#حلوا_شیرگی (حلوا شیره خرما)
😋اینم حلواشیرگی یاحلواشیره خرمافوق العاده مقوی
بزاریدکانالتون
👆اول ازهمه آردو با روغن تفت میدیم سپس از اجاق میاریم پایین و یکمی آب اضافه میکنیم خوب هم زده تا گوله گوله نشه بعدش شیره خرما رو اضافه میکنیم دوباره میزاریم رو شعله و حسابی هم میزنیم تا نرم و کشدار بشه !!!
😃 البته اگه با آرد گندم درست کنیم،چون باآرد برنج هم درست میشه اون به سلیقه خودتون بستگی داره بعد داخلش میتونین مغزجات هم اضافه کنید.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بهبه
ماشاءالله👏
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#شامي_سبزي
#مواداولیه
برای 3 نفر
سبزی 2پیمانه (شامل شنبلیله،تره و گشنیز ساطوری شده)
گوشت 300گرم (چرخكرده)
تخم مرغ2عدد
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز1عدد
#طرزتهیه:
ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده كرده و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت، سبزی، تخممرغ، نمك و فلفل ورز دهید. اگر موادتان به سفتی مواد شامی نبود مقداری آرد به آن اضافه كنید و اگر زیادی سفت بود مقدار بیشتری تخم مرغ بزنید و كمی آب اضافه كنید.
تابه مناسبی را با روغن داغ كرده و كتلتها را در آن سرخ كنید.
#نكات:
1)میتوانید 2 تا 3 عدد انارترش را خوب سائیده با یك یا 6 عدد خمیر كتلت كه هنوز سرخ نشده مخلوط كنید. وقتی كتلتها برشته شد این مخلوط را در تابه سرخ كنید. در ظرفی كه شامیهای سبز را بچینید و آن را در اطرافش بگذارید این سس ترش را خمس شامی سبز میگویند
2)میتوانید از هر نوع سبزی دلخواه در این شامی استفاده كنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#پنیر_با_ماست
#موادلازم:
شیر ۱ کیلو
ماست سه قاشق غذاخوری
#طرزتهیه:
ابتدا شیر را بجوشانید.
سپس شعله اجاق را کم کنید و چهار قاشق ماست به آن بیافزایید.
به مدت هفت دقیقه هم بزنید تا شیر بریده شود.
بعد آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده آید رد کنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج ساعت روی آن جسم سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود.
بعد پنیر را قطعه قطعه کرده و در آب نمک نگهداری کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#پنیر_با_سرکه
#موادلازم:
شیر ۱ کیلو
سرکه سه قاشق غذاخوری
#طرزتهیه:
ابتدا شیر را حرارت دهید.
وقتی شیر به جوش آمد،شعله اجاق را خاموش کنید.
سپس سه قاشق سرکه را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا شیر بریده شود.
سپس آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید رد کنید.
پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج ساعت جسم سنگینی روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود.
سپس پنیر را قطعه قطعه کرده و داخل آب نمک نگهداری کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#نان_ساده
#موادلازم
آرد سفید یا سبوس دار 2 لیوان
روغن سالم 6 قاشق غذاخوری
آب تقریبا 1 لیوان
آب کم کم اضافه کنید به خاطر رطوبت آردها
🥣 #طرزتهیه
🔹آرد ونمک الک کنید،روغن ریخته آب کم کم بریزید وبا دست خوب ورز دهید تا خمیرتون به دست نچسبد،تاکید میکنم آب کم کم بریزید
🔹روی سطح میز آرد بپاشید وبه مدت ۵ دقیقه خوب وزر بدید با کف دست خمیر به سمت جلو ببرید وبا انشگشتان به سمت عقب
بعد گرد کنید داخل کاسه بزارید یک کیسه روش بزارید ویک دستمال روش بندازید به مدت یک ربع،بعد خمیر لول کنید به ۸ قسمت تقسیم کنید. چانه بگیرید وبا کف دست گرد کنید،با وردنه نازک باز کنید،تابه بر گردونید براتون حکم ساج داره،روشن کنید تا گرم بشه بعد خمیر نازک بندازید.
🔹روش،خمیرتون پف میکنه بعد برگردونید سمت دیگه نان هم بپزد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
سلام😊 این کیک سمنو
که با اردجوانه گندم درست میشه خیلی راحته،بزارید کانال
دستورشم اینه👇
یک لیوان اردجوانه گندم روبادولیوان اردمعمولی قاطی میکنم کم کم بهش اب اضافه میکنم وقاطی میکنم بعدمث خمیرمیشه
دوست داری شیرین بشه بهش یه کم شیره خرمایاانگوربزن
بعدم یه قاشق روغن خوب قاطی کردم
ته یه ماهیتابه نچسب روغن ریختم
خمیرم رو تودست پهن کردم
گذاشتم کف
سرشم دمکنی تاخوب زیرش پخته شد
بعدبرگردوندم زیرتابه روغن ریختم تاخوب پخته شد
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بهبه
نوشجان👏👏
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍔 #همبرگر
🔶 #موادلازم:
بلغور گندم: 1لیوان
گوشت: 2لیوان
سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم
پیاز: 1عدد متوسط
روغن کنجد یا زیتون: به میزان لازم
نمک(دریا یا پودر سنگ نمک)-ادویه کاری و فلفل: به میزان لازم
✨✨✨✨ #خواص✨✨✨✨
استفاده از این غذا برای کودکان و افراد مسن بیشتر توصیه میشود زیرا تأمین کننده حجم کافی و انرژی پایین است.
🍳 #دستورپخت:
بلغور گندم را 8 ساعت خیس کرده و 3بار آب آن را عوض کنید.
گوشت را با بلغور گندم سه بار چرخ کنید
در مرتبه سوم پیاز و ادویه جات و سبزی خشک را نیز اضافه کرده
بیست دقیقه به خوبی با دست ورز داده
به مدت 2تا3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
روغن را در ظرفی ریخته و مواد را به صورت گرد درآورده و پهن کرده و در روغن سرخ نمایید.
🔵جایگزین مناسبی بجای همبرگرهای صنعتی است.
🔴مصرف زیاد سرخ کردنی ها باعث بروز #سودا_سوخته و بروز بیماری های پوستی و گوارشی و.....می شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📥🎦 کلیپ
#طرز_تهیه_روغن_دنبه
یک روش دیگر برای روغن گیری دنبه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
💠 روش نگهداری #حبوبات
می توان حبوبات را در جای خشک و خنک به مدت یک سال نگهداری کرد.
قرار دادن حبوبات در محل های مرطوب, سبب رشد کپک ها بر روی حبوبات می شود.
در ضمن, به دلیل حساس بودن لوبیای چشم بلبلی می توان برای نگهداری آن از یخچال استفاده کرد.
💠 روش هایی دیگر جهت نگهداری حبوبات:
🍃 لابه لای حبوبات چند برگ از درخت #گردو قرار دهید .
🍚حبوبات را با نمک فراوان مخلوط کنید .
🍥حبوبات را داخل فریزر نگهداری کنید .
می توانید حبوبات را فقط یک جوش داده ( آب را جوش آورده حبوبات را داخل آب جوش بریزید تا یک جوش بخورد ) داخل آبکش ریخته و آنرا خشک کنید به هیچ عنوان دچار آسیب دیدگی نمی شوند (روش قدیمی ها)
👌 جهت جلوگیری از ورود حشرات به حبوبات ، به ظرف حبوبات باید چند دانه #میخک اضافه کنید...
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍎 طرز تهیه #فالوده_سیب 🍎
✅ ۲ عدد #سیب را پوست کنده، رنده کنید و یک قاشق #عسل، یک قاشق گلاب و کمی زعفران (فقط به اندازه تغییر رنگ این مخلوط) به آن اضافه کنید، بهتر است این فالوده با سیب زرد یا سیب گلاب تهیه شود و ترجیحاً از سیب قرمز و مخصوصاً سیب سبز استفاده نشود.
👈 در فصل #به می توانید نصف یک عدد #به رسیده و شیرین را نیز به این فالوده اضافه کنید؛
بهتر است این فالوده پس از تهیه به زودی استفاده شود و برای وعده بعد نگهداری نشود،
این فالوده گزینه خوبی به عنوان عصرانه یا حتی یک شام سبک می تواند باشد.
❇️ به بیمارانی که #تپش_قلب ، #افسردگی، احساس ضعف یا خستگی و کسالت، #کم_خونی و ... دارند توصیه می شود هر روز از این فالوده استفاده کنند
❇️ حتی در دوران بارداری نیز می توان از این فالوده برای تقویت، رفع کم خونی و تپش قلب استفاده کرد و به علت وجود سیب و همچنین به، اگر اضافه شود، مقوی رحم و موجب حفظ #جنین نیز می باشد.
❗ #توجه:
مصرف زعفران در خانم های باردار ممنوع اسـت، خانـم های باردار ایـن فالـوده را بـدون زعفران مصرف کنند.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
💢 #سویق_گندم💢
🍀موارد مصرف سویق گندم:
☀بهترین تقویت کننده و چاق کننده میباشد.
☀بهترین مکمل غذایی بانوان باردار
☀غذای مناسب جهت کودکان
☀تقویت جنسی و درمان سستی کمر
☀درمان زود انزالی
☀تقویت کننده و استحکام دهنده استخوان
☀جلوگیری از سقط برای بانوانی که رحم شان در نگه داشتن بچه ضعیف است.
☀مصلح غذا بخصوص بعد از کله پاچه میباشد.
☀افزایش شیردهی بانوان
☀درمان بیماری های گوارشی معده
☀درمان غلبه مزاج ها
🍀روش تهیه سویق گندم :
گندمی تهیه کنید که سبوس آن جدا نشده باشد
ترجیحا گندم دیم افت نخورده
سپس با حرارت ملایم آن را به مدت دو الی سه ساعت تفت دهید تا جایی که رنگ آن بازگردد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
☕️ چای گل گاو زبان و سنبل الطیب:
طبیعت: گرم و تر
#خواص:
خوابآور،آرامبخش اعصاب،پایین آورنده فشار خون،رفع خشونت نای،سینه،تنگی نفس،گلو درد،مقوی دماغ،معده و کبد سرد،افزایش ترشح ادرار،ضد سردرد های عصبی،درد کلیه،قولنج،اسپاسم،تشنج،صرع،سودا،صفرا،وسواس و سنگ کلیه
#طرز تهیه:
دو قاشق غذاخوری(یک مشت)گل گاو زبان + یک قاشق غذا خوری(یک مشت کوچک)سنبل الطیب + دو لیوان آب جوش + نبات،نیم ساعت دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالویی در آید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
☕️ چای بادرنجبویه
طبیعت بسیار گرم
#خواص:
مقوی قلب واعصاب،خونساز،تقویت کننده سلولهای مغز،فوق العاده آرامبخش،محرک معده،خواب آور،نشاط آور،ضد صدای گوش،تشنج،اسپاسم،بیماری های کلیوی،بوی بد دهان و خواب های وحشتناک(چای مورد علاقه حضرت علی علیه السلام)
#طرزتهیه:
یک مشت کوچک بادرنجبویه + دو لیوان آب سرد روی شعله مستقیم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله غیر مستقیم خوب دم بکشد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
🍮چای زنجبیل
طبیعت:گرم و خشک
#خواص:
تقویت حافظه،قوه باه،جهاز هاضمه،معده،قوای رییسه بدن؛خونساز،تنظیم ادرار،خلط آور،ملین،درمان اسهال ساده و خونی،مانع بروز سرطان،کاهش چربی خون،بالا بردن فشار خون،مفید برای قطع حیض؛ضد:ضعف اعصاب،رطوبت مزاج،بلغم،درد مفاصل،بیماری های مفصلی،کمر درد،مسمومیت غذایی،سرفه،تهوع و آشفتگی در مسافرت و انعقاد خون
❗️#هشدار: زیاده روی در مصرف باعث فشار خون و ضعف نیروی جنسی است.
#طرزتهیه:
نصف قاشق چای خوری زنجبیل(بسته به ذائقه خود)در یک لیوان آب جوش ریخته و در ظرف را گذاشته تا حدود ده دقیقه بماند سپس با کمی عسل مخلوط کرده،میل نمایید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
#کاچی_مخصوص_مداحین
🌸 آرد گندم 👈 ۳قاشق غذاخوری
🌸 روغن زیتون 👈 ۳قاشق غذاخوری
🌸 شڪر سرخ 👈 ۳قاشق غذاخوری
🌸 گلاب درجه یڪ 👈 ۵قاشق غذاخوری
🌸 آب سالم 👈 ۲لیوان
🌸 زعفران،دارچین،هل 👈 به مقدار لازم
#طرزتهیه:
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به قوام آید…
#خواص:
⬅️ بازڪننده صدای مداحین عزیز
⬅️ مفید برای سرماخوردگی و گرفتگی صدا
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
😋 دستور #خیسانده_انجیر #شربت_انجیر
💝 #فواید:
درمان بواسیر
درمان نقرس
افزایش #نیروی جنسی
قرص #کلسیم طبیعی
مولتی #ویتامین طبیعی
ملین ، رفع #یبوست
رفع سردی و رطوبت بدن
#تقویت مو، مفید برای #ریزش مو
مفید برای رشد کودکان و افزایش #اشتهای آنها
باز کننده سدد و گرفتگی ها
🍹 #طرزتهیه خیسانده انجیر
هر شب هفت عدد انجیر را در ظرفی مثل شیشه مربا ریخته و ِروی آن آب جوشیده سالم بریزید. تا حدی که روی آن را بگیرد و زیادتر نباشد.
صبح، شربت بسیار #خوشمزه 😋آمده است. نوش جان کنید و انجیر های آن نیز در طول روز یا همان وقت مصرف شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالفقطبالینک⛔️
آشپزخانه عافیت ✔️💚 🌾🍎🍏آشپزی
سلام ما از سیستان هستیم این کلوچه خرمایی شهرما بفرمایید کلوچه خرمایی داغ🙈 ــــــــــــــــــــــــ
🥞 #کلوچه_خرمایی_سیستانی
#مواد_لازم
یک لیوان شیر گرم
نصف لیوان روغن
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
نصف قاشق سیاه دونه
نصف قاشق بادیان
یک قاشق مربا خوری شکر
یک قاشق مربا خوری نمک
آرد به میزان لازم
#طرز_تهیه
تمام مواد رو باهم مخلوط کنید خوب ورز بدید تقریبا از خمیر نون سفت تر باشه بذارید یکساعت استراحت کنه تا پف کنه در طی این مدت خرما رو هستشو دربیارید و با دو قاشق روغن سرخ کنید وخوب له کنید با قاشق پنج دقیقه کافیه
ازخمیر با وردنه پهن کنید گرد قالب بزنید و وسط خمیر از خرما بریزید و سه گوش ببندید و روی کلوچه رو با شونه کوچک شونه بزنید و با سوزن بزرگ یا یه چیزی شبیه اون چندتا سوراخ ایجاد کنید
چون پف زیادی نکنه شونه هم برای زیبایی کلوچه هست
وبعد داخل فر بذارید تا پخته بشه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
✨°┄❁┄°✨°┄❁°°❁┄°✨°
💟 #دمنوش_اعجاب_انگیز_ریز
✴️•⇦ معرفی دمنوش فوق العاده برای ریه با اثرات اعجاب انگیز
✨↫ مجرب در عفونت ریه، آسم، سرماخوردگی ها و آنفولانزا، سرفه و...
🔸↫ #نکته_مهم : علت بوجود آمدن بیماری یا اِسم آن هیچ اهمیتی ندارد. #کرونا باشد یا چیز دیگر، به هر حال مشکل ریه ، عفونت و ... را از بین می برد. ان شا الله🤲🏻
✨↫ در طی درمان نباید آنتی بیوتیک و داروی شیمیایی مصرف شود.
🍃 #ترکیبات:
زوفا + پنیرک + بنفشه + اسطوخدوس + بادرنجبویه + پرسیاوشان + پونه + مرزنجوش + عناب + سپستان + گزنه + گلسرخ + ختمی + آویشن
🍵 #طرزتهیه:
•↫ همه را با نسبت برابر باهم دم کرده و میل کنید.
بسته به شدت بیماری روزی یک الی ۳ مرتبه
جهت پیش گیری نیز مفید است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#نان_ساده
#موادلازم
آرد سفید یا سبوس دار 2 لیوان
روغن سالم 6 قاشق غذاخوری
آب تقریبا 1 لیوان
آب کم کم اضافه کنید به خاطر رطوبت آردها
#طرزتهیه
🔹آرد ونمک الک کنید،روغن ریخته آب کم کم بریزید وبا دست خوب ورز دهید تا خمیرتون به دست نچسبد،تاکید میکنم آب کم کم بریزید
🔹روی سطح میز آرد بپاشید وبه مدت ۵ دقیقه خوب وزر بدید با کف دست خمیر به سمت جلو ببرید وبا انشگشتان به سمت عقب
بعد گرد کنید داخل کاسه بزارید یک کیسه روش بزارید ویک دستمال روش بندازید به مدت یک ربع،بعد خمیر لول کنید به ۸ قسمت تقسیم کنید.
چانه بگیرید وبا کف دست گرد کنید،با وردنه نازک باز کنید،تابه بر گردونید
براتون حکم ساج داره،روشن کنید تا گرم بشه بعد خمیر نازک بندازید.
🔹روش،خمیرتون پف میکنه بعد برگردونید سمت دیگه نان هم بپزد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
⭕️تمام خوراکی ها و نوشیدنی های که در طب اسلامی آمده را در جدول بالا می توانید ببینید👆👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍵 کال جوش
ارسالی خانم زهرا
بهبه،نوش جان
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍲 #آش_بادمجان
👨👩👧👦برای تعداد:6نفر
#موادلازم
نعنا خشک به میزان لازم
کشک 1پیمانه
آرد 2ق غ خ
آب گوشت یا آب قلم 4پیمانه
پیاز متوسط 2عدد
عدس2 پیمانه
روغن نصف پیمانه
سیر1 بوته
بادمجان 4عدد
🔥❄️طبع غذا:معتدل
💪خواص غذا:تعدیل مزاج
🍛 #طرزتهیه
👌ابتدا بادمجان رو پوست بگیرید و بعد مکعبی ریز خرد کنید و بشورید و اجازه بدید داخل آبکش آبش بره کمی هم نمک بهش بزنید .سیر رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید تا رنده بزنید.بادمجان رو داخل قابلمه بریزید و ابتدا کمی بدون روغن تفت بدید و بعد کمی روغن بهش اضافه کنید و وقتی کمی سرخ شد سیر رو اضافه کنید(حدود نصف روغن ذکر شده در مواد رو اضافه کنید.)
🍆وقتی بادمجان و سیر کامل سرخ شدن آب گوشت یا قلم رو به مواد اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا مواد بجوشه و بعد حرارت رو ملایم کنید.
🍅عدس رو بشورید و آبکش بقیه روغن رو داخل تابه بریزید.پیاز رو درشت خرد کنید و داخل روغن خوب سرخ کنید و بعد نمک دریاچه و فلفل و زردچوبه و آرد رو کم کم بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید تا همه مواد طلایی بشن و عطر ادویه بلند بشه بعد با گوشتکوب برقی کامل میکسش کنید و به مواد اضافه کنید.
🍌اجازه بدید آش کامل بجوشه و جا بیفته و در انتها که خوب غلیظ شد 1پیمانه کشک جوشیده شده رو بهش اضافه کنید و موقع سرو بهش نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ اضافه کنید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
#شیر_برنج
#موادلازم
برای۲نفر:
برنج عنبربو(این برنج کشت جنوب کشوره و طبع گرم داره): ۱ پیمانه
شیر محلی:۴ پیمانه
شکر قهوه ای:۲ پیمانه
زیره: یک قاشق غذاخوری
نمک دریا یا نمک سنگ: یک پنس(اندازه بین انگشت شست واشاره)
#طرزتهیه
ابتدا برنج رو با یه مقدار خیییلی کم نمک بپزید(آبکش نکنید)، وقتی برنج خوب نرم شد، شیر و شکر رو اضافه کنید، اونقدر هم بزنید تا خوب جا بیفته...در آخر زیره رو هم اضافه کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#کوکوی_خرفه
#موادلازم
برای4 نفر
سبزی خرفه ساتوری 400گرم
سبزی پیازچه ساتوری 100گرم
تخم مرغ رسمی 3عدد
گردو آسیاب شده 200گرم
روغن شحم و روغن زیتون یاکنجد به میزان لازم و مساوی
نمک دریا.دارچین.فلفل سیاه.زنجفیل به میزان لازم
#طرزتهیه
تخم مرغها را در ظرف شکسته و نمک و فلفل و دارچین و زنجفیل را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مایه یک دست شود
سپس سبزی ها و گردو را اضافه میکنیم
برای سرخ کردن کوکو همزمان شحم و روغن کنجد یا زیتون رو داخل تابه میریزیم
روعن باید نیمه داغ باشد تا نسوزد
سپس مایه را به قطر 1 سانتیمتر درون تابه میریزیم و سرخ میکنیم
برای بهتر مغزپخت شدن کو کو میتوان از اواسط پخت درب ماهیتابه را گذاشت
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🍲 #خوراک_کدو_حلوایی
#موادلازم:
کدو حلوایی : یک عدد
آب : نصف استکان
به : یک عدد (درشت)
پیاز : یک عدد (متوسط)
آلو بخارا : ده عدد
گوشت چرخ کرده قلقلی شده (به مقدار دلخواه)
روغن شحم یا زیتون یا ارده کنجد (به مقدار لازم)
🔥❄️طبع غذا: معتدل رو به گرمی
💪خواص غذا: افزایش عقل ، قوه باء ،
#طرزتهیه:
ابتدا قسمت بالای کدو را برش میزنیم وکنار میگذاریم نیمه پایینی کدوراخالی میکنیم وان را میشوییم و بدون جداکردن پوست کدو رادریک قابلمه هم اندازه میگذاریم با نصف استکان آب در ان را میبندیم روی شعله کم به دل بپزد
سپس یک عددبه درشت را خرد میکنیم بایک پیاز متوسط کمی تفت میدهیم به همراه یک مشت الو بخارا وکمی کوفته قلقلی مدت بیست دقیقه با یک استکان اب میگذاریم بپزد تا به روغن بیاید
دراین مرحله مواد پخته شده را داخل کدونیم پزشده میریزیم ودوباره در قابلمه را میگذاریم تا نیم ساعت دیگر همه با هم پخته شوند
مرحله اخربه آرامی کدورا به یک ظرف مناسب منتقل کنید وآن را به عنوان دسر یا غذا نوش جان کنید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat