد که بسیاری از اندیشمندان جامعه شناس به برساختگی زنانگی و مردانگی معتقد هستند.
#زنانگی
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
«اجاق های تا ابد کور»
✍طیبه فرید
ثریّا خانم اجاقش کور بود.یعنی موقع روشن شدنش نرسیده بود.ده دوازده سال طول کشید تا رازق دادار یک بعداز ظهر بهاری مَمَّدرضا را گذاشت توی دامنش.تا هفت شبانه روز چراغ های خانه عباس آقا روشن بود. برو و بیایی داشتند و سور و ساتی.دوست و آشنا می خواستند ببینند ولیعهد وزیری هاچه شکلی است.ازین سر اتاق مهمانخانه تا آن طرف حیاط ،سفره ی ولیمه پهن بود و به میمنت ومبارکیِ قدم ولیعهدِ عباس آقا مجمعه های رنگارنگ غذا دست به دست می شد.همه اهالی محل خوشحال بودند از فردای آن روز قیچی خیاطخانه وزیری جور دیگری پارچه ها را می بُرید.کُت و شلوارهایی که عباس آقا می دوخت بوی خوشحالی می داد.بچه آدم کم طاقت است مثل درخت نارنج،زود قد می کشد،یکجوری که ننه بابایش هم نمی فهمند چجوری گذشت.با شروع جنگ جهانی دوم کم کم سر و کله قحطی پیدا شد ،توی خانه های رعیت یک هِل پوک برای خوردن نبود.وسط آنبی نانی و نا بسامانی سایه ی سیاه تیفوس عین بختک افتاد روی سر شهر.توی خیابانها عین برگ چنار توی پاییزآدم ریخته بود.ازقصه ی تلخ خانواده وزیری و تک درخت نارنجشان که هیچوقت به بهار ننشست خیلی گذشته.آدم عاقل داغ یک اجاق تا ابد کور را زنده نمی کند.البته آدمِعاقل.....
کو آدم عاقل؟البته دور از جان خواننده.می شود آدم این زمانه بود و اینهمه جنایت دید و باز عاقل بود!قحطی نان صد شرف دارد به قحطی آدمیت.آدم این عصر در نوع خودش دستِ کمی از قربانی های جنگ جهانی دوم ندارد.روحش را هر جوری توانستند کشتند.دیشب تصویر
ثریا خانمِ فلسطینی و ممدرضاهایش توی دنیا داشت دست به دست می شد.خدا بعد از یازده سال آن دو تا شکوفه نارنج را گذاشته بود توی دامنش.اما آدمخوارها .امانش ندادند وشکوفه ها را با درخت از جا کندند....
حالا نه عباس آقایی مانده نه ممد رضا.بیچاره ثریا خانم!
اجاقش تا ابد کور شد.حتما روزی صد بار با خودش آرزو می کند که ای کاش او هم با آنها رفته بود.آدمخوارهای قحطی دهه سی آدمخوارهای قحطی این عصرند فقط رنگ هایشان عوض شده وگرنه رسمشان همانست.انگلیس هنوز هم استعمارکبیر است و با اسباب تفرقه افسار عالم را توی دست هایش گرفته.اسراییل را او سرازیر فلسطین کرد.شوربختانه تسخیر سفارت آمریکا دست نگارنده ی این کلمات نبود که اگر بود در و پیکر سفارت انگلستان را پیش از سفارت آمریکا تخته می کرد.انگلیسی ها تا ابد به کل دنیا بدهکارند و کل هیکلشانآلوده به خون مظلوم است.
«علی لعنة الله علی القوم الظالمین»
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
"خوش به حالت ایران"
✍ فاطمه میریطایفهفرد
خوش به حالت ایران!
فرزندان تو حسرت یک عمرِ بشریتاند.
فرزندانی که نه به خاطر پول، نه مقام و نه هیچ چیز مادی دیگری، وسط میدان جهاد میروند. ترسی ندارند که کشته شوند، تهمتباران شوند، بایکوت شوند و یا حتی وقتی از سر کوچه میگذرند سلامشان «علیک» نداشته باشد.
خوش به حالت ایران!
که اگر تمام رسانههای دنیا بر علیه تو به میدان بیایند، فرزندانت، با اتکاء به همان «الله» وسط پرچمت، کار خدایی میکنند. در جنگ نابرابر روایتها، در جنگ دنیای دنیازده، آبرو و اقتدار تو را فریاد میزنند.
خوش به حالت ایران!
که اگر دنیا نخواست موفقیتت را ببیند، فرزندانت برای سرفرازی تو در میدان جهاد علمی حماسهها خلق کردند. باید دوباره فردوسی بیاید و حماسه را معنی کند و بگوید که فرزندان ایران، خود را به سلاح ایمان رویینتن کردند و هرچه خواب پلید اکوان دیو را پریشان.
این حماسه چقدر گفتنیاست! نه برای رأیآوردن فلانی و فلانی، برای شناختن دوستانی، از جنس تمدن اسلامی، از جنس ناب کارالهیکردن، از آن معاملههایی که شهداء در شب عملیات میکردند. چهقدر بیشتر دوستشان دارم، دوستانم را. چهقدر عزیزترند این عزیزکردههای بیجیره و مواجب که حتی لبشان به همان ساندیسهای متهمی هم تَر نشد، ولی زبان به کام نگرفتند و از حقانیت تنها کشور شیعی جهان دفاع کردند. تنها کشور متکی بر دین آخرین پیامبر الهی، در راستای ولایت الله و به پشتوانه همراهی همان مردم در تحقق دینداری.
رینگ آخر، لحظات پایانی رأیگیری و دستانی که برای دعا بلند میشوند و کودکانی که عزم جزم کردهاند با همین زبان کودکانهشان برای اقتدار تو بر محمد(صلاللهعلیهوآله) و آلش درود فرستند. فرزندانی که برای مادرشان ایران خود را به هر آب و آتشی میزنند.
شعر سلمان هراتی را در ذهنم مرور میکنم:
«ای ایستاده در چمنِ آفتابی معلوم - وطن من! ای تواناترین مظلوم - تو را دوست دارم.»
راستش نمیتوانم دوستت نداشتهباشم. هر دلیلی از جنس تو بهانهای قشنگ است برای عاشقی. تو دلیل همه بهانههای منی، وقتی که در خلوت ذهن غرور داشتنت را حس میکنم.
میشود من را هم فرزند خود بدانی؟
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
«ویرایش»
✍ سیده موسوی
مدتی هست که بجای نوشتن نشستهام فقط نوشتههای قبل را دارم، ویرایش میکنم.
کاش گذشتهی ما آدم ها هم میشد ویرایش کرد.
جای که، نباید مهربان میبودیم.
جای که، نباید سکوت اختیار میکردیم.
جایی که، نباید غصه میخوردیم.
جایی که، نباید تسلیم میشدیم.
جایی که، نباید قلم کاغذ را کنار میگذاشتیم.
جایی که نباید های، کم نه بلکه بینهایتِ دیگر!!
کاش ما هم، هرزگاهی ویرایش میشدیم!
چه گفتم؟!
ما هروز، پنج بار ویرایش میشویم. اگر هم وقت ندهیم، حال روز مان کمتر بلکه بدتر از مرداب، میشود.
کاش، بجای کاش گفتن، کمی میاندیشیدیم!
کمی برای پرواز، رهایی وقت میدادیم.
آهسته آهسته همچون حرکت ابرها در آسمان خود را به مقصدی برسانیم، نه در دنیا بلکه نزد معبود بزرگ سرشناس نامدار کنیم.
به خود ایمان بیاوریم که هدف از خلقت ما فقط، زندگی دویدن برای دنیا نیست؛ بلکه برای کار بزرگی که در آخر ما را نزد الله روسفید میکنند.
دعای ابوحمزه ثمالی چه قشنگ خدا را صدا میکند.
«سیِّدی أخْرِجْ حُبَّ الدُّنْیا مِنْ قَلْبی
اى آقاى من محبت دنیا را از دلم بیرون کن»
باید هروز دیکته کرد بر نفس، روح چموش خویش« آمدیم که گذر کنیم، دنیا محل گذر است نه اقامت مادام العمر!!»
#جهاد_نفس
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
«فقط باید یک انسانِ آزاده باشی»
✍آمنه عسکری منفرد
کودک از شدت گرسنگی، با ولع لقمههای نان را میبلعد، با سختی فرو میدهد و لقمهی بعدی..
فقط باید مادر باشی تا این لحظه را درک کنی! چرا؟ چون فقط یک مادر است که حاضر است روزها و شبها تب و بیماری را تحمل کند، اما دلبندش همیشه سلامت و شاداب بازی و شیطنت کند و به اصطلاح خار به پایش نرود. فقط یک مادر است که و قتی به خاطر بیماری از شدت تب میسوزد و سر وصدای بچهها مثل کوبیدن طبل همهی وجودش را تکان میدهد، همین که میبیند فرزندش سلامت است، خیالش آسوده میشود.
اما امان از روزی که مادری نتواند احتیاجات اولیه فرزندش را برآورده سازد! از نیاز به لباس نو و.. نمیگویم، صحبت از نیاز به امنیت و خوراک و آب است... و خدا نکند این روزها پدر فرزندت هم نباشد، فرقی ندارد به دنبال تامین نیازها رفته و منتظر هستی تا برگردد، یا به کل قطع امید کردهای از آمدنش و میدانی که آسمانی شده...
امان از آن روز! امان از آن ساعت! امان از آن لحظه! خدا نکند دلبندت شیرخواره باشد که آن موقع دعایت میشود...
این روزها اوضاع مادران و پدران فلسطینی به این شرح که نه، هزار پله سختتر و غمبارتر است. همانها که دور و برشان میبینند پدران و مادرانی را که سالها منتظر بچه بودند، اما نعمت به دستشان نرسیده، به آسمان پر کشیده! مثل مادری که یازده سال آرزو داشت مادر شود، اما در این روزهای قساوت و نسلکشی رژیم منحوس اسرائیل، هم تنها پناهش یعنی همسر و هم دو فرشته چند ماههی شیرخوارش را ازدست داده، اما صبورانه چون سرو ایستاده است. فقط خدا میداند قلبش چند پاره شده، اما هنوز استوار چون کوه ایستاده و شکر میکند، حتما دعای او شده، دعای رباب برای علی اصغر، صدایش نوای لالایی رباب، برای طفل شیرخواره شش ماهه...
و من و تو چه میدانیم حال مادری را که شنیده نوزاد همسایهی دیگرش، از گرسنگی شهید شد، آن هم زمانی که شیر رسید، اما دیر شد و او هم آسمانی شد.
آری! فقط باید مادر باشی تا بفهمی حال مادری را که وقتی میبیند طفلش که از شدت گرسنگی در آستانهی تلفشدن بود، با خوردن لقمه نانی و نوشیدن جرعه آبی دوباره جان گرفته و لب به سخن گشوده و اینک این اشک شوق است که امان نمیدهد و این لبهای خشکیدهی مادر است که به شکرگذاری گشوده شده که الهی الحمدلله الحمدلله...
اما این روزهای بعد از شروع طوفان الاقصی در فلسطین و مقاومت غزه که صدای مظلومیت و اقتدار فلسطینیان در گوش زمان پیچیده، فقط باید انسان باشی، آزاده باشی تا این حجم عظمت و اقتدار و پایداری را درک کنی و قالب تهی نکنی! آزاده باشی تا صدای رسای مظلوم باشی در گوش زمان!
#طوفان_الاقصی
#مقتدر_مظلوم
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
«قاب امروز»
✍زهرا نجاتی
☘️اول؛ تلفنم زنگ زد. زن، از ناراحتیای که زنهای کوچه و خیابان و فامیل، بابت بچه چهارم بارش کرده بودند و او پشت تلفن اشک میریخت. برایش که از برکت و رحمت آنچه خلق خدا ناخواسته میخوانندش و حقیقت خدا داده عزیز است و راحتیهای بعدش گفتم، کمی حالش بهتر شدـ
☘️دوم؛ میان عطر بهشتی حرم و غروب، حرف زنها، گل انداخته بود. موضوع حرفها به جای مادری، سقطهای مکرر بود و حسرت مادرشدن. مادری از شش بار «آی یواف» ناموفقش میگفت و دیگری از حسرت سی ساله مادری روی دلش..
سوم؛ دوست داشتی به جای «شش بچه»«سه تا» داشتی؟ میگوید و رد میشود و نمیداند با من چه میکند.
با منی که اگرچه حسرت آنقدر که میخواستم و آن طور که باید، درس میخواندم، روی دلم هست اما مادرانگی پررنگترین هویتم شده، اولی و دومی هم ندارد و با خود فکر میکنم:«چه چیزی ارزشش را داشت که یکی از فرزندانم نباشد؟» و جواب در ذهن مادرانهام «هیچ» است.
آن هم وقتی زیبایی و شیرینی و سلامتی فرزندانم و حلاوت بارداری را میچشم، مگر میشود این حسها را با چیزی در دنیا معاوضه کرد؟
☘️چهارم؛ آشهای زیادی برایمان پختهاند از تغییرات فرهنگی و سلیقهای تا تغییر نقشه ذهنی تا تغییر سبک و سیاق زندگی تا تجملات تا تغییر الگوی تربیت کودک تا تغییر سلامت و تاثیر زندگی،
جوری که حالا با هزا رمصیبت،باردار شویم و با هزار مصیبت کودکی پا برزمین بگذارد، اما این وسط خوش به حال آنها که در این مسیر میجنگند. به عشق رهبرشان، امامشان و خاکشان.
خوش به حال آنها که زیر بوق پزهای توخالی و تهاجم بیرحم کنایهها و مهمانی دعوت نشدنها و «معلوم است وضعتان زیادی خوب است»ها، راه مجاهدت انتخاب کردهاند.
🔹لااقل توفیقشان همان است که رهبری فرمود تمام تلاشگران عرصه جمعیت، شامل دعای خاص من میشوند.
حداکثرش را خدا میداند.
#فرزندآوری
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
سرکار خانم زهرا نجاتی، عضو تحریریه مجتهده امین در رابطه با خواستههای بانوان طلبه از نمایندگان منتخب عنوان کرد: حالا که به حول و قوه الهی و با مشارکت حدود چهل و یک درصدی مردم همیشه در صحنه، نمایندگان منتخب خود را در انتخاباتی پرمعنا به میدان آوردند، ما طلاب و بانوان، بر خود واجب میدانیم چند نکته را به نمایندگان مان، گوشزد کنیم و البته که به وقت، مطالباتمان را پیگیری خواهیم کرد.
🎙ادامه گفتگو در لینک خبرگزاری حوزه👇
https://hawzahnews.com/xcJNL
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
🔰 دبیرخانه همایش ملی کتاب سال بانوان با همکاری معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار می کند.
🔆 کارگاه تخصصی «آموزش تبدیل پایان نامه به کتاب»
❇️ با حضور استاد سرکار خانم بتول زاهدی فر
(دبیر علمی چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان )
(فقط به صورت حضوری)
💎مهلت ثبت نام: 18اسفند ماه ۱۴۰۲
🔸شرایط شرکت:
1. ارسال مشخصات (نام و نام خانوادگی، تحصیلات، کد ملی و شماره تماس) به آیدی @Ketabsal003
2. بانوان طلبه فارغ التحصیل سطح سه و چهار؛
3. همراه داشتن فایل یا اصل پایان نامه یا رساله.
🔆 توجه: در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی اعطا میشود.
🕕 تاریخ برگزاری: شنبه 19 اسفندماه، ساعت 12:30 الی 14:30
🔆مکان: جامعه الزهرا سلام الله علیها ، معاونت پژوهش، ساختمان کتابخانه، طبقه سوم
🌐کانال معاونت پژوهش
🆔https://eitaa.com/jz260ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔶🔹 سخنان اختلافانگیز و دعوا راه انداختن، شیرینی #مجلس_جدید را از بین میبرد
✍شکوهیان راد
💠 امام خامنهای در بیاناتی خطاب به #مجلس_جدید تأکید کردند از دعوا، ستیزه، مقابله و جبههبندی حذر شود تا طراوت و کارایی مجلس حفظ شود.
💢 پینوشت مهم
🔴 در شبانهروز گذشته، دیده شده که برای چندمین بار، برخی منابع خبری و کانالها به تحریف سخنان امام جامعه پرداخته و برای مطامع سیاسی خود بهرهبرداری کردهاند.
🔻 کانال رسمی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای، برای چندمین بار به تحریف علنی و معنادار سخنان امام پرداخته و خبرگزاریهای تسنیم، ایسنا و دانشجو در وبسایت یا کانالهایشان بازنشر دادهاند.
✴️ از مطالعۀ تاریخ صدر اسلام چنین بر میآید که ماجرای سقیفه، صرفاً یک گروه چند نفره نیست بلکه یک جریان است که در طول تاریخ، همواره به تحریف اوامر و منویات اولیاء الله پرداخته است.
⭕️ چه فرقی بین عمل یهودا نسبت به حضرت یعقوب دربارهی حقانیت یوسف (ع)، ابوبکر و عمر نسبت به پیامبر (ص) دربارهی حقانیت حضرت امیرالمومنین علی (ع) و تحریفگران امروز نسبت به امام خامنهای دربارهی حقایقی که میگویند وجود دارد؟!
🛑 تعارف را کنار بگذاریم!
اگر امروز میبینیم و سکوت میکنیم، پس قطعا اگر آن زمان بودیم نسبت به خیانت سقیفه هم سکوت میکردیم!
❌ آنها هم که میگویند:
- این خبرگزاری، مربوط به فلان نهاد است!
- فلانی در دفتر حفظ و نشر است!
دقیقاً منطقشان همان منطق اهل سقیفه است که:
- فلانی و فلانی از شیوخ هستند! از صحابه هستند!
✴️ بیدار شوید تا امت از تحریفگران سیلی نخورده است!
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
«ماه عسل یا زندگی پس از زندگی؟»
مریم حمیدیان
گفت همه بازیگرها و مجریها قهر کردهاند رفتهاند و دیگر برنامه و فیلمی ساخته نمیشود.
خواستم بگویم قهر نکردهاند، اجازه ندارند برگردند، وگرنه کسی مثل رشیدپور دست و پا میزد برگردد.اما نگفتم به جایش گفتم:"چقدر خوب! کاش بقیه شان هم قهرکنند بروند، آنقدر برنامه و فیلم نسازند که این همه کانال خلاصه بشود در یکی دوتا،
و آن یکی دو تا کانال هم روزی چند ساعت برنامه فاخر پخش کنند و بقیهاش قطع باشد با یک زیر نویس اینطوری:" آهای مردم! بروید و به فکر دنیا و آخرت خودتان باشید، اینجا غفلت آور است."
گفت:"وا مگه میشه مردم میرن ماهواره میبینند"
خواستم بگویم نه که الان نمیبینند. اما نگفتم.
به جایش گفتم:"این هم مثل همان منطقی است که میگوید خودمان کاباره بسازیم تا ناس برای اینکار به خارج نروند! تا کی با منطق این به جای آن جلو برویم؟
رسانه باید در خدمت انسان باشد نه سوار بر انسان، و این سواری گرفتن رسانه از انسان، شیوه رسانههای غربی است. اگر ما هم بخواهیم مثل آنها با همین شیوه تولید کنیم، نتیجه همین وضع نابسامان فرهنگی است که میبینید. تولیدات غفلت زا و مشهور کردن معروفای بیصرفه."
ادامه دادم چه خوب شد برنامههایی مثل #حسینیه_معلی جایگزین عصر جدید شد. برنامهای که همه آرزوی یک انسان را در اهداف دنیایی خلاصه میکرد.
یا چه خوب شد که در بهترین لحظات مردم که ساعات پایانی روزهداریشان است، برنامههایی مثل زندگی_پس_از_زندگی مهمان سفره های افطار شد و فطرت این عنصر اصلی انسان را که با روزه داری آماده و برجسته شده است به یاد زندگی جاودانهاش انداخت.
منطق درست در کارهای رسانهای این است که انسان را متوجه خودش و اهداف مهمش بکند وگرنه غفلت چه از تلوزیون جمهوری اسلامی باشد چه ماهواره آسیب زاست.. بلکه غفلت توسط رسانه های داخلی بدتر است، زیرا قشر مذهبی که ظرفیت تبدیل به انسان های دیندار واقعی را دارند، سراغ رسانههای خارجی نمیروند و با همین ساختههای داخلی سرگرم و غافل می شوند.
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
3.5M
📢 بشنوید
🔶🔹 پیرامون تحریف چندین بارهی بیانات امام خامنهای توسط دفتر حفظ و نشر
💢 محورهای موضوعی
1⃣ از اهم حوزههای امنیت در تمدن اسلام، امام جامعه است!
🔴 تحریف امام، مصداق بزرگترین اقدام علیه امنیت ملی و تمدنی است!
2⃣ ذکر مصادیقی از تحریف امام توسط دفتر حفظ و نشر؛
3⃣ علت سکوت حوزه، دانشگاه، تشکلهای انقلابی، منبریان و تریبوندارها نسبت به تحریفهای متعدد چیست؟!
4⃣ اثبات تحریف اخیر بیانات امام خامنهای توسط دفتر حفظ و نشر:
⬅️ تبدیل «مجلس جدید» به «نمایندگان جدید»
📋 موردی که در صوت نسبت به سانسور یکی از جلسات بیان شد، مربوط به جلسهی دیدار اعضای شورای عالی فضای مجازی با امام، مورخ ۳ بهمن ۱۳۹۶ است.
#نشر_حدأکثری
✍ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
«ظلمی که بیشتر شد..»
✍زهرا نجاتی
🔹داشتند زندگیشان را میکردند.سرگرم خانهداری و بچهداری بودند. با بد و خوب زندگیشان میساختند. نه که بهشان ظلم نشود. کی بوده که دنیا خالی از ظلم باشد؟ اصلا مگر حالا بعد این همه سال و بلا و جنبش و راهپیمایی و نهضت و چه و چه، ظلم کم شده؟
🔹 مگر جز این است که مثل قانون پایستگی انرژی، پابرجا مانده و فقط شکلش تغییر کرده؟
🔹اما موضوع این است که حیله ناجوانمردانه، همیشه بد است. اینکه سر عدهای رابا شعار کار و آزادی، شیره بمالند، بعد درکشوری مثل فیلیپین با برعکس همان حرفها، همان بلا را سرزنها بیاورند، پلیدانه است.
این که به اسم کار و اشتغال و درآمد و این حرفها، زنها را از کنج خانه و آغوش شوهر و بچه بیرون بکشند؛ بعد به اسم آزادی و اشتغال، نصف مردها، حقوق بدهند و عاقبت همه چرخهای صنعت به جای زنها، به نفع یک تعداد سرمایهدار وکارخانهدار مد و لباس و رستوراندار، بچرخد و از بالای جنبش سال1960، شرکتهای داروسازی و پورن به بیشترین درآمدها برسند، درد دارد.
🔹حقیقت ظلمی است که جز اینکه خود شیطان به آن عده الهام شیطانی کرده باشد، راه ندارد.
حالا که حدود هشتادسال از آن سالها میگذرد و نوادههای زنهایی که کاغذ دستشان میگرفتند و شعار «، my body my choic» میدادند، به تظاهرات میآیند و برای برگرداندن آزادیشان که قبلا داشتند، شعار میدهند تا این حجم از تجاوز و سقط اتفاق نیفتد.
تازه تشت رسوایی شان دارد ازبام جهان می افتد.جوری که انقلاب 1401شان زمین بخورد.
واقعیت این است که زن هماره تاریخ، مورد اجحاف بوده و این جنگولکبازیها به جز اینکه شکل ظلم را تغبیر داده و از مثلا مالک نبودن و شغل نداشتن در دهه های چهل و پنجاه میلادی فقط در غرب، به این رسانده که بتواند شغل داشته باشد و خودش مالک چیزی شود، لطف خاصی درحقش نکرده.
در اسلام ما 1400 سال پیش، زنی پشت تریبون میرود و سخنانی میگوید که لرزه بر اندام خلیفه اسلامی، میاندازد اما حوالی سال 1980،در امریکا زنی که مدرک دکترا دارد، به جرم تعریف آزادی زن و طلب آن، به اعدام محکوم میشود.
🔹قصه ظلم به زن، شاید از دفن شدن همراه همسر در برخی مناطق آسیا، تبدیل به این شده که بدنش و صدایش را برای لذت هر هرزه و نامردی، به رایگان به تاراج بگذارد، اما نتوانسته اصل انسان دانستن و جایگاه زن به عنوان مادر و همسر و جامعه ساز و پایه فرهنگ جامعه، جا بیندازد چیزی که در ایران ما به برکت انقلاب و نگاه امامین انقلاب، سالهاست جاافتاده و حالا همان حرفها که در جامعه خودشان صدق میکند، را با دروغ، در جامعه ما طلب میکنند.
🔹حالایی که در عصر ارتباطات، دروغهایشان لو رفته و دنیا فهمیده اسلام چه حرفهایی برای زن دارد و چه حقوقی برای او دارد، از ارث از همسر بگیر تا حق طلاق و نفقه زن صاحب فرزند از شوهر تا حق زن بر شوهرش تا حق مادری تا حق خاله و دختر.
💠امروز روز جهانی زن است و زنان دنیا قرآن را که باز میکنند، تنشان از دروغهایی که تا به حال دنیا، از حق زن در اسلام، برایشان بافته شده، میلرزد.
🔹روز جهانی زن (هشتم مارس) به هرآنکس که چشم روی حقایق نبسته،
به هرکس که زنانگیاش را قدر میداند،
به هرکس که قائل به این است که اسلام خیلی بیشتر از سایر تمدنها، حق زن را رعایت و اصلا زنده کرده،
به همه مادرها و زنها، مبارک.
#امام_زمان
#زن
#حجاب
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
«تاثیر مقاومت بر تمدن نوین اسلامی»
✍سیده ناهید موسوی
🔖اصل مقاومت در تمدن نوین اسلامی
مقاومت ریشه در خلقت بشر دارد. و پیشینهی تاریخی آن به نهضت انبیاء باز میگردد و با ارسال انبیاء نهضت و مقاومت شکل گرفته است. نتیجه مقاومت پیامبر (ص) در صدر اسلام و تأسیس حکومت اسلامی، نقطهی آغازین تمدن اسلامی بود. در واقع مقاومت محدود به اسلام نیست و در ادیان مختلف، مقاومت در برابر استبداد و استعمار وجود داشته است. و از جهتی مقاومت اسلامی در تأسیس، تثبیت و پویایی تمدن اسلامی نقش ایفا کرده است. بعد از نهضت رسول الله در صدر اسلام، قیام امام حسین (ع) در کربلا، مهمترین مقاومت تاریخی در اسلام بوده که نقش بی بدیلی در تمدن اسلامی و مانایی فرهنگ و تمدن اسلامی داشته است. همانگونه که در نهضت اسلامی و مقاومت اسلامی معاصر، ریشهی مقاومت اسلامی و تمدن اسلامی دین و فرهنگ دینی است. مقاومت اسلامی در صدد ایستادگی در برابر استبداد و استعمار برای حفظ فرهنگ و تمدن اسلامی است.
📍مقاومت
منظور از مقاومت اسلامی، اتفاق کشورهای اسلامی در ذیل مفهوم امت اسلامی هست که در صدد مقابله با استکبار خارجی و استبداد داخلی هستند. هدف از مقاومت و ایستادگی، حمایت از مسلمین، مستضعفان و حفظ عناصر تمدنی اسلام است. مهمترین کشورها و ملتهای عضو مقاومت اسلامی شامل ایران، سوریه، عراق، حزب الله لبنان، شیعیان نیجریه، افغانستان، یمن، پاکستان و بحرین هستند. مقاومت اسلامی و جبهههای مقاومت امروزه در زمینهی گفتمانی و وسعت جغرافیایی موقعیتهایی را نصیب خود کرده است. موفقیت در مقاومت اسلامی بسترهای تمدن سازی را فراهم خواهد ساخت، ایستادگی در برابر زور و مقابله با آنچه که وضعیت مطلوب را برهم زده است.
📍تمدن
تمدن به معنای تلاش برای ساختن جامعهای که تمام بشریت بتواند با همنوایی در کنار یکدیگر به منزلهی اعضایی از یک خانواده کامل و جامع در درون آن زندگی کنند. در تمدن نظمی اجتماعی که در نتیجه وجود آن، خلاقیت فرهنگی امکان پذیر شود و جریان پیدا میکند. بهطور کلی تمدن دارای چهار رکن اساسی است که عبارتند از: پیش بینی و احتیاط در امور اقتصادی، سازمان سیاسی، سنن اخلاقی، کوشش در راه معرفت و بسط هنر است. درواقع تمدن بر مجموع فعالیتهای عینی، فنی و اطلاعاتی جامعه اطلاق میگردد و فرهنگ امور ذهنی مانند دین، فلسفه و هنر را دربر میگیرد.
ادامه دارد...
#غزه
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
مجله افکار بانوان حوزوی
«تاثیر مقاومت بر تمدن نوین اسلامی» ✍سیده ناهید موسوی 🔖اصل مقاومت در تمدن نوین اسلامی مقاومت ریشه د
ادامه ی ««تاثیر مقاومت بر تمدن نوین اسلامی»
🔖 تمدن اسلامی؛ براساس نگرش توحیدی، تمدنی است ایدئولوژیک، با مجموعهای از ساختهها و اندوختههای معنوی و مادی جامعهی اسلامی که انسان را به سوی کمال معنوی و مادی سوق میدهد. پس از آنجا که، تمدن اسلامی بر شریعت اسلام استوار است و مسلمانان با تکیه بر این عامل بنیادین یعنی، اسلام تمدن سازی کردهاند. امروزه نیز بدون تردید بازگشت به اسلام و عمل به تعالیم آن، تکامل مادی و معنوی مسلمانان و بالندگی دوره تمدن اسلامی را درپی خواهد داشت. مبانی تمدن اسلامی شامل؛ یکتاپرستی، عدالت، آزادی، تعقل و اندیشه است. تمدن اسلامی همان تمدن دینی است که همه مولفههای آن بر محور اسلام شکل گرفته است. این تمدن از همه ویژگیهای تمدن الهی در چهارچوب آموزههای قرآنی و متکی بر سنت پیامبر (ص) برخوردار است و مولفههای آن دین، اخلاق، علم، عدالت، قوانین، مقررات، اصول دینی و غیره میباشد. واژه مفهومی «تمدن اسلامی» از زمان پیروزی انقلاب اسلامی در ایران به صورت عینی اجراء و عملی شده و به لحاظ تئوریک و مفهومی توسط رهبر انقلاب اسلامی، تئوری پردازی و مرحله بندی شده است. وقتی از واژه تمدن اسلامی سخن گفته میشود، دوگونه برداشت از آن میشود، یک برداشت تاریخی و بازگشت به مجد و عظمت اسلام در دوره گذشته و دوم، عینی و عملیاتی کردن آن در جامعه اسلامی کنونی است. در اینجا منظور و مقصود از تمدن نوین اسلامی علاوه بر شناخت عظمت اسلامی در گذشته، هدف احیاء، بازسازی تمدن اسلامی در جامعه اسلامی و کشورهای اسلامی است.
🔖موازنه قوای جدید، در ذیل مقاومت اسلامی و جبهه مقاومت «محور مقاومت» تعریف میشود. از این رو مهمترین بازیگرانی که درحال حاضر در عرصه نظام بینالملل در مقابل آمریکا و نظام سلطه ایستادهاند به جبهه مقاومت مشهور شده و شامل کشورهای اسلامی هستند که به تمدن نوین اسلامی نیز کمک خواهند کرد. علاوه بر کشورهای اسلامی، روسیه و چین نیز در این جبهه دارای نقش هستند. و هرکدام از این بازیگران به شیوهای متفاوت در زمینه های، افزایش قدرت نظامی، تسلیحاتی، نرم افزاری و توانمندی اقتصادی نظم نوین جهانی را به چالش کشیدهاند. با این حال ایران علاوه بر توجه به قدرت دفاعی_نظامی و توانمندی نرم و خودکفایی به شیوهای کاملا منحصر به فرد و متفاوت از دیگر کشورها و با نگاهی ایدئولوژیک از طریق تشکیل «محور مقاومت» درصدد است تا از یک سو، اندیشههای ایدئولوژیک خود را در کشورهای اسلامی همچون؛ عراق، لبنان، یمن، سوریه، فلسطین و دیگر کشورها
بگستراند.
#غزه
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
«اولین اقدام»
✍مریم حمیدیان
انتخابات 1402 نیز تمام شد و مثل همیشه خیلیها بخاطر گله معیشتی پای صندوق نیامدند.
البته قهر با صندوق خلاقیت این عده نیست، در طول تاریخ به ذهن خیلیها رسیده برای سُفره و مخلفاتش رای ندهند!
حتی به ذهن خیلیها رسیده بخاطر چند سکه بیشتر، سکوت کنند، نبینند، میدان را خالی کنند و حتی در اِزای سکه شمشیر بدهند و از معرکه فرار کنند.
حتی خیلیها با دیدن کیسه پر از سکه وسوسه شدند و دستشان به خون امام آلوده شد.
البته نمیخواهم بگویم بیکفایتی مسئولان در امر معیشت را با چند مثال تاریخی ماست مالی کنیم.
باید یقهشان را بگیریم و رهایشان نکنیم. باید با رای دادن عوضشان کنیم.
ولی میخواهم از عاقبت اینکار بگویم که اگر دغدغه کسی صرفا آب و نان شود چه سرانجامی در انتظار دارد.
یعنی آنقدر این دغدغه معاش زیاد شود که انسان را دچار خطاهای محاسباتی و شناختی کند. مثلا در وظیفه اثرگذاری برای تعیین نمایندگان مجلس تردید کند و تکلیفش را انجام ندهد.
البته خیلی خوب است آدم به فکر اقتصاد خودش، خانوادهاش و جامعه باشد ولی اگر این قضیه آنقدر بزرگ شود که روی جنبه های دیگر را بپوشاند و ملاک تصمیم گیریهای بزرگ مانند رایدادن یا ندادن بشود بَد است.
راه حل مشکلات معیشتی، انتخاب درست است
نه قهر کردن با حکومت.
برای حل شدن این قضیه، نباید میدان را خالی کرد وگرنه مشکلات دیگری پیش میآید. مانند سرکار آمدن افراد نالایق یا امیدوار شدن دشمنان
و حالا چند کلامی خطاب به همه کسانی که رای دادند یا نه، کاندید مورد نظرشان انتخاب شد یا نه:
آهای مردم شریف ایران سلام علیکم!
لطفا در این چهارسال نماینده شهر خودتان را به حال خودش رها نکنید! مطالبه گری و نظارت بر عملکرد نماینده فراموش نشود! اخبار مجلس را پیگیری کنید.
با دفتر نماینده تماس بگیرید. اگر مراسم های پرسش و پاسخ و دیدار با مردم برگزار کردند شرکت کنید.
ساده ترین کار، نظر گذاشتن در شبکه های اجتماعی زیر پست هایشان است. نماینده باید حس کند خودش و عملکردش زیر نظر مردم است.
البته اگر دسته جمعی مطالبه کنید، تاثیرش بیشتر است.
نگذارید نماینده چهارسال دیگر برای رای، سراغ شما بیایید و با آمارهای ساختگی از عملکردش شما را مُجاب کند..
اولین اقدام هم پیگیری طرح شفافیت آرا باشد.
بالاخره حق ماست بدانیم نماینده مان به چه طرحهایی رای میدهد و به کدام رای نمیدهد.
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«خطر عدم مرگ در اثر خواب انسانیت»
✍زهرا نجاتی
شده سر گرسنگی بچههایت به اضطرار برسی؟!
شده غصه وزن کم بچهات را بخوری؟
یا اسم سوءتغذیه کنار اسم بچهات بشنوی؟
یا شده بچهای ببینی که از لاغری چهرهاش ترسناک شده؟!!
دیدهای؟؟
در همین حوالی چندکیلومتری ما، چندماه است کودکان نه تنها غذا نمی خورند،
دارو نمیگیرند!
نوزادان ان ای اسی یو، به خاطر نبود برق، میمیرند!!!
اما گوش دنیا کر شده! چشمهایش کور شده!!!
زنها و کودکان فلسطین، سانسور میشوند چون نه چشم آبی هستند نه بور و سفید.
و من و تو نگران گران شدن مرغ هستیم و
اینکه چرا دلار و طلا گران شده؟!!
و
اینکه حالا سفره افطار را کی و چطور با آجیل عیدمان، جمع ببندیم؟!!!!
و راستش را بخواهی این خود درد است،
درد انسانیت که دارد فراموش میشود!
درد نمردن از غصه نه زن یهودی،
که زنان و کودکان مسلمان که بیخ گوشمان ذبح میشوند و ما اندر خم کوچه غصههای دنیاییمان هستیم!!!!
🔹رمضان همان قدر که به ما به آنها هم نزدیک است؛ راستی سر سفره افطار آنها غیر از خمپاره و موشک و پاره آجر چه خواهد بود؟؟؟
#فلسطین
#رمضان
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
« این روزها که میگذرد هرروز در انتطار آمدنت هستم...»
✍زهرا نجاتی
🔹تویی که خیلیها تلاش میکنند نباشی. در عوض بودنت لبخند میاندازد روی صورت مهمترین کسان زندگیمان. سه گانه ضلع سوم عاشقیهایمان.
🔹بودنت چنگی است در صورت خیلیها: همه آنها که دارند تلاش میکنند شیعه را منکوب کنند. مسلمان را نیزـ
🔹همه آنها که چند وقت است در میانمار و حالا نزدیک چهارماه است در فلسطین دارند نسل کشی میکنند تا امثال تو نباشید.
🔹تا او که آمدنی است، بییار بماند.
و برای این همه، خیلی نقشه کشیده از سبک زندگی و جنگ اقتصادی بین شیعهها بگیر تا همین بمیاران دائمی فلسطین و غزه. تا یمن و کودکانی که هرروز به جرم زنده بودن حذف میشوند تا لشکر شیطان بیشتر قدرت بگیرد و خون آشامان پلید، بیشتر عمر کنند.
🔹برای تو مینویسم. تویی که حتی اگر کاری نکنی، نفس بودنت، همان لبخند زیبا و رضایت روی لب افضل خلایق خداست.
برای تویی که بعضی میگویند:« آوردنت به جهان ظلم است» اما من میآورمت. چون عقیده دارم با یک گل خیلی خوب هم بهار میشود؛ 🌸تو باید بیایی و حق را فریاد کنی. جایی میان خلایق، از خالق بگویی. باید ییایی و کسی را دستگیری کنیـ.
باید مایه خشم دشمن خدا و شادی حبیب خدا باشی. تو باید کاری کنی در این جا، حتی اگر کارستان نبود.
🌸 اعتقاد دارم با یک گل بهار میشود و تو باید همان گل باشی و در کنار گلستان نسل جدید، کارها کنید و سنگها بردارید و خدمت، ها کنید.
آری! برای تو مینویسم:
این روزها که میگذرد هرروز،
در انتظارآمدنت هستم...
#امام_زمان
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
فراموش نکنیم...!
✍سیده ناهید موسوی
در واپسین روزهای آخر سال که همگی غرق در کارهای عقب افتاده و تسویه کردن حسابها و خانه تکانی مشغول هستیم و خرید عیدمان با خرید برای استقبال از ماه مبارک رمضان یکی شده است.گوشه ذهنم زیر نویس شبکه خبر و تصاویر کانالهای مختلف از وضعیت اسفناک غزه تکرار میشود.
«هر ساعت دو زن در غزه به شهادت میرسند.» این خبر اما کافیست تاتمام معادلات فمینیسم های مدعی حقوق برابری و برتری زنان بر مردان را برهم بکوبد و ساختارها را جابجا کند. همانهایی که حاضرند ویژگیهای فیزیولوژیکی زنان را برهمزنند و زنانگی، ظرافت و حس مادرانگی را از او بربایند تا با جنس مرد مساوی کنند. و خواستههای نامعقولی که برای جنس زن میخواهند را تحت هر شرایطی عادی و کاملا طبیعی جلوه میدهند. و به زعم خود خواستار ایجاد آگاهی جنسیتی زنان و دفاع از حقوق شهروندی و اجتماعی آنان است.
چهار ماه از طوفان الاقصی میگذرد و بمباران دشمن هزاران زن و کودک بی دفاع فلسطینی را به شهادت رساند. مادرانی که در اوج سرما مظلومانه نظارهگر لرزش دستان کودکان خود بودند، نه سقفی بالای سَر دارند تا آنان را از سرما و بارش باران حفظ کند و نه غذایی که آنها را از مرگ تدریجی نجات دهد.کمبود و اتمام سوخت و دارو در غزه هر روز بر تعداد شهدایی که نه با حملات موشکی بلکه با محاصره دشمن پلید از دست میروند روبه افزایش است.
حملات و جنگ علیه غزه ادامه دارد و مدعیان حقوق آزادی و زنان در سکوتی تام برسرمیبردند. راهپیماییها و درخواستهایی برای توقف جنگ وجود دارد. اما فقط در حد درخواست و حرف روی کاغذ باقیمانده است و در عمل تنها آوارگی و سختی و شهادتهای پی درپی و بی وقفه نصیب مردمان غزه میشود. انسان آزاده که وجدانی بیدار دارد کشتار کودکان با بمباران و گرسنگی را هرگز فراموش نخواهد کرد حتی اگر خلبان نیروی هوایی همان دشمن قسم خورده باشید،بعد از ادامه دادن جنایات و کمک به رژیم غاصب صهیونیستی با به آتش کشیدن خود اعتراض و خشم خود را بیان میکند.
در آستانه ماه مبارک رمضان همه کشورها با شور و شکوه به استقبال ماه مهمانی خدا میروند. اما جدای از کشورهای مسلمان غزه امسال متفاوتتر و با اندوهی فراوان از شهادت مردمان وطن پرست و غیور خود روزه داری میکند. سحرگاهی با شهادت و شاید وقت افطاری با چاشنی شهادت عجین شود و ایمانی که هر لحظه قویتر شده تا مسلمانی خویش را نزد خداوند متعال ثابت کنند، به امید روزی که هلال عید فطر مقارن با نصرت و پیروزی غزه رؤیت شود.
نصرٌ من الله و فتح قریب
#رمضان
#غزه
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
ماه رمضان میآيد تا روح پرورش یابد و قویتر شود. ماه رمضان میآید تا دلها بهاری و در سایه آن همدلیها بیشتر گردد و دین از جنبه فردی به جنبهی اجتماعی، نزدیکتر! همه باهم یکی شوند، شادیشان مشترک شود و دردشان نیز. آن هم پس از یک ماه تمرین، پرورش و آماده سازی روح.
یکی از راههای جان بخشیدن و حیات دوباره روح، تلاوت قرآن و تدبر در آیات است، با این کار منتظرتر میشوند، منتظر تغییر، منتظر ظهور، منتظر تشکیل دولت کریمه بعون الله تعالی.
اگر تمایل دارید در ماه مبارک رمضان، ختم قرآن را با فایل صوتی انجام دهید، سامانه درک حضور، مفید است؛ ختم قرآن با قابلیت تنظیم سرعت.👇
http://www.f19.ir/tartil/
پایان #شعبان رسیده مرا پاک کن #حسین
این دل برای ماهِ خـــدا روبراه نیست...✨
#ماه_رمضان
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI