eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.6هزار دنبال‌کننده
493 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
🌭 مفید برای تقویت حافظه،رفع کم خونی،هضم بهترمعدی وکبدی،مقوی ونشاط آور.تقویت استخوانهاو... 🍴: گوشت چرخ شده ی گوسفند،پیاز،سیب زمینی،نخودخیس شده و چرخ شده،نان باگت خردشده یانان سوخاری کوبیده شده درهاون، گلپر،زردچوبه،کمی نمک 📃 : سیب زمینی راآبپزکرده،پیازراچرخ کرده،و همه ی مواد راباهم مخلوط کرده،خمیرهای گردکوچک درست کرده ودر روغن کنجدط ویاروغنهای طبیعی سرخ کنید. سپس بانان سبوسدار کنجد دار ترجیحا نان سنگک یا بربری و سبزی میل شود. 💫این غذاجایگزین مناسبی برای فسفودهای غیرخانگی است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
😋مخلوط و انواع برای انواع کیک و کلوچه ، شیرینی ،کاوی و حلوا ایده یک مادر هنرمند و صبور☺️ 🌱به‌به 🌱ماشاءالله به این سبک زندگی👏 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
زردک و کدو حلوایی خشک کردم برای زمانیکه فصلش تموم میشه آب زردک هم ، زیاد استفاده می کنم هم نوشیدنی هم تو کیک و کلوچه تغذیه اسلامی👏👏👏👏 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🥣 : ارده: (یک قاشق غذاخوری) سیر: (یک حبه یا دو حبه) نخود پخته: (شش قاشق غذاخوری) روغن زیتون: (یک لیوان) نمک: (یک قاشق چای خوری) فلفل قرمز: (یک دوم قاشق چای خوری) آب لیموترش تازه: (یک دوم لیوان) تمام مواد را در مخلوط کن کاملاً مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجدداً آن را مخلوط نمایید تا غلطت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سس های دیگر به شمار می آید. از این سس می‌توان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
‍ #نارباجه #موادلازم : گردو                                ۲۰۰ گرم پیاز                            
پلو خورشت نارباجه بسیار خوشمزه با دیزاین عجله ای من🌹🌹 ممنون از دستورات عالی و سالمتون👏 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
تخم مرغ محلی ۴ عدد آرد سبوس دار ۱۲۰ گرم شکر ۱۲۰ گرم هل پودر شده۱/۴ ق چ آب جوش ۱ ق غ عسل ۱ ق غ زعفران ساییده شده(درصورت دلخواه) ۱ ق چ زرده و سفیده را جدا میکنیم. زرده را کمی میزنیم تا از لختی در بیاید و سپس شکر و آب جوش را اضافه و کمی دیگر میزنیم تا زرده با شکر و آب جوش مخلوط گردد. هل را اضافه میکنیم و آنقدر میزنیم تا کرم و کشدار گردد و در آخر عسل را اضافه میکنیم سفیده را در ظرفی تمیز و خشک میزنیم تا از ظرف نریزد. سفیده را با زرده توسط لیسک مخلوط میکنیم تا با زرده مخلوط گردد. آرد را ک سه بار الک کرده ایم را کم کم ب مواد اضافه و توسط لیسک مخلوط نموده و در قالب ۳۰ در ۴۰ میریزیم. و در فر به مدت ۶ تا ۷ دقیقه میگذاریم و ۲ دقیقه گریل میکنیم تا رویه طلایی بشه. بعد از ۵ دقیقه با خلال چک‌کنید اگر پخته بود،۲ دقیقه گریل کنید فر را از قبل با دمای 220 درجه در فر گازی و 200 درجه در فر برقی گرم گردد. بعد ازینکه ازفر خارج کردیم، رولت رو درمیاریم و سینی رولت رو برمیگردونیم روی رولت تا خنک بشه. بعد روی یک کاغذروغنی، پودر قند میپاشیم و رولت رو برمیگردونیم روی اون‌کاغذ و رول میکنیم و ۳۰ دقیقه کنار میزاریم. بعد رول رو بازمیکنیم و ۳۵۰ گرم خا فرم گرفته میزنیم و دوباره رول میکنیم و به دلخواه تزیین میکنیم بعد از فیلینگ، و قبل ازبرش، رولتتون رو سه چهارساعت بزارید داخل فریزر تا خوب برش بخورد👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
🍝 : مغز گردو 50 گرم نیم کوب شده مغز بادام 50 گرم نیم کوب شده مغز پسته 50 گرم نیم کوب شده مغز فندق 25 گرم نیم کوب شده آرد جوانه گندم یا آرد برنج 2 لیوان نبات آسیاب شده 2 لیوان روغن حیوانی(گاو یا گوسفند) 200 گرم گل گاوزبان 50 گرم آب 4 لیوان گلاب نصف فنجان زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری نبات کوبیده شده را با 4 لیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم. گل گاوزبان را به همراه آب جوش به مدت 10 دقیقه دم کرده و کنار می گذاریم . روغن حیوانی را در یک قابلمه ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و گاوزبان دم شده و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است . امید است مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد . 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
 با مقداری آب بپزید تا آبش کشیده شود  را هم بخار پز و پوره کنید در نهایت دو قاشق  پخته+دو قاشق  ویک قاشق سویق سنجد ترکیب کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
مزاج گرم و خشک تعداد ۴ نفر یک صبحانه کامل ارده:به مقدار لازم گلاب : یک قاشق مرباخوری عسل : شش قاشق غذاخوری پودر پسته : یک قاشق مرباخوری پودر نارگیل : یک قاشق مرباخوری هل ساییده : یک دوم قاشق چای خوری ارده را توی یک ظرف چینی ریخته و عسل رو به اون اضافه کنید و اون رو یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید سپس پودر نارگیل، هل، گلاب رو به اون اضافه کنید و اونها رو کاملا مخلوط کنید. در انتها، پودر پسته رو روی اون‌ بپاشید. این شکلات بسیار خوش عطره و از طعم خاصی برخورداره و میتونین اون رو همراه یک لیوان شیرمحلی به عنوان صبحانه میل کنید👌 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
🔶🔹حلوای حَیس (حلوای خرما) 🌺شیرینی عروسی پیامبر صلی الله علیه و آله 🌺 🔸«حَیس» حلوایی است که از خرما،روغن زرد و کشک درست می شود و برخی به جای کشک به آن سویق اضافه می کنند. هسته خرما را جدا میکنند و خرما را ورز میدهند تا نرم شود و به اندازه یک هشتم مقدار آن،به تدریج روغن زرد اضافه می کنند و همچنان ورز می دهند و در آخر کمی کشک اضافه می کنند و ترکیب می کند تا حلوای یکدستی درست شود. 🔺این حلوا در ولیمه عروسی توسط پیامبر صلّى اللّه عليه و آله استفاده شده است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🥞 👈 سویق گندم دو قاشق غ تخم مرغ یک عدد کدو حلوایی پخته یک قاشق غ پودرگردو یک قاشق مرباخوری دارچین نوک قاشق مرباخوری (اختیاری) سه شیره یک قاشق مرباخوری شیر یک تا دو قاشق کره حیوانی یا روغن زیتون مقداری 👈 همه مواد را داخل میکسر بریز که یکدست بشه(مثل ماست همزده) بعد کره را داخل تابه نچسب بریز ذوب که شد مواد را بریز حرارتو کم کن بعد در تابه را بزار یکطرفش که پخت برگردون طرف دیگه هم بپزه 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
‍ ‍ : 🔹گوشت راسته گوسفند پاک کرده یک کیلو و نیم 🔸روغن زیتون محلی تصفیه نشده  یک استکان 🔹فلفل به مقدار کم 🔸پیاز دو سه عدد ✍ : کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم بطور مثال پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را برش میزنیم ( با این کار پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود ) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و اجازه میدهیم چند ساعتی بماند.  بعد از 24 ساعت گوشت ها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد می کوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم ؛ توجه کنید کباب نباید خشک باشد و کمی آبدار بودن کباب مزه ی خاصی به آن خواهد داد. کبابها را پس از حرارت دیدن و آماده شدن در دیس چیده و به آنها کمی نمک می پاشیم و کمی کره روی آن گذاشته و اطراف آنرا با پیاز خلال شده تزئین می کنیم. ✨کباب برگ جزو انواع کباب میباشد  زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 6 ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه می باشد . ✨توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای4 نفر مناسب میباشد . 🔹رسول خدا(ص): کسی که چهل روز گوشت بخورد به قساوت قلب مبتلا می‌شود. بحارالانوار،ج59،ص294 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
سلام این کاچی کدو حلوایی من😊😍 به‌به ماشاءالله به شما نوش جان 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
به 12 عدد آب 1/4 فنجان آب لیمو 1/4 فنجان عسل به میزان لازم 🥣باسلوق میوه ای با به باسلوق با میوه به با طعم و رنگ خوبی که دارد انتخابی عالی برای تنقلات و پذیرایی است. 👈🏻در این باسلوق از نشاسته یا ژلاتین استفاده نمی شود ❌ و صرفا با میوه به ، آب، عسل و آب لیمو تهیه می شود. 👈🏻این باسلوق های خوشمزه و ژله ای تا 6 ماه قابل استفاده هستند و ماندگاری بالایی دارند. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: 🍡به را بشویید، پوست بکنید و چهارقاچ کنید. 🍡به های خرد شده را همراه با 1/4 فنجان آب و 1/4 فنجان آب لیمو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. 🍡زمانیکه آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و مدام هم بزنید. 🍡میوه های به را بپزید تا زمانیکه کاملا نرم و شبیه پوره شوند. 🍡به های نرم شده را با استفاده از همزن برقی یا دستی کاملا له کنید تا پوره ای نرم و یکدست حاصل شود. 🍡 راه دیگر آنست که پوره به را داخل صافی ریزی بریزید تا تفاله های آن رنگی شود 🍡به ازای هر 1 فنجان پوره 1 فنجان عسل داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. 🍡 پوره به را مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب شود و پوره غلیظ و چسبناک شود. 🍡رنگ پوره در این مرحله کم کم قرمز رنگ می شود. 🍡پوره به را تا زمانی حرارت دهید که وقتی یک قاشق چوبی داخل آن می کشید رد قاشق باقی بماند و مایه باسلوق کاملا غلیظ شده باشد. رسیدن به این مرحله ممکن است تا 2 ساعت طول بکشد. 🍡 در یک سینی کاغذ روغنی بیندازید و مایه باسلوق را بصورت داغ روی کاغذ بریزید و بطور یکنواخت پخش کنید. 🍡 سپس یک کاغذ روغنی دیگر روی مایه قرار دهید و به آرامی با دست فشار دهید تا باسلوق پخش و مسطح شود. 🍡 مایه باسلوق در این مرحله داغ است پس مراقب دست خود باشید 🍡اجازه دهید باسلوق به یک شب در دمای محیط بماند تا خنک شود. 🍡 سپس کاغذ روغنی بالایی را از روی باسلوق بردارید. 🍡سینی را روی سطح کار برگردانید و کاغذ زیری را نیز جدا کنید. 🍡با چاقو باسلوق میوه ای را به قطعات مربعی کوچک تقسیم کنید. حدود 36 تکه باسلوق خواهید داشت. 🍡 تکه های باسلوق را روی یک کاغذ روغنی تمیز قرار دهید و اجازه دهید کاملا خشک شود. 🍡هرازچندگاهی باسلوق ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز خشک شود 🍡زمانی که باسلوق های میوه ای کاملا خشک شدند آن ها را در دانه شکر قهوه ای یا پودر نارگیل (تصویر ما پودر نارگیل) بغلطانید و داخل کاغذ مخصوص قرار دهید. 🍡باسلوق به را در ظرف دربسته تا 6 ماه می توانید نگهداری کنید. : با این دستور حدود 36 باسلوق میوه ای با به خواهید داشت. البته این تعداد بسته به ضخامت باسلوق و برش شما می تواند کمتر با بیشتر شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
🍥مربا به 🍥ژله بِه 🍥کمپوت به 🍥چای به 🍥باسلوق به 🍥برگه به 🍥کیک به 🍥سویق به 🍥حلوای به 🍥کاچی به 🍥بخار پز به 🍥پلو به 🍥رب به 🍥شیره به 🍥شربت به 🍥مارمالاد به 🍥قرمه به 🍥خلال به برا کنار غذا 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
💕نکات تهیه ✨ 👈🏻برای تهیه آرد برنج خانگی از برنج های ایرانی مثل طارم یا هاشمی شمال استفاده کنید. 👈🏻می توانید از آسیاب برقی های کوچک نیز برای آرد کردن برنج ها استفاده کنید. 👈🏻در مرحله ای که آرد برنج را به منظور خشک شدن حرارت می دهید دقت کنید که آرد نسوزد یا بوی آرد بلند نشود. 👈🏻 همچنین برای گرفتن رطوبت آرد می توانید آرد ها را یک روز در دمای اتاق قرار دهید تا خشک شود. 👈🏻اگر رطوبت آرد را نگیرید و آن را با رطوبت در ظرف در بسته بریزید پس از مدتی آرد شما تخته می شود و کپک می زند. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
🍘 🍘 🍛روغن کنجد : به میزان لازم 🍛گردو : یک پیمانه 🍛پیاز خرد شده : یک عدد متوسط 🍛نخود : یک و یک دوم پیمانه 🍛نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، 🍛ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم 🍛لوبیا سفید : یک پیمانه 🍛برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری برای تهیه نخود آب و گردو ابتدا حبوبات را از قبل خیس کرده و با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می‌دهیم. پس از آن ادویه، پودر زیره و گردوی نیم کوب را افزوده و مدتی حرارت می دهیم. پیاز و گردو را به همراه برنج، نمک، فلفل و زنجبیل به حبوبات اضافه کرده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌فقط‌بالینک⛔️
🌸کال کباب یکی از مزه های اصلی گیلانه ودر کنار بیشتر غذاها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست وبا همون مواد فقط به جای زیتون از بادنجان کبابی وریش ریش شده استفاده میشه وبعد از مخلوط شدن توی یخچال میره وسرد خورده میشه ... بادمجان: ۱ کیلوگرم رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم نمک: ۱ قاشق چایخوری گلپر: ۱ قاشق چایخوری سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری سیر: ۴ حبه رنده شده  ابتدا بادمجان‌ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن‌ها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat ارسال‌بالینک⛔️
سلام ما از سیستان هستیم این کلوچه خرمایی شهرما بفرمایید کلوچه خرمایی داغ🙈 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به‌به نوش جان 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🚫این غذاها را 2 بار گرم نکنید🚫 برخی از غذاها بعد از گرم کردن دوباره یک سری مواد سمی و خطرناک تولید می کنند که برای بدن خطرناک است. ❌گرم کردن مجدد سیب زمینی ❌گرم کردن مجدد اسفناج(کلا منع مصرف) ❌گرم کردن مجدد مرغ ❌گرم کردن مجدد کرفس ❌گرم کردن مجدد قارچ (کلامنع مصرف) ❌گرم کردن مجدد تخم مرغ ❌گرم کردن مجدد چغندر(کلا منع نصرف) 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat