با ساج گلی هر روز در خانه نان بپزید و برکت را به خانه بیاورید😍
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#شربت_اسلامی
🍹شربت سکنجبین عسلی عنصلی
#مواد_لازم
دو یا سه واحد عسل طبیعی
یک واحد سرکه طبیعی
پیاز عنصل
#خواص
تعدیل طبع سودا وصفرا
مفید برای کبدچرب
حرارت بدن
عطش زیاد و ...
#نکته
می توان به این شربت جوشانده گیاهان روایی مثل نعنا اضافه شود چرا که عرقیجات (به جز گلاب) در طب اسلامی توصیه نمی شود.
#طرزتهیه
چند پر پیاز عنصل را دو روز در سرکه بخیسانید.
سپس خیسانده پیاز در سرکه و عسل را مخلوط کرده و چوب نعناع به آن اضافه کرده(درصورت تمایل)
و روی آتش ملایم میگذاریم تا قوام یافته و غلیظ شود.
- نصف لیوان از آن با حدود چهار لیوان آب رقیق و مصرف شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🥒 #نوشیدنی_خیارونمک
خیار میوهای #سرد است که موجب کاهش صفرا و رطوبت بخشی بدن و کاهش تب و گرما میشود.
برای رفع مضرات ناشی از سردی خیار باید آن را گرم مانند #نمک مصرف کرد.
👈امام صادق علیهالسلام:
كَانَ رَسُولُ اللَّهِ ص يَأْكُلُ الْقِثَّاءَ بِالْمِلْحِ.
رسول خدا #خیار را با #نمک میخورد.
📚 الكافي (ط - الإسلامية)،ج6،ص373
📚 وسائل الشيعة،ج25،ص209
📚 المحاسن،ج2،ص558
📚 مكارم الأخلاق،ص185
📚 بحار الأنوار (ط - بيروت)،63،ص253
📚 مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل،ج16،ص412
✍ #طرزتهیه :
با آبمیوهگیر، آب خیار را گرفته یا خیار را خرد کرده داخل مخلوط کن بریزید سپس آنرا از صافی توری یا پارچه نخی رد کنید تا آب آن گرفته شود.سپس کمی نمک دریا به آن اضافه کنید و به صورت خنک میل کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 نحوه صحیح دم کردن زعفران
دمکردن صحیح زعفران قلق داره...
علت استفاده از قند و شکر اینه که رطوبت رو به خودش میگیره و برای همین موقع پودر کردن زعفران ازش استفاده میشه.
درسته ک زعفران رو حسابی پودر میکنه اما کدر و تیرش میکنه و زود خراب میشه...🥴❌
.
خب پسباید چیکار کرد؟؟ 🤔
🌸 #روش_اول:
میتونین پودرش کنین بعد بذارین روی حرارت تا خشکبشه و مجددا پودرش کنین...
.
🌸 #روش_دوم:
۲۰ ثانیه بذارین داخل مایکروویو تا خشک بشه و بعد براحتی پودرش کنین... ب همینراحتی 🥰
.
🍃 بعد از پودر شدن، ابتدا چند قطعه یخ داخل ظرف مورد نظر ریخته و زعفرانهای پودر شده رو روی یخها میریزیم و صبر میکنیم تا یخها آب بشه.
.
🍃 شوک دوم رو با حرارت بهش میدیم. ب محض آب شدنیخها، نیمساعت روی حرارت میگذاریم تا دم بکشه.
.
🍃 در آخر از صافی رد میکنیم تا تفالههاش گرفته بشه.
.
🍃 توی ظرفی که درش کیپ میشه ریخته و داخل یخچال نگهداری میکنیم.
#دم_کردن_زعفران
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
⭕️بهترین روش نگهداری ادویه ها
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
⭕️بهترین روش نگهداری ادویه ها
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
⭕️بهترین روش نگهداری ادویه ها
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🌹🌿 #شکلات_صبحانه_سنتی ۱
#موادلازم:
✅ارده: 6 قاشق غذاخوری
✅عسل: 1 قاشق غذاخوری
✅پودر فندق خام: 1 قاشق غذاخوری
🌟🌴 #طرزتهیه:
ارده را در یک ظرف چینی مناسب ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس پودر فندق خام را روی آن بپاشید.
این شکلات بسیار انرژی زاست و برای افرادی که فعالیتهای فیزیکی فراوان دارند بسیار مناسب است.
📢توجه: می توان به جای عسل از 2 تا 3 قاشق غذاخوری شیره انگور یا شیره خرما استفاده کرد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
😋😋😋😋😋😋😋😋
🌟🍀 #شکلات_صبحانه_سنتی_2
📢 #موادلازم:
✅ارده: 6 قاشق غذاخوری،
✅ عسل: 1 قاشق غذاخوری،
✅ پودر نارگیل: 1 قاشق مرباخوری،
✅پودر گردو: 1 قاشق مرباخور،
✅هل ساییده: نصف قاشق چایخوری
🌟🌴 #طرزتهیه:
ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس پودر نارگیل و هل را که از قبل آماده کرده اید به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید.
در انتها، پودر گردو را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی، خوش عطر، خوش طعم، آرامبخش و دارای انرژی فراوانی است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🍜🍷🍜🍷🍜🍷🍜🍷🍜🍷
اینم یکی از روش های تهیه غذای سالم خوشمزه😋👇
😋😍طرز تهیه #آش_سماق با کوفته های قلقلی😍😋
🍃🍀 #موادلازم
👈آرد برنج یا برنج خرد کرده : ۲۰۰ گرم
👈سماق خشک : نیم کیلو
👈گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
👈سبزی : ۱ کیلو
👈پیاز درشت : ۱ عدد
👈روغن ارده کنجد ، نمک دریا و فلفل : به مقدار لازم👌
🌷🌿 #طرزتهیه :
اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زود پخته میشود، ولی اگر خرده برنج باشد باید اول برنج را بپزیم.
🌸برنج که پخت، سبزی را که شسته و خرد کردهایم در آن میریزیم. هر چه سبزی ریزتر باشد آش خوشمزهتر میشود.👌
🌸سپس جداگانه گوشت و نمک دریا و فلفل را زده و خوب مخلوط میکنیم و کوفتههای اندازه یک گردو درست میکنیم و در روغن ارده کنجد، سرخ کرده و در داخل آش میریزیم.👌
🌸وقتی کوفتهها پخته شد، سماق را پاک کرده و در آب خیس میکنیم.👌
🌸سماق باید یک ساعت در آب بماند. سپس آن را از صافی پارچهای رد کرده و فشار میدهیم و آب قرمز خوشرنگ سماق را میگیریم.👌
🌸آب سماق را در آش ریخته و پیاز را خرد میکنیم تفت داد و کمی در داخل آش میریزیم و کمی برای روی آن بر میداریم.👌
🌸آش را در ظرفی ریخته وآن را با نعناع داغ و پياز تفت داده شده (نه پیاز داغ) تزیین میکنیم.
😋نوش جان😋
📢این غذا برای افراد با طبع صفراوی مفیده و همچنين افرادی که دچار ناراحتی ها پوستی من جمله کهیر هستند.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
😋 #کوفته_برنجی_با_زرشک
❓ #موادلازم
🍂برنج 👈 1پیمانه
🍂گوشت گوسفندی چرخ شده 👈 200 گرم
🍂تخم مرغ محلی 👈 1 عدد
🍂پیازرنده شده بدون آب 👈1 عدد
🍂زرشک👈 به میزان دلخواه
🍂شوید خشک 👈دو قاشق غذاخوری
🍂نمک دریا، زعفران،فلفل سیاه،زرد چوبه👈 به مقدار لازم.
🍀 #طرزتهیه
همه ی موارد بالا را مخلوط کرده ورز میدهیم وبه صورت کوفته(مچه)درمیاوریم .
درون قابلمه مسی را کمی روغن ارده کنجد چرب میکنیم وکوفته ها را در آن میچینیم وروی آن را دوقاشق رب انار میریزیم ونصف استکان آب در قابلمه میریزیم ودرب آن را کیپ میکنیم.توضیح اینکه برنج باید ابتدا پخته شود (آبکش شده) وسپس با موارد بالا ترکیب شود....
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
😋 #ماش_پلو
❓ #موادلازم
⭐برنج 👈یک کیلو
⭐سبوس برنج 👈یک قاشق غ خ
⭐ماش 👈نیم کیلو
⭐زعفران 👈یک قاشق چایخوری
⭐روغن ارده کنجد 👈250 گرم
⭐گوشت ران بدون استخوان 👈850 گرم
⭐پیاز تفت داده شده 👈سه قاشق غذاخوری
⭐زردچوبه 👈یک قاشق مرباخوری
⭐نمک و زنجبيل یا دارچین 👈به مقدار لازم
⭐قابلمه مسی
💥 #طرزتهیه
گوشت را قیمه ای خورد کرده با پياز تفت دهید چند لیوان آب میریزیم تا با حرارت ملايم بپزد سپس زعفران و نمک و دارچین و زنجبيل را به آن اضافه کرده، آب گوشت که کشیده شد ماش را کمی بو بدهید و با گوشت کوب بکوبید تا پوست آن گرفته شود.
آب برنج سبوس دار که کشیده شد مواد را وسط برنج بریزید و رویش را با برنج بپوشانيد در دیگ مسی را ببندید تا دم بکشد.😋😋
✔ #خواص_درمانی
دارای طبعی متمایل به سردی،خونساز و ضد نفخ معده،درمان سردرد حاد و سرفه،جلا دهنده پوست
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#معسله
یک دسر از خطه جنوب
#موادلازم :
🍀خرما یک کیلو هسته گرفته
🍀شیره خرما 250 گ
🍀مغز پسته و بادام 100 گ
🍀کنجد بو داده سه قاشق غذاخوری
🍀پودر دارچین و زنجبیل هر کدام یک قاشق غذاخوری
🍀نمک دریا نصف قاشق چایخوری
#طرزتهیه :
شیره را در ظرف مسی و با حرارت کم گرم نموده سپس خرما را اضافه کنید و مواد رو مخلوط نموده ولی خرما له نشود بعد مغزها و کنجد رو اضافه کنید و در آخر ادویه و نمک
🌸این دسر برای افرادی که سرد #بلغمی هستند بسیار مفیده و همینطور افرادی که #کمخونی و #بنیهضعیف دارند بسیار مفید است
برای هضم غذا روزانه یک قاشق بعد غذا مصرف شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#طرز_تهیه_چاشنی_طبیعی_مفید؛ جایگزین سسهای مضر بازار💥
👈 ۱ قاشق غذاخوری کاملاً پُر نشاسته نسائیدۀ گندم محلی را در نصف لیوان آب سرد؛ کمی بیشتر؛ کاملاً حل کرده، در یک قابلمه کوچک ریخته و روی شعله مرتباً هم می زنیم تا یک دست و غلیظ شود.
👈 یک قاشق مربا خوری عسل به آن افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم تا نشاسته کاملاً شفاف شود حالا آن را از روی حرارت برداشته کنار می گذاریم تا ولرم شود.
👈 یک زرده تخم مرغ محلی را در یک سوم لیوان روغن ارده کنجد می ریزیم و نصف قاشق چایخوری نمک دریا به آن می افزاییم و کل محتویات این لیوان را در همزن ریخته و نیم دقیقه هم می زنیم. سپس نشاسته را که اکنون ولرم مایل به سرد است به آن اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه هم می زنیم. آبلیمو را کم کم به آن اضافه نموده و دوباره هم می زنیم تا سس مثل خامه کاملاً یک دست شود. میزان آبلیمو و نمک بسته به ذائقه افراد دارد.
📢 📢 #توجه:
همزن باید برقی و کاملاً قوی باشد تا سس بریده بریده نشود✨
👈 کم و زیاد شدن غلظت سس بستگی به مقدار آبی که با نشاسته مخلوط می گردد دارد.
👈 چرب و غلطان بودن سس در دهان بستگی به مقدار روغنی که با آن مخلوط می گردد دارد و در صورت تمایل می توان هنگام هم زدن روغن آن را اضافه نمود.
💥این سس به مدت ۱ هفته کامل در یخچال قابل نگهداری می باشد💥
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#نخود
#کوکوی_نخود
#بادمجان_تدبیر_شده
#کوکوی_نخود
#موادلازم
🍂نخود ۵٠ گرم
🍂نمک دریا و فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
🍂بادنجان تدبیر شده یا تلخی و سم گرفته شده (بدون پوست و حلقه ای خرد) ٢عدد
🍂روغن ارده کنجد و روغن حیوانی به مقدار لازم
🍂پیاز ٢عدد
🍂مغز گردو ۴٠ گرم
🍂گوشت چرخ کرده (گوسفندی) ١۵٠گرم
🍂پیازچه (نگینی خرد شده) ١٣٠گرم
🍂تخم مرغ محلی ۶عدد
🍂زعفران دو قاشق سوپ خوری
🍂دارچین پودر شده ١قاشق چایخوری
🍂زردچوبه ١قاشق چایخوری
🌿 #طرزتهیه
١-نخود خیس و آبکش شده را در قابلمه ای حاوی مقداری آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. سپس حرارت را ملایم کنید تا به مدت ۳ساعت و ٣٠دقیقه بپزد.
در ٣٠دقیقه آخر پخت مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید.
ادامه دارد...
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#آشپزی
#نخود
#کوکوی_نخود
#بادمجان_تدبیر_شده
#بادنجان_تدبیر_شده
٢-بادنجان ها رو درون آب و نمک دریا به مدت ٧ساعت گذاشته تا تلخی و آب سیاه رنگ از بین برود.
سپس بادنجان را در تابه ای حاوی روغن حیوانی سرخ میکنیم.
٣-بادنجان ها را همراه نخود و پیاز وگردو در غذاساز ریخته و هم بزنید.سپس آن را در ظرفی بریزید و گوشت چرخ کرده و پیازچه را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.
۴-تخم مرغ محلی را همراه زعفران،دارچین،زردچوبه،مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده آن ها کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.سپس آن را مخلوط بادنجان اضافه کرده و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
۵-کف دست تان را با روغن کمی چرب کنید.از مایه آماده شده به اندازه دلخواه برداشته و در دست به شکل گرد فرم دهید. سپس با فشار دست،آن را صاف کرده و در تابه حاوی روغن ارده کنجد سرخ کنید.
کوکوی شما آماده است.
نوش جان
🌿 #خواص
🍃مقوی بدن های ضعیف
🍃انرژی زا
🍃میان وعده مفید برای دانش آموزان
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🍎 #املت_خرما
یا خرما تخم مرغ
به چند صورت میتوان املت خرما را تهیه کرد👇
👈🏻در روش اول باید تخم مرغ را در ظرف به حالت نیمرو ریخته و تکه های خرد شده ی خرما و در صورت تمایل گردو را به روغن زیتون اضافه کنید.
در این روش ابتدا خرما را کمی تفت داده و سپس تخم مرغ ها را در ظرف می شکنند.
👈🏻در روش دوم تخم مرغ ها و تکه ها ی خرما را در یک ظرف کاملا ترکیب کنید و سپس در ماهیتابه ای که روغن زیتون ریخته شده اضافه کنید.
#نکته:
خرما دارای قند می باشد و احتمال سوختن ان زیاد است.
بنابراین باید ان را مدام چک کنید تا نسوزد وگرنه طعم تلخی میگیرد.
املت خرما به عنوان صبحانه یا عصرانه استفاده می شود. تخم مرغ، خرما و گردو انرژی فراوانی دارند
• امام کاظم(ع): «هر کس تخم مرغ و پیاز و روغن زیتون بخورد٬ بر توان جنسی او افزوده می شود.»
• امام کاظم(ع): «هر کس تخم مرغ و پیاز و روغن زیتون بخورد٬ استخوان فرزندش درشت خواهد شد.»
امام صادق(ع):مصرف تخم مرغ خرما روغن زیتون باعث افزایش تعداد پسران میشود.(بحار الانوار)
#توجه: مصرف هر روز تخم مرغ توصیه نمیشود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🍷 #شربت_ریواس
#موادلازم:
ریواس: یک و نیم کیلو
آب: 2 لیوان
شکرقهوه ای : 4 لیوان
نعناع یا پونه: یک ساقه کوچک
#طرزتهیه:
ریواس را خوب شسته سپس پوست ریواس را کنده و دوباره ریواس را شسته و با دو لیوان آب روی حرارت کم بگذارید تا یک ربع ساعت بجوشد.
شعله را خاموش کنید و آب آن را از صافی رد کنید در لیوان بریزید تا دو لیوان آب ریواس داشته باشید اگر کمتر بود آب روی آن بریزید بعد در ظرف بزرگتر ریخته و چهار لیوان شکر اضافه کنید دیگر نیازی به حرارت ندارد.
درب ظرف را ببندید فقط گاهی به شربت سر بزنید و یکی دو بار آن را هم بزنید تا شکر خوب در آب حل شود.
یک ساقه کوچک نعناع یا پونه را در شهد بیندازید و بگذارید ده الی دوازده ساعت بماند.
در این فاصله هم شکر حل شده و هم پونه عطرش را به شربت میدهد.
شربت آماده است در بطری شیشهای بریزید و در یخچال بگذارید.
#خواص_شربت_ریواس
ریواس منبع شگفتانگیزی از ویتامین C و مخزنی از مواد معدنی مختلف مانند کلسیم، آهن، پتاسیم و منگنز است.
- فیبر و پتاسیم موجود در آن سوخت و ساز بدن را بالا میبرد و باعث کاهش وزن میشود.
- مقوی قلب و اعصاب است.
- موجب تنظیم جذب چربی از روده میشود.
- باعث کاهش خونریزی از معده و روده میشود.
- به رفع اختلالات قاعدگی کمک میکند.
- ورم ملتحمه چشم را کاهش میدهد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#شربت_آبغوره و #عسل
حاوی ویتامین C.، گروه ویتامینهای B. مانند B. ۱، B. ۲، B. ۶، اسید مالیک، فرمیک، سوکسینیک، اگزالیک، گلوکولیک و سیتریک، قند، آهن، منیزیم، کلسیم، مس، منگنز، فسفر و پروتئین است.
✅شربت آبغوره و عسل نقش موثری در بهبود ورم گلو، بیشفعالی کودکان، وسواس فکری، شوره سر، یرقان (زردی) و پاکسازی مجاری ادراری دارد؛ این شربت برای افرادی که دچار خونریزی بینی هستند، بسیار مناسب است.
#موادلازم
شکر سالم نصف لیوان
1 لیوان آبغوره تازه
نعناع ،دلار یا درار2قاشق غذاخوری به دلخواه
4 لیوان آب
#طرزتهیه
آبغوره و شکر و آب واگه دوست داشتید نعناع سابیده شده را باهم خوب مخلوط کرده وداخلش یخ بریزید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#شرايط_آشپــزخونه_یک_خانواده_خوشبخت
💟ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید
💟هنگام وارد شدن به آشپزخانه 🌺بسم الله الرحمن الرحيم 🌺بگویید
💟اگر دیدید کارهایتان زیاد است لاحول ولا قوه الا بالله بگویید
💟هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید (خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن)
💟هنگام استفاده از آب صلوات بر محمد و آل محمد
(صلی الله علیه و آله وسلم) بفرستید تا از شفاعتش بهرمند گردید واز آب حوض کوثر بنوشید
💟اگر از میوه و سبزیجات وگوشت استفاده می کنید (از خدواند در خواست بهشت کنید)
💟هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید
💟هنگامی که کارهایتان به اتمام رسید شکر خدای رابجا آورید
💟واگر خسته شدید اعوذبالله گفته و بخدا پناه ببرید
🌺فراموش نکنید می توانید با آشپزی و طبخ غذاهای حلال و طیب عشق ، تربیت ، معنویت و.....به اعضاء خانواده هدیه کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🍲با توجه به اینکه حضور ملائکه هنگام پهن کردن سفره
وحضور ملائکه همراه با خیر وبرکت، مغتنم است
طولانی کردن نشستن روی سفره، حضور ملائکه طولانیتر میشود.
بازگشت به سبک زندگی اسلامی
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
شیرینی محلی #کماج😍
#موادلازم برای۴ نفر
تخم مرغ ۱-۲ عدد
آرد کامل ۱ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
سویق کودک(اختیاری) ۱-۲ قاشق غذا خوری
پسته ،گردو،کنجد به مقدار لازم
#طرزتهیه
۱- مواد خشک(آرد،شکر)را الک کنید
۲- تخم مرغ و شکر را با همزن خوب هم بزنید.(میتونید سفیده ی تخم مرغ رو جدا بزنین )
۳- مواد خشک را به اضافه سویق کودک به تخم مرغ اضافه کنید و بعد ماست را اضافه کنید(میتونید از شیر هم استفاده کنید ولی با ماست خیلی بهتر میشه البته میتونید از سرشیر هم استفاده کنید) و خوب هم بزنید و هیچ چیز به صورت گوله گوله نباشه
۴- کدو حلوایی را بپزید و بعد آن را له کنید و به مواد اضافه کنید
۵- پسته یا گردو یا کنجد را هم به آن اضافه کنید
۶- آن را به آرامی در تابه بریزید و هر ۱۰ دقیقه به آن سر بزنید تا نسوزد و هر وقت یک طرفش پخته شد آن را برگردانید.
#سایرنکات
کماج در اصل در آن سویق کودک و کدو حلوایی نداره ولی میتونید امتحان کنید خوشمزس😋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
#جایگزین
جایگزین #وانیل در کیک پزی 👈 پودر هل
جایگزین #بکینگپودر درکیک پزی👈ماست که مخمرطبیعی است
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🥣دستور پخت #نخود_ارده
یک غذای عالی برای همه مزاج ها و همچنین تقویت نیروی جنسی
#موادلازم
برای چهار نفر:
_نخود یک پیمانه
_ارده سه قاشق غذاخوری
_نمک دریا به مقدار لازم
_لیمو ترش تازه یا سرکه طبیعی انگور
_سیر دو حبه
#طرزتهیه
نخود را به مدت دو روز بخیسانید با مقداری اب و نمک به مدت سه ساعت بپزید.و بعد صاف کنید.
نخود را همراه دو حبه سیر خوب بکوبید.
ارده را اضافه کنید و خوب بکوبید. لیمو ترش یا سرکه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥂شربت #هل و #تخمشربتی
#موادلازم
برای 6 نفر
هل 6عدد
آب جوش 1لیوان
شکر قهوه ای 1و نیم لیوان
تخم شربتی نیم لیوان
آب خنک 4نفر
#طرزتهیه
هل ها را شکسته و با آب جوش به مدت نیم ساعت دم میکنیم
دمکرده هل که سرد شد با شکر و آب خنک مخلوط کرده تا شکر حل شود
سپس تخم شربتی را اضافه کرده و نیم ساعت درون یخچال قرار داده تا خنک شود
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🍘 #کوکوباقلا
غذایی خوشمزه و مقوی
🍘کوکو باقلا یکی از کوکوهای خوشمزه و پرخاصیت است که می توانید برای هر وعده غذایی میل کنید
#موادلازم
باقلا سبز خلالی خرد شده 250 گرم
تخم مرغ 6 عدد
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
آرد نخودچی 1 قاشق سوپ خوری
پیاز داغ یک چهارم پیمانه (15 گرم)
سیر کوبیده شده 2 حبه
شوید خرد شده 75 گرم
تره خرد شده 75 گرم
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
#طرزتهیه
باقلا ها را در قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند تا بپزد. پس از پخت، در آبکش بریزید.
تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته، زردچوبه، آرد نخودچی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
باقلا، پیاز داغ، سیر و سبزی را به مخلوط تخممرغ افزوده و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید.
در تابهای مناسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
زمانی که روغن کاملاً داغ شد، تمام کوکو را یکمرتبه در آن ریخته و با پشت قاشق، مایه را به طور یکنواخت در تابه پهن کنید.
در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 40 تا 45 بپزد، یک طرف کوکو که سرخ شد، برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید.
پس از سرخ شدن، کوکو را در ظرف سرو قرار داده و به دلخواه تزیین کنید.
#نکته
باقلا سبز انواع مختلفی دارد که بهترین نوع آن، باقلای کوچک کاشان است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
ارسالبالینک⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱خورشت #فسنجان با بادام
#خواص
عالی برای تقویت بدن،
بسیار مقوی،
عالی برای درد مفاصل
زانو درد، معده درد، کم خونی
ضعف ، روماتیسم، آرتروز و ...
.#طرزتهیه
بادوم ها رو با غذاساز یا چرخ گوشت کامل خمیری کنید،
هر چی بیشتر چرخ بشه فسنجون بیشتر روغن میندازه و جا میفته،
میتونید گردو و بادوم رو قاطی کنید.
حالا پیاز ها رو خورد کنید و سرخ کنید،
بادوم های خمیر شده رو اضافه کنید و همراه پیاز ها کمی تفت بدین
بعد آب جوشیده اضافه کنید، هم بزنید و صبر کنید تا جوش بیاد، بعد شعله رو کم کنید تا قل بخوره و روغن بیفته روی غذا
بعد گوشت اضافه کنید
میتونید از گوشت مرغ محلی، بوقلمون، یا گوشت چرخ کرده قل قلی شده استفاده کنید، وقتی گوشت کامل پخته شد، حالا نوبت چیه؟؟😋😋
.
رب انار..! ، رب انار به دلخواه شیرین، ملس یا ترش رو اضافه کنید، بسته به میزان خورشت
برای شیرین تر شدن میتونید از هویج شیرین رنده ریز شده یا کمی شکر استفاده کنید.
نمک یا فلفل هم به مقدار دلخواه استفاده کنید
با رب انار بهتره یک ساعت حداقل قل بخوره تا جا بیفته، حواستون باشه در تمامی مراحل هم بزنید تا ته نگیره، چون بادوم و گردو ته نشین میشن
.
وقتی به غلظت مورد نظرتون رسید فسنجون شما آماده هست.
هر چی بیشتر قل بزنه، بیشتر روغن میندازه و جا میفته😋🌹
🍎🍀نوش جان🍀🍎
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🍚پودر #سنجدوعناب فشرده
خوشمزه و مقوی
#طرزتهیه
🍚سنجد را آسیاب کرده یا سویق سنجد استفاده کنید
عناب چون چسبناک هست به تنهایی نمیشه آسیاب کنید با پودر سنجد مخلوط کرده و
آسیاب کنید
🍚 پودر را داخل قالب سیلکونی ریخته
و داخل ماهیتابه آب ریخته ویک سینی روی ماهیتابه قرار میدیم وقالب سیلیکونی را روی سینی میگذاریم
🍚 گرما باعث میشه عناب وسنجد به هم بچسبه در حین قرار دادن با انگشت کمی فشار بدید
داخل فر هم میتونید قرار بدید ولی حرارت خیلی باید کم باشه ۷ و۸ دقیقه کافیه
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️