🌺 پست خوشمزه ی امروز🌺
💥 #دلمه_برگ_مو
یکی از دلمه های خوشمزه وپر خاصیت است که مردم کرمان علاقه زیادی به طبخ آن دارند.
💥دلمه برگ مو”، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد
💥 #موادلازم
برگ مو:به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده:300 گرم
برنج:یک پیمانه
سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع ؛ ترخون ریحان ) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
پیاز متوسط:دو عدد
لپه:یک پیمانه
نمک:به مقدار کم
💥مواد لازم برای #چاشنی دلمه
آب:یک پیمانه
سرکه:نصف پیمانه
شکر:یک قاشق غذا خوری
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
💥 #طرز_تهیه دلمه ی برگ مو🔥
لپه و برنج را جداگانه خیس کنید .و بعد نیم پز کنید.
تابه ای را روی حرا رت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.
وقتی رنگ پیاز طلایی شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
برنج و لپه نیم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید.در آخر سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی پاشیدن نمک روی مواد ، آنها را از روی حرارت بردارید.
و مواد را داخل برگها به صورت بقچه ای بپیچید.اگر برگهایی که استفاده میکنید تازه هستند باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند.
سپس دلمه ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید.
در قابلمه را ببندید تا دلمه ها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند.
💥 #طعم_چاشنی_دلمه😋:
برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو ، آب ، نمک و شکر استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آنها استفاده کنید.
دقت کنید سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه ها اضافه نکنید .
💥 فوت وفن پیچیدن دلمه ها
برای پیچیدن دلمه ها روشهای مختلفی وجود داره که مرسوم ترینشون بقچه ای هست و رولی.
اگر برگهایی که استفاده میکنین تازه هست باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشه تا نرم بشه و موقع پیچیدن نشکنه.
برگها رو که آماده کردین، پهن کنین و مواد رو داخلش بریزین و بپیچیدش.
دلمه ی برگ مو رامیتوانید برای وعده ی شام یاناهار
نوش جان😋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
آشپزخانه عافیت
🌺 پست خوشمزه ی امروز🌺 💥 #دلمه_برگ_مو یکی از دلمه های خوشمزه وپر خاصیت است که مردم کرمان علاقه زیا
یه نکته درمورد دلمه ☺️👆
میتونید گوشت چرخ کرده رو حذف کنید
و بجاش از بلغور گندم استفاده کنید
خوشمزه میشه 👌
#سیرترشی
برای درست کردن سیر ترشی خانگی و سالم ابتدا پوستهای روی سیر ها را جدا میکنیم
به طوری که حبه های آن از هم جدا نشود
قسمت چوبی بالای سیر هم به دلخواه اگر بخواهید از سرش ببرید و اگر نه که زیاد تاثیری در طمع و مزه ندارد.
👈🏻از سیر های که بخشی از آن کپک زده و خراب است استفاده نکنید
سیرها را در داخل شیشه ها چیده و سعی کنید فضای خالی در ظرفتان باقی نماند.
کمی نمک روی سیرها ریخته و سپس سرکه (سرکه طبیعی انگور)را به آن اضافه میکنیم تا جایی که سرکه روی سیر ها را بگیرد سرکه می ریزیم.
در چند روز اول بهتر است در آنرا در چند روز اول نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه از جوش و خروش بیفتد
و بعد به آن دوباره سرکه اضافه کرده و درب آنرا محکم ببندید.
👌زود ترین زمانی که میتوانید سیر ترشی خود را مصرف کنید حداقل 6 ماه است
زودتر از آن این ترشی قابل خوردن نیست.
زمان رسیدن واقعی آن 7 سال است که میتوان بعد از 3 یا 4 سال هم آنرا میل کرد.
سیر ترشی بعد از گذشت سالها پوستش به راحتی کنده میشود نرم میشود و مزه شیرینی دارد.
👈🏻 ترشی خود را در محل تاریک و خنک نگهداری کنید.
👈🏻سبز شدن سیرها در داخل سرکه اشکال ندارد و به مرور زمان درست میشود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
.
#دیپ_کدو_سبز 😊
#موادلازم
كدو سبز ٤ عدد
پياز داغ ٢ تا متوسط
گردو نصف لیوان
كشك نصف لیوان
نعناع داغ ٢ ق غ
سير داغ ١ق غ
زعفران
روغن زیتون یا دنبه برای سرخ کردن کدوها
#طرزتهیه:
اول از همه كدوهارو سرخ كنيد ،پياز را هم خرد و سرخ كنيد و همين طور نعناع داغ و سير داغ هم بگيرين بزارين كنار،حالا يه قابلمه تميز بردارين ابتدا كدوهاي سرخ شده بعد پيازها و نعنا و سير داغ را اضافه كنيد و بعد كشك كه با مقداري آب رقيق كردين را اضافه(ميتونيد كشك را با آب زعفران رقيق كنيد) و يه نصفه قرص گوشت و فلفل و يك ليوان آب همه مواد را مخلوط كنيد و بزاريد ريز ريز بجوشه
و بعد از پخت كامل كدوهارو با چنگال ريش ريش كنيد و بهش گردوي پودر شده اضافه كرده و بزاريد باز بپزه وسرخ بشه😋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روغن_شحم_گاو
🎥کلیپ
🥘🐄🍲🐃🍝🐂
#موادلازم
پیه قلوه گاه گاو : ۱ کیلو گرم
شیرگاو: ۶۰۰گرم
نمک: به مقدار لازم
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
سلام میشه این غذارو بزارید کانالتون
خیلی عالی و خوشمزست
#تُرش_تَرِه گیلانی با سبزی محلی...
تو تهران از سبزی آش استفاده میکنن..ولی تو شمال سبزی محلی مخصوص داره
اول سبزی رو خرد میکنی با یه مقدار برنج قشنگ میپزی ک لعاب بده...
بعدتو ماهیتابه سیرو سرخ میکنی و چند تا تخم مرغ هم باهمون سیر قاطی میکنی زردچوبه و نمک ایناهم میزنی..
بعداون سبزی که پخته بودو اضافه کن ب ماهی تابه که سیرو تخم مرغ هستش...
یه ۲۰ دقیقه با شعله کم بزارین بپزه که مزه سیرو تخم مرغ ب خوردش بره..
برای ترش شدنش میتونین از آبغوره استفاده کنین..
بعد نوشجان کنین ..😍
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#جدول_اندازه_گیری
🍋🍑🍊🍒🍐🍎🍓
-کسانی که ترازو دردسترس ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند :
🍋🍑🍊🍒🍐🍎🍓
یک لیوان آرد 150 گرم
یک لیوان شکر 230 گرم
یک لیوان کشمش 180 گرم
یک لیوان پودر قند 160 گرم
یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم
یک لیوان روغن مایع 220 گرم
یک لیوان ماست 200 گرم
یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم
یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم
یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم
یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم
1 پیمانه آرد 150 گرم
1 پیمانه شکر 200 گرم
1 پیمانه روغن 200 گرم
1 پیمانه شیر 250 گرم
1 قاشق سوپخوری روغن
20 گرم
1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم
1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم
1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم
1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم
1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم
1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم
1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم
1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم
1 قاشق سوپخوری 2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری 2 قاشق مرباخوری
1 لیوان آرد 150 گرم
1 لیوان شکر 230 گرم
1 لیوان کشمش 180 گرم
1 لیوان پودر قند 160گرم
1 لیوان پودر نارگیل ، پسته ، گردو
100 گرم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اندازه گيري دقيق (فني حر فه اي)
🔴ليوان🔴
يك ليوان اب روغن شير مايعات برابر ٢٥٠گرم است
يك ليوان ارد ١٢٥ تا ١٥٠ گرم است
يك ليوان شكر برابر با ٢٥٠ كرم است
🔴پيمانه🔴
يك پ اب شير روغن ماست ٢٠٠گرم است
يك پ شكر ٢٠٠گرم است
يك پ ارد ١٠٠تا١٢٥ گرم است
يك پ سفيده برابر با ٤سفيده است
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴قاشق غذا خوري🔴
يك ق غ ارد برابر با ٢٥
يك ق غ پودر قند برابر ٢٥ گرم است
يك ق غ روغن ابكرده يا مايه برابر ٢٠ گرم
دو ق غ سر صاف شكر برابر ٢٥ گرم
ق غ همان سوپخوري است چند گرم كمتر در قاشقهاي معمولي ولي ق تو سرويسا همون سوپخوريه چون بزرگتره
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ص واحد اندازه گیری مقدار
1 لیتر 1000 میلی لیتر
1 ایتر 1000 سی سی
1 سی سی 30 قطره
1 اونس 25 میلی لیتر
100 میلی لیتر 1/3 لیوان
200 میلی لیتر 3/4 لیوان
250 میلی لیتر 1 لیوان
250 میلی لیتر 1/4 لیتر
500 میلی لیتر 1/2 لیتر
1 دسی لیتر یک دهم لیتر
1 میلی گرم یک هزارم گرم
1 پیمانه 1 لیوان در
1 پیمانه 1/4 لیتر
1 پیمانه 250 میلی لیتر
1 پیمانه آرد 150 گرم
1 پیمانه شکر 200 گرم
1 پیمان روغن 200 گرم
1 پیمانه شیر 250 گرم
1 قاشق سوپخوری روغن 20 گرم
1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم
1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم
1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم
1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم
1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم
1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم
1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم
1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم
1 قاشق سوپخوری 2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری 2 قاشق مرباخوری
1 لیوان آرد 150 گرم
1 لیوان شکر 230 گرم
1 لیوان کشمش 180 گرم
1 لیوان پودر قند 160 گرم
1 لیوان پودر نارگیل ، پسته ، گردو 100 گرم
1 لیوان روغن مایع 220 گرم
1 لیوان ماست 200 گرم
قاشق مخصوص اندازه گیری – شماره 1 1 قاشق سوپخوری
قاشق مخصوص اندازه گیری – شماره 2 1 قاشق چایخوری
قاشق مخصوص اندازه گیری – شماره 3 1/2 قاشق چایخوری
قاشق مخصوص اندازه گیری – شماره 4 1/4 قاشق چایخوری
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
نحوه گرفتن #تلخی_آب_لیموتازه 🍋👇
این روزها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانوما سنتی اینکارو انجام نمیدن
در نتیجه هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه.
برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره،
برای 15 کیلو لیمو
4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید؛
هویجها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشتها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید 👌
🍋ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه، حتما تو جای تاریک نگهداری بشه، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید، رنگش عالی می مونه
#نکتهآخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطریهای پلاستیکی نریزید❌ چون ترشی اونا باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه !
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
❌ #لیستاغذیهوموادمضربرایبدن به شرح زیر میباشد ❌
⬅️ این مواد به دلیل داشتن انواع نگهدارنده شیمیایی که بسیار سمی و خطرناک هستند، باعث ایجاد غلظت خون، فشارخون، چاقی شکم، اختلال در رشد اطفال و نوجوانان، ضایعات پوست و مو، افزایش قند، چربی و اوره، انواع مشكلات گوارشی ( معده، روده و...)، انواع سرطان، ناباروری، پوکی استخوان، نارسایی کلیهها، تخریب کبد، یبوست ( ام الامراض)، آرتروز و روماتیسم و... بیماریهای اعصاب میشوند که همهی این ها در مجموع به تولید خون فاسد می انجامد. خوراكی های مضر که تاکید فراوان در ترک آنها شده است
🔍 انواع روغنهای جامد و مايع بازاری،
انواع کرهی گیاهی،
آب كلردار، انواع نوشابههای گازدار و حاوی اسانس،
گوشت گاو و گوساله،
مرغ و تخم مرغ ماشينی،
ماهی غیر دریایی،
انواع سس های بازاری (مایونز و ... ) ماکارونی،
سوسیس و کالباس، پيتزا،
همبرگر، انواع تنقلات مصنوعی (چيپس، پفك،
آدامس، شكلات، و كاكائو،
بيسكوئيت، پاستیل و... )
قند و شكر سفيد،
انواع لبنیات و بستنی صنعتی ( پاستوریزه و هموژنیزه )
شیرینیهای قنادی،
انواع نانهای بازاری فاقد سبوس و نان فانتزی (باگت) تهيه شده با آرد سفيد و ذرت،
سرکه، آبليمو و آبغورههای صنعتی بازاری، ذرت،
سويا و فرآورده های آن،
انواع کنسرو و كمپوت،
انواع دخانیات و مشروبات الکلی،
چای سیاه، سبز و سفید،
برنج غیرایرانی، نمک بازاری حاوی يد شيميايی،
غذاهای فریز شده، غذاهای ناسازگار با مزاج و ... .
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat