فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥫 بهترین آلو برای خشک کردن یا #رب در آووردن و یا #شربت شدن؛ آلو سیاه هستن
که بهشون شابلون و کونسانتره سانتوریزه میگن
🌱 با بقیه آلوها هم میشه لواشک و ترشک درست کرد
امیدوارم این ویدئو بدرتون بخوره و شمام درست کنین چون خوب میدونیم که قیمت آلوی خشک ۶ برابر آلوی تازه هستش😊
#طرزتهیه_آلوخشک
👈آلوهای سفت رو اتخاب کنین و بشورین
👈 آب رو جوش بیارین و آلوها رو بندازین توش
👈منتظر بشین ترکهای ریزی روی آلو دیده بشه
بردارین و روی سینی که دستمال پهن کردین بزارین
👈جلوی آفتاب یک هفته ای خشک میشه
✋✋✋هرازگاهی یه بار پشت و روشون کنین تا هر دو طرفشون آقتاب بخوره😁
👈جلوی پنکه هم میشه
👈فقط یه نکته بگم و تمام
👈من آلوها رو قبل ازینکه کامل خشک بشه برمیدارم یعنی حدودا ۴ روز جلوی آفتاب میمونن 👈و بعد میزارم فریزر
👈موقع پخت کافیه یکبار بجوشونین و آبشو بریزین دور و دوباره آب بریزین روش با یک یا دو قاشق شکرقهوه ای
👈همیشه مواظب آلو باشین
چون شکر میریزین توش اولین چیزی که توی مهمونی ها میسوزه و غیر قابل خوردن میشه همین آلوئه👌👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#ارسالی_اعضا
سلام یه غذای نونی میگم بزارید کانالتون🌸
#خرفه_باکشک
سیر داغ وپیاز داغ بعدخرفه ریز شده وباهاش مخلوط کرده وتفت میدیم زردچوبه وفلفل اضاف میکنیم بعدم کشک وبایکم اب رقیق میکنیم نه خیلی،ی قل زد خاموش میکنیم
به نظرمنکه خوشمزه بود😋👌
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
📷جوری که یک شکمو نقشه ایران رو میبینه😁😁
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
آشپزخانه عافیت ✔️💚 🌾🍎🍏آشپزی
🥫 بهترین آلو برای خشک کردن یا #رب در آووردن و یا #شربت شدن؛ آلو سیاه هستن که بهشون شابلون و کونسانت
#ارسالی_اعضا
سلام بابت آلوی خشک
ما اول میشوریم الو سیاه یا الو زرد رو بعد میزاریم جلوی افتاب چند روز بعد که خوب باد کرد و درحال پوکیدن بودن
میاریم تو پوستشونو جدا میکنیم
بعد دوباره میزاریم جلوی افتاب بعد دیگه الو خشکمون بزودی اماده هست 🌸🌺🌸🌺🌸🌺
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒 #آلبالوی_مُعَسَل
یکی از روش های نگهداری میوه برای مدت طولانی #معسل کردن آن است
یعنی مخلوط نمودن آن وپرورده کردن آن با #عسل که به آن مربای عسلی هم گفته میشود .
بعنوان مثال مقداری 🍒آلبالو را خوب شسته وبعداز خشک شدن با عسل مخلوط وسپس بایک قاشق چوبی کاملا مخلوط کرده ودر هوای اتاق بمدت دو روز داخل ظرف در باز نگهداری وهر روز یکی دو بار خوب هم بزنید
وسپس داخل ظروف شیشه ای ریخته وپنجاه وهشت روز دیگربدور از نور خورشید در جای خنک ویا یخچال نگهداری وسپس استفاده نمائید .
بهتراست بعد از ریختن میوه معسل در ظرف نهایی قبل از بستن در ظرف آن راخوب تکان داده وچند بار به ته ظرف ضربه بزنید تا هوای داخل آن کاملا خارج شود اگر در بین میوه های فضای خالی بود میتوانید کمی عسل بدون موم روی آن بریزید .
🍒این قبیل مرباهای معسل علاوه از خواص خود میوه حامل خواص عسل وخاصیت سوم یعنی داروی حاصل از این دو نیز میباشد .
سایر میوه هارا هم به همین روش میتوان معسل نمود .
✅آ🍒لبالوی معسل یکی از بهترین گزینه ها برای رفع پلی سایتمی وغلظت خون، روماتیسم ،کبد چرب،تریگلیسرید بالا ، بیماران سرطانی ، افراد کم خون خصوصا کودکان، وجزو بهترین غذاهای دارویی برای کنترل فشار خون است .اگر گرفتگی عروق دارید شکایت به آلبالوی معسل ببرید .
🔴خانم های باردار ومبتلایان به زخم های گوارشی ودوهفته اول بعد از جراحی نباید از آلبالو ومحصولات آن استفاده نمود
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥣غذای محلی #اوماچو_گندم_شیر
ببینید مامانبزرگ چی درست میکنه به به😋
سبک زندگی سالم
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🥃 #شربت_سرکه_شیره
👈شیره انگور ۱ کیلو
👈سرکه انگورطبیعی وخانگی ۱۰۰ گرم
👈گلاب به میزان لازم
🔵سرکه انگور را باشیره انگور مخلوط کرده وباهم بجوشانید تا چندجوش بخورد.موقع مصرف شربت را با کمی آب ویک قاشق غذاخوری گلاب رقیق کرده وبنوشید.
🔶 #خواص:
☘ اصلاح خون
☘خونساز
☘تقویت کننده قلب
🔷میزان مواد اولیه شربت بستگی به اعضای خانواده دارد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
دمنوش آرامش بخش
#چای_پنج_گیاه
#خواص
آرام بخش
تقویت قلب و مغز
برطرف کننده خوابهای آشفته و ترسناک
درمان افسردگی
تنظیم کننده خواب
درمان استرس و اضطراب
#موادلازم
گل گاوزبان ۱ غذاخوری
سنبل الطیب نصف غذاخوری
بادرنجبویه ۱ مرباخوری
بهارنارنج ۱ مرباخوری
اسطوخودوس ۱ مرباخوری
#طرزتهیه
گیاهان را در یک لیوان آبجوش ۲۰ دقیقه مانند چای دم کنید صاف کنید مقداری نبات و لیموترش به ترکیب اضافه کنید بمدت چهل شب هرشب یکساعت قبل از خواب بنوشید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#️اشکنه_تره_گیلان
#موادلازم :
جعفری ، گشنیز ، تره ، برگ چغندر ، شنبلیله ، شوید : نیم کیلو
سیر : 2-3 حبه
آلوچه : 4-5 دانه
تخم مرغ محلی : 2 عدد
نمک دریا یا پودر سنگ نمک و فلفل : به مقدار لازم
✨✨✨ #خواص✨✨✨
این غذا ، معتدل المزاج به سمت خنکی است .
با ترکیباتی که دارد سودا و صفرای زائد را از دستگاه گوارش پاک میکند
در عین حال مانع از ایجاد سردی در بدن میشود
چون معتدل المزاج است ، بسیار مناسب فصل بهار میباشد
🍳 #دستورپخت :
سبزیجات و چند حبه سیر خرد کرده در قابلمه بریزید .
آلوچه را به آن اضافه کرده و آب بریزید تا با حرارت ملایم بپزد .
سپس مقداری کره یا روغن زیتون یا کنجد و نمک و فلفل را افزوده و تفت دهید.
در نهایت تخم مرغ را اضافه کنید .
میتوانید به جای آلوچه از رب آن یا آب نارنج استفاده کنید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🥚روش تشخیص #تخممرغ تازه و فاسد
👈در یک ظرف آب بریزید و تخممرغ را داخل آب بیاندازید:
1⃣ تخم مرغ سالم کاملا تا کف ظرف در آب فرو می رود و با کف ظرف در تماس خواهد بود.
2⃣ تخم مرغ سالم با عمر ۱ هفته کف ظرف در آب فرو می رود اما انتهای پهنش کمی به بالا متمایل می شود.
3⃣ تخم مرغ سالم با عمر ۳ هفته کف ظرف بر روی انتهای کوچکش متعادل و انتهای پهنش به سمت بالا خواهد بود.
4⃣ تخم مرغی که روی سطح آب شناور می شود، “فاسد” است و قابل خوردن نیست.
🔔 تست صدا: اگر هنگام تکان دادن تخم مرغ صدایی شنیده نشد به احتمال زیاد تخم مرغ سالم و درصورت ایجاد صدای شدید احتمالا فاسد شده است
🍳 تست زرده تخم مرغ: تخم مرغ سالم هنگام شکسته شدن روی ظرف صاف دارای زرده تخم مرغ کروی است و سفیده دور آن جمع میشود ولی در تخم مرغ خراب زرده کاملا پخش و سفیده آن مثل اب روی سطح روان میشود.
🔸نکته:خوردن تخم مرغ فاسد، بعد از گذشت ۶ تا ۷۲ ساعت، باعث حالت تهوع، استفراغ، اسهال و تب می شود
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#شربت_عناب
#خواص
درتابستان به ویژه در افرادی که# فشار خون بالا ، #افزایش# غلظت خون، حرارت وجوشش دم دارند مصرف روزانه شربت عناب توصیه می شود
#طرزتهیه
یک مشت عناب را زخمی کرده ودوازده ساعت خیسانده
سپس بجوشانید تا پخته شوند واز پارچه صاف کرده
ومجدد جوشانده تا نصف شود
وبایک ونیم برابر آن شکر بپزید تا به قوام برسد.
برای هر بار استفاده نصف استکان شربت را با نصف استکان آب خنک مخلوط کنید .
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فر_خانگی
🎂دوستانی که فر ندارند و دوست دارند کیک رو مثل کیکهای معمول در سایز بزرگ درست کنند.
تواین ویدیو طرز درست کردن یه #فر_خونگی رو با استفاده از قابلمه بهتون آموزش میده
این روش خیلی ساده و فوق العاده کاربردیه.
شما میتونید برای پیتزا و کیک و … هم ازش استفاده کنید.
تنها چیزی که نیاز دارید یه قابلمه بزرگ و یه سه پایه فلزیه. با همین دو ابزار به راحتی میتونید یه فر ساده درست کنید و دیگه با فر دست سازتون کیکهای عالی با پف بی نظیر داشته باشید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#مربا_زردآلو
#موادلازم
زردآلو 1 كيلو
شكر 1 كيلو
هل به میزان لازم
#طرزتهیه
زردالوهارو شسته از وسط نصف ميكنيم هسته زردالو رو در اورده
توي قابلمه اول مقداري شكر ريخته بعد زردالوهارو چيده لا ب لا اين كار رو انجام ميدهيم حالا قابلمه را داخل يخچال قرار ميدهيم ي شب استراحت ميدهيم بعد روي حرارت ملايم قرار داده تا شكر اب بشه ب مدت 15 دقيقه ميجوشونيم در اخر ابليمو تازه را اضافه كرده، از رو حرارت برميداريم روشو با پارچه اي تميز پوشونده بمدت سه روز جلوي نور افتاب قرار ميدهيم
هر ازگاهي هم ميزنيم بعد از سه روز داخل بطريهاي در دار ريخته توي يخچال قرار میدهیم
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحل تهیهی #لیموعمانی
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#غوره_شور:
#طرزتهیه
برای تهیه غوره شور ابتدا غوره عسگری را خوب پاک کرده و بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا کاملا خشک شود.
سپس غورههای خشکشده را داخل ظرف درداری بریزید.
حالا مقداری آب را با نمکدریا جوشانده و صبر کنید تا خنک شود.
در نهایت آب نمکدریا جوشیده و خنک شده را روی غورهها بریزید تا جاییکه کاملا روی آنها را بپوشاند.
درب ظرف را محکم ببندید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
غوره شور بعد از حدود 2 هفته آماده خوردن است.
غوره و شور غوره را مانند خیارشور، هم به همراه غذا و هم به عنوان طعمدهنده و چاشنی در انواع غذاهایی که نیاز به غوره تازه هست، استفاده میکنند.
همچنین ظرف آن را معمولا بعد از شور انداختن، تا مدتی در جای آفتابگیر قرار میدهند تا نور و گرمای خورشید به رسیدن آن سرعت ببخشد اما محیط خشک و خنک، احتمال فساد شور یا ترشی را کمتر خواهد کرد.
بهتر است بعد از اولین استفاده از غوره غوره، آن را داخل یخچال نگهداری کنید.
غوره غوره را میتونید داخل فریزر هم نگهداری کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#مناسب_ترین_ظروف_برای_پخت_غذا
✅ #فواید_استفاده_از_ظروف_مسی
👈 در طول دهها قرن، مردم ایران از ظروف مسی برای پخت غذا استفاده می کردند ولی متاسفانه از ۵۰ سال قبل، دست های پنهانی در صدد حذف این ظروف از خانه های مردم کشورمان بر آمدند؛ عده ای معتقدند این ظروف توسط جمع آورندگان ضایعات جمع آوری و سپس از طریق ترکیه به اسراییل فرستاده شد.
📖 کلمه مس در قرآن و احادیث چند بار آمده است؛ از حیث علمی نیز تحقیقات جدید و طب سنتی مطالبی را ثابت کرده است.
✅ خواص 👇
👈 #ضدالتهاب، تورّم ها و ضروری برای تولید گلبول های قرمز است.
👈 جلوگیری از گشادگی سیاهرگ ها (#واریس) و سبب استحکام شریان ها و مویرگ هاست.
👈 نقش عامل جلوگیری از خطر #بیماری_قلبی را دارد.
👈 جلوگیری از فاکتورهای افزایش کلسترول خون می کند.
👈 با تنظیم سوخت و ساز گلوکز به کنترل دیابت کمک می کند و قبل از قطع خونریزی ماهانه مفید است.
👈 از عملکرد سیستم ایمنی حفاظت می کند.
👈 در تولید عناصر شیمیایی عصبی و مغز مؤثّر است است.
👈 در بیماری هیستری، کمبود مس و در جنون جوانی افزایش آن معمولاً موثّر هست.
👈 در فرآیند تنفّسی با تولید آنزیم مورد نیاز دخالت می کند.
❌ مس را تنها در بیماری ویلسون (افزایش مس و رسوب آن در کبد) نباید مصرف کرد.
🔺پخت غذا در ظروف مسی بسیار مفید است، به شرطی که حتماً داخل آن #قلع_اندود شده باشد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#خوراک_تره_و_تخم_مرغ
◀تخم مرغ محلی به تعدادافراد
◀تره کوهی اگرمقدورنبود تره بستانی
◀روغن زیتون
◀نمک وزردچوبه به میزان لازم.
🔵تخم مرغ را درظرفی ریخته وتره وزردچوبه ونمک رابه آن اضافه نموده ومخلوط نموده وخوب بهم بزنید.
درظرف مناسب روغن زیتون ریخته ومواد رابه آن اضافه نموده و وقتی نیمه برشته شد زیرشعله راخاموش وباخانواده میل نمایید.
🔵ازجمله #خواص این غذا:
سرشارازکلسیم،پروتئین،فسفر،ویتامینA.D.E.B
🔵مفیدبرای کم خونی
🔵مفیدبرای ناباروری ان شاء الله
و....
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#عدس_پلو_با_گوشت_قلقلی
#موادلازم
2 پیمانه برنج
1 پیمانه عدس
700 گرم گوشت چرخ کرده
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه
پیاز رنده شده یکعدد
آرد نخودچی
پیازداغ عسلی
کشمش بیدانه یک پیمانه
گردو نصف پیمانه
زعفران دم کرده
دارچین کمی
✏️✏️✏️✏️
#طرزتهیه
عدس را می پزیم. برنج را آبکش می کنیم . هنگام دم کردن برنج عدس ها را لابلای برنج میریزیم . در تابه ای گوشت را که با یک پیاز رنده شده و آرد نخودچی و نمک و ادویه مخلوط کرده و به صورت قلقلی های کوچک در می اوریم و می گذاریم سرخ شود.
در تابه ای دیگر کشمش و گردو را با کمی کره و زعفران و دارچین تفت می دهیم.
برنج را در ظرف می کشیم و با این مواد تزیین می کنیم
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#اب_زرشک_خانگی
نیم کیلو زرشک کوهی رو میشورم بعد ۲ ساعت با آب خیس میکنم
بعد از ۲ ساعت میریزم تو مخلوط کن خوب له میشه بعد صاف میکنیم میزاریم تو یخچال
ترش و خوشمزه با عسل شیرین و میل کنید
خیلی خوشمزه وعالیست پر خواص😊😊
با همون آبی که خیس کردین مخلوط میکنین نیم کیلو باید ۲ شیشه خانواده آب زرشک بده
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
#آبغوره_خانگی
🍇برای تهیه آبغوره ابتدا غوره ها را پاک کرده ، دم آن ها را می گیریم.
سپس چند بار چنگ زده ، می شوییم و آبکشی می کنیم.
🍇چند ساعتی روی پارچه تمیز پهن می کنیم تا خشک شود.
سپس آنها را درون آبمیوه گیری می ریزیم و آب آنها را می گیریم.
🍇البته می توان غوره ها را درون مخلوط کن ریخته و پس از آن غوره های له شده را که دارای پوست و هسته هستند، درون یک تنظیف و یا صافی ریخته و به طور کامل صاف کرد.
🍇آبغوره را در پارچ شیشه ای ریخته مدتی در جایی دور از گرد و غبار می گذاریم تا کف روی آن بایستد و املاح و دانه ها و پوست هایی که از صافی رد شده اند ته نشین شوند.
🍇آب غوره را در بطری مورد نظر می ریزیم و درب آن را به طور کامل می بندیم تا هوا به داخل آن نفوذ نکند.
🍇در صورتی که بخواهیم آن را برای مدت طولانی نگهداری کنیم ، از ترکیب آب و آرد، خمیری تهیه کنید و دور درب را با خمیر می پوشانیم.
🍇همچنین می توانیم با نوار چسب های بسیار محکم درب بطری را به طور کامل پلمپ کنیم.
🍇می توان برای نگهداری بهتر آبغوره ، آن را در ظرف مناسب جوشاند.
در طول جوشیدن آب غوره با کفگیر کف ها و زایدات را می گیریم.
🍇اگر می خواهید آبغوره شفافی داشته باشید بایستی بعد اینکه آب نصف شد از روی اجاق برداشته بگذارید سرد شود.
املاح آن که ته نشین شد آب صاف را جدا کرده در شیشه بریزید.
🍇نکاتی در مورد نگهداری آبغوره :
آبغوره را هرگز در معرض آفتاب قرار ندهید.
قرار دادن آبغوره در معرض آفتاب اثرات زیانباری به همراه دارد.
قراردادن آبغوره در آفتاب باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در ترشی میشود و لازم است در قرار دادن مواد غذایی در آفتاب جداً جلوگیری شود.
در صورت نگهداری آبغوره و آبلیمو در ظروف پلاستیکی و با توجه به اسیدی بودن این مواد، اسید، مواد پلاستیکی را تجزیه میکند و این مواد داخل آب لیمو و آبغوره شده و مصرف آن خطرناک است.
هنگامی که ترشیجات، آبغوره و آبلیمو را در ظروف پلاستیکی ریخته به مرور زمان به صورت رگه رگه میشود و در نهایت باعث فساد آن شده و مصرف آنها برای سلامتی خطرناک است
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
پست #لیمو_ترررشی 😊😋
لیمو خشک شده رو برای دمنوشها استفاده کنید طعمش بی نظیره
لیموهارو با چاقو ورقه ورقه کنید و تخم هاش رو بگیرید ک تلخ نشه و توسینی بچینید
و چهار روز طول میکشه خشک بشه دایم هم پشت و رو کنید ک یکدست خشک بشه برای اینکه کپک نزنه باید کلا ابش خشک بشه پس برای خشک کردنش عجله نکنید 🍋🍋🍋
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat