eitaa logo
آشپزخانه عافیت
3.7هزار دنبال‌کننده
521 عکس
26 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ طبیب 👈🏻 @sadat68m . وابسته به این دو کانال 👇🏼 @SalamateMontazeran @teb_hamsaran . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
🍲آش اوماج شلغم برای سرماخورگی 🧑‍🍳مواد مورد نیاز برای چهار نفر پیاز متوسط رو به درشت: ۲عدد سیر :یک بوته متوسط شلغم: سه عدد تره و برگ چغندر آردم گندم (آرد جوانه یا سویق بهتر است) 🧑‍🍳روش پخت ۱) ابتدا دو عدد پیاز متوسط را خرد کرده و در روغن زیتون تفت بدهید. ۲)سپس شلغم های نگینی خرد شده را اضافه کنید. ۳)سه کاسه آب اضافه کرده تا شلغم ها پخته شوند. ۴) سپس سیر خورد شده و دو قاشق غذاخوری تره به همراه دو قاشق غذاخوری قاشق برگ چغندر را اضافه کنید. ۵) در آخر هم آرد را به همراه مقدار مورد نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
مربای تازه بسیااااار خوش عطر و خوشمزه. ▫️بالنگ ها رو از وسط نصف کنین و مثل پرتقال آبش رو از وسطش بگیرین ونگه دارین ▫️بعد قسمت میانی رو کاملا خارج کنین و با چاقو یه لایه از پوست روی بالنگ ها جدا کنین در واقع لایه زرد باید برداشته بشه ▫️در واقع اون بافت پنبه ای و سفید رنگ بالنگه که مربا میشه ▫️وقتی پوست زردشو جدا میکنین رگه های زردی که میمونه را بزارید باشه چون باعث عطر بیشتر مربا میشه ‌ ▫️خوردش کنین به اندازه های مورد نظرتون خلالی یا نگینی ▫️آب سرد بریزین روش و حدودهجده ساعت تا بیست و چهار ساعت بزارین بمونه و طی این مدت چندبار آبشو عوض کنین ▫️بعد داخل یک قابلمه که آبجوش داره بریزین و حدود ده دقیقه بجوشونین و آبکش کنین و آب سرد بریزین روش ▫️هر چی آب قابلمه تون بیشتر باشه تلخی بالنگ ها بیشتر از بین میره ▫️دوبار اینکارو تکرار کنین قاعدتا باید تو این مرحله تلخیش از بین بره یک حبه اش رو بچشین اگر احساس تلخی کردین مجددا بریزین داخل آب و چند ساعتی بزارین بمونه ▫️برای مربای بالنگ شکر سرخ یا قهوه ای مقدارش باید هم وزن بالنگ ها باشه ولی هم وزن بالنگی که پوستش کنده شده و قسمت وسطیش ام در اومده باشه ادامه... 👇👇 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
ادامه مربای بالنگ... 👆 معمولا پس از آبکشی میوه ها، آنها را در آب معمولی قرار می دهند و غوطه ور می کنند. سپس مجددا آبکشی کرده و این عمل را 2 یا 3 بار دیگر تکرار می کنند. تا این مرحله بالنگ های ما تلخیشون گرفته شده ، به ازای هر بالنگه درشت یک لیوان آب در نظر بگیرین، شکر را به آب اضافه کنین و بزارین روی حرارت شکر که کاملا حل شد بالنگ ها را که با دست فشار دادین و مقداری آبش خارج شده را درون شهد بریزین و بزارین با شعله ملایم رو به کم بجوشه و بالنگ ها باید کاملا شیشه ای و شفاف بشه و شهدش به غلظت مورد نظرتون برسه ، در اواخر مراحل پخت نصف استکان آب بالنگ را به مربا اضافه کنین تا از شکرک زدن مربا جلوگیری کنه ، 📌بعضیا هل درسته یا گلاب اضافه میکنن به مربا ولی ترجیح من اینه که استفاده نکنید تا عطر خود بالنگ ها مشخص تر باشه ، من گاهی چند قطره زعفرون اضافه میکنم تا رنگ مربا خوشرنگ تر باشه ، البته زعفرون هم زیاد اضافه نکنین تا عطرش غالب نشه 🔰مربای بالنگ مرحله پختش مثل مربای توت فرنگی یا آلبالو حساس نیست میتونین خاموش کنین و بعد از سرد شدن کامل غلطتش و مقدار آبش و شکرش رو تست کنین اگر تمایل داشتین غلیظ تر باشه یا شکرش بیشتر باشه مقداری اضافه کنین و مجددا بعد از دو سه دقیقه جوشیدن خاموش کنین یا اگر زیاد سفت شد کمی آب اضافه کنین و بعد ار چند جوش که زد خاموش کنین ، ▫️ بهتره مربا یک شب داخل قابلمه بمونه بعد ظرف کنین ، بهترین ظرف برای طبخ مربا قابلمه مسی یا لعابی است و قاشق چوبی.... 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
هدایت شده از سلامت منتظران
سوپر غذا رو از خودت نگیر! غذای اجداد ماست! ▫️ منبع غنی منیزیم و پتاسیم و پروتئین ، ویتامین C,K،B1,B3,B6,,B2 غنی از اسید فولیک و آهن و منگنز و مس و فسفر هفته ای دو سه بار ماش توی غذای شما حتما باشه! join🔜 @salamatemontazeran 🚫هرنوع استفاده بدون‌ذکرلینـــک‌حــلال‌نـیــســـت
🟢 و خواص غذاي محلي استان مركزي ” آش ماش بدون گوشت” : ✔️ ماش: يك پيمانه ✔️ برنج يا بلغور گندم: يك پيمانه ✔️ روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري ✔️ لوبيا چشم بلبلي: نصف پيمانه ✔️ پياز كوچك: يك عدد ✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم : ابتدا پياز را خرد كرده و با روغن سرخ مي كنيم. سپس زردچوبه و ادويه را افزوده و پس از تفت دادن، برنج يا بلغور، ماش و لوبيا را همراه با مقداري آب و نمك اضافه نموده و مي گذاريم تا خوب پخته و جا بيفتد. نظر متخصصين تغذيه: اين غذا حدود ١٥٪؜ انرژي و ٢٠٪؜ پروتئين مورد نياز روزانه بدن را تأمين مي كند. ماش از نظر مواد مغذي متعادل است و اسيد فوليك آن بسيار بالاست و براي پيشگيري از بيماري هاي قلبي عروقي بسيار مفيد است. همچنين ماش داراي پتاسيم فراواني است و براي افراد با فشار خون بالا توصيه مي شود. از نظر سلنيوم و منگنز كه خاصيت آنتي اكسيداني دارد نيز غني مي باشد و خوردن آن در پيشگيري از بيماري هاي مزمن سودمند است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
چای بِه ✍🏻به میوه بسیار مفیدی است وبسته به اینکه باشد یا و یا باشد مزاجش کمی متفاوت است. 👈🏻 اگر بِه شیرین باشد مزاجش به سمت گرمی و تری میرود 👌🏻 👈🏻ولی اگر ترش و ملس باشد به سمت سردی و خشکی می رود. ☕️بِه قابض است یعنی جمع کننده و فشرده کننده است. ☕️خشک شده ی بِه ماندگاری بیشتری نسبت به میوه ی تازه آن دارد و دم کرده ی آن تا حد زیادی خواص آن را منتقل می کند. ☕️ برای افرادی که معده ی دارند و قادر به هضم بِه نیستند مصرف دم کرده آن بیشتر توصیه می شود.👌🏻 ☕️چای بِه مفرح و مقوی قلب است و اکثر مزاج ها از آن نفع میبرند. ☕️اگر چای بِه از بِه شیرین تهیه شده باشد برای سردمزاجان مناسب تر است. گرم مزاجان نیز می توانند به چای بِه خود کمی لیمو اضافه کنند.👌🏻 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
خرما تخم مرغ (املت خرما) مواد لازم: خرماي بدون هسته: چهارده عدد تخم مرغ: ٤ عدد روغن زردیا زیتون: چهار قاشق غذاخوري گرد دارچين: نصف قاشق مرباخوري روش طبخ: ابتدا خرما و روغن زرد را در ماهيتابه روي حرارت كم مي گذاريم تا خرماها نرم شوند. گرد دارچين را افزوده و پس از بلند شدن بوي دارچين، تخم مرغ ها را اضافه مي كنيم. بعد از پنج دقيقه املت خرما آماده است. ❇️نكته: ميزان استفاده از خرما دلخواه است. حرارت بايد كم باشد تا خرما نسوزد! به دليل وجود خرما، استفاده از نمك سليقه اي است. استفاده از سبزيجات و مغزها به دلخواه است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥮 مقوی ، بدون شکر کنجد ۱ لیوان شیره ۱/۳ لیوان هل و دارچین هر کدوم ۱/۴ ق چ گردوی خرد شده ۲ ق غ مغزیجات برای تزیین کنجد رو با حرارت ملایم تفت بدید تا بوی خوبش بلند بشه بعد هل ، دارچین و گردو رو بهش اضافه کنید و یک‌ دقیقه دیگه تفت بدید در آخر شیره رو اضافه کنید و با حرارت ملایم هم بزنید تا مواد جمع بشه. داخل یه ظرف پلاستیک فریزر پهن کنید (برلی اینکه پلاستیک توی ظرف تکون نخوره قبلش با مقدار کمی آب ظرف رو مرطوب کنید) مواد رو همونطور گرم داخل ظرف بریزید و با قاشق چرب شده سطحش رو صاف کنید حالا به دلخواه روش مغزیجات بزارید و یک ربع بره تو فریزر تا خودشو بگیره. به سایر دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
طرز تهیه شربت 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
چطور درست کنم⁉️ دستورطبیب👇 شحم گاو چرخ شود برای 5 کیلو نیم کیلو ماست یک لیوان اب لیموی طبیعی 3عدد سیب قاچ شده 3عددپیاز دو عدد سیر پوست شده گل محمدی +میخک +هل 📌 از هر کدام یک قاشق بزرگ +زعفران مقداری +زردچوبه کمی با شعله ضعیف هر مقدار روغن تولید شد سریع بر داشته شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
◀️مقداری سیر و پیاز را خرد کرده و در روغن کنجد کمی تفت دهید، سپس مقداری کشک به آن اضافه کرده، بگذارید با حرارت ملایم چند جوش بزند. پس از برداشتن از روی حرارت به آن نعنای داغ و گردوی خرد کرده بیفزایید که در این صورت آماده خوردن می باشد. 🌺 کله جوش🌺 کله جوش حرارت درونی را افزایش می دهد و برای کمبود کلسیم و فسفر بدن واستخوان بندی بدن مناسب است. 🔥وطبیعت آن گرم می باشد🔥 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا