💠رسوا شدن منصور حلاج توسط نوبختی
🔸حسین بن منصور حلاج از بزرگان صوفیه است، خواجه عبدالله انصاری در کتاب طبقات الصوفیه حلاج را جزو سومین طبقه صوفیه میشمارد. (1)
🔹بعد از آنکه حسین بن منصور ادعای وکالت و بابیت امام زمان (عج) را کرد، سعی کرد علما و بزرگان شیعه را به خود جلب کند. در این زمان تصمیم گرفت ابوسهل نوبختی، رئیس شیعیان بغداد را در زمره یاران خود درآورد و به تبع او هزاران شیعه امامی را به عقاید خود معتقد سازد.
🔻ولی نوبختی ادعاهای حسین بن منصور را تکذیب کرد و با تمسخر به آنها پاسخ داد.
🔻ابن ندیم در کتاب "الفهرست" در اینباره مینویسد: «گویند [حلاج] ابوسهل نوبختی را به خود دعوت کرد و نوبختی به فرستاده وی گفته بود من سرسلسله مذهبی میباشم و دنبال من هزاران نفرند که اگر من دعوت وی را اجابت نمایم، آنان نیز از من پیروی خواهند کرد. اما [اگر حسین بن منصور بتواند] موی سر ما که از جلو ریخته است را دوباره برویاند، من چیزی از وی نخواهم خواست و آن فرستاده رفت و دیگر برنگشت.»(2)
🔰بزرگان صوفیه شاید بتوانند با ادعاهای بیاساس، مردم عادی را به سوی خود جلب کنند، اما علما و بزرگان شیعه در طول تاریخ همواره بینی دزدان عقاید مردم را به خاک مالیده و میمالند.
📚پینوشت:
خواجه عبدالله انصاری، طبقات الصوفیه، توس، مشهد، 1386، ص 104
ابن ندیم، الفهرست، دارالمعرفه، لبنان، ص 248.
#نقد_تصوف
#حلاج
#نوبختی
عضویت در کانال👇
🔰 http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
⬅️⬅️گریه #پیامبر_خدا و #امیرالمومنین بر مصائب #سیدالشهداء
راوی میگوید:
با عـلـی (امیرالمؤمنین علیهالسلام) سفر میکردم. وقتی به محاذات "نینوی" رسیدیم، ایشان فرمودند:
صبر کن ای اباعبدالله! صبر کن در کنار شط #فرات .
راوی میگوید:
درباره این جمله، از ایشان سوال کردم؛ فرمودند:
روزی بر #رسول_خدا وارد شدم و دیدم اشک از چشمان ایشان سرازیر است. پرسیدم:
چرا گریه میکنید؟
پاسخ دادند: #جبرئیل علیهالسلام آمده بود، و خبر داد که امت من فرزندم
#حسین (صلواتاللهعلیه) را به قتل خواهند رساند. سپس #رسول_الله به من فرمودند: میخواهی #تربت او را به تو نشان دهم؟ گفتم: آری؛ پس حضرت دست خود را دراز کردند و مشتی از خاک آوردند؛
تا آن خاک را دیدم، نتوانستم از گریستن خودداری کنم...
📚 المعجمالکبیر ج۳ ص۱۱۱
👈🏼 هیثمی در مجمع الزوائد، رجال این روایت را موثق دانسته است.
#نقد_وهابیت
#امام_حسین #اباعبدالله
#کربلا #تبری #برائت_از_دشمنان
#توسل #شفاعت #گریه #اهل_سنت
#اهل_سنت #محرم #عاشر_من_محرم
عضویت در کانال 👇
🔰 http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e 🔰
💠صوفیان عامل اعدام حلاج
🔸همواره سران صوفیه به مردم القاء کردند که فقها بهخاطر عدم درک اسرار حلاج، تنها گروهی هستند که حکم به قتل او کردند.
🔹درحالیکه صوفیان مشهور همعصر حلاج نیز حکم به کفر او کردند، چنانچه جریری در مورد اعتقادات حلاج گفت:
👈«این مرد کافر است و وی را باید کشت و هر کس نیز چنین اعتقادی داشته باشد را نیز باید کشت.» (1)
🔻همچنین یکی از صوفیان به نام محمود عبدالصمدی، اعتراف میکند که اعدام حلاج توسط صوفیان بوده و مینویسد: «این عمل صوفیان ایرانی نتوانست آتش خشم صوفیان صحوی را آرامش یا تسکینی دهد و کشمکش و منازعه بین طرفداران این دو ادامه پیدا کرد، تا در سال 309 قمری مردی به نام حسین بن منصور حلاج را با فجیعترین و وحشیانهترین وضعی به قتل رسانیدند. پیروان مکتب صحو پس از ارتکاب جنایتی تا این حد هولناک و وحشیانه، خود را در پناه خلیفه عباسی قرار دادند. (2)
🔰لذا صوفیه باید ابتدا خود را به خاطر حکم، به اعدام حلاج مقصر دانسته و ندامت کنند، بعد فقها را.
📚پینوشت:
1.زرینکوب عبدالحسین، جستجو در تصوف ایران، امیرکبیر، چاپ دهم، ۱۳۹۰ شمسی
2. عبدالصمدی، محمود، سیری در تصوف و عرفان ایران، نشر شرق، تهران، 1361.
#نقد_تصوف
#حلاج
#صوفیه
عضویت در کانال👇
🔰 http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
💠اجرو پاداش عزاداری درشهادت کریم اهل بیت
💢ابن عباس از رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم روایت می کند که فرمود:
❇️چون فرزندم حسن را به زهر شهید کنند ملائکه ی اسمان های هفت گانه بر او گریه کنند و همه چیز بر او بگرید حتی مرغان هوا و ماهیان دریا. هرکه بر او بگرید دیده اش کور نشود روزی که دیده ها کور می شود و هرکه در مصیبت او اندوهناک شود اندوهناک نشود دل او در روزی که دل ها اندوهناک شود و هرکه در بقیع او را زیارت کند قدمش بر صراط ثابت گردد روزیکه قدم ها بر آن لرزان است.
📚منتهی الامال ج1 ص322 #شهادت_امام_حسن_مجتبی
#رسول_خدا_شهید_زهر
#ثابت_صراط_قدم
عضویت درکانال🔻👇👇🔻
🔰http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
💠مذمت اولین صوفی در منابع اسلامی
🔸ابوهاشم کوفی به عنوان اولین شخصی است که به نام صوفی مشهور شد.
🔹"عثمان بن شریک کوفی" که به ابوهاشم کوفی شهرت دارد، در متون اسلامی شهرت خوبی نداشته و همواره مورد مذمت قرار گرفته است.
🔻به عنوان مثال امام صادق (علیه السلام) درباره او فرموده است: «انّه كان فاسدَ العقيده جداً،وهو الذّي اِبتَدَع مذهبا ًيقال له التصوف ،وجَعلَه َمفرّا لعقيدتِه الخبيثه (1)
🔻همانا او (ابوهاشم) فساد جدی عقيدتی دارد او كسی است كه مذهبی را بدعت گذاشت كه تصوف ناميده شد و آن را محل فراری برای عقيده خبيث خود قرار داد.»
🔰سید نعمتالله جزایری، «حسن بصری، سفیان ثوری و ابوهاشم کوفی را از مخالفین اهلبیت (علیهم السلام) میخواند.» (2)
♻️از شواهد ذکر شده چنین استفاده میشود که اولین کسی که صوفی نامیده شد، شخصی فاسد العقیده و مخالف اهلبیت (علیهم السلام) بوده است، بنابراین چطور میتوان گفت صوفیه در راه حق و صراط مستقیم هستند.
📚پینوشت:
1. شیخ حر عاملی، الاثنی عشریه، انصاریان، 1390، ص 33.
2. الهامی داوود، موضع تشیع در برابر تصوف، مکتب اسلام، قم، 1378، ص 35.
#نقد_تصوف
#ابوهاشم_کوفی
#اولین_صوفی
عضویت در کانال👇
🔰 http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
Shab05Moharram1393[07].mp3
4.05M
☑️نوحه شهادت امام حسن مجتبی(علیه السلام)
🎤بانوای حاج امیرعباسی
#نوحه_شهادت
#امام_حسن_مجتبی
عضویت درکانال🔻🔻🔻
🔰http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
❎تناقض عملی در معنویتهای وارداتی(1)
⬅️تناقض سیره و ایده(شعار و مرام)
✅تناقضِ سیره و ایده(شعار و مرام) که همان تناقض عملی است جایی است که رهبر یک جریان، ایدهای را پذیرفته، اما در عمل مرام دیگری را در پیش گرفته است و یا ادعای یک غایت را دارد؛ اما در عمل پیروان خود را به جای دیگری میبرد. به عبارت دیگر «به این سو میخواند؛ به سوی دیگر میبرد». مثلاً ادعا میکند شما را به خدا میرسانیم اما در عمل، غیرِ خدا را پیش میکشند و غایت را در چیز دیگری میجویند.
❇️معنویتهای نوپدید هر یک به گونهای به این گونه تناقض مبتلا هستند. عمل با شعارها چندان سازگاری ندارد. در عرفان حلقه ادعا میشود که ما شریعت اسلامی را قبول داشته و لازم میدانیم؛ اما در عمل نه تنها تأکیدی بر انجام مناسک دینی در این جریان صورت نمیگیرد، بلکه عملا به عدم لزوم این اعمال دعوت میشود. مثلاً نماز، نذر و زیارت در عرفان حلقه این گونه است.
#عرفانهای_وارداتی_تناقض
#سیره_ایده_عرفان_حلقه
#تقابل_دین
عضویت درکانال🔻👇👇🔻
🔰http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
💠تناقض عملی در معنویتهای وارداتی(2)
💢مناسک و عبادات ساختگی
🔷در معنویتهاى جدید، دین و مذهب و در یک کلمه، شریعت جایى ندارد. یکى از تعارضات این معنویت¬ها آن است که از یک طرف احکام عبادى، مناسک و عبادات رایج در ادیان را محکوم مىکنند و از طرف دیگر، خود عبادتهایى جدید و مناسکى ویژه با آدابی خاص به پیروان خویش آموزش مىدهند. نماز را لازم نمیشمارند؛ اما خود مدلهایی از عبادت و ذکر و خلوتنشینی را ضروری معرفی میکنند.
⬅️مثلاً در مکتب اکنکار، شریعتهای رایج کنار گذاشته مىشود و مناسک ادیان محکوم میگردد؛ اما روزۀ روز جمعه، لازم شمرده شده است. به این صورت که فرد در خانه بنشیند، از اجتماع کناره گیرد، ذهن خود را بر استاد زنده «آک» متمرکز کند و فقط به فکر او باشد.(1) در مرام اشو مراقبههایى با آداب و اوقاتی خاص، تبلیغ و توصیه مىشود(2) به صورتی که یک دورۀ دوازده جلدی با نام مراقبه برای برنامۀ دوازده ماهۀ مریدان اشو تألیف شده و حتی برای هر روز ایشان یک متن عرفانی برای انس و مطالعه و در نتیجه مراقبه و مدیتیشن تنظیم گردیده است.
1- حکمت آک، صص 8، 4 و 7. 2-اشو، شهامت، بخش آخر.
#عرفان_نوظهور_تناقض
#مناسک_ساختگی_مکتب
#اکنکار_اشو_مراقبه
عضویت درکانال👇🔻👇
🔰http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
🔔 #تفکـــر_در_آیات_قــــرآن
🔹 اگر خیال کرده ای، گاهی اوقات، دور از چشم خلایق، هر کشکی دلت خواست میخوری! و کسی هم نمی بیند، یک مُشت آب به صورتت بزن عجالتاً! شاید خواب تشریف داری عالیجناب!
🔹 بیدار شو، تو در مقابل دوربین های بیشمار خداوند هستی دم به دم و از اعمالت، حتی سرسوزنی مخفی نمی ماند از نگاه تیزشان!
👇👇👇👇
🌴 آیه 38 سوره ابراهیم 🌴
🕋 رَبَّنا إِنَّكَ تَعْلَمُ ما نُخْفِي وَ ما نُعْلِنُ وَ ما يَخْفى عَلَى اللَّهِ مِنْ شَيْءٍ فِي الْأَرْضِ وَ لا فِي السَّماءِ
⚡️ترجمه:
پروردگارا! همانا تو آنچه را پنهان و يا آشكار كنيم، مىدانى و چيزى در زمين و در آسمان بر خداوند پوشيده نمىماند.
#قرآن
عضویت در کانال👇
🔰 http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
نقل و نقد چرایی سه شخص
چرا در تثلیث، سه شخص هست؟ آگوستین بر پایه ی مفهوم «عشق کامل» به تبیین و توجیه عدد سه می پردازد. بنا بر این تبیین، خدا، عاشق است؛ پس معشوق می خواهد (دو شخص). سومی (روح القدس) صرفا عشق بین پدر و پسر است:
"the Holy Spirit is in fact the Love between the Father and Son."
این بیان دچار چالش و ناسازگاری با ظواهر کتاب مقدس است؛ زیرا بنا بر آن، روح القدس، صرفا یک رابطه و نه شخصی برابر با دو شخص دیگر است:
" but here the Holy Spirit is not a person. In this version of understanding, the Holy Spirit is an artifact of the relationship between Father and Son and not a co-equal person as the Bible indicates."
برای ترمیم این توجیه برخی چنین استدلال می کنند که:
از آنجا که عشق خدا، کامل است؛ پس این عشق الهی باید به خاطر فیض و از خود گذشتگی پدر، پس از رسیدن به شخص پسر، از سمت پسر به بیرون جریان یابد، نه آن که به پدر بازگردد. این افاضه از سمت پسر به شخص روح القدس می رسد؛ پس سه شخص محقق می شود:
"The Holy Trinity is logically necessary because of the perfect self-giving nature of God. In other words, perfect Love requires three!"
چالش چشمگیر در این جا این است که چرا این عشق که کامل است، همچنان از سمت روح القدس به جایی بیرون از چرخه ی تثلیث جریان نیابد و شخص های چهار و پنج و ... را به میان نیاورد؟
----
http://simplecatholictruth.com/2017/02/12/perfect-love-requires-three/
#تثلیث
#توجیه
#سه
لینک عضویت در کانال👇
http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e
💠صوفی شمردن ائمه(ع) توسط سید حیدر آملی
🔸بعد از آنکه سید حیدر آملی در کتاب خود با نام "جامع الاسرار و منبع الانوار" صوفیه را شیعه حقیقی میخواند، پا را فراتر نهاده و ائمه معصومین (علیهم السلام) را از جمله صوفیان شمرده و ایشان را دارای معرفت کشفی و خرقه صوفیانه به حساب آورده است.
🔹وی این صفت را شامل یکیک ائمه تا حضرت مهدی (عجل الله فرجه الشریف) دانسته و بدینگونه حجت حاضر شیعیان، در عین حال قطب صوفیه نیز هست.
🔻زیرا همچنانکه در نظر صوفیان دنیا نمیتواند خالی از قطب باشد، نزد شیعیان نیز روزگار بدون معصوم نیست و قطب و معصوم یا قطب و امام دو لفظاند که بر شخص واحد اطلاق میشوند. (1)
🔰اما گویا سید حیدر مسأله سنی بودن سران تصوف را تا قرن هشتم فراموش کرده است و با توجه به همین مساله، قطبی که صوفیه مطرح میکنند، نمیتواند با امامت در میان شیعیان یکی باشد.
📚پینوشت:
1. الهامی داود، موضع تشیع در برابر تصوف، مکتب اسلام، قم، 1378 به نقل از: سید حیدر آملی، جامع الاسرار و منبع الانوار، شماره 16.
#نقد_تصوف
#سیدحیدرآملی
#اهلبیت ع
#قطب
عضویت در کانال👇
🔰 http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰
#حدیث
🌼🌸🌼🌸🌼🌸
🔺 دل و بی نیازی!
🔅 #امام_علی_علیه_السلام :
🔸 «هركه شناخت خدا در دلش جاى گيرد، بى نيازى از خلق خدا در آن سُكنا مى گزيند» .
🔹 مَن سَكَنَ قَلبَهُ العِلمُ بِاللّهِ ، سَكَنَهُ الغِنى عَن خَلقِ اللّهِ .
📚 غرر الحكم : ح ٨٨٩٦
#امام_علی علیه السلام
#حضرت_علی علیه السلام
#معرفت
عضویت در کانال👇
🔰 http://eitaa.com/joinchat/2778923026Ca3622cab5e🔰