🍲آش اوماج شلغم برای سرماخورگی
🧑🍳مواد مورد نیاز برای چهار نفر
پیاز متوسط رو به درشت: ۲عدد
سیر :یک بوته متوسط
شلغم: سه عدد
تره و برگ چغندر
آردم گندم (آرد جوانه یا سویق بهتر است)
🧑🍳روش پخت
۱) ابتدا دو عدد پیاز متوسط را خرد کرده و در روغن زیتون تفت بدهید.
۲)سپس شلغم های نگینی خرد شده را اضافه کنید.
۳)سه کاسه آب اضافه کرده تا شلغم ها پخته شوند.
۴) سپس سیر خورد شده و دو قاشق غذاخوری تره به همراه دو قاشق غذاخوری قاشق برگ چغندر را اضافه کنید.
۵) در آخر هم آرد را به همراه مقدار مورد نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
☸مربای #بالنگ تازه بسیااااار خوش عطر و خوشمزه.
▫️بالنگ ها رو از وسط نصف کنین و مثل پرتقال آبش رو از وسطش بگیرین ونگه دارین
▫️بعد قسمت میانی رو کاملا خارج کنین و با چاقو یه لایه از پوست روی بالنگ ها جدا کنین در واقع لایه زرد باید برداشته بشه
▫️در واقع اون بافت پنبه ای و سفید رنگ بالنگه که مربا میشه
▫️وقتی پوست زردشو جدا میکنین رگه های زردی که میمونه را بزارید باشه چون باعث عطر بیشتر مربا میشه
▫️خوردش کنین به اندازه های مورد نظرتون خلالی یا نگینی
▫️آب سرد بریزین روش و حدودهجده ساعت تا بیست و چهار ساعت بزارین بمونه و طی این مدت چندبار آبشو عوض کنین
▫️بعد داخل یک قابلمه که آبجوش داره بریزین و حدود ده دقیقه بجوشونین و آبکش کنین و آب سرد بریزین روش
▫️هر چی آب قابلمه تون بیشتر باشه تلخی بالنگ ها بیشتر از بین میره
▫️دوبار اینکارو تکرار کنین قاعدتا باید تو این مرحله تلخیش از بین بره یک حبه اش رو بچشین اگر احساس تلخی کردین مجددا بریزین داخل آب و چند ساعتی بزارین بمونه
▫️برای مربای بالنگ شکر سرخ یا قهوه ای مقدارش باید هم وزن بالنگ ها باشه ولی هم وزن بالنگی که پوستش کنده شده و قسمت وسطیش ام در اومده باشه
ادامه... 👇👇
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
ادامه مربای بالنگ... 👆
معمولا پس از آبکشی میوه ها، آنها را در آب معمولی قرار می دهند و غوطه ور می کنند. سپس مجددا آبکشی کرده و این عمل را 2 یا 3 بار دیگر تکرار می کنند.
تا این مرحله بالنگ های ما تلخیشون گرفته شده ، به ازای هر بالنگه درشت یک لیوان آب در نظر بگیرین، شکر را به آب اضافه کنین و بزارین روی حرارت شکر که کاملا حل شد بالنگ ها را که با دست فشار دادین و مقداری آبش خارج شده را درون شهد بریزین و بزارین با شعله ملایم رو به کم بجوشه و بالنگ ها باید کاملا شیشه ای و شفاف بشه و شهدش به غلظت مورد نظرتون برسه ، در اواخر مراحل پخت نصف استکان آب بالنگ را به مربا اضافه کنین تا از شکرک زدن مربا جلوگیری کنه ،
📌بعضیا هل درسته یا گلاب اضافه میکنن به مربا ولی ترجیح من اینه که استفاده نکنید تا عطر خود بالنگ ها مشخص تر باشه ،
من گاهی چند قطره زعفرون اضافه میکنم تا رنگ مربا خوشرنگ تر باشه ، البته زعفرون هم زیاد اضافه نکنین تا عطرش غالب نشه
🔰مربای بالنگ مرحله پختش مثل مربای توت فرنگی یا آلبالو حساس نیست میتونین خاموش کنین و بعد از سرد شدن کامل غلطتش و مقدار آبش و شکرش رو تست کنین
اگر تمایل داشتین غلیظ تر باشه یا شکرش بیشتر باشه مقداری اضافه کنین و مجددا بعد از دو سه دقیقه جوشیدن خاموش کنین یا اگر زیاد سفت شد کمی آب اضافه کنین و بعد ار چند جوش که زد خاموش کنین ،
▫️ بهتره مربا یک شب داخل قابلمه بمونه بعد ظرف کنین ، بهترین ظرف برای طبخ مربا قابلمه مسی یا لعابی است و قاشق چوبی....
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
هدایت شده از سلامت منتظران
☸سوپر غذا رو از خودت نگیر!
#ماش غذای اجداد ماست!
▫️ منبع غنی منیزیم و پتاسیم و پروتئین ، ویتامین C,K،B1,B3,B6,,B2
غنی از اسید فولیک و آهن و منگنز و مس و فسفر
هفته ای دو سه بار ماش توی غذای شما حتما باشه!
join🔜 @salamatemontazeran
🚫هرنوع استفاده بدونذکرلینـــکحــلالنـیــســـت
🟢 #طرز_تهیه و خواص غذاي محلي استان مركزي ” آش ماش بدون گوشت”
#موادلازم:
✔️ ماش: يك پيمانه
✔️ برنج يا بلغور گندم: يك پيمانه
✔️ روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري
✔️ لوبيا چشم بلبلي: نصف پيمانه
✔️ پياز كوچك: يك عدد
✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
#طرزتهیه:
ابتدا پياز را خرد كرده و با روغن سرخ مي كنيم.
سپس زردچوبه و ادويه را افزوده و پس از تفت دادن، برنج يا بلغور، ماش و لوبيا را همراه با مقداري آب و نمك اضافه نموده و مي گذاريم تا خوب پخته و جا بيفتد.
نظر متخصصين تغذيه:
اين غذا حدود ١٥٪ انرژي و ٢٠٪ پروتئين مورد نياز روزانه بدن را تأمين مي كند.
ماش از نظر مواد مغذي متعادل است و اسيد فوليك آن بسيار بالاست و براي پيشگيري از بيماري هاي قلبي عروقي بسيار مفيد است.
همچنين ماش داراي پتاسيم فراواني است و براي افراد با فشار خون بالا توصيه مي شود.
از نظر سلنيوم و منگنز كه خاصيت آنتي اكسيداني دارد نيز غني مي باشد و خوردن آن در پيشگيري از بيماري هاي مزمن سودمند است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
✅چای بِه
✍🏻به میوه بسیار مفیدی است وبسته به اینکه #شیرین باشد یا #ملس و یا #ترش باشد مزاجش کمی متفاوت است.
👈🏻 اگر بِه شیرین باشد مزاجش به سمت گرمی و تری میرود 👌🏻
👈🏻ولی اگر ترش و ملس باشد به سمت سردی و خشکی می رود.
☕️بِه قابض است یعنی جمع کننده و فشرده کننده است.
☕️خشک شده ی بِه ماندگاری بیشتری نسبت به میوه ی تازه آن دارد و دم کرده ی آن تا حد زیادی خواص آن را منتقل می کند.
☕️ برای افرادی که معده ی #ضعیفی دارند و قادر به هضم بِه نیستند مصرف دم کرده آن بیشتر توصیه می شود.👌🏻
☕️چای بِه مفرح و مقوی قلب است و اکثر مزاج ها از آن نفع میبرند.
☕️اگر چای بِه از بِه شیرین تهیه شده باشد برای سردمزاجان مناسب تر است. گرم مزاجان نیز می توانند به چای بِه خود کمی لیمو اضافه کنند.👌🏻
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
خرما تخم مرغ (املت خرما)
مواد لازم:
خرماي بدون هسته: چهارده عدد
تخم مرغ: ٤ عدد
روغن زردیا زیتون: چهار قاشق غذاخوري
گرد دارچين: نصف قاشق مرباخوري
روش طبخ:
ابتدا خرما و روغن زرد را در ماهيتابه روي حرارت كم مي گذاريم تا خرماها نرم شوند. گرد دارچين را افزوده و پس از بلند شدن بوي دارچين، تخم مرغ ها را اضافه مي كنيم. بعد از پنج دقيقه املت خرما آماده است.
❇️نكته:
ميزان استفاده از خرما دلخواه است.
حرارت بايد كم باشد تا خرما نسوزد!
به دليل وجود خرما، استفاده از نمك سليقه اي است.
استفاده از سبزيجات و مغزها به دلخواه است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥮 #کنجد_بار مقوی ، بدون شکر
کنجد ۱ لیوان
شیره ۱/۳ لیوان
هل و دارچین هر کدوم ۱/۴ ق چ
گردوی خرد شده ۲ ق غ
مغزیجات برای تزیین
#طرز_تهیه
کنجد رو با حرارت ملایم تفت بدید تا بوی خوبش بلند بشه بعد هل ، دارچین و گردو رو بهش اضافه کنید و یک دقیقه دیگه تفت بدید در آخر شیره رو اضافه کنید و با حرارت ملایم هم بزنید تا مواد جمع بشه.
داخل یه ظرف پلاستیک فریزر پهن کنید (برلی اینکه پلاستیک توی ظرف تکون نخوره قبلش با مقدار کمی آب ظرف رو مرطوب کنید)
مواد رو همونطور گرم داخل ظرف بریزید و با قاشق چرب شده سطحش رو صاف کنید حالا به دلخواه روش مغزیجات بزارید و یک ربع بره تو فریزر تا خودشو بگیره.
به سایر دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
چطور #شحم_گاو درست کنم⁉️
دستورطبیب👇
شحم گاو چرخ شود
برای 5 کیلو نیم کیلو ماست
یک لیوان اب لیموی طبیعی
3عدد سیب قاچ شده
3عددپیاز
دو عدد سیر پوست شده
گل محمدی +میخک +هل
📌 از هر کدام یک قاشق بزرگ +زعفران مقداری +زردچوبه کمی
با شعله ضعیف
هر مقدار روغن تولید شد سریع بر داشته شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
#کله_جوش
◀️مقداری سیر و پیاز را خرد کرده و در روغن کنجد کمی تفت دهید، سپس مقداری کشک به آن اضافه کرده، بگذارید با حرارت ملایم چند جوش بزند.
پس از برداشتن از روی حرارت به آن نعنای داغ و گردوی خرد کرده بیفزایید که در این صورت آماده خوردن می باشد.
🌺 #فواید کله جوش🌺
کله جوش حرارت درونی را افزایش می دهد و برای کمبود کلسیم و فسفر بدن واستخوان بندی بدن مناسب است.
🔥وطبیعت آن گرم می باشد🔥
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
هدایت شده از سلامت منتظران
سخنی با اعضای محترم کانال سلامت منتظران
⭕️مراقب سلامتی خود باشید⭕️
عزیزان جدیدا گزارشات زیادی از #تقلب #درمانگرنماها به ما میرسد❌
کسانی که یک کلاس مجازی طب شرکت کردند ، و خود را درمانگر و طبیب مینامند ❌
و متاسفانه به دلیل سود (باتصاویر فیک واریزیها و رضایت ها) بیماران را با خطرات جدی روبه رو کردند.
⁉️حتی محتوای کانالهاشون هم کپی از کانالهای دیگر است و هیچ علمی ندارند و باجان و مال مردم بازی میکنند.
⭕️چندین گزارش وتصویر داشتیم که هم از طریق پشتیبان محترم ایتا درحال پیگیری هستیم و هم درکانالها اطلاع رسانی میشه
⭕️شما هم تاجایی که میتوانید پخش کنید تا مردم اگاه بشند و از خطر بسیار جدی جانی و مالی درامان باشند.
و من الله توفیق
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
کانال جامع طبی سلامت منتظران درایتا
#آش_شلغم
🔹طبع غذا: گرم و مرطوب (رو به اعتدال)
🔸مواد لازم:
برنج نیم دانه، خیس خورده ۱ پیمانه/گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم/عدس پخته ۱/۲ پیمانه/ماش پخته ۱/۲ پیمانه/پیاز ۲عدد/شلغم ۵ تا ۶ عدد/سبزی آشی ۲۵۰گرم/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹#طرز_تهیه:
ابتدا یک پیاز را رنده کنید. گوشت چرخکرده، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید. از مایه به اندازههای کوچک بردارید و به شکل کوفته ریزه درآورید. یک عدد پیاز را خرد کنید و در قابلمهی مناسب روی حرارت قرار دهید. سپس کوفته ریزهها را به پیاز اضافه کرده و بپزید. برنج را به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. شلغمها را پوست بگیرید و خرد کنید. وقتی آب قابلمه به جوش آمد، شلغمها را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. سپس عدس و ماش پخته شده و سبزی را به آش اضافه کنید. پس از این که شلغمها کاملا پخته شدند، آش آماده است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
📚حلوای تقویت قوه #جنسی
این حلوا برای تقویت قوای جنسی مردان و حتی درمان نازایی اعجاز می کند.
🔹مواد مورد نیاز:
1⃣شیرگوسفند(شتر یا گاومیش) 1کیلو
2⃣روغن حیوانی. 1 کیلو
3⃣عسل طبیعی. 1کیلو
4⃣سیر تازه. 70 حبه
5⃣زعفران. 1قاشق چایخوری
6⃣میخک. 1 قاشق چایخوری
7⃣هل. 1قاشق چایخوری
🔹طرز تهیه:
ابتدا حبه های سیر را دو نصف کنید و در ظرفی ریخته به روی آن شیر بریزید تا دو انگشت روی سیرها را شیر بپوشاند.
حرارت ملایمی زیر ظرف تا شیر و سیر کاملا ممزوج گردد و مقدار زیادی شیر کم شود و در ته ظرف مایع زردرنگی باقی بماند.
سپس روغن حیوانی را به آن اضافه کرده و مرتب بهم زنید، تا مخلوط همگن شود.
مرحله بعد عسل را اضافه نمایید و مجددا هم زنید تا در حرارت ملایم همگن شود.
در مرحله آخر در حالی که حلوا گرم است، بلافاصله هل و زعفران، و میخک آسیاب شده را اضافه نموده و آنقدر هم بزنید تا کاملا ممزوج گردد.
حلوا آماده است.
🔹نحوه مصرف:
روزانه یک قاشق غذاخوری صبح یا شب مصرف شود. یا یک ساعت قبل از همبستری.
مدتی مداومت نمایید تا اثر معجزهای ان را ببینید.
🔴تذکر
۱_شیر آن نباید شیر بز یا گاو باشد.
۲_مصرف چند قاشق حلوا موجب افزایش عجیب قوه باه می شود
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎 #چای_میوه_ای پرخاصیت
▫️سیب روبرش های نازک میزنیم وروی بخاری یاشوفاژ خشک میکنیم ،به رورنده میکنیم وداخل تابه میریزیم وروی حرارت ملایم خشک میکنیم
تابه رنگ قهوه ایی دربیاد تواین مرحله هرچه رنگ به تیره تروقهوه ایی تربشه چای ودمنوش ماپررنگترمیشه
میتونیدبه روهم روی بخاری یاشوفاژهم خشک کنید،بعدبهش سیب ، برگ گل محمدی،به لیمو،بهارنارنج،گل گاوزبان،پرک لیمو،چوب دارچین وهل رواضافه کرده همه روباهم مخلوط کرده وازروی حرارت برمیداریم
این چای میو هایی بسیارخوش طعم وخوش رنگه وخواص زیادی داره
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
☸درخانه #کفیر درست کنید
به طور کلی دانه های کفیر، از باکتری✅ های تولید کننده اسید استیک و اسید لاکتیک تشکیل میشن و همچنین تخمیر کننده ی لاکتوز هستن.
✅زمانیکه دانه های کفیر به شیر اضافه میشن،
یک محصول تخمیری رو تشکیل میدن.
✅ باکتری هایی که در دانه کفیر وجود دارن، از چسبیدن باکتری های بیماری زا به دیواره روده جلوگیری میکنن و باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشن.
💭مزایای مصرف کفیر چیه؟
✅مصرف منظم کفیر، باعث بهبود و کنترل قند خون
در بیماران دیابتی خواهد شد.
✅باعث تنظیم و تعدیل جمعیت میکروبی روده میشه ،
و از سرطان روده جلوگیری میکنه.
✅و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشه.
✅مناسب برای مصرف افرادی که قادر به تحمل لاکتوز شیر نیستند هست(مقدار لاکتوز به دلیل تخمیر کاهش یافته و بتا_گالاکتوسیداز افزایش پیدا میکنه و باعث هضم آسان میشه)
ــــــــــــــــــــــ
👩🏻🍳مواد مورد نیاز:
👈🏻قارچ کفیر
👈🏻شیر
💭طرز تهیه:
👈🏻در ابتدا قارچ کفیر و شیر رو در ظرف شیشه ایی ترکیب کنید
( نسبت ۱ به ۴)
👈🏻به مدت ۲۴ ساعت در کابینت قرار بدید.
👈🏻در انتها که تخمیر در شیر انجام شد،دانه های کفیر رو به کمک صافی، و با استفاده از آب جوشیده ی خنک شده جدا کنید.
✅برای گاز دار شدن و یکدست شدن دوغ،
میتونید از میکسر استفاده کنید.
✅دقت داشته باشید که با افزایش درصد چربی شیر، کفیر با غلظت بیشتر و خامه ایی تر تهیه میشه.
❌حتما از ظروف شیشه ایی استفاده کنید،
در غیر این صورت باعث از بین رفتن قارچ خواهد شد.
✅رایج ترین كفير، كفير شير پاستوریزه گاو هست.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
کفیر حاوی چیه؟
ویتامین های (B1,B2,B5,B12,C,K,E,اسید فولیک، بیوتین،تیامین، ریبوفلاوین)و مواد معدنی از جمله(منیزیم،کلسیم،فسفر،روی،مس،منگنز،آهن) هست.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🍵 #آش_دندونی
#موادلازم
گوشت گوسفند 500 گرم
نخود 1 لیوان
لوبیا چیتی 1 لیوان
لوبیا قرمز 1 لیوان
جو 1 لیوان
لوبیا سفید 1 لیوان
عدس 1 لیوان
برنج 1 لیوان
گندم 2 لیوان
پیاز داغ و کشک و نعنا مقدار لازم
#طرزتهیه :
حبوبات را از روز قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آنها را تعویض کنید.نخود و لوبیاها را داخل قابلمه بریزید و بپزید ، گوشت را با پیاز و مقداری پودر دارچین داخل قابلمه دیگری بریزید و بپزید تا نرم شود ، در قابلمه دیگری عدس ، جو ، گندم و برنج را بریزید و بپزید.
مخلوط عدس ، برنج ، گندم و جو پخته را با حبوبات پخته مخلوط کنید و بگذارید آش جا بیفتد سپس آب گوشت و گوشت پخته ریش ریش شده ، پیاز داغ ، نعنا داغ و مقداری کشک را به آن اضافه و مخلوط کنید ، پس از چند دقیقه که جوشید آش را در ظرف بکشید و سرو کنید.
✨ #نکته :
استفاده از نعنا داغ درون آش سلیقه ای است ، این آش بر خلاف آش های دیگر سبزی ندارد ، استفاده از قلم گاو یا گوسفند آش را خوشمزه تر میکند.
🔰آش دندانی یا دندانک به مناسبت رویش اولین دندان کودکپخته میشود ، اعتقاد بر این است که این آش در راحتی رشد دندان های کودک موثر است ، به شکرانه رویش دندان کودک مقداری دانه غلات را پیش از شروع به کار برای پرندگان می ریزند و برای کودک آرزوی سلامتی میکنند.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
آشپزخانه عافیت ✔️💚 🌾🍎🍏آشپزی
#مهم 🔰تمام #غذاهایی که داخل کانال سلامت منتظران* و طب همسران* اشاره میشه ، #دستورات و #طرز_تهیه اش
▫️
و بزودی تغذیه ماه مبارک #رمضان دراین کانال بارگذاری خواهد شد...
پس پیوستن را بزنید⤵️ تا کانال را گم نکنید