eitaa logo
آشپزخانه عافیت
3.7هزار دنبال‌کننده
519 عکس
26 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ طبیب 👈🏻 @sadat68m . وابسته به این دو کانال 👇🏼 @SalamateMontazeran @teb_hamsaran . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
💟 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
💟 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
💟 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🌺طرز تهیه میوه نسترن جایگزین مناسبی برای رب گوجه فرنگی🌺 دو ڪیلو میوه نسترن را داخل قابلمہ مسی ریختہ و بہ اندازه اے آب ڪہ روی میوه نسترن را بگیرد ریختہ و جوشانده بعد داخل مخلوط ڪن بریزید سپس صاف ڪرده دوباره روے شعلہ خیلے ڪم گذاشتہ وقتے غلیظ شد خاموش ڪرده یڪ قاشق غذاخورے نمڪ ریختہ، وقتے خنڪ شد داخل شیشہ بریزید و درون یخچال نگهدارے ڪنید. ✅ : 🌸سرشار از ویتامین ث 🌸پیشگیرے از بیماریهاے قلبے 🌸درمان و پیشگیرے از مشڪلات ڪلیہ 🌸تسڪین سرفہ،سرماخوردگے 🌸درمان مشڪلات پوستے و آلرژےها 🌸منبع عالے از ویتامین C 🌸منبع غنے از ویتامین هاے E,A,D 🌸تسڪین سردرد و سرگیجہ 🎯 : این رب که سرشار از خواص می باشد، جایگزین بسیار مناسبی برای رب گوجه فرنگی می باشد. رب گوجه فرنگی حتی اگر خانگی هم تهیه شده باشد با توجه به اینکه گوجه فرنگی تراریخته است و مورد تایید نیست، مضر است چه برسد به رب های گوجه فرنگی کارخانه ای که سرشار از نگهدارنده و افزودنی های ناسالم می باشد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🔹آب سیب رسیده شیرین را بگیرید و در ظرفی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری(مثلا روی کتری در حال جوش) قرار دهید، آنقدر بماند تا غلیظ شود و به قوام رب برسد. 🔹طبع:گرم 🔸خـــــواص: ✳️تقویت ڪننده قلب ✳️مغز ✳️کبد ✳️بهبود دهنده دستگاه 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
عصاره‌ی راسته‌ی گوسفندی یا ستون فقرات مثل بنزین سوپر هست برای افراد ⬅️ این عصاره مناسب هست برای👇 ♦️کم خونی ♦️بعد از جراحی‌ها ♦️ضعف و کمبود انرژی ♦️خشکی مزاج، خصوصاًسوداوی‌ها ⬅️ هم میشه از گوشت خالص راسته استفاده کرد و هم میشه از استخوان راسته استفاده کرد که ارزون هم هست ⬅️ این عصاره تولید خون لطیف با حرارتی ملایم می‌شود ⬅️ و سریع الهضم با حداقل فضولات ⬅️ و حداکثر قابلیت تبدیل به اخلاط چهارگانه‌ی صالح و نیکو می‌باشد👌 🍲 هر بار مقدار استخوان راسته (۳۰۰ گرم ) و یا ۵۰ گرم گوشت راسته رو با ۴ لیوان آب، پیاز، نمک و زردچوبه بگذارید روی گاز آهسته بپزه تا یک لیوان بمونه و این آب میل بشه ☝️ این عصاره در متون طب ایرانی معروف هست به یعنی 👈 آبِ گوشت 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🟢🟢خوراکی های مناسب برای سه روز اول بانوان 🔴حلوای کاچی 🔴ارده و انواع شیره 🔴انواع اشکنه(بیش از بیست نوع اشکنه داریم) 🔴 انواع آش ها به خصوص آش هایی که گندم و جو در آن غالب هستند(بیش از سیصد و شصت نوع آش در فرهنگ ایرانی داریم) 🔴 انواع حلوا های گرم و معتدل(بیش از صد و پنجاه نوع حلوا مشخص شده در فرهنگ ایرانی) 🔴 آرد و روغن زرد و دوای گرم 🔴خوراکی هایی که با هفت تخم و چهار تخم طبخ می شود(بیش از پنجاه نوع خوراک داریم در فرهنگ ایرانی) 🔴مصرف انواع عسل 🔴مصرف انواع سویق 🔴مصرف انواع خوراکی هایی که با نخود و لوبیا سفید طبخ می شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
‍ ‍ 🥣👨🏻‍🍳 سالم ✍🏻 : 🔸آرد کامل گندم 3 لیوان 🔸تخم مرغ محلی 1 عدد 🔸کره طبیعی گاوی 225 گرم 🔸شکر قهوه ای اصل یا شکر سرخ یا عسل 1 لیوان 🔸گلاب 2 قاشق غذاخوری ✍🏻 : 🔺 ابتدا تخم مرغ،کره،شکر سرخ و گلاب را با هم خوب مخلوط کنید،سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید.اگر خمیر زیادی شل بود ،مقداری آرد اضافه کنید. 🔺 خمیر را نیم ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند. 🔺 خمیر را با ضخامت مناسب پهن کنید و قالب بزنید و در سینی چرب شده فر قرار دهید. 🔺 فر را با دمای 180درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید. 🔺 پس از حدود 25 تا 30 دقیقه وقتی که بیسکوئیت های طلایی شد ، از فر خارج کنیدتا سرد شود. ⚠️ نکته : می‌توانید افزدونی ها و طعم دهنده های مختلف مانند زعفران،هل،دارچین و ... بر اساس ذائقه خودتان اضافه کنید. ⚠️ نکته :  میل کردن این بیسکوئیت با عسل بسیار عالی است. ⚠️ نکته : میتوانید یک پیمانه عسل +یک پیمانه شیر طبیعی +یک قاشق کره طبیعی را ترکیب کنید و با شعله ملایم بجوشانید تا شیره غلیظی درست شود و بین دو بیسکوئیت بمالید و روی هم قرار دهید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat 🍗انواع و آنها🍗 ⭕️مهم ذخیره کنید⭕️ 💠گوشت ها 🍗 🔥نوع مزاج: گرم و خشک 🍃مصلح: پختن با سرکه ، کرفس ، پونه ، نخود ، شوید ، تره ، دارچین ، سکنجبین 🍗 🔥نوع مزاج: گرم و تر 🍃مصلح: گشنیز و سماق 🍗 🔥نوع مزاج: گرم و خشک 🍃مصلح: روغن کنجد و زیتون، روغن بادام ، آب انار 🐐 ❄️نوع مزاج: سرد و خشک 🍃مصلح: نمک ، فلفل ، پیاز، دارچین ، زیره ، بادام ، خرما 🐏 🔥نوع مزاج: گرم و تر 🍃مصلح: گلپر ، سرکه ، مرزه ، زنجبیل ، دارچین 🐣 🔥نوع مزاج: زرده گرم و سفیده سرد است. 🍃مصلح: نمک و ادویه گرم 🍤 🔥نوع مزاج: گرم و تر 🍃مصلح: دارچین ، خیساندن در سرکه وسپس کباب نمودن 🍤 🔥نوع مزاج: گرم و تر 🍃مصلح: نمک ، دارچین ، گشنیز ، سرکه 🍗 🔥نوع مزاج: گرم و خشک 🍃مصلح: سرکه ، آبغوره ، سکنجبین 🍤 🔥نوع مزاج: گرم و خشک 🍃مصلح: آویشن ، زیره ، فلفل ، گلپر ، خواباندن در روغن کنجد و سپس کباب نمودن 👅 🔥نوع مزاج: گرم و تر 🍃مصلح: طبخ با سرکه ویا گشنیز خشک ، زیره ،مرزه 🍤 ❄️نوع مزاج: سرد و خشک 🍃مصلح: گلپر ، سرکه مرزه ، زنجبیل ، دارچین 🐫 🔥نوع مزاج: گرم و خشک 🍃مصلح: پختن با نمک و شوید ، فلفل ، سرکه ،زیره 🐪🐓 🔥نوع مزاج: گرم و خشک 🍃مصلح: سرکه 🐓 🔥نوع مزاج: گرم و خشک 🍃مصلح: آب انار ، زیره، دارچین ، فلفل، زنجبیل 🐏 🔥نوع مزاج: گرم و تر 🍃مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه 🍗 🔥نوع مزاج: گرم و خشک 🍃مصلح: آب انار ،آبغوره ، دارچین ، هل 🍗 🔥نوع مزاج: گرم و خشک 🍃مصلح: سکنجبین 🍤 ❄️نوع مزاج: سرد و خشک 🍃مصلح: کباب نمودن با روغن زیتون ، نمک و فلفل ، دارچین 🍤 🔥نوع مزاج: گرم و تر 🍃مصلح: نمک ، آویشن ، دارچین ، زیره 🐓 🔥نوع مزاج: گرم و تر 🍃مصلح: سکنجبین ،ادویه گرم 🐟 ❄️نوع مزاج: سرد و تر 🍃مصلح: پختن با دنبه یا کنجد ، زنجبیل ، آویشن ، عسل، ادویه گرم 🐙 🔥نوع مزاج: گرم و تر 🍃مصلح: سرکه ، نعناع ‌‌ 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی حرامــ⛔️
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در منزل تهیه کنید 📌 ▫️شیر گوسفندی رو داخل قابلمه بریزیم میزاریم روی گاز تا جوش بیاد ‌ ▫️بعد از جوش اومدن ۲ دقیقه میزاریم تا بخار بشه و شیر غلیظ بشه ▫️گاز رو خاموش میکنیم ▫️نصف لیوان سرکه سفید اضافه میکنیم تا شیر ببره ▫️بعد از اضافه کردن ۳ دقیقه هم می‌زنیم ▫️میزاریم تا شیر کاملا سرد بشه ▫️بعد از سرد شدن داخل کیسه میریزیم تا آبش حسابی خشک شه ▫️حالا کیسه رو داخل یک آبکش میزاریم و یک ظرف سنگین روی اون قرار میدهیم تا فشرده بشه ▫️حدود ۳تا ۴ ساعت بهش زمان میدید ▫️و قالب می‌زنیم و به مدت ۳تا۴ هفته داخل آب نمک دریا قرار میدهیم 🍀این جوری دیگ لازم نیست کلی پول برای پنیر درجه۱ بدیم😊 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی ممنوع⛔️
🍲آش اوماج شلغم برای سرماخورگی 🧑‍🍳مواد مورد نیاز برای چهار نفر پیاز متوسط رو به درشت: ۲عدد سیر :یک بوته متوسط شلغم: سه عدد تره و برگ چغندر آردم گندم (آرد جوانه یا سویق بهتر است) 🧑‍🍳روش پخت ۱) ابتدا دو عدد پیاز متوسط را خرد کرده و در روغن زیتون تفت بدهید. ۲)سپس شلغم های نگینی خرد شده را اضافه کنید. ۳)سه کاسه آب اضافه کرده تا شلغم ها پخته شوند. ۴) سپس سیر خورد شده و دو قاشق غذاخوری تره به همراه دو قاشق غذاخوری قاشق برگ چغندر را اضافه کنید. ۵) در آخر هم آرد را به همراه مقدار مورد نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
مربای تازه بسیااااار خوش عطر و خوشمزه. ▫️بالنگ ها رو از وسط نصف کنین و مثل پرتقال آبش رو از وسطش بگیرین ونگه دارین ▫️بعد قسمت میانی رو کاملا خارج کنین و با چاقو یه لایه از پوست روی بالنگ ها جدا کنین در واقع لایه زرد باید برداشته بشه ▫️در واقع اون بافت پنبه ای و سفید رنگ بالنگه که مربا میشه ▫️وقتی پوست زردشو جدا میکنین رگه های زردی که میمونه را بزارید باشه چون باعث عطر بیشتر مربا میشه ‌ ▫️خوردش کنین به اندازه های مورد نظرتون خلالی یا نگینی ▫️آب سرد بریزین روش و حدودهجده ساعت تا بیست و چهار ساعت بزارین بمونه و طی این مدت چندبار آبشو عوض کنین ▫️بعد داخل یک قابلمه که آبجوش داره بریزین و حدود ده دقیقه بجوشونین و آبکش کنین و آب سرد بریزین روش ▫️هر چی آب قابلمه تون بیشتر باشه تلخی بالنگ ها بیشتر از بین میره ▫️دوبار اینکارو تکرار کنین قاعدتا باید تو این مرحله تلخیش از بین بره یک حبه اش رو بچشین اگر احساس تلخی کردین مجددا بریزین داخل آب و چند ساعتی بزارین بمونه ▫️برای مربای بالنگ شکر سرخ یا قهوه ای مقدارش باید هم وزن بالنگ ها باشه ولی هم وزن بالنگی که پوستش کنده شده و قسمت وسطیش ام در اومده باشه ادامه... 👇👇 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️