⭕️ مکتب بی مکتب!
🔸یکی از #فرقه_های_انحرافی که از دل جریان "اهلحق" بیرون آمده، فرقه موسوم به "مکتب نورعلی الهی" میباشد. سرکرده این جریان، "فتحا... جیحونآبادی مکری" نام دارد که با انحراف از اصول و اعتقادات اهلحق و ابداع مجموعه مبانی خودساخته، فرقه انحرافی "#مکتب" را بنیان نهاد و توانست عدهای را گرد خویش جمع نماید.
🔹او مدعی است که عصاره تمامی ادیان را جمع و در کتابی به نام "آثار الحق" ارائه کرده است. تأملی در اندیشههای وی، نمایانگر نوعی معنویت ساختگی است که فرزند و جانشینش (بهرام جیحونآبادی مکری) از این معنویت اینگونه یاد میکند: «#معنویت به سبکی که مد نظر استاد [فتحا...جیحونآبادی] است، سرانجام باید به دست غربیها درست شود. از معنویت سنتی، چیزی جز یک مشت خرافات باقی نماندهاست، کاراییاش را از دست داده و کسی را به جایی نمیرساند. اگر معنویت بخواهد علمی شود باید توسط غربیها شود؛[زیرا] شرقیها بیشتر درگیر احساسات هستند.
📚پي نوشت:
1. الهي، بهرام، راه کمال، نشر جيحون، 1382.
#نقد_فرقه
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
#سراب #نجات در مسیحیت تبشیری
موضوع نجات در مسیحیت تبشیری ، مانند سرابی است که تشنگان حقیقت را نهایتاً به هلاکت خواهد رساند.
بررسی جریانات و حوادث گوناگونی که در طول تاریخ حیات کلیسا به وقوع پیوسته و روشن شدن عمق انحرافات و تحریفاتی که در این دین رخ داده است و همچنین به چالش کشیده شدن بسیاری از اصول اساسی آیین مسیحیت از قبیل مسئلة ایمان، وحی، تجسد و تصلیب در اندیشة فیلسوفان مسیحی در قرون اخیر، بیان کردند که اساس مسئلة نجات ، این دین را با چالش مواجه کرده.
حتی اگر به نقد کشیده شدن اصول بنیادین آیین مسیحیت را که زمانی کوچکترین شک و شبههای دربارة آنها کفر محسوب میشد، به حساب بیتعهدی منتقدان به آموزهها و تعالیم دینی بگذاریم و دیدگاه متکلمان سنتی و متون مقدس را ملاک عمل قرار دهیم، باز هم مسئله نجات در مسیحیت با اشکالات عدیدهای مواجه است که غالباً لاینحل باقی مانده و ریشه در انحرافات و تحریفاتی دارند که در دین مسیح واقع شده
بسیاری از فلاسفه وعالمان برجسته مسیحیت مسأله نجات را به چالش کسیده اند و جز اشکال و تناقضی چیزی را به آیین مسیحیت اضافه ننموده
#مسیحیت
#مسیحیت_تبشیری
@adyanuniv
#شرع_گریزی #سلوک_شیطانی
📢 در مدتی که #مولوی به سماع و رقص و موسیقی روی آورد، فقهایِ عصرِ او زبان به اعتراض گشوده و حتی برای مؤثر واقع شدنِ اعتراضات، به دربارِ سلطان نیز رفتند، اما حتی «معین الدین پروانه» که وزيرِ دربار بود، در مجالس مولوی حاضر میشد و در برپایی مجالس کمک مینمود! لکن مولوی به مرور چنان در میان مردم و درباریان نفوذ کرد که حتی فقهای معترضش نیز دیگر جرأتِ اعتراض و فتوا به حرام بودنِ سماع را نداشتند. لذا دکتر زرینکوب مینویسد: «تأثیر و نفوذِ مولوی چنان اوج گرفت که حتی فقهای عصرش نیز جرأت نکردند به مجالس او و سماعی که در محفلش معمول بود اعتراضی کنند! او تا آخر عمر به سماع و موسیقی پایبند ماند و حتی در واپسين لحظاتِ عمرش درخواست سماع و موسیقی نمود!»
📚جستجو در تصوف ایران، ١/٢٩٢
👈 لازم به ذکر است که در تشییع جنازهٔ مولوی و نایبش «صلاح الدین زرکوب» که در اول محرم سال ٦٥٧ بود، بجای ذکر خدا و قرآن و تکبیر و تهلیل، رقص و سماع و موسیقی محقق شد.
📚جستجو در تصوف ایران، ١/٢٩٠
✅ حال نیز مکتبِ مولوی در میان اقشار مختلف جامعه نفوذ و شیوع دارد و کمتر کسی به مقابله با آن همت میگمارد!
🌐 @adyanuniv
#صوفیه نوظهور نیست
❌ تحریفِ واقعهٔ متلاشی شدنِ کوه طور از خوفِ خدا؛ و تفسیرِ صوفیانه مولوی از این ماجرا.
🔸وقتی قومِ حضرت موسی علی نبیّنا و آله سلام الله، از ایشان درخواست کردند که خدا را بما نشان بده و حضرت پیغام آنان را بخدا عرض کرد، ندا آمد: «لَن تَرَانِي وَلَـكِنِ انظُرْ إِلَى الْجَبَلِ فَإِنِ اسْتَقَرَّ مَكَانَهُ فَسَوْفَ تَرَانِي فَلَمَّا تَجَلَّى رَبُّهُ لِلْجَبَلِ جَعَلَهُ دَكًّا وَخَرَّ موسَى صَعِقًا» خدا فرمود که مرا نخواهی دید، به کوه نگاه کن؛ اگر در جای خود ماند، تو نیز مرا خواهی دید. سپس صاعقهای بر کوه فرود آمد و از قدرت و خوفِ خدا متلاشی شد و همه بجز موسی علیه السلام مُردند. حایزِاهمیت است که برخلافِ برخی تفاسیر صوفیان و فیلسوفان که میگویند موسی علیه السلام برای رؤیتِ خدا طمع نمود و از تهدید ملائکه نیز نهراسید! (شرح مثنوی، ملاهادی سبزواری، ١/٣٠٥) طبق روایات، موسی علیه السلام میدانست که خدا جسم نیست و قابل رؤیت نمیباشد، اما برای اتمام حجت بر قومش چنین درخواستی نمود.
📚عیون اخبار الرضا علیه السلام، ١/١٧٨
❌ حال بنگرید مولوی چگونه حالتِ خوف و خشوع و خضوع را در این ماجرا تغییر داده و از این واقعهٔ مهمِ توحیدی چه تفسیری کرده:
کوه طور از نورِ موسی شد برقص
صوفیِ کامل شد و رست او ز نقص
چه عجب گر کوه، صوفی شد عزیز
جسم موسی از کلوخی بود نیز.
📚مثنوی، دفتراول، بخش چهلم
👈🏻 وی حالتِ خوف و خضوع و خشوعِ مخلوق مقابل خالق در این واقعه را، تحریف و تفسیر به رقص و سماع و خرقه چاک زدن در حالت وجد و شعفِ صوفیانه نموده است! فروزانفر نیز در شرح مثنوی نوشته است: «مولانا اين حالت را تشبيه كرده است بِحالت وجدى كه بر صوفيه عارض مىشود و در آن حالت، استغراقى بديشان دست مىدهد و از خودى خود بيرون مىآيند و بِرقص بر مىخيزند و دست استغنا بر جهان مىافشانند و از فرطِ وجد و حالت، خرقه خود را مىشكافند و بسوى مُطرب مىافكنند و وجهِ مشابهت، حصول حالت و انسلاخ از هستى است كه بر کوه طور عارض گشت چنان كه بر صوفيان در حال وجد و تاثير سماع.»
📚شرح مثنوی، ١/٣٢٨
جالب آنکه سید محمد حسین #طهرانی، شاگرد سید هاشم #حداد مولوی را بخاطر این شعر نیز ستوده است.
📚معادشناسی، ٧/٢٠٦
❗️تفسیر صوفیانهٔ قرآن را نیز باید به دیگر تفاسیر به رأی افزود. پناه بر خدا از چنین تحریفات و تفاسیری که سبب خوشنودی شیطان میشود.
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
کارِن آرمسترانگ ، نویسنده و پژوهشگر دینی انگلیسی و نویسنده کتاب «زندگی نامه پیامبر اسلام» در دفاع و ارائه تصویر صحیح و حقیقی از وجود مقدس #پیامبر(ص) می گوید :
#محمد(ص) هم عارفی بوده که بر فراز کوهی با خداوند ارتباط داشته و هم اصلاح گری سیاسی اجتماعی بوده است. او وفادار به خدا بوده تا به قبیله. خواهان سازش بود تا انتقام.
حامی یتیمان و فقرا بوده و جایگاه زنان را استحکام بخشید که برخی ها را شگفت زده کرده است. قرآن در زمانی که زنان را مثل شتر معامله می کردند. با اِعمال تغییرات اساسی ، برای #زنان حقوقِ مالکیت و آزادی از ازدواج تحمیلی قائل شد. زندگی پیامبر اسلام ، یک مبارزه خستگی ناپذیر علیه بی عدالتی و استکبار بود.
#اسلام
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
#کج_راهه #مدعیان_دروغین
#هنگ_جی یکی از مدعیان دروغین ادیان آسمانی را موجب محدودیت آزادی های شخصی میداند. برخورد او با #اسلام خصمانه است و رکوع و سجود در نماز مسلمانان را از جمله عوامل مؤثر در زوال عقل و ناتوانی در تمرکز برمیشمرد.
درواقع هنگ جی بهنوعی از #معنویت معتقد است که در آن #دین جایی ندارد و همه موجودات برای دستیابی به سعادت باید به او که حتی از تزکیه بینیاز است #متوسل شوند. جمعی از نویسندگان، کژراهه، انتشارات موسسه جامجم، ۱۳۹۰، ص ۱۹۶.
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صدای آیت الله حق شناس (ره) به زبان #فرانسه
در #تهران که بودم برای یادگیری زبان فرانسه یک معلم ایتالیایی داشتم که فرانسه خوب بلد بود . بعد هم به یک نفر #فرانسوی برخوردم که گفت: من زبان شما را تکمیل می کنم و زبان بنده بطوری کامل شد که #قرآن را به فرانسه تدریس می کردم.
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کورش هخامنشی فاتح غزه و لبنان
👈 با وجود اینکه مردم ایران در دوران هخامنشی در #فقر_مطلق به سر میبردند، اما حکومت هخامنشی برای فتح غزه (در فلسطین) و لبنان و سوریه و... هزینه بسیار کرد.
به نظر شما کورش، افرادی که شعار #نه_غزه_نه_لبنان سر میدادند را چگونه مجازات میکرد؟!
#هخامنشیان
#زرتشت
#باستان_گرایی
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
فواز خلف، عضو دیوان قدساوی کویت:
قبل اینکه به #مشهد ایران برم به من گفتن مبادا بگی #سنی هستی، بیرون هتل پول دستت نگیر، ازت میزنن.
بعد که برگشتم؛ واللّه که مردم مهربانی بودن کسی با آدم کاری نداره، امنیت برقراره، آنقدر که در حرم امام رضا نماز به رسم #اهل_سنت خوندم وکسی یک کلمه حرف به من نزد که چرا..
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
📢 آیا میدانید مثنویِ اطفال چیست؟
❌ اینکه مشاهده میشود در غالب نقاط کشور برای کودکان آموزش مثنوی و سماع برگزار میشود، امری جدید و تازه نیست؛ بلکه از زمانهای قدیم برای کودکان در مکتبها چنین برنامهای تنظیم میگردیده. لذا دکتر زرینکوب مینویسد: «در قدیم منتخبهایی از مثنوی را برای اطفال ترتیب میدادهاند تا در مکتب به آنان آموخته شود.»
📚جستجو در تصوف ایران، ١/٣٠٠
✅ آری، این ماییم که در خوابِ غفلتِ فرهنگی فرو رفتهایم. آیا ما برای کودکانمان کتابی مختصر و روان دربارهٔ دین و مذهب ترتیب دادهایم؟ اگر ما در خواب غفلت نبودیم، در اثرِ مکتبِ صوفیه در مدارس و آموزشگاهها اشعار ضداخلاقی و رقص و موسیقی نفوذ نمیکرد و کتابهایمان پر از احوالات اقطاب تصوف نمیشد و دانشآموزان به این وضعیت دچار نمیشدند. کتبِ اصلی اعتقادی شیعه، مظلوم واقع شده و خاکِ مهجوریت میخورد، اما مثنوی و دیگر کتبِ صوفیه و شروحِ مختلفش با بهترین چاپها در حال ترویج و تعلیم است. آیا وقتش نرسیده غبارِ تعصب و جهل را از جانمان بزداییم و حقیقت را زنده کنیم؟
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✝️ #چهره پیامبران الهی در #کتاب_مقدس
چهره حضرت #موسی و #هارون علیه السلام در کتاب مقدس
حضرت موسی(ع)نیز در کتاب مقدس شخصیتی دور از شأن پیامبری دارد وی طلبکارانه و بی ادبانه با خدا سخن میگوید!
برادر حضرت موسی، حضرت #هارون علیه السلام نیز شخصیتی عصیانگر و سازنده گوساله طلایی معروف معرفی میشود در حالی که هارون پیامبر خداوند بوده و همراه و یاور موسی و حتی معجزه تبدیل عصا به اژدها نیز از او صادر شده است..
حقیقت ادیان📚
#مسیحیت
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
❌ مبالغه و تقدس تراشی برای مثنوی
👈 مولوی چنان برای کتاب خود تقدس و ارزش قائل است، که صراحتا تعریفی عصمت آمیز از آن ارائه میدهد. وی مثنوی را: «اصول اصول اصول دین و فقه الله الاکبر و شرع الله الازهر و برهان الله الاظهر» میداند! عنوانهای بلند و مقدسی که فقط شایسته کتب آسمانی و سخنان معصومین علیهماالسلام است. البته وی به همین مقدار کفایت نکرده است. بلگه گامی فراتر نهاده و مدعی میشود که مثنوی حقِ محض است و هیچ باطلی در آن راه ندارد و آیه «لا یأتیه الباطل من بین یدیه و لا من خلفه» و همچنین آیه «لا یمسه الا المطهرون» را در وصف کتاب خود میگوید. لذا کتاب خود را در کنار کتب آسمانی میآورد و آن را از هر باطل و لغزشی منزه میداند!
💢 در کتاب مناقب العارفین که شرح حال مولوی و همفکران اوست و توسط یکی از مریدان و نزدیک به زمان حیات او نوشته شده، در این زمینه داستانی عجیب و تأسف باری نقل شده است:
«روزی سلطان ولد فرزند مولوی گفت: یکی از یاران به حضرتِ پدرم شکایتی کرد که دانشمندان با من بحث کردند که مثنوی را چرا «قرآن» گویند؟ من در جوابش گفتم که مثنوی تفسیر قرآن است. پدرم لحظه ای خاموش شد و سپس فرمود: ای سگ، ای خر، ای غر خواهر (دشنامی ناموسی)، چرا مثنوی قرآن نباشد حال آنکه در ظروفِ حروفِ انبیاء و اولیاء جز اسرار الهی مندرج نیست و کلام خدا از دل پاک ایشان بر زبانشان روان است. خواه سریانی باشد، خواه عربی، خواه سبع المثانی خواه عبری»
📗 مناقب العارفین، ص ۲۹۱
✅ همانطور که مشاهده کردید، مولوی خود را همپای انبیاء و حامل اسرار الهی میداند و کتابش را نیز شامل علوم و اسرار الهی میداند. این در حالی است که مثنوی شامل دهها حدیث تحریف شده و جعلی میباشد (که دکتر زرین کوب در کتاب «سِرِ نی» تعدادی از این احادیث و مطالب بی پایه را ذکر کرده که ما نیز بخشی از آن را خواهیم آورد) و نیز شامل تجلیل از صحابه معلوم الحال و داستانهای دروغ و بی اعتبار درباره سران تصوف است. شاید برخی با سخنان مولوی و همسان کردن مثنوی با قرآن متعجب شوند. اما این امر در میان صوفیه رایج و طبیعی است. زیرا آنان معتقدند که سالک پس از طی مراحلی، آنقدر بالا میرود که فنای فی الله میشود و خدا در آن حلول میکند و هرچه میگوید سخن خداست! بنابراین سخن و اراده و اعمال او همه از ناحیه خداست (العیاذبالله). لذا مدعی هستند که خطا و اشتباه در مرشد و پیر طریقت راه ندارد. مولوی در دفتر پنجم مثنوی میگوید:
کان دعای شیخ نِی چون هر دعاست
فانیست و گفتِ او گفت خداست.
همچنین مولوی برای اینکه مریدان و شنوندگانش او را متهم به کفر و یاوه گویی نکنند، حالاتی از سران اقطاب تصوف پیش از خودش را ذکر میکند، تا هم زمینه ای برای پذیرش مخاطب باشد و هم نگویند مولوی اولین نفری ست که این مطالب را گفته است. لذا ادعا میکند که بر #بایزید بسطامی وحی نازل میشده و بر لوح محفوظ و تولد #ابوالحسن_خرقانی آگاهی داشته است و میگوید اینکه صوفیان وحی الهی را وحی دل مینامیده اند، بخاطر تقیه از عوام بوده، وگرنه این نیز همان وحی واقعی و دور از خطا بوده است:
از پس آن سالها آمد پدید
بوالحسن بعد وفات بایزید
جملهٔ خوهای او ز امساک وجود
آنچنان آمد که آن شه گفته بود
لوح محفوظ است او را پیشوا
از چه محفوظ است محفوظ از خطا
نی نجوم است نه رَمْلست و نه خواب
وحی حق الله اعلم بالصواب
از پیِ روپوش عامه در بیان
وحی دل گویند او را صوفیان.
📙 مثنوی، دفتر چهارم، بخش ۶۹
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #دروغ_ممنوع
⛔️📛❌🚫
مجموعه ای از دروغ های شبکه های وهابی در مورد #نهج_البلاغه
#وهابیت 👺👹💀👹👺
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جاسوس آل سعود در لباس مرجعیت شیعه!!!
🔻مستند طلسم شدگان پیرامون شخصیت «شیخ حسین المؤید»
#مستند #وهابیت
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
📸 سماعِ علنیِ بانوان در تهران، تالار رودکی.
❌ در تهران چه میگذرد؟ همه در خواب غفلتیم. پیشتر نیز شواهدی از فعالیتِ آموزشگاههای سماعِ بانوان را ارائه دادم. کار بجایی رسيده که با مجوز و بصورت عمومی، زنان روی صحنه رفته و سماع میکنند! معارف #مولوی محدود به مردان نیست، بلکه او مجالسی با زنان نیز داشته و طبق نقلهایی در بین آنان بعضاً عریان سماع میکرده است!
⚠️ این هشدارها را جدی بگیریم و مراقب باشیم بنام کلاسهای انرژی و عرفان، نوامیسمان را به این کلاسهای شیطانی سوق ندهند. متأسفانه امروزه کلاسهای انرژی درمانی و یوگا گسترش یافته و با معارف صوفیه پیوند عجيبی خورده است. تا فاجعهای عظیم و جبران ناپذیر دربارهٔ زنانِ این سرزمین رخ نداده، مسئولین فرهنگی را از خواب غفلت بیدار کنیم. زنان بیش از مردان به سماع گرایش یافته و آن را ترویج میکنند. حقیر از بیان برخی مطالب و ارائه برخی فیلمها و تصاویر معذورم، اما همینقدر بدانید که صوفیه دست به دامان زنان شده است و آنان را به عرصه کشانده.
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
کتاب آشنایی با زرتشت و باستانگرایی نوشته حجت الاسلام علی مصلح ، از اساتید مجرب و محترم #شبکه_ادیان است که به تشریح #تاریخ باستان و زرتشتی از نگاه دینی و ملّی پرداخته است.
👌پاسخ سؤالات فراوان در این باره را می توانید در این کتاب مختصر ولی جامع بیابید. مانند این که:
📌 ناسیونالیسم در ایران زاده چه دورانی است؟
📌تاریخ نگاری ایران باستان در دوران معاصر چه شیوه ای را دنبال می کند؟
📌آیا سلسله های سیاسی ایران که در شاهنامه آمده ، اسطوره اند؟
📌 آیا کوروش ، ذوالقرنین است؟
📌 آیا زرتشت ، پیامبر بود و دین زرتشتی ، توحیدی است؟
📌شریعت زرتشتی چیست و جشنهای باستانی چگونه بود؟
📚 #معرفی_کتاب
#زرتشت
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬سخت ترین سوال یک #سنی مذهب از یک #شیعه
🎙 سید محمد حسینی
#پاسخ_به_شبهه
#وهابیت
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv
تغییر سبک اندیشه #جوانان!
لطفا به این کلمات و جملات دقت کنید:
«هوشمندی، هوش نامحدود، ارتباط با کائنات، تجسم خلاق، فقط دوست داشته باش... صبح که بیدار شدی، اول به مقابل آینه برو و به خودت سلام کن... هر روز خودت را ببوس... فقط برقص و بخند و شاد باش... بی تفاوت محض باش.. مشکلات دیگران به تو مربوط نیست.. خودت را دوست داشته باش... هیچ چیز را سخت نگیر ... گریه کردن ممنوع... همه چیز توهم است... خدا در درون توست... خدا جمع انسانهاست. (معاذالله)... مثبت باش... خبرهای بد را گوش نکن... »
اینها عصاره و فشرده ای از انواع و اقسام کتاب ها، رمان ها، مقالات و مطالبی است که تحت عنوان مثبت اندیشی، "راه های موفقیت"، "روان شناسی و درمانگری روحی" و... در جامعه ما رواج یافته است. نوعی لذت گرایی و اپیکوریسم مطلق که با ترجمه و نشر گسترده کتابهای خاصی، تحت همین عناوین جذاب و ظاهرا خنثی، نوعی سبک زندگی جدید را به جامعه ایران و خصوصا جامعه جوان ایران، تزریق کرده است. سبکی از زندگی که در آن، خوشی و لذت گرایی، اصالت دارد و هر آنچه به این اصل ضربه بزند، دورریختنی و زائد است، حتی اگر به مولفه های دینی و هویتی فرد مرتبط باشد.
🌐کانال تخصصی فرق و ادیان🌐
جهت عضویت بر روی لینک زیر کلیک کنید.👇
@adyanuniv