eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.7هزار دنبال‌کننده
493 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
🍛 🍂برنج 👈 1پیمانه 🍂گوشت گوسفندی چرخ شده 👈 200 گرم 🍂تخم مرغ محلی 👈 1 عدد 🍂پیازرنده شده بدون آب 👈1 عدد 🍂زرشک👈 به میزان دلخواه 🍂شوید خشک 👈دو قاشق غذاخوری 🍂نمک دریا، زعفران،فلفل سیاه،زرد چوبه👈 به مقدار لازم. همه ی موارد بالا را مخلوط کرده ورز میدهیم وبه صورت کوفته(مچه)درمیاوریم . درون قابلمه مسی را کمی روغن ارده کنجد چرب میکنیم وکوفته ها را در آن میچینیم وروی آن را دوقاشق رب انار میریزیم ونصف استکان آب در قابلمه میریزیم ودرب آن را کیپ میکنیم.توضیح اینکه برنج باید ابتدا پخته شود (آبکش شده) وسپس با موارد بالا ترکیب شود.... 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
را چطور میل کنیم؟🤔 🌱۱-تهیه خوراک سبزیجات( اکسیر) : برگ کاسنی + گوشت بره + روغن زرد + نمک + سرکه طبیعی یا ابلیمو > پس از تفت دادن میل کنید. 🌱۲- تهیه ریچال کاسنی: برگ کاسنی بخارپز + ماست +گل محمدی 🌱۳- آش کاسنی: برگ کاسنی +برگ سلق + قره قروت و ادویه نمک 🌱۴-سالاد فرانسوی: برگ کاسنی + بیبی سلق یاکاهو + روغن زیتون + کباب گوشت پرنده + گردو و پنیر خرده شده 🌱۵ - سالاد گرم : برگ کاسنی + تخم مرغ تفت + پیاز + نمک تفت داده و میل شود 🌱۶-سالاد جوانه: برگ کاسنی خرد شده + جوانه گندم و عدس + سس انار 🌱۷- تهیه دمنوش و قهوه کاسنی 🌱۸- مصرف کنار غذا 🌱۹-میانوعده (کبد) : برگ کاسنی + سرکنگبین 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📥🎦 کلیپ یک روش دیگر برای روغن گیری دنبه 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🥣 💎 یکی از جایگرین های مناسب رب مضر گوجه فرنگی👌👌 : زردآلو سه کیلو نمک 3 قاشق مربا خوری زردآلو رو تمیز میشوییم بعد داخل یک قابلمه بزرگ می ریزیم تا بپزد در حدی که پوست زرد آلو جدا شود و براحتی گوشت زرد آلو له شود. سپس میگذاریم کمی خنک شود تا موقع صاف کردن آن نسوزیم. سبدی را روی یک قابلمه بزرگ گذاشته و زردآلوهای پخته را درون سبد ریخته و صاف می کنیم بعد میگذاریم دوباره بجوشد به اندازه ای که آب آلوها کاملا بخار شود و مثل رب گوجه کمی سفت شود در حین پخت نمک هم میزنیم پس از پخت وقتی سرد شد درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم برای اینکه کپک نزنه روی آن کمی روغن بریزید.👌👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🥛 ماست محلی دو لیوان خامه دو الی سه قاشق غذاخوری سبزی معطر به اضافه پیازچه کشمش یا مویز گردو خورد شده یخ معطر خیار نگینی خورد شده نمک به مقدار لازم  عزیزان من اول ماست و با خامه مخلوط میکنم ، همه ی مواد و خورد شده را داخل ترکیب ماست و خامه میریزم بعد یخ های معطر با گل سرخ و داخل مواد میریزم دوستان من به جای اب از یخ های معطر استفاده میکنم که هم مقدار اب لازم اب دوغ خیار ما رو تامین میکنه و هم عطر خوبی میده😇 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🍒 آلبالو 💎 آلبالو میوه‌ای با مزاج سرد و خشک است و برای گرم‌مزاجان بسیار مناسب است. ⬅️ قابض، تقویت‌کننده معده و کبد گرم، رفع کننده تشنگی و مفید در اسهال و استفراغ صفراوی است. مصلح آلبالو، عسل است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🥣 💎یکی از جایگزین های مناسب رب مضر گوجه فرنگی👌👌 برای تهیه رب آلبالو ابتدا دم و برگ آلبالوها را جدا کرده و بعد آنها را تمیز می شوییم . آلبالوها را در یک قابلمه ریخته و به آن کمی آب اضافه کرده ، روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید و آلبالوها نرم شوند . سپس زیر حرارت را خاموش می کنیم تا خنک شوند . آلبالوها را یک صافی ریز رد می کنیم تا پوست و هسته آنها جدا شود و گوشت آن باقی بماند . عصاره آلبالو به دست آمده را دوباره در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و زیر حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش آید . کف ایجاد شده روی رب آلبالو را گرفته و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا به غلظت مناسب برسد . مرتب به رب سر زده و آن را هم می زنیم تا ته نگیرد . بعد از اینکه رب غلیظ شد و رد قاشق یا کفگیر کف قابلمه باقی ماند ، به اندازه کافی نمک را هم اضافه کرده و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم تا خنک شود . رب آلبالو را در شیشه های تمیز ریخته و درب آن را بسته ، در یخچال نگهداری می کنیم . از رب آلبالو می توان به عنوان چاشنی برای تهیه مرغ ، ماهی و دیگر غذاها مانند انواع دلمه استفاده کرد . 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
📝زنجبیل تازه : 1 تکه 📝خیار محلى : 10 عدد 📝شکر قهوه اى : 2 قاشق چای خوری 📝آب لیموترش تازه : 50 میلی لیتر زنجبيل تازه و خيار تازه را در دستگاه ابميوه گيرى ريخته و اب ان را بگيريد . شكر قهوه اى و آب ليمو ترش تازه را به ان اضافه كرده همراه خيار ورقه اى شده سرو كنيد . گواراى وجوووود 😋 ⚜️ ⚜️ : 🔰خیار حاوی حدود ۹۵ درصد آب است و برای همین هم مانند یک دیورتیک طبیعی عمل می‌کند یعنی اینکه ادرارآور است. برای همین هم از طریق ادرار مواد زائد بدن را دفع می‌کند. 🔰آبرسانی به بدن و رفع تشنگی مفید درتابستان 🔰سرشار از ویتامین C 🔰منبع ویتامینk 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🥤 عسل_خیار_لیموترش : مفید برای کبد و کلیه ،رفع تشنگی،ضدصفرا وسودا و... : آب : یک لیوان(جوشیده خنک) عسل مرغوب : دو قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه: یک تا سه قاشق مرباخوری خیار محلی رنده شده : یک قاشق غذاخوری : عسل را در آب حل کرده، و سپس خیار رنده شده و آب لیموترش تازه رو هم اضافه میکنیم به همین سادگی😊 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍪 بدون فر ✍ : تخم مرغ درشت ۲ عدد شکر قهوه ای ۴ قاشق غذاخوری روغن کنجد۶ قاشق غذاخوری آرد ۸ قاشق غذاخوری شیره انگور ۷ قاشق غذاخوری دارچین ۱/۲ قاشق غذاخوری زنجبیل ۱/۴قاشق مربا خوری گردو ریز شده ۳ قاشق غذاخوری 🍜 : ابتدا آرد و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با مفتول دستی خوب بزنید ودر آخر شیره و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد در داخل فنجان های چرب شده بریزید و به دلخواه روی آن را هم میتوانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید درآن را هم دمکنی بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه سپس با خلال امتحان کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍪 ✔️تخم کتان پودر شده سه قاشق سوپ خوری ✔️آب ۹ قاشق سوپ خوری ✔️عسل یک پیمانه ✔️ادویه کاچی یک قاشق مربا خوری ✔️گلاب نصف استکان ✔️آرد گندم سبوسدار دو‌پیمانه ✔️روغن‌دنبه ۳ قاشق سوپ خوری تخم کتان و آب را با قاشق مخلوط کنید ، سپس عسل را افزوده خوب بزنید . آرد را کم کم افزوده و خوب هم بزنید . حال ادویه و گلاب را به مواد اضافه میکنیم و هم‌می زنیم . فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم می کنیم و نیم ساعت می گذاریم تا بپزد . نوش جان join🔜 @Afiyat 🔍 این کیک بسیار سبک و‌کم هزینه بوده و برای تمامی افراد مفید است مداومت در خوردن آن اشتها را کم کرده و برای کسانی که در رژیم هستند بسیار مفید است به علت داشتن روغن دنبه تمامی سده های بدن را باز کرده و پوست صورت را شفاف و جوان می کند 📢 زیره سبز + زیره سیاه + هل+تخم گشنیز +جوز هندی+زردچوبه +زنیان+نبات همه به یک مقدار مساوی آسیاب شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
طبیعت👈گرم و خشک☀️ 💥💥 بگو چی نداره😉 🍁تقویت👈 حافظه،👈قوه باه،👈جهاز هاضمه،👈معده،قوای رییسه بدن 🍁خونساز 🍁تنظیم ادرار 🍁خلط آور 🍁ملین 🍁درمان اسهال ساده و خونی 🍁مانع بروز سرطان 🍁کاهش چربی خون 🍁بالا بردن فشار خون 🍁مفید برای قطع حیض 🍁ضد👈ضعف اعصاب،رطوبت مزاج،بلغم،درد مفاصل،بیماری های مفصلی،کمر درد،مسمومیت غذایی،سرفه،تهوع و آشفتگی در مسافرت و انعقادخون ⛔️ 👈زیاده روی در مصرف باعث فشار خون 📈و ضعف نیروی جنسی است. 🍃 : 👈نصف قاشق چای خوری زنجبیل(بسته به ذائقه خود)در یک لیوان آب جوش ریخته و در ظرف را گذاشته تا حدود ده دقیقه بماند 🌿سپس با کمی عسل 🍯مخلوط کرده،میل نمایید. نوش جونتون😋 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
سویق ۲ ق غ سویق ۲ ق غ سویق ۲ ق غ سویق ۲ ق غ سویق ۲ ق غ یازردگاوی ۴ ق غ خرما یک پیمانه یا در ماهیتابه روغن زیتون رو بریزید و روی شعله ملایم قرار بدید. سویق ها رو با هم مخلوط کنید و درون ماهیتابه بریزید. هسته های خرما رو در آورده و خرما ها رو له کرده و به مخلوط اضافه میکنیم. و خوب هم میزنیم. وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را بصورت توپی یا هر شکل دیگه ای در آورده و داخل ظرف میچنیم😊👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
📝 ❄️یک کیلوگرم زردک ❄️۲۰گرم جعفری تازه ❄️۲۰گرم شوید ❄️۲۰گرم نعنای تازه ❄️یک عدد فلفل سبز ❄️نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه ❄️نمک دریا به مقدار لازم ❄️و سس بشامل ۵۰۰ گرم 👩🏻‍🍳طرزتهیه سس بشامل👩🏻‍🍳 : دو قاشق غذاخوری روغن زرد گاوی را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط و کمی حرارت داده ، نصف قاشق چای خوری آرد را آرام آرام به آن اضافه و در حال هم زدن نصف لیوان شیر به آن افزوده و خوب هم میزنیم تا گلوله نشود . سپس نمک و فلفل سیاه پاشیده و تا مرز پخته شدن هم میزنیم . سس بشامل شما آماده است . @Afiyat 👩🏻‍🍳 👩🏻‍🍳 : هویج هارا کاملا آب پز نموده و به صورت پوره درآورده ، ۵۰۰گرم سس بشامل را به آن اضافه و ادویه جات را هم با آن مخلوط می کنیم . سپس همه مواد را خوب هم زده و روی یک سینی پهن کرده داخل یخچال ۲ساعت استراحت می‌دهیم . سپس از یخچال خارج کرده و مواد را به شکل کوفته های کوچک (قلقلی) یا به سلیقه خود در آورده و در روغن زیتون یا کنجد سرخ می کنیم . موقع سرو می‌توان از سبزیجات دلخواه در کنار آن استفاده نمود . @Afiyat ⚜️ بهتر است برای حفظ شکل کوفته ها بعد از آن که مواد را به شکل کوفته در آوردیم آندها را داخل آرد غلطانده ، سپس داخل ظرفی که تخم مرغ محلی را در آن شکسته و هم زده ایم فرو برده و سپس در آرد سخاری غلطانده و سرخ می‌نماییم . ✔️ضد کلسترول ✔️ضد یبوست ✔️خون ساز ✔️ضدبواسیر ✔️ضدسنگ کیسه صفرا ✔️باز کننده عروق قلبی مغزی ✔️تقویت کننده جنسی ✔️ضد اسهال کودکان ⛔️منع مصرف ❌افراد حساس به هویج و سبزی
🎀 تمشک ۱ کیلوگرم 🎀 شکر قهوه ای ۱ کیلوگرم : برای شستنِ تمشک ها بهتر است در ظرف بزرگی آب سرد بریزید. سپس تمشک ها را در داخل آن ظرف بریزید و ظرف را کمی حرکت دهید تا خاک تمشکها گرفته شود. این کار را دو یا سه بار انجام دهید تا بدین طریق تمام خاک تمشکها گرفته شود. تمشک را در صافی ریخته تا آب اضافی آن کشیده شود. بعد از ده دقیقه تمشک ها را همراه با شکر در قابلمه بریزید و چند بار قابلمه را تکان دهید تا تمشکها در شکر ها حرکت کند و شکرها دور تمشکها را بگیرد تا تمشکها زودتر طعم خود را پس دهد. حالا چند ساعتی در یخچال بگذارید. وقت آن رسیده که تمشک را روی گاز با شعله کم گذاشته بعد از نیم ساعت جوشیدن به شکل ژله در می آید، کف روی مربا را بردارید تا مربایی خوشرنگ داشته باشید، یک یا دو بار مربا را به آرامی هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت ظرف مربا را از روی حرارت بردارید تا سرد شود. سپس آن را در شیشه استریل شده بریزید. و در یخچال نگهداری کنید. : 📝این مربا عطر و طعم دلپذیری دارد و نیاز به افزودنی هایی مثل هل و زعفران و هل و ... ندارد. 📝سعی کنید مرباها را در قابلمه لعابی بپزید تا مربایی خوشرنگتر داشته باشید. 📝شیشه های مرباها را استریل کنید تا مربا کپک نزد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
{طریقه استریل کردن شیشه: شیشه مربا را داخل آب جوش چند دقیقه بجوشانید. یا شیشه را در ماشین ظرفشویی شسته تا استریل شود} بعد از خشک شدنِ شیشه، مربا را داخل شیشه ریخته و محکم در شیشه را ببندید تا هوا داخل شیشه نشود چون باعث کپک زدن مربا میشود. 📝مربای تمشک به رنگ بنفش یا ارغوانی تیره ای است و طعم لذیذی دارد و برای خون سازی مفید است. 📝 تمشک سم زدایی از بدن را داراست، که باعث طراوت و شادابی پوست میشود و نیز باعث لاغری میشود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انجیرها رو شسته و دمبرگ رو جدا و چهارقاچ کنید . داخل ظرفی ریخته و روش قدری آب بریزید تا روی انجیرها رو بگیره . با حرارت ملایم بپزید . بعد صاف کنید و عصاره حاصل رو مجددا روی حرارت بجوشانید تا کاملا غلیظ بشن . . این شیره خونگی انجیره . با ارده میتونه مصرف بشه . خاک مخصوص دوشاب فقط به دوشاب انگور اضافه میشه نه به دوشاب انجیر . به دوشاب انجیر و عناب خاک افزوده نمیشه👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
شیره انجیر یک میان وعده یا وعده اصلی برای صبحانه محسوب میشود وفوق العاده مقوی بوده وبرای کودکان در سن رشد میتوان بسیار مفید باشد . شیره انجیر بدلیل نداشتن شکر و...جز خوردنیهای رژیمی محسوب میشود ومیتوان از آن در پخت انواع کیکهای رژیمی ،وحلواها استفاده کرد. برای پخت شیره بهتراست از انجیرهای کاملا رسیده ونرم شده استفاده کنید تا حاصل بیشتری داشته باشد .انجیرهای کال اصلا مناسب نیستند . مقدار انجیر حتما سه کیلو به بالا باشد چون مقدار شیره بدست آمده خیلی کمتر از مقدار انجیر است. 1⃣ابتدا انجیرهارا شسته وصبر میکنیم تا آب اضافی خارج شود. 2⃣سپس انجیرها را از وسط دونیم میکنیم وداخل قابلمه ریخته وتا جایی آب میریزیم که روی انجیرها را بگیرد 3⃣قابلمه را روی حرارت گذاشته وصبر میکنیم تا جوش بیاید. 4⃣کف روی آب را برداشته وزمان میدهیم تا انجیرها تغییر رنگ دهد وکاملا نرم شود 5⃣بعد پختن انجیر آنرا داخل آبکش که روی یک ظرف دیگر گذاشته ایم ریخته وبوسیله کوشت کوب آنها را له میکنیم تا کاملا آب انجیرها گرفته شود. 6⃣شیره بدست آمده را از صافی نرم رد کرده تا تمام اضافات و دانه های انجیر جدا شود وشیره یکدست وصاف شود. 7⃣همانطور که میبینید تمام دانه های جدا شده وتفاله انجیر رادور میریزیم. 8⃣شیره صاف بدست آمده را روی حرارت گذاشته و اجازه میدهیم بجوشد. 9⃣درحین جوشیدن مرتب کف روی شیره را برداشته تا در آخر کار شیره ای شفاف وتمیز داشته باشیم 🔟بعد از اینکه شیره غلضتی مانند غلضت مواد کیک پیدا کرد شعله را خاموش کرده واجازه میدهیم خنک شود .دقت کنید اینکار چند ساعت زمان احتیاج دارد چون حرارت زیاد باعث سوختن وتلخ شدن شیره میشود. 1⃣1⃣شیره آماده وخنک شده را با کنجد وگردوی خرد شده مخلوط کنید واین معجون خوشمزه ومقوی را نوش جان کنید. ‍ شیره_انجیر خونساز ملین صاف کننده تقویت کننده استخوان و..... 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
توت سفید برای تهیه شیره توت سفید، توت‌های شیرین و آبدار را انتخاب کنید. پس از تمیزکردن توت‌ها، آنها را داخل ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید. بهتر است از قابلمه‌ای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و له‌کردن توت‌ها راحت‌تر شود. مقداری آب روی توت‌ها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبند و نسوزند. میوه توت خیلی سریع له می‌شود و آب می‌اندازد اما شما با استفاده از یک کف‌گیر می‌توانید این روند را تسریع کنید. وقتی‌ توت‌های له‌شده خوب پخته شده و له شدند، آن‌ها را از داخل یک توری رد کنید تا دانه‌ها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود. برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید. حالا عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد. وقتی شیره به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود. شیره خنک‌شده را داخل بطری شیشه‌ای خشک و تمیز ریخته و آن را داخل یخچال نگه‌داری کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
نکاتی درباره تهیه شیره توت غلظت شیره پس از سردشدن کمی بیشتر می‌شود پس این نکته را موقع جوشاندن عصاره در نظر بگیرید تا از سفت‌شدن بیش از حد شیره جلوگیری شود. افزودن شکر، نبات یا سایر خوراکی های مشابه فقط باعث کاهش کیفیت حقیقی شیره توت شده و حتی خواص این شیره را برای افراد دیابتی و غیره، از بین می‌برد؛ پس هیچ افزودنی به این ماده سالم اضافه نکنید. شیره توت را با استفاده از توت خشک نیز می‌توان تهیه کرد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
💠 مزیت ظروف 👇 🔸: 👇 ☺️دیگ های سنگی  هستند. 😳اما زودپزها و نیز ظروف آور است همچنین ظروف 🔹: 👇 😊غذا در دیگ و دیگچه سنگی  با کمترین حرارت به بهترین نحوی پخته می شود 🔸 : 👇 😜طعم و مزه غذای پخته شده در ظروف سنگی قابل مقایسه با سایر ظروف نیست و غذای طبخ شده در این ظروف بسیار خوش مزه و است😋👌 : 👇 😉این دیگ ها مانند دیگ زود پز و البته بدون خطرات و بدون ضررهای آن در کوتاه مدتی غذا را می پزد. هر نوع گوشتی داخل این دیگ سنگی ها با حرارت ملایم دو ساعت خوب می پزد☺️ : 👇 😔 بخاطر نیاز به حرارت کم و نیز سنگی بودن و درنتیجه داغ نشدن زیاد غذا کمتر می سوزد و در صورت تمام شدن آب غذا مقدار سوختگی غذا کمتر می شود :👇 😃دیگ های سنگی بسیار راحت و حتی بدون مواد شوینده و حتی با آب ولرم و سرد به راحتی شسته می شوند😳 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 هلو و زرد آلو یا هر میوه دیگه "سیب یا گوجه سبز یا..." : به مقدار دلخواه آب: به اندازه ای که یه خورده روی میوه ها رو بگیره، نمک: نوک قاشق شکر: در صورتیکه بخواین طعمش ملس"ترش و شیرین" بشه تقریبا دو قاشق... زرشک: در صورت دلخواه یه مشت کوچولو : ابتدا میوه ها رو دوتیکه میکنیم یا چهارتیکه، داخل ظرف میریزیم و روی اجاق قرار میدیم تا له بشن... در حین پخت میتونیم هسته هارو جدا کنیم، چون خود به خود خودشون جدا میشن و وقتی خوووب له شدن اونارو از صافی رد میکنیم.... خوب فشردشون میکنیم تا تیکه های میوه له شده هم جدا بشن از صافی ادامه میدیم تا کاملا صاف بشن. بعد با شعله کم میوه های صاف شده رو روی اجاق قرار میدیم.... تا کم کم آبش کشیده بشه و قل قل بزنه.... مواظب باشین دستتون با میوه های پرتاب شده هنگام قل زدن نسوزه..... وقتی بصورت رب غلیظ درومد از رو اجاق در میاریم و میگذاریم خنک بشه ، بعد رو سینی که قبلا سلفون کشیدیم میریزیم بصورت لایه خیلی نازک تا لواشکمون کپک نزنه،..... و تو محیط آزاد قرارش میدیم تا خشک بشه 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍹 ۱۲۰۰ گرم شکر قهوه ایی ۲۰۰ گرم سرکه انگور ۲۰۰ گرم گلاب ۴۰۰ گرم آب : آب را روی حرارت قرار می دهیم، به نقطه جوش که رسید، شکر به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. وقتی شکر آب شد، سرکه و گلاب را به آن اضافه کرده و وقتی شبیه به شیره شد، گاز را خاموش کرده و تا سرد شود. شیره به دست آمده را به مقدار دلخواه با آب خنک مخلوط کرده و میل بفرمائید. 🔰 : : کاهش وزن، صفرابر، بهبود مقاومت بدن، پاکسازی بدن، رقیق کننده خون، از بین برنده کم خونی : سودابر، طبع معتدل، از بین برنده سودا سر، پاکسازی بدن، پالایش ریه، کم کننده استرس، آرامش بخش ایی: انرژی زا، جوان کننده پوست، جلوگیری از چاقی، پیشگیری از دیابت نوع ۲ 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍞 🍃مواد لازم برای 4 قرص نان: ✔️آرد سبوسدار گندم 1پیمانه ✔️شیر جوشیده خنک شده نصف پیمانه ✔️نمک نصف قاشق چایخوری 🍃ابتدا نمک و آرد را باهم مخلوط کرده و الک میکنیم سپس شیر را قاشق قاشق افزوزه و خمیر را ورز میدهیم وقتی تمام شیر و آرد مخلوط شد و خمیر آماده شد،روی خمیر را با پارچه نمدار کشیده و 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت میدهیم 🍃روی میز کار کمی آردپاشی کرده و خمیر را به 4 قسمت تقسیم کرده و چونه میگیریم چونه ها را گرد کرده و به قطر 2 میلیمتر پهن میکنیم 🍃برای پخت نان بهترین روش پخت روی است آسانترین روش پخت روی زیر است به این روش که درون ظرفی فلزی مناسب را پر از ذغال افروخته کرده و زیر گلدانی را روی دهانه ظرف قرار داده و 30 دقیقه صبر میکنیم تا زیر گلدانی به آرامی داغ شود سپس قرص نان را درون این تنور قرار داده و به مدت 3 دقیقه میپزیم نان را برگردانده و طرف دیگر را میپزیم برای جلوگیری از خشک شدن نان هنگام پخت روی تنور در قابلمه قراردهید قرص نان باید 1 سانتیمتر کوچکتر از زیرگلدانی باشد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat