فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ارده_خونگی
🎥کلیپ
طرز تهیه ارده خونگی
ساده اسون تمیز و مطمین
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
👨ارده خــــــــوراڪ هــــــر مـــرده 👴
مــردم شهر اردڪان از ارده خوراڪ بسیار خوشمزه اے تہیہ مےڪنند ڪہ غذاے بسیار لذیذ و مقوے است با نام 🔻🔻
#اشکنه_ارده
🍂 #مــــــوادلــــازم🍂
🌿ارده ڪنجد 👈یڪ الے دو قاشق غذاخورے
🌿روغن حیوانے👈ڪمے
🌿نمڪ دریا و فلفل👈بہ مقدار لازم
🌿آب سالم👈یڪ لیوان
🌿شیره انگور(خرما،توت،انجیر) یا عسل 👈بہ مقدار لازم
🌿قابلمہ مسے و قاشق برنجے
🌿نان سنگک سالم نہ بازاری یا نان خشڪ محلی
🍃 #طــــرزتـــہیــہ🍃
ابتدا مقدار یڪ و یا دو قاشق غذاخورے ارده و مقدارے روغن (ترجیحا روغن حیوانے) و مقدار لازم نمڪ و فلفل داخل ظرفے ریختہ و سپس بہ اندازه یڪ قاشق آبجوش اضافہ نموده و آنرا بہ خوبے هم میزنیم پس از جذب آب در ارده مجددا یڪ قاشق غذاخورے دیگر آبجوش ریختہ و هم میزنیم و این ڪار را تا زمانے ڪہ رنگ خاڪسترے ارده مثل ماست سفید گردد ادامہ مےدهیم، پس از سفید شدن رنگ ارده مےتوانیم آب جوش یا آب ولرم و یا حتے آب سرد بہ اندازه یڪ لیوان بہ آن اضافہ ڪرده و بہ آرامے مخلوط نموده و در آخر از مقدارے عسل یا شیره(انگور،توت،خرما،انجیر) بہ اندازه اے ڪہ شیرین شود اضافہ مےنمائیم و خوب هم مےزنیم تا حل شود و با نان خشڪ محلے تریت ڪرده و میل ڪنید.
🍁 #خـــــــواص🍁
🌸طبـــیعــت 👈گــــرم
🌸چاق ڪننده و تقویت نیروے جنسے
🌸مفید جهت گرفتگے صدا
🌸نرم ڪننده معده و روده
🌸غذاے مفید براے رشد ڪودڪان
🌸ضد رماتیسم
🌸بسیار مغذے و در اڪثر ڪشورهاے فقیر بہ عنوان جانشین گوشت بڪار مےرود.
🌸ڪاهش فشار خون
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#رشته_پلویی_مشهد
#موادلازم برای 4نفر:
ران مرغ محلی 2عدد
برنج3پیمانه
رشته پلویی300گرم
نمک،فلفل ، سماق،دارچین
زعفران اب کرده
روغن زیتون
#طرزتهیه:
ران مرغ محلی را با نمکوفلفلوابلیمو مزه دار میکنیم.
می داریم 45دقیقه بپزه
ده دیقه آخر زعفرون اضافه میکنیم
برنجو جوشانده و2دقیقه به آخر رشته پلویی اضافه میکنیم
آبکش می ریزیم،قابلمه مورد نظرو برمیداریمو کمی روغن کف قابلمه می ریزیم
بعد نصفی از برنجو داخلش می ریزیم 2عدد ران مرغوروی برنجها قرار میدیم(سماق،زعفرون،دارچین که همراه اب مرغ به صورت غلیظ در آوردیم)روی مرغها می ریزیم،بعد تمام برنجو روی مرغها می ریزیم تا برنج دم بکشه.
ده دقیقه آخر بقیه مواد (سماق،زعفرون،دارچین)را به برنج اضافه میکنیم
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#صبحانه_مفید
برای صبحانه میتونیم 4عدد سیب پخته شده رو با عسل، دارچین وگردومخلوط کرده ومیل کنید👌
#فواید:
پاکسازی روده
سلامت قلب
جلوگیری از ضعف بدن در روز...
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🧀 #پنیر_خانگی
#مواد اولیه
شیر ۳ کیلو
ماست خانگی ۱۲ تا ۱۵ قاشق
#طرزتهیه
🥛شیر رو روی حرارت گذاشته بعد جوش امدن اجازه میدیم نیم ساعت با شعله کم بجوشه تا میکروب شیر از بین بره
🥛بعد نیم ساعت جوشیدن شیر
ماست رو بهش اضافه کرده ، اجازه میدیم ۱۵ دقیقه دیگه رو حرارت باشه
🥛بعد ۱۵ دقیقه شیر باید به این شکل در بیاد که یک اب سبز روی شیر جمع بشه
🥛اگر دیدین هنوز بصورت شیر هست و اب سبز نداخته نشانه این است که پنیر اماده نیست ، یک تا دو قاشق ماست اضافه کنید.
🧀یک دستمال تمیز نخی رو تو یک سبد انداخته سبد رو داخل یک ظرف گذاشته تا وقتی پنیر رو داخل دستمال میریزیم اب پنیر داخل ظرف جمع بشه
اب پنیر خواص بیشمار داره
🧀دستمالی که پنیر رو داخلش ریختیم از تو صافی بیرون اورده کمی میپیچیم و با پشت قاشق یکم اب پنیر میگیرم(خیلی فشار ندید پنیر بافت سفت پیدا میکنه) یک ساعت نیم در جای خنک قرار میدیم.
🧀بعد یک ساعت و نیم شما یک پنیر خوشمزه دارید
🧀پنیر ها رو داخل کمی از اب پنیر و نمک میزاریم تا مزه داره بشه و خشک نشه
میتونید نمک به اب اضافه نکنید در اینصورت یک پنیر خامه ای دارید😊👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
خواص درمانی بالای #آب_پنیر
🧀بالا برنده سرعت هضم غذا
🧀بهترین ضد یبوست
🧀بهترین کاهش دهنده وزن
🧀بهترین از بین برنده سلولیت
🧀بهترین پایین آورنده چربی خون
🧀بهترین تنظیم کننده قند خون
بهترین تنظیم کننده فشارخون بالا
🧀بهترین مکمل غذایی برای ورزشکاران
🧀بهترین مکمل غذایی برای سالمندان
🧀اثر آنتی اکسیدانی فوق العاده
🧀مفید در رشد و تقویت استخوان
🧀تقویت سیستم ایمنی بدن
🧀کمک به دفع سنگ کلیه
🧀کمک به دفع سنگ صفرا
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
✅ درمان ضعف کودکان
#تغذیه_کودکان
🔻نخودآب
🔻عصاره گوشت
🔻شیربرنج
🔻شیربادام
🔻سویق کودک
🔻حریره بادام
🔻خیسانده انجیر
🔻شیرهانگور و خرما و توت روزی
سه قاشق م
🔻فالوده سیب هر روز
🔻نخودچی و کشمش
🔻سنجد
🔻برگچغندر در غذاها
🔻روغن مالی کل بدن
🔻پرهیز از تنقلات کارخانه ای
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#غذای_اسلامی
مقداری سویق گندم یا سویق جو ویا ترکیبی ازسویق گندم وسویق جو وسویق سنجد راباهم مخلوط کنید وسپس مقداری شیر طبیعی جوشیده شده که با آب رقیق شده است(شیررابمدت30دقیقه بجوشانید) رابه سویق اضافه نموده وبصورت سرلاک درست نموده وبه فرزندان دلبند خودبدهید
وفرزندان خود راازدست سرلاک های وارداتی اسرائیلی نجات دهید وآینده روشن بهمراه سلامتی جسم وروح برای فرزندان وعزیزان خود که نسل محبان وشیعیان ائمه اطهارعلیهم السلام بعدی این مرزوبوم می باشند را بسازید.
#خواص:
استحکام استخوانها،رشدقد،چاقی،رویش گوشت،جلوگیری ازپوکی استخوان
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇یک روش دیگر از #سرکه_انگور_خانگی
۱کیلوانگور رادرظرف بادست له کرده یک تکه نان تست بیات داخلش بندازید
۳لیترآب بریزید
نخودیابلغور گندم هم میشه ریخت
هرروز هم بزنید
و بجای در پارچه بگذارید ۳۰روزبعدصاف کنید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#کباب_ترش
#موادلازم
سینه بوقلمون ( مرغ نخورید)
رب انار
رب زرشک یا پودر زرشک
گردو دوقاشق
پیاز درشت یه دونه
نمک وفلفل سیاه
#طرزتهیه
گوشت رو تکه های کبابی خرد کنید وباپیاز وروغن زیتون تفت بدین نمک وفلفل بزنید
رب انار ترش وشیرین ورب زرشک وگردو رو با یه لیوان اب به مخلوط گوشت وپیاز اضافه کنید
در ظرف رو بزارین تا کاملا ابش کشیده بشه ...کباب ترش وابدار😋اماده اس
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#دلمه #برگ_مو
✴️مواد لازم:
🍇برگ مو: ۵۰۰ گرم یا چهل برگ
🌾بلغور جو یا نیمه برنج معطر« دو پیمانه
🫛لپه یا باقلا: نصف پیمانه
🥩گوشت ریز خورد شده یا گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
🧅پیاز متوسط: دو عدد
☘️سبزی عطردار جعفری، گشنیز، نعناع، شوید و ترخون: ۳۰۰ _ ۴۰۰ گرم
🧃رب انار: یک قاشق غذا خوری
🍋آبغوره یا آبلیمو یا سرکه« بمقدار لازم
🧂نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: بمقدار لازم
🍾روغن زیتون: به مقدار لازم
#طرزتهیه:
⏮ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید و پس از سبک شدن زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کنید و تفت دهید.
⚠️گوشت ریز شده یا چرخ کرده به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
📌بلغور جو یا برنج و لپه مدتی خیس کرده بعد آبکش کنید و پیاز و گوشت و سبزی خرد شده را به آن اضافه نمائید و خوب مخلوط کنید و رب انار و نمک هم اضافه کنید.
☑️برگ موها را شسته و مواد آماده شده را داخل هر برگ مو به اندازه یک قاشق مرباخوری بریزید و لوله ای یا بقچهای بپیچید و در قابلمه بچینید.
⚠️می توانید کف قابلمه را کمی روغن بریزید و برگ انگور پهن کنید.
🔻یک یا دو پیمانه آب با آبغوره روی دلمه ها بریزید.
🔹در این مرحله میتوانید بجای آبغوره، شکر قهوهایی اضافه کنید و میتوانید آبغوره و شکر یا سرکه و شکر با آب اضافه کنید!
🔸 بستگی به ذائقه افراد دارد چون بعضیها طعم ترش را ترجیح میدهند و بعضیها شیرین و بعضیها ملس!
⏮دلمه ها را روی آتش ملایم بمدت دو ساعت قرار دهید.
✅میتوانید برگ موها را قبل از پیچیدن با آب جوش اندکی بپزید تا نرمتر شود و راحتتر فرم بگیرد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️