جلسه_اول_نقد_بهائیت_بابیت_استاد.mp3
2.83M
🎧 فایل صوتی
👈عنوان: نقد بهائیت - جلسه اول
📌موضوع: تاریخ بابیت
🎤 استاد: فخرآور
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
تلگرام:
@adyanuniv
ایتا:
@adyanuniv
کارلوس کاستاندا و عرفان حلقه!
در فرقه #حلقه برجستهترین دلیلی که برای بیماری افراد بیان میشود، پدیدههایی نامیده شده به موجودات #غیرارگانیک است که #طاهری این لفظ را از عرفان ساحری #کارلوس_کاستاندا گرفته، اما به نام خود و عرفان دروغینش ثبت کرده است.
طاهری در تعریف این موجودات گفته است: «موجودات غیرارگانیک، موجوداتی #زنده، اما بدون ارگان های زیستی گیاهان، حیوانات و انسانها (سلولها و اندامهای ساخته شده از مواد آلی و معدنی) هستند و به طور معمول دیده نمیشود؛ اما هرگروه از آنها نقش مهمی در زندگی انسان ایفا میکنند. آثار آشکار این موجودات در زندگی انسان باعث میشود که نتوان وجود آنها را انکار کرد و نقش پنهان آنها مانع از این است که بتوان به راحتی آنها را مورد شناسایی قرار داد این موجودات در گروه عمده با عنوان « #جن» و « #کالبد_ذهنی» جای میگیرند».
#منبع: موجودات غیرارگانیک، محمد علی طاهری،ص 13.
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
🔻 مسیحیان و تعدد زوجات #پیامبر(ص)
🔸 برخی معاندان #مسیحی، زِنای برگزیدگان خدا (پیامبران)، در کتاب مقدس را امری طبیعی میدانند!! ولی بدون اینکه حکمت تعدد زوجات پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) را بدانند، کار ایشان را قبیح دانسته و به حضرت، تهمتهای ناروایی میزنند.
🔹 اما ویل دورانت، مورخ مسیحی، برخی از دلایل این تعدد زوجات را اینگونه بیان میکند: «ده زن و دو کنیز وی مایۀ حیرت و خرده گیری مردم مغرب زمین شدهاند، ولی باید به یاد داشته باشیم که کثرت مرگ و میر مردان... تعدد زوجات را در نظر آنها، به مقام یک وظیفه اخلاقی بالا برده بود... هدف وی اشباع تمایلات جنسی نبود... ازدواجهای وی به خاطر ترحم به بیوههای فقیری بود... بعضی دیگر، ازدواجهای مصلحتی بود مانند ازدواج با حفصه دختر عمر... یا دختر ابوسفیان... شاید بعضی ازدواجها را به این امید میکرد که پسری داشتهباشد... به جز خدیجه همه زنانش عقیم مانده بودند»
[تاریخ تمدن، ویل دورانت، نسخه الکترونیکی، ص 1863]
#مسیحیت
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
#احمد_بصری مدعی دروغین
با کمی تحقیق در کتب و منابع فرقهها، جعل اصطلاح های زیادی به چشم میخورد که وجه استدلالی پشت آن نیست. یکی از اصطلاحاتی که در فرقه #احمد_بصری (مدعی یمانی) ساخته و پرداخته شده است کلمه «نص تشخیصی» در انتصاب احمد بصری به عنوان #حجت خدا است. اما ما میدانیم که نص، حکمی است که از متن و ظاهر #آیات و #روایات برداشت میشود. اما لفظ «تشخیصی»، که این فرقه به کلمه «نص» اضافه کردهاند ظاهرا همان «نصب حجت الهی» است، که این مردود است. در بحث با یکی از اتباع این فرقه، گفت: «فارغ از بحث سید #احمدالحسن، شما نظرتان را دربارهی ضرورت وجود نص تشخیصی در معرفی حجتهای خدا بفرمایید.» گفتم: «میشود شما بفرمایید منظور از #نص تشخیصی چیست؟» جواب داد: «همان تنصیب و معرفی. مثل اینکه #پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) امام #علی (علیهالسلام) را معرفی میکنند (نص مستقیم) و اینکه خود پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) با متون اهل کتاب احتجاج کردند و خودشان را معرفی کردند (نص غیر مستقیم).» گفتم: «ببینید من جوابم را به دو بخش تقسیم میکنم؛
#قسم_اول: اگر منظور نصی است که توسط خداوند است و سپس شناساندن #حجت_خدا توسط حجت قبل است، بله ضرورتش وجود دارد. #قسم_دوم: اگر منظور شما در مورد«نص تشخیصی» نصب افراد توسط این نص است به طوری که مردم آنها را فقط به وسیلهی این نص بشناسند و تشخیص دهند، خیر؛ لزومی ندارد.
بلکه میتواند توسط دلایل دیگر مثل معجزه، علم و... شناخته و منصوب شود.» #گفت: «میشود یکی از دلیل برای حرفتان بیاورید؟» پیام دادم: «یکی از دلایل برای قسم اول، این است که #نبوت و #امامت یک فیض معنوی از جانب خداوند است و بر اساس قاعده لطف چنین لطفی باید همیشگی باشد. و معرفی حجت هم از لوازم آن است که باید از طرف خداوند متعال صورت بگیرد. اما در مورد قسم دوم: روایاتی که در مورد نصب وجود دارد که حتما باید تشخیص فرد به صورت شناخت بعینه و یا به اشاره امام قبل باشد. «سألت أبا جعفر الباقر (علیهالسلام) بم يعرف الامام؟ قال : بخصال : أولها نص من الله تبارك وتعالى عليه ، ونصبه علما للناس حتى يكون عليهم حجة لان رسول الله (صلیاللهعلیهوآله) نصب عليا (علیهالسلام) وعرفه الناس باسمه وعينه و كذلك الائمة : ينصب الاول الثاني ...[1] ابو جارود گفت: از حضرت امام محمد باقر (عليهالسلام) پرسيدم، #امام چگونه و به چه نشانی شناخته میشود؟ امام (علیهالسلام) فرمود: با این خصال و ويژگيها: نخستين آنها نص خدای تبارک و تعالی است. و خدای عز و جل امام (علیهالسلام) را مانند پرچمی در ميان مردم برمیافرازد تا نسبت به آنان اتمام #حجت کند. همانگونه که پيامبر خدا (صلیاللهعلیهوآله) امام علی (علیهالسلام) را به امامت مردم نصب کرد، و او را به نام و شخص به مردم شناسانيد و آن حضرت را به مقام امامت تعيين کرد. و همينگونه ائمهی اطهار (عليهمالسلام) در مورد امام پس از خود عمل میکنند، يعنی امام نخستين امام دوم را نصب و معين میکند و...» پس نص برای اینکه دقیق مشخص کند فرد را یا به قول شما «تشخیصی» باشد، حتما با نصب است آنهم توسط امام قبل صورت میگیرد. در نتیجه نص به خودی خود تشخیص شخص را برای ما نمیرساند.»
#پرسید: «پس فایده نص چیست؟ یعنی نص ارزشی ندارد؟ و حتما باید نصب باشد؟» جواب دادم: «چرا ارزش و فایده دارد، همینکه مثلا در نص پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) آمده است. امامان بعد از من تا قیامت 12 نفرند اولشان علی(علیهالسلام) و آخرشان مهدی (عجلاللهتعالی فرجه الشریف) است به ما اجمالا میفماند که 12 امام که اسامی آنها چنین است وجود دارد ولی برای تشخیص مصداق، نص ساکت است.» ادامه دادم: «اینکه در بالا گفتید پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) با نص موجود در کتب #یهود و #نصارا خودش را معرفی کرده و احتجاج کرده است درست نیست، بله پیامبر خویش را توسط آن نص معرفی کرده است و این صرفا یک ادعا است و هیچ وقت وی نفرمودند چون اسم من در کتب شماست به من ایمان بیاورید، بلکه حضرت خاتم (صلیاللهعلیوآله) با دلایل دیگر مثل علم، معجزه و.... به اثبات ادعای خود پرداختند.»
#پینوشت:
[1]. بحار الانوار، علامه مجلسی، دار الاحیاءالتراث العربی، ج 25، ص 141.
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شرع_گریزی
🎥 نمونه ای از فعالیتهای خطرناکِ فرهنگی در برخی مهد کودکها!
📢 قبل از آنکه در محیطهای آموزشی معارف #مولوی را به فرزندانتان بیاموزند، معارف دین را به آنان بیاموزید.
🔹مولانا امیرالمؤمنین حضرت علی صلوات اللّه علیه میفرمایند: قال (عليه السلام) في وصيته للحسن (عليه السلام) إنما قلب الحدث كالأرض الخالية ما ألقي فيها من شئ قبلته.
قلب نوجوان مانند زمینی خالی است؛ هر چه در این زمین خالی بگذارید او قبول میكند.
📚 بحار الانوار، ۱/۲۲۳
☀️امام صادق صلوات اللّه علیه فرمودند: بادِرُوا اَحْداثِكُمْ بِالْحَديثِ قَبْلَ اَنْ يَسْبِقَكُمْ اِلَيْهِمُ الْمُرْجِئَةُ.
فرزندانتان را با احادیث ما تربیت کنید، پیش از آنکه فرقه های انحرافی (مثل مرجئه) آنان را تحت تأثیر قرار دهند.
📚 الكافی، ۶/۴۷
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
#مدعیان_مهدویت
در حال حاضر بهطور عمده با #سه_گروه از مدعیان مهدویت مواجه هستیم:
#دستهٔ_اول؛ کسانیاند که خودشان را به مهدی بودن، معرفی کردهاند. این دسته، اغلب از میان اهل سنت بودهاند.
#دستهٔ_دوم، کسانیاند که خودشان را مهدی معرفی نکرده و دیگران ایشان را مهدی دانستهاند، اما آنها در مقابل این تفکر ساکت بوده و اعتراضی به آن نداشتهاند. این دسته، غالباً از بین شیعیان ـ البته از بین شیعیان 12 امامی چنین افرادی کم بودهاند و اکثر آنها از میان فرقههای انحرافی شیعه ـ بودهاند.
#دستهٔ_سوم، کسانیاند که نه ادعای مهدی بودن داشتهاند و نه دیگران آنها را مهدی پنداشتهاند، بلکه اینها ـ با عناوینی همچون سید حسنی، یمانی، سید خراسانی و مدعیان بابیت و زمینهسازی ـ ادعای زمینهسازی فرهنگی و نظامی برای ظهور امام زمان(عج) را داشتهاند. از بین اهل سنت و شیعیان، افراد فراوانی هستند که متعلق به دستهٔ سوم میباشند. دستهٔ سوم، غالباً جریانساز بوده و فضا را برای مدعیان مهدویت، فراهم ساخته و منتسبین به آن، نسبت به دو دستهٔ دیگر، موفقتر بودهاند، زیرا میدانستند فضای ذهنی شیعه، متأثر از فضای ذهنی اهل سنت، بهگونهای است که ما را به زمینهسازی ترغیب میکند.
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
#طعمه_فرقهها
برخلاف تصور عام که غالباً افراد بیسواد و کمهوش #جذب_فرقهها میشوند، برخی گزارشها و تحقیقات نشان میدهد افراد با توانمندی بالا و هوش سرشار، بیشتر در دام فرقهها گرفتار میشوند و هر چه سطح توانمندی فرد در حیطههای مختلف، بالاتر باشد احتمال #جذب وی توسط فرقهها افزون میشود. عامل مهم در جذب، میزان تقید افراد به #دین و اعتقادات مذهبی است، نه هوش، جذابیت فردی و سواد. به عقیده «اسپیلکا»، «فرقهها بیشتر کسانی را جذب میکنند که اعتقادات دینی رسمی آنها تضعیف شده باشد و یا اصلاً به هیچ مذهبی تعلق خاطر نداشته باشند.»
#منبع: اسپیلکا، برنارد، روانشناسی دین بر اساس رویکرد تجربی، مترجم: محمد دهقانی، ص 548.
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
جریان #احمد_الحسن و تقلید از فقیه
یکی از باورهای احمد الحسن بصری، حرمت « #تقلید از فقیه» است. البته احمد بصری با اصل تقلید از فقیه مخالفتی ندارد، اما از آنجا که خود را نماینده و فرستاده #امام_مهدی(عج) میداند، تقلید را با وجود خود جایز نمیداند! منبع؛ التیه او الطریق الی الله، ص27.
اما اتباع احمد بصری بر خلاف نظر احمدالحسن، تقلید از فقیه را اساساً #باطل دانسته و آن را عملی باطل می پندارند. درحالی که خداوند در قرآن با آیهی نَفر «فَلَوْ لا نَفَرَ مِنْ کُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طائِفَةٌ»[توبه/122] وجوب تقلید از فقیه را بر هر مسلمانی واجب میداند.
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv